کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-27 ساعت 20:53)daad نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 19:27)hosa نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 19:22)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 19:18)hsevensky2013 نوشته:  [color=#000000سایت آنکارا به زبات ترکیش آپدیت شده :
[size=large]دوستان آنکارایی کجایید هورا بکشید، دوستان
خبری از ستاره دار ها هست؟
منم وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کلییر شدم

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییی

انقد جیغ زدم حنجرم درد گرفت.................... Smile)))))))))))))))))))))
بالاخره شما هم بله!!Smile
مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

هووووورررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، رجبعلی ، arash bon ، sh-p ، AsemanAbee ، negar_karimi6 ، ojee ، dove ، b_argi ، mehdi389 ، lonelyman ، ikamaly ، nika ، Alirezaa2013 ، soruosh ، daad ، mrr777 ، Rebekaa
سلام دوستان یه سوال داشتم!
من یکی از اعضای کیسم سنش بالای 21 قانونی بود برا همون مدیکال اینا رو نگرفتن از منو اینکه من فکرکردم دیگه بررسی نمشیه رو کسی اون عضوم ولی الان همه اعضای کیس ایشود شدن!!!! (ایشود یعنی ویزا پرینتد! و این الان یعنی چی؟! یعنی هر 4 تا ویزا گرفتیم!!!!!!!! یا هنوز معلوم نیس!!!)
ممنون
(گیج شدم!)

تشکر کنندگان: babak_1363 ، arash bon ، dove ، b_argi ، mehdi389 ، nika ، Alirezaa2013 ، daad ، mrr777 ، negar_karimi6 ، Rebekaa
تبریک به همهٔ کلیر شده‌ها مخصوصاً پیشکسوتان منتظر سرا... ماهم کلیر نشدیم Smile
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: رجبعلی ، babak_1363 ، alihmh ، mhb161 ، Nasimmmm ، SK89 ، dove ، A.d ، b_argi ، mehdi389 ، ikamaly ، nika ، پدی ، mehrdad pharm ، daad ، mrr777 ، lilistar ، hsevensky2013 ، Rebekaa
دوستای خوبم امشب خود به خود یه مهمونی‌ داشتیم...تولد برادرزدهٔ نازم ...
که قشنگیش هزار برابر شد...
همتونو خیلی‌ خیلی‌ دوست دارم ....
نمیدونم واقعاً چی‌ بگم الان.....
بعد از تولد هم میام حسابی‌ از خجالتتون در میام..... Smile))))))))))))))))))))))

خداایااااا شکرت‌
(2013-08-27 ساعت 20:49)mariana نوشته:  دوستان من ميخوام پاسمو بدم يكي از اقوام ببره سفارت ابوظبي تا ويزامو بگيره،چه مداركي بايد بهش بدم واسه گرفتن پاس؟

پاس همه اعضا
برگه ای که روزمصاحبه بهتون دادن
برای اطمینان فتوکپی ازپاسهاروبدید به فامیل نزدخودش نگه داره محض احتیاط که اگراطاعاتی چیزی خواستن درمواقعی که خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد
دراخرهم دعای خیربرای فامیلتون
تشکر کنندگان: dove ، mehdi389 ، nika ، daad ، mamalino10 ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 20:29)mohammad fazli نوشته:  
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
روی منو زمین ننداز این چند نفری که میگن کلیر کن
شهاب عزیز همسر گل nooshshahnar
چپ دست مهاجرسرا

خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خودت میدونی نوکرتـــــــــــــــم

پس من چی؟
تشکر کنندگان: mazerati ، ojee ، negar_karimi6 ، dove ، محبت ، b_argi ، mehdi389 ، رجبعلی ، r91 ، ikamaly ، nika ، daad ، Soap McTavish ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 20:52)ssssa نوشته:  سلام امروز کمی دلم گرفته همسرم بعداز 8روز موندن در دبی امروز رفت که ویزاهامون رو بگیره که دید تو ویزای من یک اشتباه تایپی وبعداز نشون دادن به افیسر اونا گفتن باید درست بشه واینکه تا 5شنبه یا 2شنبه آماده میشه ما هم دیگه سپردیم به کسی دیگه تا برامون بگیردش البته همسرم مال خودش رو گرفته.نمیدونم این مشکل واسه بچه های دیگه هم اتفاق افتاده یا نه؟یه چیز دیگه اینکه پک مربوط به من رو هم دادن به همسرم !بلاخره بعداز این همه خرج کردن خواستیم با خیال راحت ویزا رو با دست خودمون بگیریم اما.....شاید حکمت خدا اینطور باشهSad
عزیزاتفاق خاصی که نیفتاده یه اشتباه تایپی بوده خوب بایدازاینجادرستش کنن اگرمتوجه نمیشدن یانمیشدید و باهمون اشتباه ویزاهارومیاوردو روزخارج شدن ازمملکت متوجه میشدید چی؟
برید خداروشکرکنید دراین مرحله ازکارمتوجه اشتباه شدید و درست میشه اگردست کسی دادید خوب اون بنده خداهم میره تحویل میگیره هرکسی خودش درگیراین مسائل باشه خوب متوجه میشه اهمیت این مسئله روحتی درحفظ و نگهداریش
پس ناراحت نباشیدحالاچه بادست مبارک خودتون ویزاهابدستتون برسه چه بالطف یکی دیگه ازدوستان
بالاخره اخرسردست خودتون بهش میخوره WinkWink
تشکر کنندگان: mazerati ، امیر مهاجر ، sh-p ، alihmh ، aghaghia ، babak_1363 ، dove ، محبت ، b_argi ، mehdi389 ، رجبعلی ، nika ، nedaba ، daad ، mrr777 ، Hedieh20 ، Rebekaa
[عکس: 188192_608.jpg]
به افتخار تمام دوستان كلير شده
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
من نمی فهمم یعنی میخواین بگین همینطور دارن شماره اعلام میکنن ؟ پس چرا من هر جی چک میکنم شماره ی جدیدی اعلام نشده؟
تشکر کنندگان: mazerati ، babak_1363 ، mhb161 ، negar_karimi6 ، dove ، b_argi ، nika ، daad ، Rebekaa
سلام دوستان تبريك مىگم به همه دوستاني كه كلير شدن
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: babak_1363 ، alihmh ، negar_karimi6 ، e76779 ، dove ، محبت ، رجبعلی ، DIVE ، nika ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، SHABAH51 ، mehrdad pharm ، daad ، Rebekaa
دوستان عزیز کلیر شده : به همه شما ها تبریک میگم و براتون موفقیتهای بیشتر آرزومندم . به امید اینکه همه ما ها کلیر بشیم WinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Sonaen60 ، alihmh ، negar_karimi6 ، e76779 ، sh-p ، ojee ، محبت ، b_argi ، lonelyman ، رجبعلی ، nika ، Alirezaa2013 ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، daad ، payam62 ، Rebekaa
کسی میدونه دقیقا چقدر باید بدیم برا PTTوبابت هر نفر و این مبلغ رو تو سفارت ازمون میگیرن؟
ضمن عرض تبریک به کلیر شده های آنکارا .
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، negar_karimi6 ، mhb161 ، dove ، b_argi ، mehdi389 ، رجبعلی ، nika ، Alirezaa2013 ، daad ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 21:08)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 20:49)mariana نوشته:  دوستان من ميخوام پاسمو بدم يكي از اقوام ببره سفارت ابوظبي تا ويزامو بگيره،چه مداركي بايد بهش بدم واسه گرفتن پاس؟

پاس همه اعضا
برگه ای که روزمصاحبه بهتون دادن
برای اطمینان فتوکپی ازپاسهاروبدید به فامیل نزدخودش نگه داره محض احتیاط که اگراطاعاتی چیزی خواستن درمواقعی که خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد
دراخرهم دعای خیربرای فامیلتون

و البته دعاي خير براي شما دوست مهربون
پيروز باشيد
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، negar_karimi6 ، dove ، رجبعلی ، nika ، daad ، Rebekaa
[img][عکس: 75421171762712124711.gif][/img]
...تبریک میگم به دوستان کلیر شده daad.lonlyman و خصوصا zohre02 عزیز امیدوارم از این پس شادیهاتون روز افزون باشه با اجازه و رسم قدیم یک دسته گل شادباش تقدیم به همه دوستان کلیر شده
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
من از اولش میدونستم

من از اولش میدونستم

که همه باید کلیر بشن
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)

کاربران در حال بازدید این موضوع: