کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-23 ساعت 16:46)mhb161 نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 16:41)mehrana نوشته:  .... یعنی امروز آنکارا کلیر اعلام نمیکنه ؟؟؟ ...

چرا اعلام نکنه؟
هنوز وقت هست امروز خیلیا رو آپدیت کردن
فک کنم میخوان بترکونن Smile

خداکنه.. امیدوارم ..
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: mhb161 ، mehdi389 ، payampars ، AOC Kermani ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، shahramkh59 ، پدی ، daad ، babak_1363 ، negar_karimi6
(2013-08-23 ساعت 16:44)amjad نوشته:  با سلام

CEAC همیشه LOCATION رو میپرسید؟ برای من اولین بار اتفاق میافته!
Processing Visa Application Type
IMMIGRANT VISA (IV) NONIMMIGRANT VISA (NIV)
Please enter your Case Number.
Select a location

وقتی ceac زیاد باز بمونه لوکیشن رو هم میپرسه
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: amjad ، mehdi389 ، payampars ، zohre02 ، Rebekaa ، پدی ، daad ، babak_1363 ، negar_karimi6
(2013-08-23 ساعت 16:28)mohajeran2013 نوشته:  يعني امروز ديگه اعلام نمي كنه

فكر نكنم ديگه اعلام كنندSad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: payampars ، mehdi389 ، zohre02 ، Rebekaa ، پدی ، daad ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، soruosh
(2013-08-23 ساعت 16:39)meysam afjeh نوشته:  
سلام به همه دوستان گل مهاجر سرا
بچه ها من همچنان گذرنامه همسرم رو پیدا نکردم با توجه به اینکه 21 و 23 آگوست هم آپ شدم.به نظرتون سفارت ویزای همسرم رو محفوظ نگه میداره؟چون برنده اصلی منم؟چه پیشنهادی میکنین؟
تورو خدا دعا کنین پاس همسرم پیدا شه

شما تو اين يه هفته كه پيدا نكرديد، اگه درخواست پاس جديد كرده بوديد، شايد تا يكي دو روز ديگه ميومد. بنظر من درخواست پاسپورت كنيد كه حتماً تا نيمه سپتامبر مياد، اگه هم خداي ناكرده نيومد، چون شما برنده اصلي هستيد، ويزا بهتون تعلق ميگيره. پس لطفاً درخواست پاسپورت با عجله كنيد و تأكيد به اينكه زودتر آماده كنن
بازم نظر دوستان رو بپرسيد، من نظر شخصي خودم را گفتم كه تجربه اينچنيني هم نداشتم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: rezagh ، payampars ، gifa ، پدی ، mhb161 ، lonelyman ، SHABAH51 ، mehrdad pharm ، zohre02 ، Rebekaa ، daad ، shatsi ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، soruosh
تا امشب هم منتظر می مانیم ان شاله آنکارا امروز کلیر می کنه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
[font=Arial]
(2013-08-23 ساعت 16:58)پدی نوشته:  تا امشب هم منتظر می مانیم ان شاله آنکارا امروز کلیر می کنه

ا[/font]
مشب دلم از آمدنت سرشار است / فانوس به دست کوچه دیدار است
آنگونه تو را در انتظارم که اگر / این چشم بخوابد، آن یکی بیدار است
تشکر کنندگان: mhb161 ، raham ، مهرنگار ، zohre02 ، payampars ، SHABAH51 ، mehdi389 ، drmrs ، Rebekaa ، daad ، پدی ، babak_1363
((پست موقت))
سلام دوستان من.
من اين سوال رو در تاپيك پزشكي هم پرسيدم و چون دوستان همه اينجا جمع هستند گفتم با اجازه مديران به صورت پست موقت اينجا هم تكرار كنم و ممنون ميشم دوستان مطلع
مخصوصا اونها كه اخيرا تمديد مديكال داشتند
محبت نموده و راهنمايي كنند:
دوستان با توجه به اينكه 5 ماه از تاريخ مديكال من و خانوادم ميگذره و هنوز در دوره كليرنس هستم و كلير نشدم تصميم گرفتم براي تمديد مديكال برم انكارا و سوالم از شما اينه كه :
1- ايا كارت واكسن پاستور رو مجدد بايد بگيرم يا همون برگه اي كه دكتر اونگان داده كافيه؟
2-با توجه به اينكه بچه هاي من هر دو زير 11 سال هستند ايا تست سل رو دوباره انجام ميده؟
3- چه واكسنهايي رو ممكنه بزنه و ايا با توجه به مديكال قبلي كه توسط خودشون بوده و واكسنهاي انفولانزا و واريسلا . MMR رو به هممون زد و راديولژي هممون رو گرفتند دوباره نياز هست تكرار بشه يا بطور كل تكرار ميشه يا نه؟
4- اعتبار مديكال براي مرحله دوم همون 6 ماه هست يا بيشتره؟
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161 ، payampars ، SHABAH51 ، drmrs ، jj bobo ، Rebekaa ، daad ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، ikamaly ، AsemanAbee
(2013-08-23 ساعت 16:51)گل نهال نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 16:39)meysam afjeh نوشته:  
سلام به همه دوستان گل مهاجر سرا
بچه ها من همچنان گذرنامه همسرم رو پیدا نکردم با توجه به اینکه 21 و 23 آگوست هم آپ شدم.به نظرتون سفارت ویزای همسرم رو محفوظ نگه میداره؟چون برنده اصلی منم؟چه پیشنهادی میکنین؟
تورو خدا دعا کنین پاس همسرم پیدا شه

شما تو اين يه هفته كه پيدا نكرديد، اگه درخواست پاس جديد كرده بوديد، شايد تا يكي دو روز ديگه ميومد. بنظر من درخواست پاسپورت كنيد كه حتماً تا نيمه سپتامبر مياد، اگه هم خداي ناكرده نيومد، چون شما برنده اصلي هستيد، ويزا بهتون تعلق ميگيره. پس لطفاً درخواست پاسپورت با عجله كنيد و تأكيد به اينكه زودتر آماده كنن
بازم نظر دوستان رو بپرسيد، من نظر شخصي خودم را گفتم كه تجربه اينچنيني هم نداشتم
درخواست پاسپورت جدید، منوط به گزارش پلیس منطقه و همچنین برگه تأییدیه از خودشونه و من فکر نمیکنم که این برگه کمتر از دو الی سه ماه زودتر به فرد متقاضی داده بشه، چون اول پلیس منطقه باید صحت و سقم این موضوع ، براش مشخص شه. چون به این راحتی نیست که هر کی ادعای گمشدن پاسپورت رو بکنه، اداره مربوطه به این راحتی بهشون پاسپورت جدید بدن...
این اطلاعات رو من از فردی که پارسال پاسپورتشون گمشده بود، دریافت کردم و از قضا ایشون دانشجوی کشور ترکیه بودن و خیلی ناراحت که اومده بودن ایران و پاسپورت و کیفشون رو باهم ازشون دزدیده بودند...
در هر صورت، بهترین منبع برای ایشون، فقط و فقط خود سفارتخونه میباشد...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، payampars ، jj bobo ، manzar333 ، Rebekaa ، daad ، shatsi ، babak_1363 ، meysam afjeh ، mehdi didam
(2013-08-23 ساعت 16:49)mehrana نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 16:46)mhb161 نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 16:41)mehrana نوشته:  .... یعنی امروز آنکارا کلیر اعلام نمیکنه ؟؟؟ ...

چرا اعلام نکنه؟
هنوز وقت هست امروز خیلیا رو آپدیت کردن
فک کنم میخوان بترکونن Smile

خداکنه.. امیدوارم ..

اگه اشتباه نکنم بعضی وقتها حوالی ساعت 6 و بعد از اون آپدیت ویا کلیر کرده..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: mhb161 ، payampars ، SHABAH51 ، mehdi389 ، alirezass ، manzar333 ، Rebekaa ، daad ، پدی ، babak_1363
ایروان 2 تا کیس دیگه هم اعلام کرد از بچه های مهاجر سرا کسی نبود؟
کیس نامبر: 2013AS0000105xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مصاحبه:7 آگوست • کلیرنس • 31 آگوست کلیر • مقصد: Houston •
تشکر کنندگان: payampars ، mehdi389 ، mhb161 ، SHABAH51 ، arash bon ، Alirezaa2013 ، Aida.s ، Rebekaa ، daad ، zohre02 ، babak_1363 ، jjbahale ، soruosh
دوستان چرا مهلت واسه ایرانیا همگی 15 سپتامبر میزنه؟ نکنه بعد از این تاریخ دیگه کار تمومه؟
تشکر کنندگان: payampars ، mehdi389 ، Rebekaa ، daad ، babak_1363 ، negar_karimi6
دوستان خوبم
بایت تمام دعاهایی که برایم کردید سپاسگزارم
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دوستت دارم
چون کس بی کسانی
به حق جدم امشب آنکارا میترکونه و همه دوستان را خوشحال میکنه
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-08-23 ساعت 17:04)zanganeh نوشته:  
((پست موقت))
سلام دوستان من.
من اين سوال رو در تاپيك پزشكي هم پرسيدم و چون دوستان همه اينجا جمع هستند گفتم با اجازه مديران به صورت پست موقت اينجا هم تكرار كنم و ممنون ميشم دوستان مطلع
دوستان با توجه به اينكه 5 ماه از تاريخ مديكال من و خانوادم ميگذره و هنوز در دوره كليرنس هستم و كلير نشدم تصميم گرفتم براي تمديد مديكال برم انكارا و سوالم از شما اينه كه :
1- ايا كارت واكسن پاستور رو مجدد بايد بگيرم يا همون برگه اي كه دكتر اونگان داده كافيه؟
2-با توجه به اينكه بچه هاي من هر دو زير 11 سال هستند ايا تست سل رو دوباره انجام ميده؟
3- چه واكسنهايي رو ممكنه بزنه و ايا با توجه به مديكال قبلي كه توسط خودشون بوده و واكسنهاي انفولانزا و واريسلا . MMR رو به هممون زد و راديولژي هممون رو گرفتند دوباره نياز هست تكرار بشه يا بطور كل تكرار ميشه يا نه؟
سلام
امیدوارم آپدیت شده باشید و به زودی با هم کلیر شویم.
جواب تمام سئوالات شما رو قبلاً از دوست عزیزمن "محمد فضلی " تو تاپیک واکسیناسیون پرسیدم و باید بگم که باید دوباره کارت واکسیناسیون بگیرید و اونجا دکتر مربوطه با استفاده از کپی کارت واکسیناسیون قبلی و برگه دکتر اونگان دوباره صادر می کنه. تمای مراحل آزمایشات در ترکیه نیز دوباره باید انجام شود.
موفق باشی به امید خبرهای خوب
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: payampars ، mehdi389 ، mhb161 ، SHABAH51 ، arash bon ، Rebekaa ، daad ، zohre02 ، babak_1363 ، amirfarahan ، negar_karimi6
(2013-08-23 ساعت 17:13)azem2014 نوشته:  دوستان چرا مهلت واسه ایرانیا همگی 15 سپتامبر میزنه؟ نکنه بعد از این تاریخ دیگه کار تمومه؟

این دیگه چجور نتیجه گیری است که شما کردید؟!
اون تاریخ انقضای پروسه اداری بعضی ار کلیر شده‌هاست! همین!
(2013-08-23 ساعت 17:04)zanganeh نوشته:  
((پست موقت))
سلام دوستان من.

خواهش ميكنم جواب بديد سوال من هم هست؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: mhb161 ، payampars ، SHABAH51 ، Rebekaa ، daad ، zohre02 ، babak_1363 ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان