کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-26 ساعت 10:51)kɪŋ نوشته:  فونت مهاجرسرا از روزی که خودم عضو شدم تغییر نکرده!
نه سایزش و نه شکلش.
شاید مرورگرتون تنظیماتش عوض شده. یا مثلا رزولوشن صفحه نمایشتون بالا رفته که فونتها رو ریزتر میبینید.
یه بررسی بفرمایید و به من خبر بدید. چون برای من و خیلی‌های دیگه چیزی عوض نشده.

امیر جان من از chrome و firefox استفاده میکنم و هیچ مشکل خاصی با سایتهای دیگه ندارم.
حدود یک ماهی میشه که تو فروم مهاجرسرا با یان مشکل فونت برخورد کردم ولی با استفاده از کلید های ctrl + + تقریبا مشکل را حل کردم. Big Grin
تنظیمات مرورگر هم کاملا عادیه و تغییر خاصیدر قسمت نمایش صفحات وب نمیبینم.
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، payampars ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، nika ، رجبعلی
بچه ها سلام ، چرا هیچ خبری از سفارت آنکارا نیست ؟ خدایا یه نگاهی هم به ما منتظرا کنننن .بسه دیگهSad
2013AS69xx, دیدن قبولی: 5 می2012،ارسال فرم ها: 14 می2012 با Aramex,مصاحبه: 21 می2013 آنکارا،کلیرنس
تشکر کنندگان: مهرنگار ، alihmh ، zohre02 ، payampars ، daad ، Rebekaa ، nika ، رجبعلی
سلام دوستان کسی از آنکارا امروز آپدیت شده؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، daad ، Rebekaa ، nika ، رجبعلی ، Alirezaa2013
(2013-08-26 ساعت 11:36)mohajeran2013 نوشته:  سلام دوستان کسی از آنکارا امروز آپدیت شده؟

بله دوستم
همسر من آپ شده
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-08-26 ساعت 11:33)nasim19 نوشته:  بچه ها سلام ، چرا هیچ خبری از سفارت آنکارا نیست ؟ خدایا یه نگاهی هم به ما منتظرا کنننن .بسه دیگهSad

اگه امروز خبری شد شد. اگه نشد ایشالا فردا..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، b_argi ، alihmh ، daad ، hsevensky2013 ، dove ، negar_karimi6 ، mrbonbon ، Rebekaa ، رجبعلی
چرا نداره دوستان می خوان فقط مطالب مفید بمونه صفحات زیاد نشه برای استفاده آیندگان ok؟؟؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-08-26 ساعت 11:49)gifa نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 11:16)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 11:12)gifa نوشته:  چه کسی عکسهای من و پاک کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSadSadSad

فکر کنم کار اون مأمور مخفیه (کاربر مخفی ) باشه gifa جانBig Grin

نمیدونم چرا تا پستی میذاری زود حذف میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad

گیفا جان همین دیشب خواهش کردم با فونت درشت و رنگی پست نگذارید!
اونوقت شما هنوز هم دلیل پاک شدن پستتون رو نمیدونید؟
«کلیه پستهای درشت و رنگی و همچنین پاسخهایی که نقل قول مربوطه با همون اندازه و رنگ توش هست عدم تأیید میشن.»
تاپیک «باید» به حالت نرمال خودش برگرده.
عکس حیوانات مختلف که اینجا رو شبیه به باغ وحش کرده عدم تأیید میشن. (یه موقعی با چند تا عکس گربه ملوس خوشحال میشدیم، اما حالا دیگه هر از چند پست چشممون به جمال یه حیوون جدید روشن میشه، از سگ و کوالا و انواع پرندگان گرفته تا لابد دو روز دیگه مار و گوریل هم اضافه میشه)
کلیه فونتهای درشت و رنگی که اینجا رو شبیه به دیوار مهد کودک کرده عدم تأیید میشن.
کلیه پاسخهایی که حاوی نقل قولهای اینچنینی هستند بدون توجه به محتوای خود ارسال عدم تأیید میشن.
یک بار دیگه تکرار میکنم: اعتراضات زیادی داشتیم از اینگونه ارسالها و کاملا به کاربران معترض حق میدیم! خواهشمندم وضعیت روحی سایر منتظرین رو هم مد نظر قرار بدید.
اجازه بدید با همان آرامشی که در ابتدا خواهش کردم همه چیز حل و فصل بشه.
من از آنکارا حواسم به همتون هست،گفتم بگم در جریان باشید!! Big Grin Big Grin Big Grin Tongue
منتظر هوررررااااهای رنگیتونم...دلم لک زده Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
ممنون از جواب صریحتون
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
دوستان سلام می خواستم. بدونم ابوظبی. دوشنبه ها کلیر. میکنه. ما که دیگه. خسته. شدیم ازبس. سایت. می زنم
نوشته. درحال. بررسی اداری. هست. :-/
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، b_argi ، daad ، dove ، arash bon ، Rebekaa ، nika ، رجبعلی
دوستان عـــــــــــــــــــزیز

من و همسر همین الان آپدیت شدیم TongueTongue
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
امیدوار کننده ترین حالت اینه که به سفارت ایمیل بزنی
بعد اونا جواب ندن
بعد شاکی بشی
بعد بری ببینی ییهووو کلیر شدی
آقا یه حالی میده ... این رو یکی از دوستان الان برام تعریف کرد، در واقع همین اتفاق براش افتاده
(2013-08-26 ساعت 12:26)Pishoo_25 نوشته:  

کلیر نشدید دوست عزیز
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: payampars ، babak_1363 ، daad ، zohre02 ، b_argi ، arash bon ، پرستوی مهاجر ، Rebekaa ، رجبعلی
(2013-08-26 ساعت 12:26)Pishoo_25 نوشته:  

مبارک باشه دوست عزیز
مطمئن باش تا ساعتهای دیگه کلیر میشی
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: mehdi389 ، daad ، zohre02 ، e76779 ، Pishoo_25 ، dove ، b_argi ، Rebekaa ، nika ، رجبعلی ، Alirezaa2013
[quote='Texassy' pid='401900' dateline='1377491172']
یکی از دوستان پریروز پاسپورتها رو تحویل سفارت ایروان دادن و دیروز بهشون زنگ زدن که بیاین ویزاها رو بگیرین
یعنی یک روزه ویزا دادن

امیدوارم سیل کلیر جاری بشه تا دوباره اینا سرشون شلوغ بشه
البته برای آنکارا هم همینطور و ابوظبی هم ...
[/quot
ای خدا دل همه منتظران رو شاد کن همین امروز
تشکر کنندگان: payampars ، Texassy ، daad ، zohre02 ، manzar333 ، dove ، b_argi ، arash bon ، Rebekaa ، nika ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان