کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-22 ساعت 19:36)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 19:30)ma300me نوشته:  
دوستان عزیز پیشکسوت ، قدیمیها ، مدیران محترم یه سوال دارم از خدمتتون:
تا حالا شده کسی کلیر بشه و پاسو بده به سفارت
و بعد از اون ازش چیزی بخوان؟

بله پیش میاد.
نمونه‌اش شیراز مملی که ازش شماره تلفن شخصی رو خواستند که براش فرمها رو پر کرده بوده.
یا علیرضا (اینچنترس بوی) که به دلیل مکاتبه خرابکارانه دوست سابقش با سفارت یکبار دیگه مصاحبه شد. (سفرنامه‌اش رو بخونید.)
در کل امکانش هست. ولی چیز نگران کننده‌ای نیست.
ممنونم.
امیر خان چیزی از ما تا الان نخواستند. من بخاطر این گفتم که شاید چیزی خواسته باشند و به دست ما نرسیده باشه. چون تمام بچه هایی که با ما پاس داده بو
دن امروز ایشود شدن و ما حتی امروز آپ هم نشدیم! در این مورد نظری دارید؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: daad ، mhb161 ، امیر مهاجر ، b_argi ، payampars ، negar_karimi6
با عرض پوزش از دوستان بمناسبت گذشت صدو سي و چند روز انتظار:

بسي رنج بردم درين يكصدو سي
كلافه شدم من حضرت عباسي
ز بس چشم براه بودم و در انتظار
بكردم رها من زندگي و كار و بار
غم دنيا ميون قلب من لونه كرده
سياهي در قلب من خونه كرده
خسته شدم من ازين بازي زمونه
تا بكي بكنم موهايم دونه به دونه
اي دوصد نفرين بر اين آنكارا
كه با ما كرده است از اون كارا
"لانلي" بنشين و فرو رو در لاكت
تا ببينيم آنكارا كي ميكند پاكت
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-22 ساعت 19:36)ramin888 نوشته:  چرا هیشکی جواب منو نمیده، نکنه فراموشم کردیییین!!! دوستان امروز هم من هم همسرم آپ شدیم و واسه منو زده ready، خب این یعنی چییی؟
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section
خب حالا یعنی چی؟ پاسامون هم سفارته

نگران نباشید وقتی پاستون رو تحویل سفارت میدین
از این فعل و انفعالات تو سیس اتفاق میفته
البته من خودم تجربه اشو ندارم اما هفته پیش واسه یکی از دوستان همچین اتفاقی افتاده بود اما بعد ایشود شدن
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: ma300me ، ramin888 ، shatsi ، jj bobo ، b_argi ، payampars ، morvarid1364 ، negar_karimi6 ، daad ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، zohre02
(2013-08-22 ساعت 19:24)SANIJ نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 18:46)ma300me نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 18:37)SANIJ نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 18:12)ma300me نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 17:32)farmiz نوشته:   هورا هورا من ايشود شدم فردا ميرم ويزا خوشگله رو بگيرم

خیلی مبارک باشه.SmileSmileSmile

نمیدونم چرا ما ایشود نشدیم!!!!!SadSadSad
حتی امروز آپ هم نشدیم!!!!!
آقا بابک چطور ؟ ایشود شدن؟

تبریک بچه هاShy
یه سوال داشتم بخصوص از شما که آنکارا هستید!
من این یکشنبه انشااله میرم آنکارا
ولی نمی دونم که دوباره ptt ثبت نام کنم یا نه!؟
بخصوص که روز مصاحبه یه برگ ثبت نام ptt تحویل دادیم اما این پست شنبه ها باز نیست !
چه توصیه می کنید؟ لطفآ جواب بدین !
ممنونCool
اگه دوست دارید میتونید عوض کنید . روش عوض کردنش رو از امضای آقای فضلی ببینید. اگر عوض کردید باید برگه جدیده رو همراه پاسهاتون تحویل بدید.

(2013-08-22 ساعت 18:37)SANIJ نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 18:12)ma300me نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 17:32)farmiz نوشته:   هورا هورا من ايشود شدم فردا ميرم ويزا خوشگله رو بگيرم

خیلی مبارک باشه.SmileSmileSmile

نمیدونم چرا ما ایشود نشدیم!!!!!SadSadSad
حتی امروز آپ هم نشدیم!!!!!
آقا بابک چطور ؟ ایشود شدن؟

تبریک بچه هاShy
یه سوال داشتم بخصوص از شما که آنکارا هستید!
من این یکشنبه انشااله میرم آنکارا
ولی نمی دونم که دوباره ptt ثبت نام کنم یا نه!؟
بخصوص که روز مصاحبه یه برگ ثبت نام ptt تحویل دادیم اما این پست شنبه ها باز نیست !
چه توصیه می کنید؟ لطفآ جواب بدین !
ممنونCool[/size]
اگه دوست دارید میتونید عوض کنید . روش عوض کردنش رو از امضای آقای فضلی ببینید. اگر عوض کردید باید برگه جدیده رو همراه پاسهاتون تحویل بدید.
البته اگه دوشنبه تحویل بدید 100 درصد تا جمعه میگیرید پس نیازی به عوض کردن هم ندارید.
چون این عوض کردن به نفع ما که نشد و اونها ویزای ما رو گذاشتن واسه جمعه !!!
میدونین صحبت دوست داشتن نیست چند نکته هست که منو در مورد این مسأله
مردد کرده:
- یکی اینکه روز مصاحبه با اینکه برگه را داده بودم 2 بار گفتن برگه ptt ؟ ومن گفتم دادم! همون موقع فکر کردم احتمالآ گمش کردن !
- دیگه اینکه ازش کپی ندارم که دوباره تحویل بدم که خیالم راحت باشه!
- پستی هم که ثبت نام کردم چون اونموقع زیاد اطلاع نداشتم یه کم غریب میزنه
یعنی ندیدم کسی ازش حرفی بزنه!!!!
- از طرفی عوض کردن پست هم مشکلاتی داره مثل اون دوستان که پاساشون رفته بود پست اولی و اونا در پست جدید الاف شده بودن (دیکته الاف درسته؟Tongue )
- دیگه اینکه فکر نمیکنم شنبه ها باز باشه !؟
حالا چی فکر می کنید؟[/size]

من زمان تحويل مدارك خانمي كه مداركو بهش دادم پرسيد جاي ptt عوض كردي گفتم نه گفت ما جايي كه شما قبلا تعيين كردين داريم اگه عوض كردين برگه جديد به ما بدين شما عوض كن زمان تحويل مدارك بهش بگو عوض كردي نگران نباش

(2013-08-22 ساعت 19:39)Arash R نوشته:  دوستان یه سوال
وقتی کلیر بشیم و بخواهیم که مدیکال رو تمدید کنیم باید چه کار کنیم؟
اول بریم پیش دکتر یا باید بریم سفارت معرفی نامه برای دکتر بگیریم؟
کلا چیکار باید کرد؟
مرسی از محبتتون

اول دكتر بعد سفارت معرفي نميخواد با ايميل با دكتر هماهنگ كن
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: mhb161 ، jj bobo ، ma300me ، b_argi ، payampars ، daad ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، zohre02
(2013-08-22 ساعت 20:15)mhb161 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 19:36)ramin888 نوشته:  چرا هیشکی جواب منو نمیده، نکنه فراموشم کردیییین!!! دوستان امروز هم من هم همسرم آپ شدیم و واسه منو زده ready، خب این یعنی چییی؟
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section

البته من خودم تجربه اشو ندارم اما هفته پیش واسه یکی از دوستان همچین اتفاقی افتاده بود اما بعد ایشود شدن

سلام . منم ديروز حدود ١٢ ready شدم و امروز از ١٠ صبح دوباره Ap شدم و حدود ٢/٣٠ ايشود
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، jj bobo ، ma300me ، mhb161 ، b_argi ، payampars ، morvarid1364 ، daad ، Alirezaa2013 ، usa lover ، AsemanAbee ، zohre02
(2013-08-22 ساعت 19:52)ma300me نوشته:  امیر خان چیزی از ما تا الان نخواستند. من بخاطر این گفتم که شاید چیزی خواسته باشند و به دست ما نرسیده باشه. چون تمام بچه هایی که با ما پاس داده بو[/size]دن امروز ایشود شدن و ما حتی امروز آپ هم نشدیم! در این مورد نظری دارید؟

نگران نباشید.
همسفرهای منم توی سفارت موقع تحویل پاس حتی زودتر از من خودشونو رسوندن به صف و من آخر صف افتادم.
اما به من ویزا رو دو روزه دادند (سه شنبه صبح تا پنجشنبه ساعت ۳). در حالیکه همسفرهام تا دوشنبه مجبور شدند بمونند و دوشنبه ویزا رو گرفتند.
سفارتها سرشون شلوغه. کمی صبور باشید بالاخره صادر میشه.
[font=Impact]خدایا امشب شب استجابت دعاست دوستان منتظر من نه این کاره اند نه انکاره پاک پاکند گناهشان انتظارست فردا هم روز توست عصر غمگین جمعه را برایشان شاد کن به امید سبز شدن همه دوستان انکاراااا[/font]
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
(2013-08-22 ساعت 19:14)ikamaly نوشته:  
مبارک باشه فارمیز جان
خیلی برات خوشحالم!!!Wink
از بابک چه خبر؟
اونم توی هتل شماست ازش خبری نیست!!!Sad
تو رو خدا هوا شو داشته باشین!!
امیدوارم خبرهای خوشی ازش بهمون برسه.Rolleyes
سلام به خانم کمالی عزیز Smile
ممنون از شما و لطفتون، من زیر سایه ی حضرت حق و شما دوستان سالم و سلامت هستم Smile
من هم امروز ویزامو از PTT گرفتم، ویزای یو اس بسیار زیباست و پر صلابت..
اون لحظه با خودم گفتم خدایا این حسو نصیب تمام بچه های 2013 کن...
یاد همتون هستم و تا آخر در کنارتون

دوستتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون دارم
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-08-22 ساعت 20:18)nnhh نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 20:15)mhb161 نوشته:  

سلام . منم ديروز حدود ١٢ ready شدم و امروز از ١٠ صبح دوباره Ap شدم و حدود ٢/٣٠ ايشود
دوست عزيز nnhh شما پاستونو كي تحويل دادين من 18 دادم ابوظبي گفته 25 بيا بگير فردا وبس فردا هم تعطيله هنوز ايشيود نشده . يعني يكشنبه صبح ايشيود ميشه؟ هنوز ap هست.Sad
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
(2013-08-22 ساعت 19:07)manzar333 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 17:53)arash bon نوشته:  دوست عزیز امیر مهاجر جان،من می‌خوام به سفارت زنگ بزنم....شمارشو دارم ...شما میدونید چه داخلی‌ یی رو باید بگیرم؟

۵۵۵۵ ۴۵۵ ۳۱۲ ۰۰۹۰ ساعت ۳/۳۰ تا ۴/۳۰ به وقت آنکارا

امروز زنگ زدم به همین شماره به اپراتور وصل شد...بهش گفتم در مورد کیسمون سوال دارم،گفت صبر کنید تا وصل کنم...ماهم صبر کردیم وصل کنه...ولی‌ انگاری وصل نکرده بود...گفتم شاید شمارهٔ داخلی‌ چیزی داشته باشه اونو بزنیم و دیگه به اپراتور وصل نشیم...بیشتر از ۱۰ بار زنگ زدم ،آخرش ترسیدام یارو قاطی‌ کنه دیگه زنگ نزدم.گفتم اگه شمارهٔ داخلی‌ داشته باشیم بهتره...Big GrinCool
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، mhb161 ، b_argi ، payampars ، رجبعلی ، Rebekaa ، daad ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013
(2013-08-22 ساعت 20:30)babak_1363 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 19:14)ikamaly نوشته:  
مبارک باشه فارمیز جان
خیلی برات خوشحالم!!!Wink
از بابک چه خبر؟
اونم توی هتل شماست ازش خبری نیست!!!Sad
تو رو خدا هوا شو داشته باشین!!
امیدوارم خبرهای خوشی ازش بهمون برسه.Rolleyes
سلام به خانم کمالی عزیز Smile
ممنون از شما و لطفتون، من زیر سایه ی حضرت حق و شما دوستان سالم و سلامت هستم Smile
من هم امروز ویزامو از PTT گرفتم، ویزای یو اس بسیار زیباست و پر صلابت..
اون لحظه با خودم گفتم خدایا این حسو نصیب تمام بچه های 2013 کن...
یاد همتون هستم و تا آخر در کنارتون

دوستتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون دارم
خیلی خیلی تبریک میگم بهت بابک جان. امیدوارم این شروع یک راه روشن برای آینده ای خوب باشه برات Smile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-08-22 ساعت 15:23)مهرنگار نوشته:  پیشکسوت عزیز محمد فضلی... دعای شما رد خور نداره و من شاهدم چندین بار با خدایاااااااااااااااااااااا گفتنت چه کسایی کارشون درست نشد.. لطف کن برای ما هم یه دعا کن... دست راستت سرمون...
ارادتمند
من آخرش نفهمیدم ازم تعریف کردی یا .....
خدیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

برای مهرنگار عــــزیز
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
دوستان عزیز یکی بگه ایروان چند وقت یکبار کیس ها رو واسه کلیر اعلام میکنه؟ جمعه ها؟ یکبار در هفته یا چی؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، b_argi ، babak_1363 ، SHABAH51 ، payampars ، Rebekaa ، daad ، amirfarahan ، negar_karimi6
(2013-08-22 ساعت 20:58)azem2014 نوشته:  دوستان عزیز یکی بگه ایروان چند وقت یکبار کیس ها رو واسه کلیر اعلام میکنه؟ جمعه ها؟ یکبار در هفته یا چی؟
دوست عزیز اخیراً دیگر هیچ قاعده ای نداره..هروقت تعدادی پرونده حاضر بشه اعلام می کنه... در دو سه هفته اخیر شنبه، دوشنبه، چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هم اعلام کرده! به نظرم فردا یک تعدادی اعلام کنه Rolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-22 ساعت 20:28)پرستوی مهاجر نوشته:  [font=Impact]خدایا امشب شب استجابت دعاست دوستان منتظر من نه این کاره اند نه انکاره پاک پاکند گناهشان انتظارست فردا هم روز توست عصر غمگین جمعه را برایشان شاد کن به امید سبز شدن همه دوستان انکاراااا[/font]

آمیـــــــــــــن رب العالمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــن
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان