کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-25 ساعت 00:42)azar1348 نوشته:  سلام دوستان گلم
از یکی از بچه ها شنیدم که اگه صفحه اول پاسپورت امضا نشده باشه برای گرفتن ویزا به مشکل می خوریم و باید امضا کنیم . میخواستم ببینم صحت داره ؟ کسی از بچه می دونه عایا ؟
دوست عزیز سلام،
پاسپورت من امضاء داشت و یادتون باشه داشتن امضا در پاسپورت مهمه، در ایران این موضوع مثه خیلی چیزهای دیگه که مهم نیست ، گویا مهم به نظر نمیرسه ! و اکثر امضاها هم متشکل از یک دایره و چند خط بی هدفه!!Big Grin امضاء در کشورهای اروپایی و آمریکا ترکیبی از نام و نام خانوادگی با رسم الخط هر فرد میباشد و نه دایره و خط خطی!Big Grin (البته خیلی ها اینو میدونن و من صرفاً جهت یادآوری مجدد بیان کردم)
وقتی پاسپورت رو امضا کردین بادتون باشه که حتماً عین همون امضایی باشه که در پای فرم 230 امضاء کردید ( همون فرم اولیه) و به هیچ وجه با اون متفاوت نباشه!!

راجع به اهمیت امضای پاسپورت همین رو بگم که یکی از دوستان من امتحان تافل داده بود و روز امتحان برگه ی تاییدیه تافل رو امضاء کرد و بعد با ویزای توریستی به آمریکا رفت و یکباره تصمیم گرفت تغییر ویزا بده و به دانشگاه ها مراجعه میکرد، وقتی دانشگاهها صفحه ی اول پاسپورتشون که حاوی امضاشون بود رو با کارنامه تافلشون که اسکن امضاشون در روز امتحان داخل کارنامه بود مطابقت دادن، نمره تافل رو ازشون قبول نکردن و گفتن که امضا ها با هم مغایرت داره، پس سعی کنید تمام مدارک رو به یک شکل امضا کنید و یک امضا رو همانند اینکه یک اسم و نام فامیلی که دارید برای خودتون انتخاب کنید.
موفق باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
ديشب خواب ديدم دارم كلير ميشم ، يه چيزي تو اين مايه ها :
[عکس: 76730_974.jpg]
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
به به مثل اينكه فقط من بيدارم همه خوابن خدا كنه خوابهاي خوب ببينيد
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، mhb161 ، nasim ، b_argi ، gifa ، پدی ، alihmh ، heidari1248 ، babak_1363 ، رجبعلی ، dove ، azar1348 ، daad ، zohre02 ، fardad1390 ، payampars ، Rebekaa ، mrr777
ساعت ٥ صبح بچها من تو فرودگاه امام هستم دارم ميرم انكارا ويزاهارو بگيرم قسمت شما هم ميشهههههههههه
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

دوستان منم یه روز اینجا بودم. در واقع 128 روز اینجا بودم !! ولی الان جاتون خالی اومدم تگزاس. خواستم بگم نگران هیچ چی نباشید. به همین زودیای زود کلیر میشید همگی و فریااادهای قرمزتون اینجا رو پر میکنه !!! کلیییی انرژی های مثبتتتتتت

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

[عکس: pray-different1-732x337.jpg]
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-25 ساعت 00:44)mehdi1721 نوشته:  بچه ها یک سوال شوهر من در روزهای 12.15.20 آگست آپدیت شد در روز 23 آگست هم من و کوچولوم و شئهرم هر 3 ای با هم آپ شدیم امکانش هست این سری کلیر شیمShy

احتمالش بسیار زیادهSmile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-08-24 ساعت 22:38)mehdi389 نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 22:34)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 22:29)mehdi389 نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 22:12)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان کسی می تونه به من کمک کنه
من تقریبا 11 روزه از یکی از آژانسهای مسافرتی تهران که سری قبل هم ازش ویزای امارات گرفته بودم تقاضای ویزا دادم تا برم ابوظبی ویزاهامو بگیرم ایشون قول 4-5 روزو داد ولی تا حالا مارو سرکار گذاشته هی امروزو فردا میکنه نمی دونم دیگه باید چکار کنم. از یه آژانس دیگه و ملیکا خانم مشورت گرفتم گفتند اگه جای دیگه ای برات اقدام کردن و ما هم اقدام کنیم داپلیکیت میشه دردسر میشه برات و از این حرفا. دوستان کسی می تونه کمکی کنه یه دوستی آشنایی داشته باشه ببینه من چکار می تونم بکنم. جایی سایتی نیست که من بتونم وضعیت ویرای اماراتم رو چک کنم؟ این مدیر آژانسه میگه ویزای برادرت در اومده مال خودت در نیومده نمی دونم هی مارو به بهانه های الکی می پیچونه. بدبختی منم دو ماهی میشه اومدم شیراز و نمی دونم چکار کنم. دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا توی پیام خصوصی تلفنش برام بذاره تا بهش بزنگم
از همتون ممنونم

سلام دوست عزیز من یکشنبه به آژانس ساحل گشت دادم تا برام ویزا بگیره که پنجشنبه خاضر شد....و الان هم منتظرم تا کلیر شم برم بلیط و هتل بگیرم برم دوبی......
باور نمی کنید این دیگه داره دیونم میکنه. واقعا 5 روز کافی بودش نمی دونم این آژانس سفرهای دوستانه داره چی می سازه
دوست عزیز آنقدر ناراخت نباش درست میشه ......

سلام دوست عزیز مهاجر سرایی. من زیاد به امارات رفت و آمد داشتم . ممکنه یک دور با این نام و مشخصات ئرخواست ویزا داده شده البته نه از طرف شما ! این اتفاق برای گرفتن ویزای امارات خیلی عاددی هست . یه پیشنهاد زنگ بزن به فرودگاه امارات بگو وصلت کنن به سکوریتی ( بگو می خواای وضعیت ویزاتو چک کنی ) دقیقا یک بار برای من همین اتفاق افتاد یک شب توی فرودگاه دوبی موندم تا ویزام تموم شه و دوباره اقدام به گرفتن ویزا کردم از همون فرودگاه دوبی . اصلا نگران نباش . فقط باید ببینی که اگه ویزای قبلی صادر شده تا کی اعتبار داره . این موضوع خیلی مسخرست اما واسه ی امارات یه پیز عاددی هست . موفق باشی
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2013-08-25 ساعت 01:34)Arash R نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 23:42)princesess نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 18:57)mohajeran2013 نوشته:  سلام به دوستان برای تمدید مجدد مدیکال در آنکار ا چند روز زمان میبره ؟آیا کسی مجددا دیال روتمدید کرده؟

سلام به دوستان برای تمدید مجدد مدیکال در آنکار ا چند روز زمان میبره ؟آیا کسی مجددا دیال روتمدید کرده؟

بزرگسالان امروز آزمایش می دی فردا جواب میگیری میری سفارت .
برای بچه ها 4 روز

راستش منم میخوام مدیکال رو تمدید کنم.
واسه تمدید کردنش باید پیش دکتر برم بعدش برم آزمایشگاه؟
مراحلش چی هست؟
اصلا به دکتر چی باید بگیم؟

با اینکه ما 14 آبان ,زمان مدیکالمون تموم میشه وتا اون موقع وضیعتمون مشخص شده با این وجود ما هم میخواهیم دوباره تمدید کنیم,(پول اضافه)Sad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: r91 ، b_argi ، Arash R ، e76779 ، babak_1363 ، رجبعلی ، azar1348 ، daad ، zohre02 ، payampars ، mhb161 ، shatsi ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-25 ساعت 00:42)azar1348 نوشته:  سلام دوستان گلم
از یکی از بچه ها شنیدم که اگه صفحه اول پاسپورت امضا نشده باشه برای گرفتن ویزا به مشکل می خوریم و باید امضا کنیم . میخواستم ببینم صحت داره ؟ کسی از بچه می دونه عایا ؟

(2013-08-25 ساعت 01:33)hosa نوشته:  دوستان کسی هست که بتونه اینجا منو راهنمایی بکنه؟

ظاهرا مهمه . تو مديكال قبل از هر كاري امضاي توي پاسپورتمون رو ازمون كرفتن.
راستي اين چه بحثيه؟! حكايت بازكردن سانديس اززير شده.خوب تو پاسپورت يه جا براي امضا پيش بيني شده بالاخره يه دليلي داره حالا احيانا از كسي نخواسته باشن دليل نميشه كه لازم نيست.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: e76779 ، b_argi ، gifa ، maryam_a ، babak_1363 ، azar1348 ، daad ، alihmh ، zohre02 ، payampars ، mhb161 ، shatsi ، Rebekaa
سلام و صبح همه بخیر
دوستای گلم این هفته ، هفته آنکاراست که این همه کیس بلاتکلیف رو کلیر کنه.
دوستان برای امثال ما هم که نه سیس داریم و نه آپدیت، و نه ایمیل هارو درست جواب میدن و همش هم میگن پندینگ هستین یه دعای جانانه کنین که تکلیفمون روشن شه.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
ما منتظرکلیرهستیم هیجا نمیریم همینجا هستیمBig Grin

[عکس: 14978793636243201004.jpg]
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-08-24 ساعت 23:53)ssssa نوشته:  سلام دوستان هیشکی جواب من رو نداد یه با دیگه میپرسم :حتما قبل از ایشود شدن باید آپدیت یا ردی بشه حالت کیسها؟البته منظورم زمانیه که پاسامونو تحویله سفارت دبی دادیم؟ ممنونم میشم اگه جوابمو بدید
تشکر کنندگان: Arash R ، dove ، azar1348 ، daad ، zohre02 ، payampars ، mhb161 ، Rebekaa
چه ها به نظرتون 2 شنبه انکارا شماره اعلام میکنه؟؟؟؟؟؟CoolRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesCool

تشکر کنندگان: ma300me ، gifa ، رجبعلی ، azar1348 ، daad ، Mehrdadordi ، zohre02 ، payampars ، mhb161 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
سلام دوستان
افرادی که از سفارت ابوظبی جدیدا کلیر شدند میخاستم ببینم تاریخ 6 ماهه ویزا از روز کلیر شدن خورده یا از روز مصاحبه و مدیکال؟
میگن جدیدا تاریخ رو از کلیرنس میزنن درسته؟؟
ممنون
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: mehdi389 ، daad ، zohre02 ، fardad1390 ، payampars ، mhb161 ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: