کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خیلی ممنونم payampars عزیز
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: mehdi389 ، mhb161 ، Rebekaa ، payampars ، پدی ، daad ، zohre02 ، yalda91 ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، amirfarahan
دوستان تا چه ساعتی ممکنه خبری بشه ؟؟!! دیگه رفت بعد از تعطیلات؟
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: mhb161 ، deineath ، payampars ، پدی ، daad ، zohre02 ، ani_sheiton ، babak_1363 ، Rebekaa ، amirfarahan ، negar_karimi6
[font=Tahoma]ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*raham» عزیز ღღღ
[/font]

به به،‌با باز کردن منتظرسرا اسم صدر لیست آنکارا رو اون بالا دیدم.
به امید کلیر شدن رهام و بقیه عزیزان آنکارا در امروز
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-23 ساعت 17:33)princesess نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 17:15)gifa نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 17:04)zanganeh نوشته:  
((پست موقت))
سلام دوستان من.
من اين سوال رو در تاپيك پزشكي هم پرسيدم و چون دوستان همه اينجا جمع هستند گفتم با اجازه مديران به صورت پست موقت اينجا هم تكرار كنم و ممنون ميشم دوستان مطلع
مخصوصا اونها كه اخيرا تمديد مديكال داشتند
محبت نموده و راهنمايي كنند:
دوستان با توجه به اينكه 5 ماه از تاريخ مديكال من و خانوادم ميگذره و هنوز در دوره كليرنس هستم و كلير نشدم تصميم گرفتم براي تمديد مديكال برم انكارا و سوالم از شما اينه كه :
1- ايا كارت واكسن پاستور رو مجدد بايد بگيرم يا همون برگه اي كه دكتر اونگان داده كافيه؟
2-با توجه به اينكه بچه هاي من هر دو زير 11 سال هستند ايا تست سل رو دوباره انجام ميده؟
3- چه واكسنهايي رو ممكنه بزنه و ايا با توجه به مديكال قبلي كه توسط خودشون بوده و واكسنهاي انفولانزا و واريسلا . MMR رو به هممون زد و راديولژي هممون رو گرفتند دوباره نياز هست تكرار بشه يا بطور كل تكرار ميشه يا نه؟
4- اعتبار مديكال براي مرحله دوم همون 6 ماه هست يا بيشتره؟

خواهش ميكنم جواب بديد سوال من هم هست؟

تست سل رو دوباره انجام میده ...
ما قبلا همه واکسنها رو پیش خودشون زده بودیم ولی اینبار یه واکسن کمتر زد که نمی دونم چی بود و هزینهمون یکذره کمتر شد سری قبل کلا 990 دلار این سری با آزمایش و عکس و واکسنها و حق ویزیتش 750 این حدودا شد ( برای 2 بزرگسال و یک بچه )... یعنی همه چیز از اول انجام میشه
اعتبار مدیکال جدید هم 6 ماه هست و تاریخ اعتبار ویزاتون هم 6 ماه بعد از تاریخ مدیکال جدیدتون هست ...
خیلیها هم هیچ واکسنی سری دوم بهشون نزده یا فقط یکدونه واکسن زده بودند برای سری دومشون ... قیافه ما کلا یه جوری که همه ازمون سواستفاده می کنند Cool
بهتره یه چندتا واکسن رو همین تهران بزنید بعد برید اونگان ..هزینتون کمتر میشه

ببخشید، یه سوال دیگه هم در این مورد من داشتم که برای تمدید medical مثل دفعه اول برای بچه‌ها جواب ۴ روز طول mikesheh؟
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
تشکر کنندگان: payampars ، mhb161 ، daad ، babak_1363 ، Rebekaa
(2013-08-23 ساعت 18:05)manzar333 نوشته:  [quote='princesess' pid='400289' dateline='1377263038']
[quote='gifa' pid='400266' dateline='1377261957']
[quote='zanganeh' pid='400249' dateline='1377261241']
((پست موقت))
[size=medium]

ببخشید، یه سوال دیگه هم در این مورد من داشتم که برای تمدید medical مثل دفعه اول برای بچه‌ها جواب ۴ روز طول mikesheh؟

بله دوست عزیز ...
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: marjani ، mhb161 ، daad ، payampars ، shatsi ، zohre02 ، AOC Kermani ، babak_1363 ، manzar333 ، Rebekaa ، amirfarahan
(2013-08-23 ساعت 18:03)mrr777 نوشته:  [font=Tahoma]ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*raham» عزیز ღღღ
[/font]

به به،‌با باز کردن منتظرسرا اسم صدر لیست آنکارا رو اون بالا دیدم.
به امید کلیر شدن رهام و بقیه عزیزان آنکارا در امروز

مرسیییییی دیگه کلیرررررررر می شم ، امروز کلی انرژی گرفتم از همتون، مرسیییییییییییییی Big Grin
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-08-23 ساعت 16:39)meysam afjeh نوشته:  
سلام به همه دوستان گل مهاجر سرا
بچه ها من همچنان گذرنامه همسرم رو پیدا نکردم با توجه به اینکه 21 و 23 آگوست هم آپ شدم.به نظرتون سفارت ویزای همسرم رو محفوظ نگه میداره؟چون برنده اصلی منم؟چه پیشنهادی میکنین؟
تورو خدا دعا کنین پاس همسرم پیدا شه

دوست عزیز، خونسردی خودتون رو حفظ کنید و به دنبال راه چاره عملی باشید.
پیشنهاد من اینه که تمام جاهایی که از آخرین باری که پاسپورت رو دیدید رفتید رو با حوصله لیست کنید و به همه مراجعه کنید.
و همچنین می تونید در صفحه اول چند روزنامه پرفروش آگهی بدید و مژدگانی تعیین کنید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام دوستان
من چن ساعتی‌ سر کلاس بودم ولی‌ هی با گوشی چک می‌کردم
لان هم اومدم خونه با بدبختی و اومدم مهاجرسرا رو هم که دیدم دیگه تقات نیاوردم و زار زار گریه...

:(((((((((((((((
سری دوم

خدایا امروز جمعه به حق محمد (ص) و خاندان پاکش تمامی منتظران را دل شاد و به آرزویشان برسان

اللهم صل علی محمد و آل محمد

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*leila12020» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*SK89» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «saraus2013» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «e76779» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «drkahani» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*nooshshahnar & SHABAH51» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «manzar333» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «lilistar» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «pooyani» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Rira2013» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «hazrat» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «sh-p» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*smpf» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «smartie» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «nika» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «payampars» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Fardaye Roshan» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «nyayesh» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «payam62» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «jjbahale» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «amirazimi» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «gole shabbo» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Betti» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mehrdad pharm» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*zohre02» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «یه مهاجرسرایی» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*raham» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «heidari1248» عزیز ღღღ
و
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «تمامی دوستان منتظرسرا» عزیز ღღღ
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-08-23 ساعت 18:20)daad نوشته:  سلام دوستان
لان هم اومدم خونه با بدبختی و اومدم مهاجرسرا رو هم که دیدم دیگه تقات نیاوردم و زار زار گریه...

Sad((((((((((((((
وقتی ایمانتون ضعیف شده
همه امیدها و آرزوهایتان برباد رفته
به ندای فرشته ای گوش دهید که زمزمه می کند
فقط اندکی دیگر صبر کن

صبر داشته باش daad عزیزم. هنوز وقت هست. گاهی وقت ها درست لحظه ای که دلمون شکسته همه چی می تونه عوض بشه! Big Grin
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: bigharar ، yalda91 ، SHABAH51 ، babak_1363 ، mehdi389 ، mhb161 ، daad ، payampars ، lonelyman ، proje ، manzar333 ، zohre02 ، Rebekaa ، ma300me ، negar_karimi6 ، alvan ، ikamaly
(2013-08-23 ساعت 18:20)daad نوشته:  سلام دوستان

Sad((((((((((((((

گریه چرا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، babak_1363 ، ani_sheiton ، mehdi389 ، mhb161 ، daad ، lonelyman ، payampars ، proje ، zohre02 ، Rebekaa ، Ehsan1358 ، Mehrdadordi ، ikamaly
وقتی مجبور باشی اینهمه راه بری و اینهمه پول خرج کنی و هر واکسن رو به چند ده برابر قیمت بزنی بهتر از این هم نمیشه. اگه همین کار ها رو میشد تو تهران یا اصفهان یا شیراز انجام داد چه اتفاقی میفتاد؟ فکر کنم دردش کمتر بود!
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، mhb161 ، mehdi389 ، khder ، daad ، payampars ، proje ، joey22 ، zohre02 ، Rebekaa ، pari pariaaa ، arash bon ، negar_karimi6 ، mehdi didam
من کلیر شدم
هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
خدايااااااااا
جمعه است ها[عکس: persian-kitten-wallpaper-6.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
++++++++++++++++++++++++++
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: