کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-20 ساعت 16:29)SK89 نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 16:25)zohre02 نوشته:  تبریک تبریک به دوستان کلیر شده هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خودت چی پس اخه؟

شما چی ستاره برداشته شد؟
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، payampars ، babak_1363 ، daad ، ma300me ، zohre02
(2013-08-20 ساعت 11:53)مهرنگار نوشته:  دوست عزیز من هم مثل شما دلم پر است. ولی بیخودی با این احساس و تفکر جلو نرو که هیچ فایده ای نداره جز اینکه استرستو تشدید کنی. درست است که سفارت آنکارا خیلی تعلل کرده ولی این دلیل نمی شه بخواهیم اینطوری خودمونو اذیت کنیم و یک کشور را محاکمه کنیم. البته من نمی خواهم از کشور ترکیه طرفداری کنم و لی حقیقت این است که من و شما نمیدونستیم پروسه این سفارتخانه تا این حد طول می کشه. بهتر است که صورت مسئله رو به حساب یه کشور و اینها نزاریم. و اینکه خیلی جالب و باعث تاسف است که پروسه سفارتخانه های آ م ر ی ک ا در ابوظبی، آنکارا و ایروان تا این حد فرق می کنه.

باورت میشه اصلا استرس ندارم ...
یه جور حس بی خیالی نسبت به همه چی منو احاطه کرده بقیه دوستان را نمیدونم
واقعا خدا صبر بده اون بچه های بالای جدولو با ۲۰۰ روز به بالا
اینم بگم ما نمیدونستیم سال بعدی ها که میدونن پس نباید باز اشتباه کنن
در ضمن اصلا ناامید نیستم فقط از ترکیه بدم میاد
(2013-08-20 ساعت 21:25)amirfarahan نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 21:21)mehdi389 نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 21:19)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 20:10)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان تبریک میگم به کلیه دوستان کلیر شده .....یه سوال از ابوظبی کسی کلیر شده یا آپدیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز ، ظاهرا كه خبري از ابوظبي نيست

بله مثل اینکه ابوظبی خوابیده من هر وز بیدار میشم به شوق اینکه امروز کلیر میشم ولی ....................................Sad
ایشالله به زودی هممون کلیر میشیمSmile

ايروانم كه كلا تعطيل كردن !!!؟؟؟
بچه هاي ايروان لطفا ناشكري نكنين كه خداييش از همه بهتر ايروان داره كليير ميكنه
از خدا ميخوام كه تا آخر آگوست تكليف هممون رو روشن كنه و كليير بشيم تا استرس سپتامبر رو نكشيم
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: mehdi389 ، e76779 ، nooshshahnar ، r_ent ، morvarid1364 ، payampars ، alihmh ، khmp ، babak_1363 ، daad ، ma300me ، zohre02 ، پدی
(2013-08-20 ساعت 12:02)e76779 نوشته:  دوست عزيز و خوبم هيچ وقت نميشه موضوعي يا مشكلي را به همه تعميم داد و درباره آن نظر قطعي داد، همانور كه اشاره كرديد، عملكرد كاركنان سفارتخانه آ م ري كا چه ارتباطي به آنكارا يا تركيه داره؟
همانطور كه بنده و شما يا دوستان ديگر منتظر سه رقمي در هر سه سفارتخانه از عملكردشان ناراضي هستيم، هستند دوستاني كه از همين سفارت آنكارا يا ابوظبي يا ايروان ويزاي يكضرب گرفته و يا در كمترين زمان ممكن كلير شدن!
بنده هم آنكارا را انتخاب كرده بودم ولي KCC محل مصاحبه را به ابوظبي تغيير دادن و منهم خوشحال از اينكه چقدر خوش شانس بودم كه محل مصاحبم شد ابوظبي!! ولي الان كاملا از امارات و ابوظبي پس از 128 روز انتظارخوشم نمياد و اين نميتونه دليل بد بودن اونجا باشه!
اميدوارم همه ما در هر جا و هر زمان بتونيم قضاوت منصفانه‌اي داشته باشيم.
انشالله شما هم بزودي كلير ميشيد.

دوست عزیز این تعمیم مشکل یا یک حس بد نیست به نظرمن این بیان واقعیت
من با امیدی که نسبت به لطف خدا دارم اما در عین حال به بدی سفارت آنکارا هم اذعان میکنم .
فکر کنم بیشتر دوستان اینجا با من هم عقیده هستن و از ترکیه متنفر شدن
تشکر کنندگان: mehdi389 ، jjbahale ، manzar333 ، payampars ، alihmh ، babak_1363 ، daad ، fardad1390 ، zohre02
(2013-08-20 ساعت 21:59)linuxer نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 12:02)e76779 نوشته:  دوست عزيز و خوبم هيچ وقت نميشه موضوعي يا مشكلي را به همه تعميم داد و درباره آن نظر قطعي داد، همانور كه اشاره كرديد، عملكرد كاركنان سفارتخانه آ م ري كا چه ارتباطي به آنكارا يا تركيه داره؟
همانطور كه بنده و شما يا دوستان ديگر منتظر سه رقمي در هر سه سفارتخانه از عملكردشان ناراضي هستيم، هستند دوستاني كه از همين سفارت آنكارا يا ابوظبي يا ايروان ويزاي يكضرب گرفته و يا در كمترين زمان ممكن كلير شدن!
بنده هم آنكارا را انتخاب كرده بودم ولي KCC محل مصاحبه را به ابوظبي تغيير دادن و منهم خوشحال از اينكه چقدر خوش شانس بودم كه محل مصاحبم شد ابوظبي!! ولي الان كاملا از امارات و ابوظبي پس از 128 روز انتظارخوشم نمياد و اين نميتونه دليل بد بودن اونجا باشه!
اميدوارم همه ما در هر جا و هر زمان بتونيم قضاوت منصفانه‌اي داشته باشيم.
انشالله شما هم بزودي كلير ميشيد.

دوست عزیز این تعمیم مشکل یا یک حس بد نیست به نظرمن این بیان واقعیت
من با امیدی که نسبت به لطف خدا دارم اما در عین حال به بدی سفارت آنکارا هم اذعان میکنم .
دوستان صلواااات ختم كنينBig Grin
ايشالا همه به زودي ويزاهاتون رو ميگيريد و اين سفارتا يه خاطره خوب براتون به جا ميگزارن
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: manzar333 ، payampars ، alihmh ، babak_1363 ، daad ، ma300me ، fardad1390 ، zohre02 ، پدی
دوستان عزیز سلام
ما در تاریخ 25 june مصاحبه مان بود که من و فرزندانم ویزاهامونا گرفتیم اما از ان تاریخ به بعد شوهرم نه اپدیت شده و نه کلیر بعد از نزدیک به 60 روز با توجه به اینکه ایشون کار دولتی ندارند و سربازی هم در ارتش بوده ایا این کلیر نشدن طبیعیه؟ لطفا جواب دهید چون زمان نام نویسی بچه هام در امریکا نزدیکه
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: payampars ، babak_1363 ، daad ، zohre02
(2013-08-20 ساعت 13:20)mychael نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 13:14)Arash R نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 12:20)ali heydari نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 11:39)linuxer نوشته:  بزرگ ترین اشتباه عمرم این بود که سفارت آنکارا را برای مصاحبه بهترین شانس زندگیم انتخاب کردم.
یک توصیه برای ۲۰۱۴ ای ها که به هیچ عنوان سمت آنکارا نرن
( واقعا دیگه حالم از آنکارا و ترکیه بهم میخوره. قول میدم این پروسه لعنتی تمام بشه دیگه تا آخر عمرم اسم ترکیه را نمیارم.)
و یک دل گرمی خدا به فکر ما هم هستش . . .
دقیقا راست میگی بخدا حالم از ترکیه دیگه بهم میخوره

منم عجب غلطی کردم آنکارا رو انتخاب کردم.
مثل ... پشیمونم

بهترین سفارته از نظرآپدیت لعنتی.... ابوظبی بودیم الان دنبال کارای دم رفتن بودیم به خدا
ای گفتی
منم از ۲۶ جولای بالای ۹ بار آپدیت شدم ولی دریغ از کیلیر
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، manzar333 ، payampars ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، daad ، Sonaen60 ، mehdi didam ، zohre02 ، ikamaly
ما هم برنده اصلی کیس برای بار 8 ام آپ شد ولی نفرات 2 و 3 یکماهه که آپ نشدند راستی از marjani چه خبر ؟تبریک ویژه به mhb161
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: bigharar ، nooshshahnar ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، morvarid1364 ، payampars ، SK89 ، daad ، babak_1363 ، arash 111 ، zohre02
سلام دوستان
ما هم امروز ستاره دار كلير شديم
امير خان ما رو هم نصف و نيمه سبز كن
(2013-08-20 ساعت 13:28)مهرنگار نوشته:  دوستان اشتباه نکنید.. تمام این پروسه ها تو آمریکا انجام میشه.. درسته که عملکرد سفارتخانه ها مهم است..ولی در نهایت آنها تابع مرکز هستن.. چرا احساساتتون رو با موضوع قاطی میکنی.. لطفا کمی منطقی باشیم...

مهرنگار جان با قاطعیت به شما میگم که این پروسه ۹۹٪ دست سفارت هستش. به آمار سفرات های دیگه دنیا که پروسه را انجام میدن دقت کنید ماکزیمم ۱۶۰ روزه ( تو یکی از این فروم های خارجی دیدم آدرسش یادم نیست) ولی آنکارا یا با بالای ۲۰۰ روز
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، payampars ، alihmh ، daad ، babak_1363 ، zohre02
من تنها قراره برم واسه ویزاهامون امروزم تازه کلیر شدیم اگه کسی پایه هست دوتایی بریم پیام خصوصی بده با هم هماهنگ کنیم.
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، mehdi389 ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، r_ent ، noura ، morvarid1364 ، Mehrdadordi ، payampars ، daad ، babak_1363 ، zohre02
[font=Impact]سلام برهمه دوستان خوشحالم که دوستانم کلیر شدند یه ههههههههههوووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااا تقدیم به همتون
ببخشید کلا امروزه را حالی نداشتم چون زمانی که من با برگه صورتی به هتل برگشتم تازه دیدم سفارت آپدیت کرده . ولی شرمندم که خیلی انرژی نداشتم که تقدیمتون کنم . ولی الان
ممممممممممممممممممبببببببببباااااااااااااررررررررررررررککککککککککککککککککک همتون باشه . ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[/font]
یک سوال از دوستان ایروان، وقتی یک کیس با ستاره کلیر می شه از کجا معلوم نفر اصلی است یا همراهان؟
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، payampars ، daad ، babak_1363 ، ma300me ، zohre02
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم کلیر شدیم
ببخشید من با ایمیل دوست عزیزم فاطیما فهمیدم
از همه دوستان مهاجرسرا ممنونم وبازم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
(2013-08-20 ساعت 21:59)linuxer نوشته:  دوست عزیز این تعمیم مشکل یا یک حس بد نیست به نظرمن این بیان واقعیت

دوست صبور و خوبم، عدم کارایی و عملکرد ضعیف سفارتخانه آ مری ک ا در ترکیه چه ارتباطی به بد بودن آن کشور داره؟؟؟؟
بنده نه از آنکارا نه از ابوظبی و نه از ایروان دفاع میکنم، چون دلیلی برای دفاع ندارم، اما بنظر این حقیر آنچه که برایمان مهمه اینه که همه ما باید یاد بگیریم چگونه درک درستی از واقعیات جامعه و دوربر خودم داشته باشم و موقع برخورد با مشکلات این چنینی، سعی کنیم تا آنجاییکه امکان داره بیطرفانه و بدور از غرض ورزی پیرامون مردم و جامعه و فرهنگ یک کشور بیگانه قضاوت کنیم.
تعلل و کندی عملکرد یک سفارتخانه را به حساب شهروندان و خود آن کشور نگذاریم، کما اینکه یک شهروند کشور خارجی اگه کیس مشابهی در ایران داشت و بدین صورت از مردم و کشورمان اظهار تنفر می کرد، ناراحت میشدیم یا خوشحال؟؟؟
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان