کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
امروز ٣ شنبه / انكارا / اعلام كلير دوستان گلم بزودي زود ..
اي خداي بزرگ دوستان منتظرم رو خوشحال كن / امين Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
سلام دوستان صبح همگی به خیر . من 2 بار قبل مصاحبه ام یعنی 15 و 16 آگست آپدیت شدم . 3 بارهم به تاریخهای 21 و25و26 آپدیت شدم . اینا میتونه علائم خوبی برای کلیر شدن باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[font=Impact]خداییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییاااا [/font]
سلام و صبح همگی بخییییییر
[عکس: 75520124146302607381.jpg]

Big GrinCoolBig Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: elmira_fa ، ma300me ، alirezass ، b_argi ، shatsi ، azar1348 ، zohre02 ، Arash R ، mazerati ، AsemanAbee ، Rebekaa ، daad
صبح که میشه میام یه سر به سابت میزنم...شاید فرجی بشه..Rolleyes
غروب که میشه دلم بدجوری میگیره و یواش یواش کرکره رو میدم پایین..Sad
موقع خواب با هزار تا فکر ناجور و احتمال اینکه جز کسانی باشم که ممکنه تا 30 سپتامبر کلیر نشن بزور خوابم میبره...و دوباره صبح..SadSad
امیدوارم این 3 /4 هفته هم ختم به خیر بشه و من و امثال من هم که تعدادمون کم نیست (هر چه زودتر)به رویامون برسیم.Rolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
خدایا دل همه منتظران رو شاد کن
آنکارا، ایروان، ابوظبی وقتشه هاااااااااا
dv 2013, Ankara
یک انرژی( +) به همه دوستای گل . چه کلیر شده ها چه کلیر نشده .
کلیر نشده ها که مطمئن باشن که 100% کلیر میشن و وارد مرحله بعد میشن . یک پیشنهاد کاملا دوستانه . از اونجایی که 100% همه کلیر میشین پس برید و خودتون رو واسه مرحله بعدی آماده کنید . که خعیییییییییلییییییییییییییییی سخته . راه سختی در پیشه .
اونایی هم که کلیر شدن تبریک میگم . امیدوارم که در این راه فقط موفقیت همراهشون باشه .
8XXX * ایروان
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

دل دوستانم را شاد كن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-27 ساعت 02:37)mazerati نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 01:05)ma300me نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 23:36)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان امروز هم خبری نشد امیداوارم فردا لیستها بیاد بیرون و همگی خوشحال و شاد باشیم و فردا محیطی شاد و خوب تر از امروز داشته باشیم....
همه شما ها گل و دوست داشتنی هستید.......ایشاله همه به زودی در سرزمین آرزوها خواهیم بود SmileSmile

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
علیرغم میل باطنیم فکر کنم رفت تا روز 5شنبه یکروز مونده به 4 روز تعطیلیSad
البته فرق زیادی هم نداره ، چون اگه فردا هم اعلام کنن باز هم هفته دیگه باید برید انکارا

پژمان جان عزيزم انشالله كه فردا ويزاتو از پست ميگيرييييييييييييييي نگران نباش

دوست عزیز ما هم از کلیر شده های ایروان هستیم
نگران نباش یک هفته دو هفته 1ماه اعلام نمی کنه اما یه دفعه میترکونهSmileTongueTongueTongue
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، مهرنگار ، Nasimmmm ، azar1348 ، zohre02 ، mazerati ، nika ، Rebekaa ، elmira_fa ، daad
پروردگارا
روز را تو میسازی
روزگار را ما
پس امروز را
زیبــــــــــــــــــــــاتر بساز
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: manzar333 ، Nasimmmm ، raham ، b_argi ، e76779 ، azar1348 ، kama2121 ، مهرنگار ، zohre02 ، Szsanazsz ، SK89 ، Arash R ، mazerati ، r91 ، mrbonbon ، so_ar ، Rebekaa ، رجبعلی ، daad
عزیزان وقتی میدونید حتما کلیرمیشیددیگه چرااینقدرنگرانید فقط میمونه رفتن ازایران به سفارت که هرکسی ازقبل زمینه رومهیاکنه بچه های ابوظبی ویزابدست و اماده میمونه یه بلیط بچه های ایروان و انکاراهم که خداروشکرراه زیاده برای رسیدن
قطارواتوبوس و هواپیما
پس عزیزانم یه ماه خیلیییییی زمانه برای اینکه همه اینهاانجام بشه مطمئن باشید یه هفته مونده تااخرسپتامبرهمه ویزاگرفته توخونه تون نشستیدو کلی به نگرانی های الانتون میخندید و حتی یه سوژه میشه براتون که چه طوری خودتونورسوندیدبه سفارت پس باهمین خاطرا ت تلخ و شیرین برگه ای ازتقویم زندگی تونواختصاص بدید به این یک ماه اخر انشالا که اخرین جمله روچنین مینویسید آن غلط بودانچه ماپنداشتیم
(2013-08-27 ساعت 10:12)negar_karimi6 نوشته:  عزیزان وقتی میدونید حتما کلیرمیشیددیگه چرااینقدرنگرانید فقط میمونه رفتن ازایران به سفارت که هرکسی ازقبل زمینه رومهیاکنه بچه های ابوظبی ویزابدست و اماده میمونه یه بلیط بچه های ایروان و انکاراهم که خداروشکرراه زیاده برای رسیدن
قطارواتوبوس و هواپیما
پس

اتفاقاً چون نميدونيم، نگرانيم!!
اگه ميدونستيم كه صد در صد همه چي اوكيه، ديگه دليلي براي نگراني وجود نداشت!
اما مطمعنم كه همه دوستان اميدوار بوده و اين روزهاي سخت انتظار با پاياني خوش و دلچسب همراه خواهد بود. Rolleyes
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: SK89 ، marjani ، zohre02 ، azar1348 ، b_argi ، Arash R ، mazerati ، Pishoo_25 ، manzar333 ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، رجبعلی ، elmira_fa ، roeentan ، daad
(2013-08-27 ساعت 10:12)negar_karimi6 نوشته:  عزیزان وقتی میدونید حتما کلیرمیشیددیگه چرااینقدرنگرانید فقط میمونه رفتن ازایران به سفارت که هرکسی ازقبل زمینه رومهیاکنه بچه های ابوظبی ویزابدست و اماده میمونه یه بلیط بچه های ایروان و انکاراهم که خداروشکرراه زیاده برای رسیدن
قطارواتوبوس و هواپیما
پس عزیزانم یه ماه خیلیییییی زمانه برای اینکه همه اینهاانجام بشه مطمئن باشید یه هفته مونده تااخرسپتامبرهمه ویزاگرفته توخونه تون نشستیدو کلی به نگرانی های الانتون میخندید و حتی یه سوژه میشه براتون که چه طوری خودتونورسوندیدبه سفارت پس باهمین خاطرا ت تلخ و شیرین برگه ای ازتقویم زندگی تونواختصاص بدید به این یک ماه اخر انشالا که اخرین جمله روچنین مینویسید آن غلط بودانچه ماپنداشتیم

مشکل اینه که همونجوری که هموطنان آمریکاییمون به ما اعتماد ندارند ما هم خیلی اعتماد نداریم که کارهاشون درست و حسابی و رو برنامه پیش میره.بعد از 180 روز تازه به دوستمون میگن فرم 9 سوالی بفرست تازه یادشون افتاده.البته این مطلب بیشتر در مورد آنکارا صدق میکنه.
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: marjani ، zohre02 ، azar1348 ، e76779 ، b_argi ، Nasimmmm ، Arash R ، lilistar ، mazerati ، manzar333 ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، daad
سلام و صبح همه به خىر

همسرم امروز پاسهامون رو مىبره سفارت . ظاهرا همه جى حله اما استرسمون از روز مصاحبه هم بىشتره . نمىدونم جرا .
خداىا همه جىز رو زودتر به سرانجام برسون .خداىاااااااااااااااااااا

از مساىلى که تو جند صفحه اخر بىن بچه ها پىش اومد خىلى حالمون گرفته شد . همه چى رو به خودت مىسپارم . خداىااااااااااااااااااااااا
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
[quote='jj bobo' pid='402584' dateline='1377574591']
سلام دوستان در جدول interview schedule(lottery آخرین تاریخ رو 9/16/2013زده یعنی شانزده سبتامبر آحرین مصاحبه لاتاری 2013 انجام میشه؟؟.این رو به این خاطر پرسیدم که خیلی وقته که این جدول آپدیت نشده
[/qu
بله دیگه !تازه 16 سپتامبری هم تو وقت اضافه است.
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: b_argi ، mazerati ، jj bobo ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، daad
(2013-08-26 ساعت 21:44)abiha نوشته:  سلام دوستای عزیزم.
می شه اینجا هر کسی به جز مشگل سربازی بگه شغلش چی بوده که کلیر خورده؟
من ار 2014 هستم و تا 1 ماه دیگه مصاحبمم هست و چون استاد یک دانشگاه غیر انتفاعیم استرس دارم

فرم 9 سوالی رو شاخشه.چون همسر من هم استاد دانشگاه هست
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: alirezass ، Nasimmmm ، mazerati ، DIVE ، zohre02 ، babak_1363 ، mhb161 ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان