کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[عکس: 1094969_627070303991664_781246559_n.jpg]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-08-24 ساعت 22:12)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان کسی می تونه به من کمک کنه
من تقریبا 11 روزه از یکی از آژانسهای مسافرتی تهران که سری قبل هم ازش ویزای امارات گرفته بودم تقاضای ویزا دادم تا برم ابوظبی ویزاهامو بگیرم ایشون قول 4-5 روزو داد ولی تا حالا مارو سرکار گذاشته هی امروزو فردا میکنه نمی دونم دیگه باید چکار کنم. از یه آژانس دیگه و ملیکا خانم مشورت گرفتم گفتند اگه جای دیگه ای برات اقدام کردن و ما هم اقدام کنیم داپلیکیت میشه دردسر میشه برات و از این حرفا. دوستان کسی می تونه کمکی کنه یه دوستی آشنایی داشته باشه ببینه من چکار می تونم بکنم. جایی سایتی نیست که من بتونم وضعیت ویرای اماراتم رو چک کنم؟ این مدیر آژانسه میگه ویزای برادرت در اومده مال خودت در نیومده نمی دونم هی مارو به بهانه های الکی می پیچونه. بدبختی منم دو ماهی میشه اومدم شیراز و نمی دونم چکار کنم. دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا توی پیام خصوصی تلفنش برام بذاره تا بهش بزنگم
از همتون ممنونم

سلام مهدی جان
من الان از یه مالک آژانس براتون سوال کردم جواب ایشون :
1- به هیچ وجه از جای دیگه درخواست ویزا نکنید تا تکلیف این درخواستتون معلوم بشه
2 - دیر نشده ، ویزای عادی میتونه بدون هیچ توضیحی تا 10 روز کاری غیر تعطیل طول بکشه . به آژانستون بدبین نباشین
3- ویزای فوری حداکثر تا 2 روز کاری آماده میشود ولی الان شما اون رو هم نمیتونین درخواست کنین .

با این وضع فکر کنم تنها راه صبوریه
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-08-24 ساعت 22:34)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 22:29)mehdi389 نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 22:12)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان کسی می تونه به من کمک کنه
من تقریبا 11 روزه از یکی از آژانسهای مسافرتی تهران که سری قبل هم ازش ویزای امارات گرفته بودم تقاضای ویزا دادم تا برم ابوظبی ویزاهامو بگیرم ایشون قول 4-5 روزو داد ولی تا حالا مارو سرکار گذاشته هی امروزو فردا میکنه نمی دونم دیگه باید چکار کنم. از یه آژانس دیگه و ملیکا خانم مشورت گرفتم گفتند اگه جای دیگه ای برات اقدام کردن و ما هم اقدام کنیم داپلیکیت میشه دردسر میشه برات و از این حرفا. دوستان کسی می تونه کمکی کنه یه دوستی آشنایی داشته باشه ببینه من چکار می تونم بکنم. جایی سایتی نیست که من بتونم وضعیت ویرای اماراتم رو چک کنم؟ این مدیر آژانسه میگه ویزای برادرت در اومده مال خودت در نیومده نمی دونم هی مارو به بهانه های الکی می پیچونه. بدبختی منم دو ماهی میشه اومدم شیراز و نمی دونم چکار کنم. دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا توی پیام خصوصی تلفنش برام بذاره تا بهش بزنگم
از همتون ممنونم

سلام دوست عزیز من یکشنبه به آژانس ساحل گشت دادم تا برام ویزا بگیره که پنجشنبه خاضر شد....و الان هم منتظرم تا کلیر شم برم بلیط و هتل بگیرم برم دوبی......
باور نمی کنید این دیگه داره دیونم میکنه. واقعا 5 روز کافی بودش نمی دونم این آژانس سفرهای دوستانه داره چی می سازه
دوست عزیز آنقدر ناراخت نباش درست میشه ......
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: Rebekaa ، morvarid1364 ، b_argi ، alihmh ، payampars ، mhb161 ، daad ، Mehrdadordi ، zohre02
(2013-08-24 ساعت 21:20)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان فردا روز ابوظبی همه می خواهیم اینجا یک هوووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااااا برای بچه های ابوظبی بکشیم........................................
یعنیییییییییییییی میششششههههههههههههههههههههههههه........................................
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خداياااااااااااااااااااااااااااا
دست
جيغ
هورااااااااااااااااااااااااااااا
خدايا به اميد تو،دل همه ي بچه ها رو شاد كن
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
خدای بزرگ یه روز دیگه دوستان منتظر منو با امید سرپا نگه داشتی . خدا جونم بزار فردا همه دوستام بخدن و امیدشونو نومید نکن . تو که ارحم الراحمینی
case No:8XXX
کنسولگری: ایروان
کلیرنس: 15 َ August
چقدر اينجا سوت وكوره!!!!!!!!!!واي اگر كلير بشيم من حوصلم سر ميرهBig GrinSadBig GrinSad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-08-24 ساعت 22:40)mariana نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 21:20)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان فردا روز ابوظبی همه می خواهیم اینجا یک هوووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااااا برای بچه های ابوظبی بکشیم........................................
یعنیییییییییییییی میششششههههههههههههههههههههههههه........................................

دست
جيغ
دوست عزیز به زودی ایشالله هممون کلیر میشیم و یک هورررررررررررررااااااااا
اینجا میکشیم........راستی شما عضو منتظر سرا هستید؟
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: Rebekaa ، b_argi ، negar_karimi6 ، alihmh ، payampars ، morvarid1364 ، arash 111 ، Biz Biz ، mhb161 ، Pishoo_25 ، رجبعلی ، daad ، zohre02
(2013-08-24 ساعت 22:40)mariana نوشته:  

دست
جيغ

خدايااااااااا
توكل
به
خودِ
خودت
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
(2013-08-24 ساعت 20:26)jj bobo نوشته:  واقعا شنبه ویکشنبه مثل جهنمه
تا جهنم نباشه بهشت معنی نداره ، همیشه بهشتی باشیدWink
(2013-08-24 ساعت 22:51)gifa نوشته:  چقدر اينجا سوت وكوره!!!!!!!!!!واي اگر كلير بشيم من حوصلم سر ميرهBig GrinSadBig GrinSad
غم مخور دوست من...بنده با انرژی بالا (باور نکنین) تا آخر البته از 15 سپتامبر در ایروان و از راه دور در خدمتتون هستم و سنگرو نگه میدارم.
البته مطمئنم این هفته کلیر میشم.Big GrinBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
من تقريبا 5 ماه هست كه در حالت ap هستم و در انكارا مصاحبه داشتم و چون ميخوام برم شهر ريچموند مركز ايالت ويرجينيا چند روز پيش يه نامه دادم به نماينده ريچموند در كنگره و شرايط خودم رو توضيح دادم و ازش تقاضاي كمك كردم.
منتظر پاسخش هستم در صورتيكه جواب درست و درموني دريافت كردم شما رو هم درجريان ميزارم.
لطفا براي من هم دعا كنيد.اميدوارم هممون با خاطره اي خوش پرونده لاتاري رو ببنديم و پرونده زندگي جديد رو باز كنيم.
طبق جدول مصاحبه آنکارا و وارد کردن کیس نامبرها در سیس فهمیدم 60 نفر دیگه کلا مصاحبه دارند.168 کیس در جدول کلیر شده ها هست که 29 کیس ستاره دارند احتمالا یک 100 کیسی هم حذف شدند.
حدود 385 الی 400نفر ( 177 کیس )در منتظرسرا ثبت شده که 230 نفر (103 کیس) کلیر شدند.
حدود 143 نفر(63 کیس) هم کلیر نشدند
در منتظرسرا آنکارا 11 ستاره وجود داره.
متوسط هر کیس 2.2 نفر است.
به نظر میاد لیست منتظرسرا 1/3 لیست واقعی است و حدود 700 نفر کلیرشدندو 200-300 نفری هم یکضرب گرفتند. پس کلا 1000 ویزا تا اینجا .اگر از رو جدول منتظرسرا یک نسبت ببندیم برای سهمیه هر سفارت از مجموع 3500 ویزا,1800 تا آنکارا 1000 تا ایروان و 700 تا ابوظبی میشه.پس آنکارا هنوز 700-800 تا ویزا داره و به ما 150 کیس منتظرسرا میرسه.
ایروان(منتظر سرا) هم 101 کیس با 250 نفر کلیرخورده داره که 81 کیس(200 نفر) کلیر شدند و 16 کیس (40 نفر) منتظرند.4 تا هم ستاره دار.متوسط هر کیس 2.5 نفر.پس حدود 600 نفر واقعی کلیر شدندو 120 نفر منتظر.احتمالا 280 ویزا میمونه واسه یکضربی ها و بقیه .
ابوظبی منتظرسرا هم 80 کیس(185نفر) دارد .70 کیس کلیرشده(165 نفر) و 20 نفر(10 کیس) هم منتظرند. متوسط کیس2.3 نفر.و مطمئنا مجموع واقعی به 700 نفر نمیرسه پس نگران تموم شدن ویزا نباشیم
ضمنا این آمار ساخته پرداخته ذهن مشوش اینجانب می باشد و هیچ ارزش قانونی ندارد الا دلخوشیSmile
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-08-24 ساعت 18:57)mohajeran2013 نوشته:  سلام به دوستان برای تمدید مجدد مدیکال در آنکار ا چند روز زمان میبره ؟آیا کسی مجددا دیال روتمدید کرده؟

سلام به دوستان برای تمدید مجدد مدیکال در آنکار ا چند روز زمان میبره ؟آیا کسی مجددا دیال روتمدید کرده؟

بزرگسالان امروز آزمایش می دی فردا جواب میگیری میری سفارت .
برای بچه ها 4 روز
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-08-24 ساعت 21:14)SHABAH51 نوشته:  خُب خُب ... من اومدم...می بینم که payampars عزیز و مهربون با اون دعاهای قشنگ اش جای خالی همه مون رو پر کرده...امیدوارم خودت زودتر از همه ما پاک و پاکیزه بشی ، همگی برات جشن و سرور برپا کنیم اینجا...اما بچه ها یه چیزی رو از ته دل می گم:
در آینده خیلی خیلی نزدیک ،همگی ما، دلمون لک میزنه برای این گپ و گفت ها و رفرش کردن های صفحات...من که همین حالا دلم تنگ شد Sad

اینم جاست فور پیام:

[عکس: 06829387062335477483.png]

چی بگم دوست خوب من
وقتی پست تو را خوندم موهام بدنم سیخ شد و چشمم نمناک
ممنونم از همتون بخدا دلم برای همه تون تنگ میشه
واقعا بعد از سالها در جمعی بودم که همش رفاقت و سادگی و مهربونی و احساساتو قوت قلب بود
به امید سرافرازی همه شما دوستان عزیزم بلاخص تو دوست خوبم
فدای همتون
خاک زیر پای همه شما پاکان مهربان
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-08-24 ساعت 23:31)جيران نوشته:  من تقريبا 5 ماه هست كه در حالت ap هستم و در انكارا مصاحبه داشتم و چون ميخوام برم شهر ريچموند مركز ايالت ويرجينيا چند روز پيش يه نامه دادم به نماينده ريچموند در كنگره و شرايط خودم رو توضيح دادم و ازش تقاضاي كمك كردم.
منتظر پاسخش هستم در صورتيكه جواب درست و درموني دريافت كردم شما رو هم درجريان ميزارم.
لطفا براي من هم دعا كنيد.اميدوارم هممون با خاطره اي خوش پرونده لاتاري رو ببنديم و پرونده زندگي جديد رو باز كنيم.
اچقدر شجاع آفرین منم هفته دیگه 5 ماهه میشم یک نامه میزنم آرنولد که یک کاری بکنه والا مجبورم بچمو تنها بفرستم اونور دنیا اونم یک بچه کلا 11 کیلویی.آخه انصافه
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، payampars ، mehdi389 ، Rebekaa ، mrbonbon ، SHABAH51 ، b_argi ، lonelyman ، امیر مهاجر ، r91 ، lilistar ، ma300me ، mhb161 ، daad ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: