کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
نرخ تغيير تاريخ فرودگاه با دفتر ماهان داخل آنكارا فرق مي كنه؟ چون ميترسم تا فرودگاه بريم جا نداشته باشه؟
اگه تاريخ ويزامون بعد از اتمام مديكال باشه چطوري بايد مديكالو تمديد كرد؟
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، daad ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، payampars
++++++++++++++++++++++++++++++++++
یکم انرژی مثبت برای بچه هایی که هنوز کلیر نشدن
++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
(2013-08-21 ساعت 14:04)dali نوشته:  نرخ تغيير تاريخ فرودگاه با دفتر ماهان داخل آنكارا فرق مي كنه؟ چون ميترسم تا فرودگاه بريم جا نداشته باشه؟
اگه تاريخ ويزامون بعد از اتمام مديكال باشه چطوري بايد مديكالو تمديد كرد؟
دفتر ماهان آنکارا و همينطور دفتر مرکزي ماهان گفتن که اصلا جا ندارن و گفتن شايد پاي پرواز جا گيرتون بياد که همينطور هم شد کلي جاي خالي داشت . براي تمديد مديکال توي صفحات قبل دوستان توضيح دادن( سرچ بزنيد "تمديد مديکال ") . درست يادم نيست ولي فکر کنم يه سر به انستيتو پاستور و بعد هم قبل از رفتن به سفارت يه سر به دکتر اونگان بايد بزنيد .
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولايBig Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، daad ، Alirezaa2013 ، kian_mousapour ، babak_1363 ، رجبعلی ، payampars
(2013-08-21 ساعت 13:28)Ali.US نوشته:  راستی یک خبر خوب بهتون بدمShy من امروز زنگ زدم سفارت ارمنستان تا در مورد کیس دوستمون( بابک) که در ماه آپریل مصاحبه داشت بپرسم که بعد از ۱۰ دقیقه یک جواب خوشحال کننده داد. ایشان گفتند پروسه تمام بچه های ماههای آپریل، می و جون تمام شده و از این هفته به ترتیب اعلام میشوند.
پس حالا برید حالشو ببریدBig GrinCoolBig Grin

چه خبر خوبیییییییییییی Smile

در ضمن تجربه نشون داده که وقتی ایروان چند روز سکوت میکنه، یهووووووووو میترکونه Big Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-08-21 ساعت 12:53)lonelyman نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 11:56)dolood نوشته:  می گم این لونلی کجاست؟ خبری ازش نیست

زیر سایتون تو آمپاس شدید

خدا نکنه . خودم می خوام دوشنبه هورا ی کلیر شدنتو بکشم . یه حسی می گه این هفته کلیر می شی. اصلا واسه همین که می خواستم بگم بت که کلیر می شی سراغتو گرفتم . محکم و استوار. بابا قراره بریم شام کلیر شدنامونو باهم جشن بگیریم منتظرم کلیر شی . زووووود کلیر شو ....
case No:8XXX
کنسولگری: ایروان
کلیرنس: 15 َ August
(2013-08-21 ساعت 14:12)Nasimmmm نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 13:28)Ali.US نوشته:  راستی یک خبر خوب بهتون بدمShy من امروز زنگ زدم سفارت ارمنستان تا در مورد کیس دوستمون( بابک) که در ماه آپریل مصاحبه داشت بپرسم که بعد از ۱۰ دقیقه یک جواب خوشحال کننده داد. ایشان گفتند پروسه تمام بچه های ماههای آپریل، می و جون تمام شده و از این هفته به ترتیب اعلام میشوند.

در ضمن تجربه نشون داده که وقتی ایروان چند روز سکوت میکنه، یهووووووووو میترکونه Big Grin
یعنی میشه که بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin:
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-08-21 ساعت 10:00)Sonaen60 نوشته:  صفحه به صفحه كه مهاجرسرا رو مي خونم ميبينم يا آپ ميشن يا كلير نگرانيم بيشتر ميشه !! كلير كه نميشيم چرا آپ هم نميشيم يعني پرونده ما رو كي ميخوان بررسي كنن....... خدايااااااااااا.....Sad
نگران نباش دوست عزیز، هفته دوم دسامبر 2012 مصاحبه داشتیم بعداز هشت ماه تو ماه جولای دو مرتبه 19 و 29 آپدیت شدیم و بس دوباره کرکر رو کشیدن پایین خبری نیست.Smile
سلام دوستان
همسر من یکشنبه پاس ها رو تحویل سفارت داده و بهش گفتن که هفته دیگه یکشنبه بیا برا گرفتنشون.
حالا امروز که تو سایت سیس نگاه کردم جلو اسم من که برنده اصلی هستم نوشته Ready
و جلو اسم همسرم نوشته Administrative Processing
و متنی که نوشته اینه
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html
حالا به نظر شما ویزاهامون آماده هست یا نه؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، daad ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، رجبعلی ، payampars
(2013-08-21 ساعت 14:31)morvarid1364 نوشته:  سلام دوستان
همسر من یکشنبه پاس ها رو تحویل سفارت داده و بهش گفتن که هفته دیگه یکشنبه بیا برا گرفتنشون.
و متنی که نوشته اینه
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html
حالا به نظر شما ویزاهامون آماده هست یا نه؟

به احتمال زياد ويزاهاتون تا فردا صادر ميشه و ميتونن برن و پاسارو بگيرن.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-08-21 ساعت 14:28)b_argi نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 14:12)Nasimmmm نوشته:  

یعنی میشه که بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin:

حتمااااااااااااا میشههههههههههههBig Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

ابوظبی
پیلیز
دیگه
تعداد بالا
کلییر کن
خُب ؟؟؟؟؟؟؟
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
(2013-08-21 ساعت 11:55)abloom_ma نوشته:  پروردگارا منتظران این تاپیک در این روزها بیش از پیش به الطاف بیکرانت دل بسته اند...

یارب مددی کن

دست مریزاد به این همه پشت کار
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا ما را هم جز صابرین خودت قرار بده و این قدرت را به ما بده که بتونیم در درگاهت جایگاهی داشته باشیم.
بهترین آرزوها ر برای همه دوستان دارم
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر b_argi عزیز ღღღ
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
[عکس: 91429950396516066426.jpg]

من وپسرم در انتظار کلیر شدن
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-08-21 ساعت 14:37)e76779 نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 14:31)morvarid1364 نوشته:  سلام دوستان

به احتمال زياد ويزاهاتون تا فردا صادر ميشه و ميتونن برن و پاسارو بگيرن.
دوست عزیز از زمان تحویل پاسا تا گرفتن ویزا سیس مرتب تغییر می کنه.زیاد توجه نکنین.
در مورد کیس ما همسر من تا روز کلیر شدن READY بود.بعد از تحویل پاسا هر دو AP شدیم و روز چهارشنبه هم ایشود شدیم.این وسطا گهگاهی هم یا من یا همسرم آپدیت هم میش دیم.کلا سیس رو ول کن.ویزا رو بچسبون و برگرد.
موفق باشین.
لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان