کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-26 ساعت 12:43)r91 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 12:34)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 12:30)mehdi389 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 12:26)Pishoo_25 نوشته:  
دوستان عـــــــــــــــــــزیز

من و همسر همین الان آپدیت شدیم TongueTongue

کلیر نشدید دوست عزیز
این طور که بوش میاد اگه خدااااااا بخواد کلییر نزدیکه ...

اين ( اكه خدا بخواد )رو با فونت درشت تصور كنيد كه مثل هفته قبل نشيم.
اینم بخاطر شما :

اگه خـــــــــــــــــــــــــــــــدا بخواااااااااااااااااااااااااد که ایشــــــالا میخواد
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: zohre02 ، dove ، payampars ، daad ، b_argi ، r91 ، Rebekaa
بچه های ابوظبی متاسفانه اینجا خیلی شلوغه دیروز که سفارت بودم بالای 20 کیس برای دادن پاسپوت آمده بودند.برنامه ریزی کنید برای اینکه 13 روز دیگه اینجا باشید .تاکید میکنم یکشنبه ها اینجا باشید.هر چند احتمال ضعیف داره اما ممکنه پنج شنبه ویزا را بدند اما اگه سه شنبه اینجا باشید حتما 7 روز به بالا طول میکشه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-26 ساعت 12:52)payampars نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 12:36)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 12:25)payampars نوشته:  ببخشید امیر خان نام مبارک خداوند نیز جز حذف شدنی هاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با کمال احترام بنده اسم این کار شما رو میگذارم مغلطه!
شما دارید از نام مبارک خداوند بزرگ برای موجه جلوه دادن ارسالتون سوء استفاده میکنید دوست عزیز.
حتی ارسالهای اینچنینی هم از قاعده قوانین مهاجرسرا مستثنی نیستند.
شما قانون رو مراعات کنید. نام خداوند هم با همان رنگ و فونت معمولی و بدون عکس بزرگ یقینا آنقدر بزرگ و نورانی است که زینت بخش پستهای شما و این تاپیک بشه.

امیر جان من مغلته نمیکنم بعد از تذکر شما دوست عزیز من حروف بزرگ استفاده نکردم و عکسسی هم که گذاشتم کوچکتر تعریفش کردم
آیا با رعایت کردن این موارد باز من مغلته میکنم
امیر جان به شما و دوستان حق میدم ولی من منظورم عکسی است که نام خداوند درش بود و چند پست قبل گذاشتم
کاری به پست های قبل از تذکر ندارم
منظور من پستی است که جدید گذاشتم
فراموش کن دوست من ما اینجا دنبال تفتیش عقاید نیستیم
بلکه حداقل دمکراسی را میتوانیم اینجا تمرین کنیم تا بتوانیم با دیگران با هر عقیده و نژادی در آینده در آ م ر ی ک ا زندگی کنیم
ممنونم از بذل توجه شما

پیام جان چون عکسا فضای زیادی رواشغال میکنن این بنده خداهاهم مجبورن همه مسائل رودرنظربگیرن پس داداش من به دل نگیرید این چیزهارو شایدهرعکس دیگه هم که بودحذف میشد عزیزدل خواهرفکرنکنید برای چاپلوسی و خودشیرینی مدیرخوبمون امیرعزیزاین حرفارومیزنم نه عزیزچنین نیست کمااینکه توصفحات قبل هم منوامیرسرموضو ع زنگهابحث کردیم وهرحرف منطقی روطرفداری میکنم چه امیربزنه چه شماو یاهرکسی دیگه ای
پس بیایید دراین شادی که درآینده ای پیش روهست شیرینی این هوراهارابه تلخی تبدیل نکنیم و باهم دیگه میگیم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به همه اعضای مهاجرسرازمدیربگیرتااعضا
وامیداست بازهم هورابکشیم امااین باربرای کلیرشدن بچه هایی که اعصابشون خردمیشه دراین چشم انتظاری ببینند اعضابه جون هم افتادن
پس بیایید درشادیشون شریک باشیم
تشکر کنندگان: mamalino10 ، payampars ، amitis1392 ، zohre02 ، daad ، mehdi didam ، b_argi ، sh-p ، rozelo ، Rebekaa ، امیر مهاجر ، nika ، رجبعلی
(2013-08-26 ساعت 12:30)payampars نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 12:26)Pishoo_25 نوشته:  
دوستان عـــــــــــــــــــزیز

من و همسر همین الان آپدیت شدیم TongueTongue

مبارک باشه دوست عزیز
مطمئن باش تا ساعتهای دیگه کلیر میشی
ایشــــــــــــــــــــــــــــــــــــالا
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: payampars ، zohre02 ، daad ، b_argi ، hsevensky2013 ، dove ، sh-p ، alirezass ، Rebekaa ، nika ، رجبعلی
دوستان عزیزی که راهی دبی هستند برای گرفتن نرخ و ویزا و پکیج دبی پیغام خصوصی دهند تا معرفی کنم من خودم با این دوستم تو آژانس هواپیمایی کار می کردم شاید قیمت بهتری بگیرید .
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تبریک فراوان به pisho_25 این آپدیت به اندازه کلیر شیرینه
حس خوبی دارم فقط یادت نره چه قولی داده بودیا.....................
case number:59xx
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2013 w4 april
دریافت ویزا:یکضرب
تعداد افراد:2 نفر
مقصد:وگاس
هزینه ها:و این داستان همچنان ادامه دارد
با سلام خدمت دوستان گرامی، دوستان یک تجربه خدمتتون عرض میکنم که به درد اونهایی که از آنکارا کلیر میشن میخوره:
عزیزانی که از آنکارا کلیر میشن تغییر ptt ندن خیلی بهتره ، چون این تغییر باعث میشه زمان صدور ویزا طولانی بشه.

با آرزوی کلیر شدن همتون.Smile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
دوستان عزیز ما وقتی از طرف سفارت ایروان کلیر شدیم شنبه بود از طرفی می خواستیم با ماشین بریم مجبور شدیم یکشنبه برای بین المللی کردن گواهینامه و کاپوتاژ ماشین بریم اگر شد که همون روز حرکت کنیم یا اگر نشد هفت ی بعد از شانس مون همون روز همه چیز درست شد و ما سریع حرکت کردیم تا عصر دوشنبه رسیدیم من به شما توصیه می کنم وقتی کلیر شدید اولا با ماشین نرید ودوما روزی برید که یا دوشنبه یا سه شنبه برسید و بدانید که فقط تاساعت 5 عصر وقت دارید
البته من نمی دونم قوانین سفارت امریکا در ابوظبی و ترکیه چیه در هر صورت این اطلاعاتی بود که من می تونستم به شما بدم .
تشکر کنندگان: zohre02 ، ma300me ، daad ، elmira_fa ، b_argi ، negar_karimi6 ، mehdi didam ، arash bon ، babak_1363 ، Rebekaa ، nika ، رجبعلی ، Alirezaa2013
(2013-08-26 ساعت 12:55)zohre02 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 12:47)daad نوشته:  ما ۳ نفرمون امروز ۲۶ اگست آپدیت شدیم Smile

شما 23 آگوست هم آپدیت داشتید؟

ما ۲۰ و ۲۲ و ۲۶‌ام اگست آپدیت همگانی داشتیم و ۲۳‌ام فقط من آپدیت شدم
این ستاره ها رو کی میخوان بردارن؟!
تشکر کنندگان: zohre02 ، daad ، b_argi ، ma300me ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، رجبعلی ، Mehrdadordi
(2013-08-26 ساعت 13:31)hosa نوشته:  این ستاره ها رو کی میخوان بردارن؟!

اصلا این ستاره ها چیه؟؟
چه قوانینی داره؟؟
تشکر کنندگان: daad ، b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6 ، Rebekaa
(2013-08-26 ساعت 13:33)amitis1392 نوشته:  

اصلا این ستاره ها چیه؟؟
چه قوانینی داره؟؟

یه ستاره معنیش اینه که برنده اصلی کلیر شده ولی بقیه نه!
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، daad ، Rebekaa ، رجبعلی
(2013-08-26 ساعت 13:42)zohre02 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 13:41)سو سو نوشته:  من برگشتتتتتتتم با دندان درد اما با شیرینی اپ دیت همگانیییییییییی 26 اگوست Smile

دوست عزیز میشه بگید شما 23 آگوست آپدیت داشتید یا نه؟

بله عزیزم اما فقط کیس 1و 2 دختر کوچکم نه Shy
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، negar_karimi6 ، mehdi didam ، arash bon ، daad ، AsemanAbee ، Rebekaa ، رجبعلی ، Alirezaa2013
(2013-08-26 ساعت 13:30)daad نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 12:55)zohre02 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 12:47)daad نوشته:  ما ۳ نفرمون امروز ۲۶ اگست آپدیت شدیم Smile

شما 23 آگوست هم آپدیت داشتید؟

ما ۲۰ و ۲۲ و ۲۶‌ام اگست آپدیت همگانی داشتیم و ۲۳‌ام فقط من آپدیت شدم

دااد عزیز دیگه آخراشهBig Grin
به یاری خدا خلاصBig Grin

امروز جلوی سفرت بودم خیلیها اومده بودن که پاساشونو بدن انشالله بزودی شما هم تشریف میاریدو همچنین سایر دوستان عزیزSmile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-08-26 ساعت 13:39)hosa نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 13:33)amitis1392 نوشته:  

اصلا این ستاره ها چیه؟؟
چه قوانینی داره؟؟

یه ستاره معنیش اینه که برنده اصلی کلیر شده ولی بقیه نه!
این ستاره ها نه ستاره های که زردن واعضای مهاجرسرا دارن
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان