کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-26 ساعت 20:40)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 14:50)e76779 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 14:39)Pishoo_25 نوشته:  آپدیت امروز رو به فال نیک میگیرم

دوست خوبم اميدوارم كه اين هفته كلير شيد، ولي بنظر من آپديت شما ناشي از ايميلتان به ابوظبي بوده، اما نبايد نگران و نا اميد بود چون نهايتاً تا 4 هفته ديگه تكليف همه ما مشخص ميشه.Cool

به نظرتون اونا از ايميل هاي ما ميترسن كه پس از دريافتش آپديت ميكنن ؟ يا ما رو يادشون ميره و يهو بعد دريافت ايميل ميگن ... اُخ اُخ اُخ اين كيس يادمون رفته بود Big GrinBig Grin
پیشو عزیز، اونا از ما نمیترسن! بلکه وقتی به سفارت ایمیل میزنیم اونا پرونده مارو بازنگری میکنند که باعث آپدیت شدن کیس در اون روز میشه.
Smile
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Rebekaa ، اریوبرزن ، mehdi389 ، daad ، b_argi ، alihmh ، Alirezaa2013 ، r91 ، mehdi didam ، zohre02
سلام دوستای عزیزم.
می شه اینجا هر کسی به جز مشگل سربازی بگه شغلش چی بوده که کلیر خورده؟
من ار 2014 هستم و تا 1 ماه دیگه مصاحبمم هست و چون استاد یک دانشگاه غیر انتفاعیم استرس دارم
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Rebekaa ، nika ، mehdi389 ، daad ، b_argi ، mehdi didam ، zohre02
(2013-08-26 ساعت 19:51)aghaghia نوشته:  دوستان عزيز 2013، من خودم به عنوان يك كاربر 2014 هر وقت به اين تاپيك ميومدم و اين همه اتحاد رو ميديدم تعجب ميكردم، اين همه چطور از خوشحالي بقيه خوشحال و يا برعكس اگر ناراحتيي بود همديگه رو دلداري ميدادن، هميشه فكر ميكنم آيا ممكنه ما 2014 اي ها هم بتونيم اينطور با هم دوست و رفيق باشيم در حاليكه ممكنه هيچوقت همديگه رو نبينيم!؟ ولي الان تعجب مي كنم كه براي همچين مسئله اي كم اهميتي، اين همه بحث و جدل پيش بياد اونم بين دوستان قديمي!!! من خودم شخصا در همين مدت كوتاه متوجه شدم كه مثلا، امير مهاجر عزيز چقدر براي اين سايت زحمت ميكشه بدون هيچگونه چشمداشتي، پشتيبانيِ فني اين سايت با اين حجم كاربر به هيچ وجه كار ساده اي نيست. من و شما فقط ظاهر قضايا رو مي بينيم پس بيايد بدون دونستن همه ابعاد ماجرا، اينقدر زود قضاوت نكنيم... من مطمئنم شما خودتون بيشتر از من مديراني نظير امير مهاجر، عمو سعيد و گل نهال عزيز رو ميشناسيد چون ماه هاست با هم در اين سايت در ارتباط بوده و هستيد... اميدوارم نذاريد اون ذهنيتي كه دوستان 2014 ازتون دارن تو ذهنشون خراب بشه... البته من قصد جسارت ندارم و خيلي خوشحالم كه شبه عزيز برگشتن. به اميد كلير شدن همه دوستان و موفقيت همگي در سرزمين جديد. Smile

عزیزم اینوبه حساب این بزاریدکه بچه ها ازبس انتظارمیکشندو بلاتکلیفن اینجوری ناراحتیشونوازوضعیت سفارتهاوبی سروسامانی زندگیشون نشون میدن انسانن دیگه درونشان کوه اتشفشان است و به ظاهرخودراکوهی ازیخ نشان میدهندکه کسی خبرازدرون گرگرفته شان نداشته باشد وگرنه مطمئن باشیداینهاهمان هایی هستن که بچه های 2014 دراینده غبطه شان راخواهندخورد عشق صفاصمیمیت چیزی نیست که بادوسه صفحه گله گذاری ازوجودشان رخت بربنند میگید نه حالانگاه کنیدروزی که یکی کلیربشه موجی ازشادی بینشان طنین میافکند پس به افتخارهمشون هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوستان محترمی که میخواهند یک حرف منطقی و زیبا (مثل تمام کردن بحث های امروز) را به عنوان یک نصیحت به دیگران منتقل کنند چه شایسته است که به جای نقل قول مجادلات قبلی در قالب یک پست مستقل بنویسند. بنده در چندین پست اخیر بارها از دیگران خواسته ام بحث را تمام کنند اما ظاهراً دارم به عنوان کسی که بحث های مخرب و بی فایده را ادامه میدهم شناخته میشوم.
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-26 ساعت 21:44)abiha نوشته:  سلام دوستای عزیزم.
من ار 2014 هستم و تا 1 ماه دیگه مصاحبمم هست و چون استاد یک دانشگاه غیر انتفاعیم استرس دارم

دوست عزیز
معلوم نیست کلیرنسو رو چه حسابی می زنن من برنده اصلی هستم که دیپلم تجربی دارم نه تحصیلات بالا نه شغل حساس قبلا کترینگ کار می کردم و خدمات مراسم عروسی داشتیم همسرم هم معافیت کفالت داره شغلش هم آزاد (خیاطه ) هیچ سفر خارجی هم نداشتیم و تمام مدارکمون هم کامل کامل بود الان 124 روزه منتظریم شما بگین چرا کلیرنس خوردیم ؟!!!
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تا الان داشتم خدایااا خدایااا واسه کلیر شدنتون میکردم
الان باید خدایااا خدایااا بکنم دست از این مجادله بردارید
دوستان تمومش کنید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
از دوستانی که در زمینه Big Grinه.کBig Grin کردن دستی بر آتش دارن بیزحمت سایت این 3تا سفارت رو بی نصیب نذارن و از طرف اونا همه رو کلیر کننTongue
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa ، سو سو ، b_argi ، manzar333 ، 5ina ، alihmh ، محبت ، mamalino10 ، zohre02
سلام بچه ها یه تجربه جدید از آفیسرای آنکارا بعد از 5 ماه انتظار : فرم 2 سوالی
این واسه 50 به بالاهاست Smile سوال 1. کی بازنشسته شدید ؟ سوال 2. الان دیگه کار نمی کنید ؟
2013AS36XX مصاحبه 4 مارس آنکارا 2 نفر برگ صورتی مقصد واشینگتن دی سی
دوستان عزیز به نظرتون چرا با اینکه روز یکشنبه تعطیلی بوده بازم امروز دوشنبه ایروان هیچ فعالیتی نکرد؟
تشکر کنندگان: b_argi ، SHABAH51 ، nika ، Rebekaa ، elmira_fa ، alihmh ، zohre02 ، رجبعلی ، daad
..سلام..سلام.. سلام دوستان .. این روزها که خبری نیست جز انتظار .. Wink منم گفتم یک سلام عرض کنم خدمت دوستان و خواهش کنم منم برای کلیر شدن دعا کنن ... آخه من جز هیچ لیست دعایی نیستم ... شوخی کردم همیشه از لطف همه دوستان ممنونم .گفتم یک چی بگم جو عوض شه Smile
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
(2013-08-26 ساعت 22:14)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 21:44)abiha نوشته:  سلام دوستای عزیزم.

دوست عزیز
معلوم نیست کلیرنسو رو چه حسابی می زنن من برنده اصلی هستم که دیپلم تجربی دارم نه تحصیلات بالا نه شغل حساس قبلا کترینگ کار می کردم و خدمات مراسم عروسی داشتیم همسرم هم معافیت کفالت داره شغلش هم آزاد (خیاطه ) هیچ سفر خارجی هم نداشتیم و تمام مدارکمون هم کامل کامل بود الان 124 روزه منتظریم شما بگین چرا کلیرنس خوردیم ؟!!!

پروين جان فكر كنم انقدر پروندتون مثبت و واضحه كه خودشونم موندن چرا بهتون كليرنس زدن Wink حالا دائم آپديتتون ميكنن كه از دلتون در بياد... مطمئن باشيد كه اين سري جزء كلير شده ها هستيد...با آرزوي كلير شدن همه دوستاي خوبم.
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: manzar333 ، sh-p ، SHABAH51 ، 5ina ، Fardaye Roshan ، PARVIN_OMID ، Alirezaa2013 ، r91 ، ma300me ، kian_mousapour ، zohre02 ، Rebekaa ، رجبعلی ، daad
١ حتما همه كلير ميشيد [ اين براى ارتباطش با اين تايپيكه ]

٢ با اطمينان ميگم كه اسم مهاجر سرا از اون اسم هايي هست كه پس از سال هاى بسيار هم به روشنى در ذهنم ميمونه ، نامى كه در دوره حساسى از زندگيم خيلى كمكم كرد در كنار اين نام ، نام ها و كلمات ديگه اى هم هستند كه معنى ها و حس هاى خاصى رو برام تداعى خواهند كرد مثل كارنت شدن ، كلير شدن ، امير مهاجر و ...

٣ امير خان من به نوبه خودم از شما بسيار سپاسگزارم ( و صد البته از گل نهال ، محمد خان فضلى ، پدى گرامى ، نگار خانم كريمى و بسيارى از دوستان كه متاسفانه الان به ياد ندارم )

٤ از همه مديران ، مديران پيشين براى زحمات ، و تمام كسانى كه با دادن اطلاعات مفيد بسيار تاثير گذار بودند هم بسيار سپاسگزارم

٥ اختلاف نظر هم گاهى بد نيست ( نمك زندگيه )
امشب کمی پکرم و خیلی دل و دماغ ندارم. دو تا علت داره که یکی اش بحث و جدلهای امروزه و دومی اش هم نمیگم! بگذریم اما به رغم این حس و حال ، جداً احســـــــــــــــــاس خیلـــــــــــــــی خوبـــــــی نسبت به فردا دارم. نمیدونم کدوم سفارت اما میدونــــــــــــم فردا هورااای حسابی می کشیم برای خیلی از بچه ها.
در ضمـــــــن از ایــــــــن بــــه بعـــــــــد همینجـــــــــــــــــوری دراز دراز می نویســــــــــم!
این تــــــــوی قوانیـــــــــــــــــــن منــــــــع نشـــــــــــــــــده خـــــــب !

TongueBig GrinRolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
اینم از امروز هرچند حرکتی نکردند هر سه سفارت اما همچنان به ادامه راه امید وار هستیم
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، mehdi389 ، mehrana ، b_argi ، sh-p ، r91 ، kian_mousapour ، elmira_fa ، zohre02 ، Rebekaa ، رجبعلی ، daad
(2013-08-26 ساعت 22:43)SHABAH51 نوشته:  امشب کمی پکرم و خیلی دل و دماغ ندارم. دو تا علت داره که یکی اش بحث و جدلهای امروزه و دومی اش هم نمیگم! بگذریم اما به رغم این حس و حال ، جداً احســـــــــــــــــاس خیلـــــــــــــــی خوبـــــــی نسبت به فردا دارم. نمیدونم کدوم سفارت اما میدونــــــــــــم فردا هورااای حسابی می کشیم برای خیلی از بچه ها.
در ضمـــــــن از ایــــــــن بــــه بعـــــــــد همینجـــــــــــــــــوری دراز دراز می نویســــــــــم!
این تــــــــوی قوانیـــــــــــــــــــن منــــــــع نشـــــــــــــــــده خـــــــب !

TongueBig GrinRolleyes

شبح جان سخت نگیر دوست عزیز این بحثهای بین دوستان که استحکام دوستیهاست انشالله که همیشه دلتان شاد و سر حال باشین ... Smile خدا از دل و زبانتان بشنوه فردا دل همه را شاد کنه برای همه دعا کنید
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]

کاربران در حال بازدید این موضوع: