موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 16:46)mhb161 نوشته: (2013-08-23 ساعت 16:41)mehrana نوشته: .... یعنی امروز آنکارا کلیر اعلام نمیکنه ؟؟؟ ...
چرا اعلام نکنه؟
هنوز وقت هست امروز خیلیا رو آپدیت کردن
فک کنم میخوان بترکونن 
خداکنه.. امیدوارم ..
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 16:28)mohajeran2013 نوشته: يعني امروز ديگه اعلام نمي كنه
فكر نكنم ديگه اعلام كنند
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
تا امشب هم منتظر می مانیم ان شاله آنکارا امروز کلیر می کنه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
((پست موقت))
سلام دوستان من.
من اين سوال رو در تاپيك پزشكي هم پرسيدم و چون دوستان همه اينجا جمع هستند گفتم با اجازه مديران به صورت پست موقت اينجا هم تكرار كنم و ممنون ميشم دوستان مطلع
مخصوصا اونها كه اخيرا تمديد مديكال داشتند
محبت نموده و راهنمايي كنند:
دوستان با توجه به اينكه 5 ماه از تاريخ مديكال من و خانوادم ميگذره و هنوز در دوره كليرنس هستم و كلير نشدم تصميم گرفتم براي تمديد مديكال برم انكارا و سوالم از شما اينه كه :
1- ايا كارت واكسن پاستور رو مجدد بايد بگيرم يا همون برگه اي كه دكتر اونگان داده كافيه؟
2-با توجه به اينكه بچه هاي من هر دو زير 11 سال هستند ايا تست سل رو دوباره انجام ميده؟
3- چه واكسنهايي رو ممكنه بزنه و ايا با توجه به مديكال قبلي كه توسط خودشون بوده و واكسنهاي انفولانزا و واريسلا . MMR رو به هممون زد و راديولژي هممون رو گرفتند دوباره نياز هست تكرار بشه يا بطور كل تكرار ميشه يا نه؟
4- اعتبار مديكال براي مرحله دوم همون 6 ماه هست يا بيشتره؟
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 16:49)mehrana نوشته: (2013-08-23 ساعت 16:46)mhb161 نوشته: (2013-08-23 ساعت 16:41)mehrana نوشته: .... یعنی امروز آنکارا کلیر اعلام نمیکنه ؟؟؟ ...
چرا اعلام نکنه؟
هنوز وقت هست امروز خیلیا رو آپدیت کردن
فک کنم میخوان بترکونن 
خداکنه.. امیدوارم ..
اگه اشتباه نکنم بعضی وقتها حوالی ساعت 6 و بعد از اون آپدیت ویا کلیر کرده..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
ایروان 2 تا کیس دیگه هم اعلام کرد از بچه های مهاجر سرا کسی نبود؟
کیس نامبر: 2013AS0000105xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مصاحبه:7 آگوست • کلیرنس • 31 آگوست کلیر • مقصد: Houston •
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چرا مهلت واسه ایرانیا همگی 15 سپتامبر میزنه؟ نکنه بعد از این تاریخ دیگه کار تمومه؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-23 ساعت 17:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 17:15 توسط AOC Kermani.)
(2013-08-23 ساعت 17:04)zanganeh نوشته: ((پست موقت))
سلام دوستان من.
من اين سوال رو در تاپيك پزشكي هم پرسيدم و چون دوستان همه اينجا جمع هستند گفتم با اجازه مديران به صورت پست موقت اينجا هم تكرار كنم و ممنون ميشم دوستان مطلع
دوستان با توجه به اينكه 5 ماه از تاريخ مديكال من و خانوادم ميگذره و هنوز در دوره كليرنس هستم و كلير نشدم تصميم گرفتم براي تمديد مديكال برم انكارا و سوالم از شما اينه كه :
1- ايا كارت واكسن پاستور رو مجدد بايد بگيرم يا همون برگه اي كه دكتر اونگان داده كافيه؟
2-با توجه به اينكه بچه هاي من هر دو زير 11 سال هستند ايا تست سل رو دوباره انجام ميده؟
3- چه واكسنهايي رو ممكنه بزنه و ايا با توجه به مديكال قبلي كه توسط خودشون بوده و واكسنهاي انفولانزا و واريسلا . MMR رو به هممون زد و راديولژي هممون رو گرفتند دوباره نياز هست تكرار بشه يا بطور كل تكرار ميشه يا نه؟
سلام
امیدوارم آپدیت شده باشید و به زودی با هم کلیر شویم.
جواب تمام سئوالات شما رو قبلاً از دوست عزیزمن "محمد فضلی " تو تاپیک واکسیناسیون پرسیدم و باید بگم که باید دوباره کارت واکسیناسیون بگیرید و اونجا دکتر مربوطه با استفاده از کپی کارت واکسیناسیون قبلی و برگه دکتر اونگان دوباره صادر می کنه. تمای مراحل آزمایشات در ترکیه نیز دوباره باید انجام شود.
موفق باشی به امید خبرهای خوب
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 17:04)zanganeh نوشته: ((پست موقت))
سلام دوستان من.
خواهش ميكنم جواب بديد سوال من هم هست؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈