کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
gifa جونم دستت درد نکنه حالا ثبت نام شدیم پولی چیزی هم بهمون میدن؟بستنی ؟شکلاتی؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-08-23 ساعت 18:30)jjbahale نوشته:  من کلیر شدم
هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کجا بودی پس؟ از ظهر تا حالا در به در دنبالت می گردیم! نشون به اون نشون که چندین نفر برات پیغام گذاشتن...آخی ...خیالمون راحت شد Smile
هورااااااااااااااااا....خیلی تبریک... آینده روشن مبارک ات باد رفیق
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
دوستان آنکارایی نهایتاً تا چه ساعتی منتظر بمونیم امشب؟ تا 7؟Rolleyes

تبریک می گم.

C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-23 ساعت 18:29)manila نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 18:20)daad نوشته:  سلام دوستان
من چن ساعتی‌ سر کلاس بودم ولی‌ هی با گوشی چک می‌کردم
لان هم اومدم خونه با بدبختی و اومدم مهاجرسرا رو هم که دیدم دیگه تقات نیاوردم و زار زار گریه...

Sad((((((((((((((
وقتی ایمانتون ضعیف شده
همه امیدها و آرزوهایتان برباد رفته
به ندای فرشته ای گوش دهید که زمزمه می کند
فقط اندکی دیگر صبر کن

صبر داشته باش daad عزیزم. هنوز وقت هست. گاهی وقت ها درست لحظه ای که دلمون شکسته همه چی می تونه عوض بشه! Big Grin
به صبح تا ظهر خیلی‌ دل بسته بودم.. دلم شکست..... Sad((((((((((((

مبارک باشه

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
ممنون از لطف همتون
خیلی لحظه عجیبیه خدا قسمت همتون کنه
اصلا باورم نمیشه
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
(2013-08-23 ساعت 18:20)daad نوشته:  سلام دوستان
من چن ساعتی‌ سر کلاس بودم ولی‌ هی با گوشی چک می‌کردم
لان هم اومدم خونه با بدبختی و اومدم مهاجرسرا رو هم که دیدم دیگه تقات نیاوردم و زار زار گریه...

Sad((((((((((((((

عیب نداره دوست عزیز اخه پشت هر گریه خنده است-اینو یادت نره حالا ببین کی بهت گفتم
دوستان عزیزم سلام،
امیدوارم همگی خوب باشید و آماده ی کشیدن هوراهای رنگی Smile
یه موضوع جالبی رو میخواستم بهتون بگم و اون اینکه وقتی ویزام رو گرفتم خیلی تعجب کردم روش نوشته :
Clearance Received :6 Aug 2013
در حالیکه انکارا من رو در تاریخ 16 آگوست به عنوان کلیر شده ها اعلام کرد Smile معنای این موضوع اینه که خیلیهاتون کلیر شدید و فقط دارن کارهای پرونده و جمع و جور کردنشو انجام میدن Smile اصلاً نگران نباشید که کلی خبر خوب تو راهه، منم بس نشستم که براتون هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بکشم Big Grin Big GrinBig Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-08-23 ساعت 18:40)payampars نوشته:  

مبارک باشه

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

[عکس: CongratsFade1.jpg]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

بابک جان مبارکت باشه
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: joey22 ، mhb161 ، Rebekaa ، payampars ، daad ، mehdi389 ، babak_1363 ، zohre02 ، gifa ، ma300me ، Mehrdadordi ، shatsi ، Alirezaa2013 ، arash bon ، negar_karimi6 ، ikamaly
آقا ساعت 7 هم شد از آنکارا خبری نشد معلوم نیست چرا اینقدر تعلل می کنند آپولو هم می خواستن هوا کنند نا الان بایست هوا شده بود واقعا" شورشو در آوردند.
تشکر کنندگان: mhb161 ، payampars ، daad ، mehdi389 ، babak_1363 ، zohre02 ، Rebekaa ، Szsanazsz ، 5ina ، pari pariaaa ، Aida.s ، arash bon ، shatsi ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013
دوستان دیدید یک موقع بر حسب اتفاق بر اسمی ، کسی ، چیزی بر میخورید
دلتان یهو میگیره راستش داشتم توی منتظر سرا اسم های دوستان را نگاه کردم یهو دلم گرفت و دلم بهم گفت برای Pishoo_25 از ته دلم آرزو کلیر شدن کنم

پس بخاطر Pishoo_25 عزیز

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*Pishoo_25» عزیز ღღღ

راستی از صمیم قلب برای امیر جان مهاجر ، افشین جان عزیز که اینقدر برای این سایتها زحمت میکشند آرزوی خوشبختی و سربلندی دارم
خسته نباشید
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
ویزا مبارکتون باشه Wink ایروان بازم تو... Wink
کلیر شدگان مبارکه
تشکر کنندگان: mhb161 ، mehdi389 ، zohre02 ، daad ، Rebekaa ، payampars ، babak_1363 ، jjbahale ، arash bon ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: