کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
لینک سایت ترکی رو کی میتونه بده ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: nika ، رجبعلی ، dove ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa
ضمن تبریک به دوستان کلیر شده
بچه های ستاره دار من امروز چهارمین ایمیلو فرستادم که هنوز جواب ندادن لطفا ایمیل بزنید و اگه خبری شد به بقیه هم اطلاع بدید، بدجوری به دلم افتاده اکثر ستاره دار ها کلیر شدن ولی ستاره هاشونو بر نمی دارن، چند مورد از شماره های ستاره دار بودند که بدون برداشته شدن ستاره هاشون ویزاهاشون صادر شده بود ، پس این لطف رو بکنید .
ممنون
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
تشکر کنندگان: princesess ، noura ، رجبعلی ، nika ، e76779 ، dove ، AsemanAbee ، yalda91 ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، daad ، lilistar ، negar_karimi6 ، Rebekaa
من باورم نمیشه که بازهم نبودیم پس صبر می کنم سایت انگلیسی آپدیت بشه.
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
اولین هووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

لانلی عزیز کلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیر شد Smile

مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
منم با رهام جان موافقم
فکر می کنم که کلیر شدیم ولی کم کم اعلام می کنند ...بخدا دیگه خسته شدم ... منم امروز ایمیل زدم ولی بعید می دونم که تا حداقل یکهفته دیگه جواب بدن ... به نظرتون راه دیگه ای غیر از ایمیل هست ؟
سفارت آنکارا که زنگ می زنی فقط پشت خط نگهت می دارند ..
کی سی سی بنظرتون زنگ بزنیم می تونیم متوجه بشیم چه وضعیتی داریم "؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-08-27 ساعت 19:18)afshin4749 نوشته:  دوستان عزیز سلام ،
ضمن آرزوی موفقیت و کلیر شدن سریع همه شما و فراوان شدن هوررررررررررررررررراها توی این تاپیک ، یه توصیه خدمت عزیزان دارم و اون اینه که ، خواهش میکنم اصطلاحات انگلیسی رو به فارسی ننویسید !!! مثلاً بنده دائم میبینم که بچه ها مینویسن ایشود !!! عزیزم چه اشکالی داره که بنویسید صادر شدن ؟!!! یاد بگیرید که فارسی رو فارسی صحبت کنید و انگلیسی رو هم انگلیسی !! البته این معضل رو هم بنده در ایرانیان اینجا زیاد میبینم و به اونا هم تذکر میدم . والا من سوادم قد نمیده که طرف بعضی از کلماتش رو فانگلیسی میگه !! اگه فارسی صحبت میکنید ، خب کاملاً فارسی صحبت کنید . و اگه انگلیسی صحبت میکنید ، خب همش انگلیسی صحبت کنید . اینطوری تکلیف همه روشن میشه . بخدا هیچ ملیتی در اینجا به شکل ما ایرانیا ، شتر، گاو ، پلنگی صحبت نمیکنه . بازم بنده رو ببخشید و از همه شما عذر خواهی میکنم . در واقع این یه خواهش کوچیک بوده از طرف یه دوست کوچیک .

دوست عزیزمن که متوجه نشدم مشکل شمادرفهم انگلیسیه یافارسی
خوب چه اشکال داره دربین حرفای فارسیمون یکی دوکلمه هم انگلیسی توش باشه الان خیلی هاباهمین به قول شماشتریوپلنگی یادگرفتن که ایشودبه انگلیسی یعنی صادرشدن
یکی ازراههای یادگیری زبان همینه دیگه
یعنی اگریه نفرهمه روانگلیسی بنویسه مشکلی نیست حتماهست ازجمله قوانین سایت که بایدبه فارسی بنویسید حالابین این همه جمله های فارسی یه کلمه هم انگلیسی باشه چی میشه
چقدرگیرای الکی میدیداااااااااااااااااااااا بزاریدبچه هاتوی این بحران روحیشون هرجوردوست دارن پیام رسانی کنن
البته منم ببخشیداااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: sh-p ، Fardaye Roshan ، manzar333 ، daad ، mamalino10 ، khmp ، Rebekaa
مزدگانی لانلی من و گرفتم هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا به افتخار همتوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-08-27 ساعت 19:41)princesess نوشته:  لینک سایت ترکی رو کی میتونه بده ؟

این هم سایت ترکی

(2013-08-27 ساعت 19:36)m2m2m22 نوشته:  یه نفر لینک این سایتو به من میده ....... emergency

این سایت
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، رجبعلی ، e76779 ، dove ، محبت ، AsemanAbee ، yalda91 ، nika ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 19:49)babak_1363 نوشته:  
اولین هووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

لانلی عزیز کلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیر شد Smile

مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

وایییییییییییییییییییییییی خداروشکراقادیگه طاقت ندارم بااخطاروبی اخطار نثارلانلی عزیز

[b]هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

[/b]
بنازم رحمت ایزدتوانا
که لانلی رازتنهایی نجات داد
بی وزنوقافیه ایش مال هیجانمهWink
لانلی کجایی که بیای ببینی داش بابکت خبر کلیر شدنت رو اینجا زده مرد! Smile اگه بهت دسترسی تلفنی داشتم، یه سور سنگین پیادت میکردم، اما همین که بدونی به یادت بودم برام کافیه! Smile
فقط خواستم بدونی که وقتی میگم به یادتم، واقعاً به یادتم Smile
بچه ها تا تک تکتون رو سوار هواپیما نکنم از اینجا نمیرم ، خیالتون راحت! Big Grin
ما تا آخر ایستاده ایم Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
سایت ترکی هم آپ شد ما نبودیم همچنان حکایت باقیست Big Grin
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: babak_1363 ، A.d ، رجبعلی ، dove ، arash bon ، negar_karimi6 ، mehdi389 ، houmanmir ، Alirezaa2013 ، nika ، SHABAH51 ، lonelyman ، daad ، Rebekaa
منوآشفتگی؟
مگرتاحالابگوومگوی بین بچه هاروشاهدنبودید که به جواب دادن من میگید اشفتگی
برادرم مطلبی نوشتیدمنم گفتم مهم نیست حالابین این همه جمله فارسی یه کلمه هم انگلیسی بگندواعتراضی هم نبودو ازاونجایی که بچه ها یکی دورورزه حسابی توی این تاپیک سربعضی مسائل بحث کردن دیگه حس و حال اعتراضوبحث کردن روی این مطالب رو ندارن
شماتوصیه کردید منم گفتم بی خیال باشیدبزاریدبچه ها حالشوببرن هرجوری دوست دارن حرف بزنن حالاهمه چی مادرسته که بخوایم این مسئله بی اهمیت رودرچارچوب قانون جاش بدیم
پس برادرم به قول انگلیسی ها take it easy
تشکر کنندگان: sh-p ، Fardaye Roshan ، alihmh ، deineath ، mehdi389 ، nika ، SHABAH51 ، daad ، mamalino10 ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 19:52)negar_karimi6 نوشته:  دوست عزیزمن که متوجه نشدم مشکل شمادرفهم انگلیسیه یافارسی ...........
دوست خوبم ،
در درجه اول که بنده برای همگان آرزوی موفقیت کردم . در درجه دوم بنده به اون حدی از فهم رسیدم که هم فارسی رو بفهمم و هم انگلیسی رو و خدا رو شکر مشکلی هم ندارم . اما بکار بردن جملاتی مثل مشکل در فهم ...... و یا گیر الکی ....... و غیره در یه سایت اطلاعاتی کار درستی نیست . شاید گاهی به این شکل بیان کردن ، مفهومی بغیر از توهین نداشته باشه . اینجانب هرگز قصد نداشتم که ذهن دوستان رو آشفته کنم چرا که این دوران رو هم قبلاً خود بنده پشت سر گذاشتم و عمیقاً با این حس فعلی شما آشنا هستم .
تشکر کنندگان: mhb161 ، محبت ، joody ، soruosh ، daad ، Rebekaa
جالبه که چند تا از کلیرشدگان اصلا امروز آپدیت نشدند
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، رجبعلی ، dove ، arash bon ، zavosh ، alihmh ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، lonelyman ، daad ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 19:43)سو سو نوشته:  بعد یک هفته همین!!! ممکنه ساین انگلیسی متفاوت اپ دیت شه؟؟؟؟

خیر شماره های اعلامی دقیقا" مثل همدیگه خواهد بود. خداییش آنکارا در این سه هفته جمعا" چیزی در حدود 77 شماره کیس رو اعلام کرده، اگه این روند ادامه پیدا کنه به سلامتی تمامی دوستان کلیر خواهند شد.
دوستان کمی صبر و تحملشون رو خواهشا" بیشتر کنن و رو اعصابشون کنترل داشته باشن.
شرایط همگی ماها کم و بیش مثل همه، مشکلات بلاتکلیفی،اقامتی،کاری،مالی و ... اما نباید بیشتر از این برای خودمون استرس ایجاد کنیم پس لطف بفرمایید با توکل به یگانه هستی عالم ، کارا رو بدستش بسپاریم ، همه چی درست میشه.
انتظار بنده 260 روز شده باز هم امیدوارم، امید امید امید حتما" به امید خدا و صلاحش درست خواهد شد.
موفق باشید.Wink

کاربران در حال بازدید این موضوع: