کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-22 ساعت 20:58)azem2014 نوشته:  دوستان عزیز یکی بگه ایروان چند وقت یکبار کیس ها رو واسه کلیر اعلام میکنه؟ جمعه ها؟ یکبار در هفته یا چی؟

احتمالا فردا اگه خدا بخواد ٤٠ تا يا ٥٠ تا اعلام كنه
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
(2013-08-22 ساعت 20:45)ma300me نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 20:30)babak_1363 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 19:14)ikamaly نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 17:32)farmiz نوشته:   هورا هورا من ايشود شدم فردا ميرم ويزا خوشگله رو بگيرم
مبارک باشه فارمیز جان
خیلی برات خوشحالم!!!Wink
از بابک چه خبر؟
اونم توی هتل شماست ازش خبری نیست!!!Sad
تو رو خدا هوا شو داشته باشین!!
امیدوارم خبرهای خوشی ازش بهمون برسه.Rolleyes
سلام به خانم کمالی عزیز Smile
ممنون از شما و لطفتون، من زیر سایه ی حضرت حق و شما دوستان سالم و سلامت هستم Smile
من هم امروز ویزامو از PTT گرفتم، ویزای یو اس بسیار زیباست و پر صلابت..
اون لحظه با خودم گفتم خدایا این حسو نصیب تمام بچه های 2013 کن...
یاد همتون هستم و تا آخر در کنارتون

دوستتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون دارم
خیلی خیلی تبریک میگم بهت بابک جان. امیدوارم این شروع یک راه روشن برای آینده ای خوب باشه برات Smile
ممنون دوست عزیز،
نگران ویزاهاتونم نباشید، به زودی ایشود میشین Smile انشاءالله
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
سلام دوستان یه سوال داشتم
برای گرفتن ویزا بعد از کلیرنس مدارک خاصی نیاز هست برای ارایه به سفارت؟
و اینکه نیاز به گرفتن وقت از سفارت هست؟
و معمولا چند روز بعد ویزا اماده میشه؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa ، payampars
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
++++++++++++++++
(2013-08-22 ساعت 21:57)sahar jabbari نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم
برای گرفتن ویزا بعد از کلیرنس مدارک خاصی نیاز هست برای ارایه به سفارت؟
و اینکه نیاز به گرفتن وقت از سفارت هست؟
و معمولا چند روز بعد ویزا اماده میشه؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

لطفا امضاتون رو تکمیل کنید. از کدوم سفارت هستید؟؟؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، payampars
(2013-08-22 ساعت 20:32)yaszamansani نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 20:18)nnhh نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 20:15)mhb161 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 19:36)ramin888 نوشته:  چرا هیشکی جواب منو نمیده، نکنه فراموشم کردیییین!!! دوستان امروز هم من هم همسرم آپ شدیم و واسه منو زده ready، خب این یعنی چییی؟
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section
خب حالا یعنی چی؟ پاسامون هم سفارته

نگران نباشید وقتی پاستون رو تحویل سفارت میدین
از این فعل و انفعالات تو سیس اتفاق میفته
البته من خودم تجربه اشو ندارم اما هفته پیش واسه یکی از دوستان همچین اتفاقی افتاده بود اما بعد ایشود شدن

سلام . منم ديروز حدود ١٢ ready شدم و امروز از ١٠ صبح دوباره Ap شدم و حدود ٢/٣٠ ايشود
دوست عزيز nnhh شما پاستونو كي تحويل دادين من 18 دادم ابوظبي گفته 25 بيا بگير فردا وبس فردا هم تعطيله هنوز ايشيود نشده . يعني يكشنبه صبح ايشيود ميشه؟ هنوز ap هست.Sad

دوست من نگران نباشید ما هم 18 پاسهارو دادیم هنوز ایشود نشدیم درصورتیکه گفتن یکشنبه بریم پاسهارو تحویل بگیریم.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: ma300me ، SHABAH51 ، ramin888 ، daad ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، payampars
دوستان عزیز -سلام
می شه لطفا راهنمایی کنید از کدوم سایت کلیرنس و آپدیت های ابوظبی را ببینیم.
ویه سوال دیگه اینکه بعد از کلیر شدن باید دوباره csc ثبت نام کرد.چون از یکماه بیشتر شده-
و سوال آخر اینکه با توجه به نزدیک شدن به سپتامبر به نظر شما چه موقع کلیر می شویم؟
با تشکر فراوان
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa ، پرستوی مهاجر ، negar_karimi6 ، mehdi389 ، babak_1363 ، payampars
(2013-08-22 ساعت 20:46)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 15:23)مهرنگار نوشته:  پیشکسوت عزیز محمد فضلی... دعای شما رد خور نداره و من شاهدم چندین بار با خدایاااااااااااااااااااااا گفتنت چه کسایی کارشون درست نشد.. لطف کن برای ما هم یه دعا کن... دست راستت سرمون...
ارادتمند
من آخرش نفهمیدم ازم تعریف کردی یا .....
خدیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

برای مهرنگار عــــزیز

مهرنگار و این حرفا نداریم فضلی فهمیدی؟؟؟؟فقط آنی !!!!!!!من حسودددددددددم دعا کن برام بدو
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-08-22 ساعت 21:37)SHABAH51 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 20:58)azem2014 نوشته:  دوستان عزیز یکی بگه ایروان چند وقت یکبار کیس ها رو واسه کلیر اعلام میکنه؟ جمعه ها؟ یکبار در هفته یا چی؟
دوست عزیز اخیراً دیگر هیچ قاعده ای نداره..هروقت تعدادی پرونده حاضر بشه اعلام می کنه... در دو سه هفته اخیر شنبه، دوشنبه، چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هم اعلام کرده! به نظرم فردا یک تعدادی اعلام کنه Rolleyes

خیلی ممنون شهاب جان از جوابت- در جدولی که شماره کیس ها رو اعلام میکنه و یه ستون که تاریخ انقضای مراحل اداری رو گذاشته بهمراه ستاره که گفته منظورش اینه که باید مدارکی که نقص داره رو هم تحویل بدیم-اما اینکه چه مدرکی کمه رو کجا و کی میگن؟ این 221g چیه و از کجا و کی باید گرفت ؟ جالبه که بلاستثنا همه ردیفهای جدول ستاره دارن -این معنیش اینه که همه مدارکشون ایراد داره؟؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، daad ، Rebekaa ، amirfarahan ، payampars
(2013-08-22 ساعت 20:46)aghasina نوشته:  سلام دوستای خوبم
من به سفارت ابوظبی زنگ زده بودم برای گرفتن وقت برای بردن پاسام که میخواستم 1 سپتامبر (یکشنبه) اونجا باشم که بهم گفت 1 سپتامبر سفارت تعطیله!
خواستم بهتون بگم که روی این روز به اشتباه حساب نکنید...
دوست عزیز سلام میتونم بپرسم روال اداریه که تماس بگیریم قبل از بردن پاس به سفارت وقت بگیریم و دوم اینکه علت تعطیل ان برای یکشنبه چیست
چون من تو هیچ پستی نخوندم که قبل از بردن پاس باید تماس بگیریم
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، ma300me ، daad ، Rebekaa ، sh-p ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، payampars ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi
(2013-08-22 ساعت 20:09)lonelyman نوشته:  با عرض پوزش از دوستان بمناسبت گذشت صدو سي و چند روز انتظار:

بسي رنج بردم درين يكصدو سي
كلافه شدم من حضرت عباسي
ز بس چشم براه بودم و در انتظار
بكردم رها من زندگي و كار و بار
غم دنيا ميون قلب من لونه كرده
سياهي در قلب من خونه كرده
خسته شدم من ازين بازي زمونه
تا بكي بكنم موهايم دونه به دونه
اي دوصد نفرين بر اين آنكارا
كه با ما كرده است از اون كارا
"لانلي" بنشين و فرو رو در لاكت
تا ببينيم آنكارا كي ميكند پاكت

[عکس: 139.jpg]
آنكارااااااا فرداااااااا.......
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-22 ساعت 22:15)azem2014 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 21:37)SHABAH51 نوشته:  
دوست عزیز اخیراً دیگر هیچ قاعده ای نداره..هروقت تعدادی پرونده حاضر بشه اعلام می کنه... در دو سه هفته اخیر شنبه، دوشنبه، چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هم اعلام کرده! به نظرم فردا یک تعدادی اعلام کنه Rolleyes

خیلی ممنون شهاب جان از جوابت- در جدولی که شماره کیس ها رو اعلام میکنه و یه ستون که تاریخ انقضای مراحل اداری رو گذاشته بهمراه ستاره که گفته منظورش اینه که باید مدارکی که نقص داره رو هم تحویل بدیم-اما اینکه چه مدرکی کمه رو کجا و کی میگن؟ این 221g چیه و از کجا و کی باید گرفت ؟ جالبه که بلاستثنا همه ردیفهای جدول ستاره دارن -این معنیش اینه که همه مدارکشون ایراد داره؟؟
دوست من موضوع را برای خودتان پیچیده و سخت نکنید. وقتی شماره کیس تان در صفحه ایروان درج شد پاسپورت های کلیه افراد کیس را به همراه برگه آبی در ساعت و روزهای مشخص شده به سفارت ببرید. آنجا یک پاکت به شما داده میشود و شما بعد از قراردادن این مدارک ، پاکت را در صندوق مخصوص می اندازید. البته فرمی هم به آن الصاق میشود که مشخصات و شماره تلفن تان را می خواهد. بعد از سه چهار روز به شما زنگ می زنند و برای گرفتن پاسپورت های ممهور به ویزا تشریف می برید. در ضمن اگر کسی نقص مدرک داشته باشد یا به مدرک دیگری نیاز باشد حتماً از طریق ایمیل مطلع خواهند کرد Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
با سلام
امیر مهاجرعزیز چرا صفحه منتظرسرا باز نمیشه ؟
باسپاس
تشکر کنندگان: Rebekaa ، پرستوی مهاجر ، negar_karimi6 ، babak_1363
من الان ابوظبی هستم .مجبور به مسافرت خیلی زود شدم .واینجا مستقیما ان شاله به سفر میروم.کسانی که ابوظبی هستند بهتر است وقتی به اینج میایند بلیت از اینجا بگیرند. کمی بهتره!بعدا میگم چرا.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
وای جمعه بیا جمعه جمعه بیا بیا بیا..........
مردم ..
امشب خوابم نمیبره....
برو بچه‌های گل مهاجرسرا دعا کنید...........

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان