کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-21 ساعت 14:12)Nasimmmm نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 13:28)Ali.US نوشته:  راستی یک خبر خوب بهتون بدمShy من امروز زنگ زدم سفارت ارمنستان تا در مورد کیس دوستمون( بابک) که در ماه آپریل مصاحبه داشت بپرسم که بعد از ۱۰ دقیقه یک جواب خوشحال کننده داد. ایشان گفتند پروسه تمام بچه های ماههای آپریل، می و جون تمام شده و از این هفته به ترتیب اعلام میشوند.
پس حالا برید حالشو ببریدBig GrinCoolBig Grin

چه خبر خوبیییییییییییی Smile

در ضمن تجربه نشون داده که وقتی ایروان چند روز سکوت میکنه، یهووووووووو میترکونه Big Grin
دوست گرامی . ممنون از خبر خوبتون . واقعا امیدوارمون کردید.
به امید کلیر شدن همه دوستان مهاجرسراRolleyes
امیر جان، خیلی خیلی خوشحالم رفیق. مبارکت باشه. Smile
ساناز جان، دیگه نمیگم! خودت میدونی چقدر خوشحالم. Smile در چنین شرایطی یه فکری به حال آنتن دهی منطقه بکن. Smile خدا رو شکر روزی که کلیر شدی تو منطقه نبودی! فکر کن!!! Big Grin
پویا داداش نگران نباش و مطمئن باش خبرای خوبی برات در راهه.
نوشین و پرستو، همسفرهای خوبم، میدونم خیلی گناه دارید. ولی آخرش خوشه. مطمئنم.
مطمئنم دل همه دوستان و هم قطارانم به زودی شاد میشه.
حالا میبینید. Smile
من هزار تا کار دارم و هیچ کاری نمیکنم. هر روز از صبح اینجام. دلم با شماست. تا آخرش باهاتونم.
(2013-08-21 ساعت 01:22)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 19:53)so_ar نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 19:47)mohammad fazli نوشته:  
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خــــــــــــــــــــــَــــــــــــــرِتَم

محمد جان میشه یکی از اون "خدایا " هات که واسه خیلی ها کشیدی و کارساز بود واسه ما هم بکشی ، هر چی داره به 30 سپتامبر نزدیک تر میشه ، دل ما هم کوچیکتر میشه SadSadSad
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اختصاصی برای so_ar عزیزمون
واااااااااااااااااااااااااایییییییییییییی مرسیییییییییییییییییییییییی محمد عزیزTongueRolleyes
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
سلام عرض می کنم خدمت دوستان عزیز مهاجر سرایی .. من و منزل محترم دیروز صبح اومدیم آنکارا ... با پرواز 9 صبح ماهان .. با این که تاخیر داشت و ساعت 10:30 نشست ، با تاکسی خودمو به هتل رسوندم و سپس مجدد با تاکسی به سفارت رفتم و راس ساعت 11:40 پاسپورت ها رو تحویل دادم ولی از فرودگاه تا هتل تقریبا 80 لیر کرایه دادم .. کمرم شکست D: .... دم سفارت مگس پر نمی زد ؟؟؟؟!!!! اصلا باورم نمی شد .... داخل که کلا هیچکس نبود .... کل پروسه تحویل پاسپورت بالعکس مصاحبه 5 دقیقه هم طول نکشید . بلافاصله بعد از یکی دوساعت جفت افراد کیس ما آپدیت شدن ... امروز صبح هم .. نفر اصلی به حالت Ready در اومد ... امیدوارم زودتر Issue بشیم .. یه سری هم بریم استانبول رو بگردیم..... برامون دعا کنید .. در ضمن برای همه دوستان اول از ایزد سلامتی و بعد کلیر با عزت می خوام ... موید باشید ... در ضمن دیروز صبح توی فرودگاه دوست بسیار محترم و شریفم farmiz رو ملاقات کردم ....
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
دوستان عزیز اصلان نگران نباشید من مطمعنم بزودی همتون کلیر میشید به همه ویزا میرسه...
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

(2013-08-21 ساعت 12:43)farmiz نوشته:   يه نعره براي امير ٨٢ ايشود شد هورا هورا

اقا به به به امير بگو منو امير شكيبافرد و رز ٢٠٠٠ پنجشنبه صبح انكاراييم به اميد خدا Smile به بابك هم سلام برسون ..

(2013-08-21 ساعت 12:48)babak_1363 نوشته:  
فرهاد بابا کجایین شما دوتا!!
من تو اتاق بالاییتونم باید اینجا بفهمم امیر ایشود شده!!Big Grin
آخه این رسمشه! Tongue
امیر جون دادا مبارکه الان میام پیشت ، علی الحساب اینم یه نعره برات!Big Grin

نعــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
Big Grin
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: gifa ، lonelyman ، رجبعلی ، b_argi ، alihmh ، Soap McTavish ، payampars ، daad ، Alirezaa2013 ، ikamaly ، babak_1363 ، zohre02 ، farmiz ، amir82
ایروان شماره ی جدید اعلام کرده؟
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
به عرضتون برسونم كه اين هفته هم مانيستيم چون از اپ خبري نيست كه نيست
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
ایروان شما جدید اعلام کرده.... بگید کیا کلیر شدن؟
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
ايروان چند تا كيس اعلام كرد?
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
تشکر کنندگان: rezagh ، b_argi ، رجبعلی ، ma300me ، payampars ، rouzbehdarvishi ، daad ، babak_1363 ، zohre02
کلیر شده ها کیا هستن
پرستو؟
هدیه؟
محمد؟
پویــــــــــــــــــــــــــــا؟
بابک؟
کجایید
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-08-21 ساعت 18:45)gifa نوشته:  به عرضتون برسونم كه اين هفته هم مانيستيم چون از اپ خبري نيست كه نيست
دوست عزیز غصه نخور ایشالا به همین زودیا کلییر میشی‌...دیر و زود داره، سوختو سوز نداره...Wink
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: rezagh ، gifa ، رجبعلی ، b_argi ، alihmh ، ma300me ، DIVE ، payampars ، morvarid1364 ، rouzbehdarvishi ، daad ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، zohre02
(2013-08-21 ساعت 16:13)SHABAH51 نوشته:  ایروان , منتظریم ;-)

شرمنده ام می کنی ایروان جان.ای جونم که اینقدر حرف گوش کنی !!قربونت برم
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-21 ساعت 18:38)Mehrdadordi نوشته:  

اقا به به به امير بگو منو امير شكيبافرد و رز ٢٠٠٠ پنجشنبه صبح انكاراييم به اميد خدا Smile به بابك هم سلام برسون ..

آخه این رسمشه! Tongue

نعــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
Big Grin

سلام عزيزان ميشه بپرسم امير٨٢ كيه؟چون من هيچوقت اينجا نديدمشون و اينهمه پيام تبريك براشون هست ولي بازم ايشون نيست !!!به هرحال مباركش باشه ايشاللللا
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
(2013-08-21 ساعت 18:55)smpf نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 18:38)Mehrdadordi نوشته:  

آخه این رسمشه! Tongue

Big Grin

سلام عزيزان ميشه بپرسم امير٨٢ كيه؟چون من هيچوقت اينجا نديدمشون و اينهمه پيام تبريك براشون هست ولي بازم ايشون نيست !!!به هرحال مباركش باشه ايشاللللا

http://mohajersara.com/user-35856.html

من خودم زیاد باهاش حال نمی کنمBig GrinWinkBig Grin ...کلا همش تو پیچه.... الان هم ترکیه هستش برای همین نمی تونه جواب بده
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: سو سو ، b_argi ، Szsanazsz ، alihmh ، smpf ، payampars ، rouzbehdarvishi ، daad ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، Saeedv13 ، farmiz ، amir82

کاربران در حال بازدید این موضوع: