کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-20 ساعت 18:45)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 18:41)khmp نوشته:  دوستان عزیز
لطفا منو راهنمایی کنید
من برم ویزامو بگیرم یا صبر کنیم تا همسرم هم کلیر بشه بعد ویزاهارو با هم بگیریم؟
اصلا نمیدونم تو این موقعیت که تا پایان پرونده 2013ها 41 روز بیشتر نمونده بهترین کار چیه

از سفارت در خصوص احتمال اکسپایر شدن یا نشدن AP برنده اصلی پرس و جو کنید.
اگر گفتند اکسپایری در کار نیست کمی دیگه صبر کنید. اما اگر تاریخ اکسپایر داشت سریعا برای دریافت ویزای برنده اصلی برید.
البته اینها رو من باب توصیه نگفتم. اگر من چنین وضعیتی داشتم همین کارو میکردم (اتفاقا چنین وضعیتی داشتم و همین کار رو هم کردم، الان هم بود همین کارو میکردم)

ممنون واسه راهنماییتون همین کارو میکنم فقط میشه متن ایمیلی که واسه سفارت فرستادید واسم بزارید ممنون میشم
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
هوررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک به همه دوستان آنکارایی کلیر شده

آنکارا یه نظری هم به روز بالایی ها بنداز پلیییییییییییز :

Big GrinCoolBig Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-08-20 ساعت 18:39)babak_1363 نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 18:19)lonelyman نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 17:57)babak_1363 نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 17:45)lonelyman نوشته:  تبریک صمیمانه خدمت عزیزان کلیر شده

لانلی جان میبینم که به تاریخ امروز یعنی 20 آگوست همه ی اعضای کیستون آپدیت شدن! Smile
با ما هم آره! از ما قایم میکنی که یه وخ شیرینی ندی؟!
شیرینیت سنگین میشه اینجوریا! Big GrinTongue
لانلی عزیز این هفته پریدیSmile
پیشاپیش مبارکت باشه
والا بابک جان همونطور که در جریان هستی هفته قبل سه روز پشت سرهم آپدیت شدم و با این آپدیتها کلی ذوق کردم و بلیط آنکارا که هیچ رفتم بلیط آمریکا رو هم گرفتم ولی جمعه که کیسها رو اعلام کردن ما نبودیم برای همین اینهفته فقط نظاره گر بازی سرنوشتم. الان هم چون دیدم تعدادی رو کلیر کردن اومدم تبریک بگم به دوستانRolleyes
لانلی جان کل اتفاقات هفته ی قبل رو یادمه و اون شور و هیجانی که داشتی Smile
مطمئنم این هفته میای آنکارا و با هم میریم خوش میگذرونیم حسابیWink

من در عجبم من فقط يه دونه ويزا ميخوام والا تو ايران هم يدونه بدون صفه Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تبریک به دوستان گل آنکارایی
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

متشکریییممممممممممممممممممم
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تبریک به کلیر شده های آنکارا

همچنان در انتظار کلیر شدن
بون بون - رجبعلی - گیفا -زنگنه - لونلی -آنی شیطونه - mehdididam - b-argi -علیرضا ز- پرستو - پیام 62- e76779 - pishoo25 (قطعا اگه منتظرسرا رو نگاه کنم،اسامی بیشتری برای نوشتن هست)
[[color=#FF1493]/size]

[size=x-large][ برداشته شدن ستاره
پرنسس- رهام - 2راه - shatsi - zohre02 - mrr - SHABAH51 - آسمان آبی
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-07-26 ساعت 12:00)kɪŋ نوشته:  حدسم درست بود. این متن پرسش و پاسخ آخر:

نقل قول:‪Hello again,

‪I was told that my visa is ready to be issued, but not that of my husband.

‪Will there be a risk of expiration of my administrative processing if we wait for my husband's AP to complete?

‪We prefer to wait and receive both visas together. What's your advice for us about this?

نقل قول:‪Dear inquirer,

‪Your administrative processing won’t be expired. You can wait for your husband’s case but please come back to the embassy on 25-27 SEP 2013 if you don’t see your husband’s case number by then so that you won’t lose your chance of getting an immigrant visa.

(2013-08-20 ساعت 18:52)khmp نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 18:45)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 18:41)khmp نوشته:  دوستان عزیز
لطفا منو راهنمایی کنید
من برم ویزامو بگیرم یا صبر کنیم تا همسرم هم کلیر بشه بعد ویزاهارو با هم بگیریم؟
اصلا نمیدونم تو این موقعیت که تا پایان پرونده 2013ها 41 روز بیشتر نمونده بهترین کار چیه

از سفارت در خصوص احتمال اکسپایر شدن یا نشدن AP برنده اصلی پرس و جو کنید.
اگر گفتند اکسپایری در کار نیست کمی دیگه صبر کنید. اما اگر تاریخ اکسپایر داشت سریعا برای دریافت ویزای برنده اصلی برید.
البته اینها رو من باب توصیه نگفتم. اگر من چنین وضعیتی داشتم همین کارو میکردم (اتفاقا چنین وضعیتی داشتم و همین کار رو هم کردم، الان هم بود همین کارو میکردم)

ممنون واسه راهنماییتون همین کارو میکنم فقط میشه متن ایمیلی که واسه سفارت فرستادید واسم بزارید ممنون میشم
[quote='payampars' pid='397761' dateline='1376984228']
[color=#006400]
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Betti» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «fatimamolaee» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «zanganeh» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «lilistar» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «AOC Kermani» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «dali» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*princesess» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «ali 2013» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «pooyani» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «houmanmir» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «A.d» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «hazrat» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «daad» عزیز ღღღ

و

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «همه منتظران» عزیز ღღღ
[/col
دوست عزیز مچکرم که یادی هم از من کردی. من چون معمولا سرکار و ماموریت هستم کمتر فرصت پست گذاشتن تو مهاجرسرا پیدا می کنم بخاطر همین دوستان زیاد منو یادشون نمیاد بهرحال امیدوارم شما و سایر همراهان منتظر هرچه سریعتر دلتون شاد بشهSmile
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، e76779 ، mehdi389 ، nooshshahnar ، daad ، ikamaly ، alihmh ، aghaghia ، soruosh ، ma300me ، payampars ، yalda91 ، mehrdad pharm ، babak_1363
سلااااااااام تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده که البته نمیدونم کیا هستن
آپدیت های ما (البته فقط برنده اصلی نه من) 2 و 8 و 12 و 15 و 20 آگوست!!!!!!!!اما من اصلا آپدیت نشدم چرااااااااا؟نگرانم یکی نگرانیمو برطرف میکنم؟نیاز به انرژی دارم
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خــــــــــــــــــــــَــــــــــــــرِتَم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-20 ساعت 19:47)ani_sheiton نوشته:  سلااااااااام تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده که البته نمیدونم کیا هستن
آپدیت های ما (البته فقط برنده اصلی نه من) 2 و 8 و 12 و 15 و 20 آگوست!!!!!!!!اما من اصلا آپدیت نشدم چرااااااااا؟نگرانم یکی نگرانیمو برطرف میکنم؟نیاز به انرژی دارم
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مامان آنی من احتمال میدم شما اصلا کلیرنس نخورده باشی و با تموم شدن کلیرنس آقاتون اسم شما هم اعلام میشه. نگران نباش عجیجم. ولی آمادگی رفتن به انکارا را هم داشته باش. ممکن در سری های آینده اسم شما هم در بیاد. ShyShy
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-20 ساعت 19:47)mohammad fazli نوشته:  
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خــــــــــــــــــــــَــــــــــــــرِتَم

محمد جان میشه یکی از اون "خدایا " هات که واسه خیلی ها کشیدی و کارساز بود واسه ما هم بکشی ، هر چی داره به 30 سپتامبر نزدیک تر میشه ، دل ما هم کوچیکتر میشه SadSadSad
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
فکر میکردم کلیر بشم دیگه تموم میشه همه استرسها ولی هر قسمت از این مهاجرت پر از استرس .....!!!!!
الان استرس بلیط و ویزای دوبی و هتل و.... خلاصه ما تا 1 سال بعد از رفتن به امریکا همچنان استرس داریم....
2013AS9XXX دو نفر ( ازدواج بعد از کارنتی)
کارنتی:June 2013 , ABU DHABI
مصاحبه: آخر 30 JULYCool
هزینه مدیکال 850 درهم 2نفر
برگه سفید:rolleyes کلیر بعد 22 روز - تحویل ویزا :29 AGU
( مقصد : آغوش پدر و مادر در مریلند) [/size]
اووووووووووخی محمدم مرسی از انرژی مثبت عجیجچمیییییییییییییییییییی
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-08-20 ساعت 19:51)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 19:47)ani_sheiton نوشته:  سلااااااااام تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده که البته نمیدونم کیا هستن
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مامان آنی من احتمال میدم شما اصلا کلیرنس نخورده باشی و با تموم شدن کلیرنس آقاتون اسم شما هم اعلام میشه. نگران نباش عجیجم. ولی آمادگی رفتن به انکارا را هم داشته باش. ممکن در سری های آینده اسم شما هم در بیاد. ShyShy
دوست عزیز اصلا نگران نباش در مورد ما هم همینطور بود از روز اول تا حا 3 بار فقط همسرم که برنده بود اپدیت شد تا اخرین اپدیت که هر 3 نفر با هم اپدیت و 2 روز بعد کلیر شدیم یعنی ما اصلا کاری نداشتیم 2 ماه منتظر کیس اصلی بودیم،دیگه چیزی نمونده یکم دیگه تحمل کن موفق باشید:-):-)
2013AS00008***-مصاحبه 24june ابو ظبی/3نفر / دریافت ویزا 27اگوست/
سلام دوستان تبریک میگم به کلیه دوستان کلیر شده .....یه سوال از ابوظبی کسی کلیر شده یا آپدیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: daad ، alihmh ، ma300me ، Mehrdadordi ، payampars ، babak_1363 ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: