کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
يكي كمكم كنه چي كار كنم اونايي كه ويزا گرفتن چند روزه ويزاشون اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امكان داره بيشتر از 5 روز طول بكشه
ميخوام بليط بگيرم
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -
تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161 ، b_argi ، daad ، babak_1363 ، payampars
(2013-08-21 ساعت 12:36)nyayesh نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 12:29)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.میشه بهم گید ایمیل رو به چه ادرسی برای سفارت باید بفرستم ممنون میشم .امروز بعد از 72 روز تصمیم گرفتم به دور از چشم شوهر جان ایمیل بزنم ببینم چه جوابی بهم میدن

لطفا هر کی داره اون آدرسه بده بهم

http://turkey.usembassy.gov/immigrant_visas.html بخش Immigrant Visa Section
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: zohre02 ، nyayesh ، mhb161 ، mehdi didam ، daad ، babak_1363 ، payampars
دوستان من به سفارت ارمنستان ایمیل زدم و کسب تکلیف کردم که ویزای من و دخترم حاضره آیا بیام بگیرم یا منتظر ویزای همسرم بشم

پاسخ دادند

Dear inquirer,

If you don’t see your case number on our website please return to the embassy before 20 SEP 2013 so that we can issue you a visa.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Y
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-08-21 ساعت 13:06)zohre02 نوشته:  سلام دوستان امروز کسی آپدیت نداشته لطفا اطلاع رسانی کنید
من از صبح تا حالا آنکارا رو 20 بار چک کردم... آپدیتمون روی 6 آگوست گیر کرده..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
سلام ایا کسی میدونه با این شلوغی سفارت انکارا پاسپورت دوشنبه بدهیم کی بدستمون میرسه؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، daad ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، payampars
بابا چرا این تاپیک اینقدر سوت و کور و خلوت شدهSad
باید خودتون را آماده کنید برای پنجشنبه و جمعه که بیش از ۳۰ تا ۴۰ درصد بچه ها کلیر میشوند
آاااااااااااااااااااااااامینBig Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-08-21 ساعت 13:21)Ali.US نوشته:  بابا چرا این تاپیک اینقدر سوت و کور و خلوت شدهSad
باید خودتون را آماده کنید برای پنجشنبه و جمعه که بیش از ۳۰ تا ۴۰ درصد بچه ها کلیر میشوند
آاااااااااااااااااااااااامینBig Grin

با سلام خدمت شما وهمسر محترمتان از زماني كه شما دوستان كلير شده به تاپيك اولين سفر رفتيد اينجا اينقدر خلوت شده فكر مي كنم زماني كه ما كلير بشيم كسي براي ما هورا نكشهSad
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
راستی یک خبر خوب بهتون بدمShy من امروز زنگ زدم سفارت ارمنستان تا در مورد کیس دوستمون( بابک) که در ماه آپریل مصاحبه داشت بپرسم که بعد از ۱۰ دقیقه یک جواب خوشحال کننده داد. ایشان گفتند پروسه تمام بچه های ماههای آپریل، می و جون تمام شده و از این هفته به ترتیب اعلام میشوند.
پس حالا برید حالشو ببریدBig GrinCoolBig Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-08-21 ساعت 13:06)nooshshahnar نوشته:  دوستان من به سفارت ارمنستان ایمیل زدم و کسب تکلیف کردم که ویزای من و دخترم حاضره آیا بیام بگیرم یا منتظر ویزای همسرم بشم

پاسخ دادند

Dear inquirer,

If you don’t see your case number on our website please return to the embassy before 20 SEP 2013 so that we can issue you a visa.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Y
این یعنی به همه ویزا میدن...؟
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

(2013-08-21 ساعت 13:28)Ali.US نوشته:  راستی یک خبر خوب بهتون بدمShy من امروز زنگ زدم سفارت ارمنستان تا در مورد کیس دوستمون( بابک) که در ماه آپریل مصاحبه داشت بپرسم که بعد از ۱۰ دقیقه یک جواب خوشحال کننده داد. ایشان گفتند پروسه تمام بچه های ماههای آپریل، می و جون تمام شده و از این هفته به ترتیب اعلام میشوند.

خيلي ممنون بابت خبر خوبتون تو را به خدا چند وقت يكبار بياييد اينجا و به ما از اين خبرهاي خوب بدهيد.Big GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-08-21 ساعت 13:28)Ali.US نوشته:  راستی یک خبر خوب بهتون بدمShy من امروز زنگ زدم سفارت ارمنستان تا در مورد کیس دوستمون( بابک) که در ماه آپریل مصاحبه داشت بپرسم که بعد از ۱۰ دقیقه یک جواب خوشحال کننده داد. ایشان گفتند پروسه تمام بچه های ماههای آپریل، می و جون تمام شده و از این هفته به ترتیب اعلام میشوند.

خداکنه این سه ماه رو این هفته اعلام کنند نوبت جولای وآگوست بشه امید خدا از هفته آینده
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
(2013-08-21 ساعت 12:30)گل نهال نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 01:22)SK89 نوشته:  حالا که اینهمه حرف زدم یک چیز دیگه هم بگم و رفع زحمت کنم
دوست همسرم جز برندگان مرحله دوم بودند من یکی دو بار از دهنم در رفت گفتم خیلی خودشونو آماده نکنن نکنه یکوقت کارنت نشن و غصه بخورن جالبه که فردا مصاحبه دارن تو ابوظبی و با 350 تومن بلیط هواپیما و شبی 50 دلار هتل جمیرا بیچ و من واقعا دوست دارم یکضرب بگیرن اونوقت یک شکم سیر بخندم به خودم که 5 ماهه منتظریم و کلی خرج رفت و آمد به آنکارا الهی به امید تو
منم جزو برندگان مرحله دومم ؛)
(2013-08-21 ساعت 10:05)bigharar نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 04:14)sima s نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 03:44)natasha نوشته:  سلام دوستان.پدرو مادر من بالاخره کلییر شدن اما با یک ستاره، من حالا باید ایمیل بدم به سفارت؟ باید تو ایمیلم چی‌ بنویسم؟ می‌شه برنده اصلی‌ ویزا رو بگیر و بره و نفر بعدی بعدا بتونه خودش تنهایی‌ بره؟

ستاره معمولا زمانی میخوره که نفر اصلی کلیر نشده برای ما که اینجور بود

گل نهال عزیز این کیس برعکس حرف شماست فکر کنم اگر دوستاره کلیر شدیم ایمیل بزنیم که کدوممون کلیر شده بهترباشه؟
ستاره دار در آنكارا و دو ستاره در ايروان، يعني برنده اصلي حتماً حتماً كلير شده بيقرار جان، ايشون اشتباه گفتن . محاله كه فرد برنده ويزاش حاضر نباشه و بقيه ويزا بگيرن

دوستان برای ۱ ستاره نوشته "contact us" من باید تو امیلی‌ ک واسشون میفرستم چی‌ بگم بهشون به نظرتون؟
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، daad ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، payampars
(2013-08-21 ساعت 12:55)dali نوشته:  يكي كمكم كنه چي كار كنم اونايي كه ويزا گرفتن چند روزه ويزاشون اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميخوام بليط بگيرم
سلام
ما 22 جولاي ، دوشنبه پاس ها رو داديم سفارت 24 جولاي ، چهارشنبه از پست گرفتيم ( عدليه سراي) يکي از دوستان همسفر و همسرشون هم 25 جولاي گرفتن . با ماهان يکشنه رفتيم . برگشتمون يکشنبه بعد بود اما 5 شنبه رفتيم فرودگاه و همونجا بليط رو عوض کرديم و برگشتيم .
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولايBig Grin
(2013-08-21 ساعت 13:46)fayadegar نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 12:55)dali نوشته:  يكي كمكم كنه چي كار كنم اونايي كه ويزا گرفتن چند روزه ويزاشون اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميخوام بليط بگيرم
سلام
ما 22 جولاي ، دوشنبه پاس ها رو داديم سفارت 24 جولاي ، چهارشنبه از پست گرفتيم ( عدليه سراي) يکي از دوستان همسفر و همسرشون هم 25 جولاي گرفتن . با ماهان يکشنه رفتيم . برگشتمون يکشنبه بعد بود اما 5 شنبه رفتيم فرودگاه و همونجا بليط رو عوض کرديم و برگشتيم .

مرسي عزيزم بابت تغيير تاريخ چقدر داديد؟
ويزاتون چند وقته است
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، daad ، alihmh ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، payampars
(2013-08-21 ساعت 13:50)dali نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 13:46)fayadegar نوشته:  
ميخوام بليط بگيرم
سلام

مرسي عزيزم بابت تغيير تاريخ چقدر داديد؟
ويزاتون چند وقته است

نفري 9 دلار داديم و ما 24 اپريل مصاحبه داشتيم و فقط سه ماه از مديکالمون مونده بود که ويزامون هم سه ماه است . ما چون تا يه ماه ديگه مي ريم نيازي نداشتيم که مديکال رو تمديد کنيم . اگه کار نداشتيم که از همون جا مي رفتيم امريکا و معطلش نمي کرديم Big Grin
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولايBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان