کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
به‌‌‌ به‌‌‌ بزن دست قشنگرو به افتخاره آنکارا.

دوستان کلییر شده تبریکات صمیمانه مارو پذیرا باشید. به امیده کلییر شدن همهٔ دوستان منتظر به ویژه پیشکسوتای عزیزمون
هوووووررررررررررررررررررراااااااا
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
(2013-08-28 ساعت 11:29)manzar333 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 09:19)jj bobo نوشته:  چه تعداد از دوستان 23 آگوست آپدیت همگانی داشتن و هنوز کلیر نشدن لطفا اعلام کنین تا یه آماری دستمون بیاد

سلام ، بعد از ۶ بار آپدیت برای برنده اصلی‌ ، ۲۳ آگوست آپدیت همگانی داشتیم و همچنان سر کاریم.

(2013-08-28 ساعت 18:31)AOC Kermani نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره کلیر شدیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بعد از 156 روز
مطمئن هستم بقیه دوستان همبزودی کلیر می شن ( Maarabi , Zanganeh , .............(
به Mehrana و بقیه دوستان کلیر شده تبریک میگم.
الان گیجم و دیگه نمیدونم چی بنویسم.
خدااااااااااااااااااااااااااااااااا متشکررررررررررررررررررررررررم

آقاخیلی تبریک میگم هورررررررررا
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، رجبعلی ، ma300me ، اریوبرزن ، b_argi ، hamid56402 ، dove ، nika ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 17:34)AsemanAbee نوشته:  raham* ????
Princess* ?????

ﻣﺎ ﻧﺒﻮﺩﯾﻢ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻣﻨﺘﻈﺮﯾﻢ
ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺑﺖ ﺑﻪ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﻣﺎ ﺑﺮﺳﻪ

ما که نبودیم ولی هورااااااااااااااااااااااااااااا ستاره پرنسس رو برداشتن هورااااااااااااا
نمی دونین چقدر خوشحالممممممممممم
Big Grin
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
KING & گل نهال عزیر کجائید؟
لطفاً این انتظار 156 روزه منو در منتظر سرا سبز کنید
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا
با آرزوی کلیر شدن بقیه
خداااااااااااااااااااااااا شادم کردی
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
(2013-08-28 ساعت 18:26)iraj im نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 17:43)SK89 نوشته:  raham & princess نشدند متاسفانه ولی ایرج آقا هم به جمعمون پیوست نمیدونم تبریک بگم یا نه چون خیلی سخته من واقعا بریدم امروز بعد از 15-16 بار تماس با اپراتور سفارت دلش وخت وصل کرد یک جا که پیغام بذاریم نه جواب می دهند نه کاری از دستمون بر میآد میگین دیر و زود داره سوخت و سوز نداره پدر من یکی که سوخت و رفت پی کارشSmileSmileSad

ممنون .هم خوشحالم و هم ناراحت .یعنی ممکنه تا 2-3 هفته دیگه هم ویزاهارو کامل نکنند؟آخه اونا یعنی خانواده ها رو دارند متلاشی میکنند؟فقط باید مثبت بود و بس.صد در صد خودشون هم به این مسایل فکر می کنند.راستی مااز کجا بفهمیم کدوممون ویزامون آماده نیست(بجز برنده اصلی)چون پسرم هنوز در حالت ready در سیس هست.ما هم که 9 سوالی نفر دوم رو براشون فرستادیم
چون ستاره دار کلیر شدید برنده اصلی کلیر شده در مورد فرزندتون که مشکلی نیست ولی شاید مشکل شما چیزی بغیر از کلیر نشدن خانمتون باشه به هر حال باید با سفارت تماس بگیرید و بگید چکار کنید ضمنا بپرسید بیایم ویزاها رو بگیریم یا ستاره برداشته شد بیایم.
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، رجبعلی ، nooshshahnar ، b_argi ، hamid56402 ، mhb161 ، dove ، Rebekaa ، AsemanAbee
(2013-08-28 ساعت 18:44)raham نوشته:  
Princess* ?????

ﻣﺎ ﻧﺒﻮﺩﯾﻢ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻣﻨﺘﻈﺮﯾﻢ

ما که نبودیم ولی هورااااااااااااااااااااااااااااا ستاره پرنسس رو برداشتن هورااااااااااااا
Big Grin
وااااااااااااااااای چه عالی مبارکههههههههههههههههههههههه یک مادر رو از نگرانی درآوردن ایشالله مال شما هم به زودی میپرهSmile
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: raham ، SHABAH51 ، sh-p ، رجبعلی ، nooshshahnar ، AsemanAbee ، b_argi ، hamid56402 ، mhb161 ، dove ، Rebekaa ، princesess
دوستان واقعا عجیب و جالبه که یه سفارت فعال باشه یکی انگار نه انگار
تشکر کنندگان: ma300me ، b_argi ، hamid56402 ، heidari1248 ، dove ، Rebekaa
mrbonbon , mehdididam شماها تو لیست این سری نبودین ؟؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: رجبعلی ، SHABAH51 ، sh_aytak ، sce ، AsemanAbee ، b_argi ، dove ، Rebekaa ، mehdi didam
(2013-08-28 ساعت 18:44)raham نوشته:  
Princess* ?????

ﻣﺎ ﻧﺒﻮﺩﯾﻢ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻣﻨﺘﻈﺮﯾﻢ

Big Grin

واییییی چقدر خوبببببب.... خیلی خوشحال شدم... ایشالا ستاره شما هم همین روزا میپره Smile
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: 5ina ، رجبعلی ، SHABAH51 ، aghaghia ، sh-p ، nooshshahnar ، raham ، jj bobo ، AsemanAbee ، alihmh ، nika ، b_argi ، mehdi389 ، dove ، nedaba ، Rebekaa ، princesess ، shatsi ، mehdi didam
(2013-08-28 ساعت 12:05)ali_gh نوشته:  سلام
من دوباره کلیرنس خوردم،خیلی جالبه بعد از سه روز که پاسهامونو تحویل سفارت دادیم،بدون توجه به اعلام قبلی کلیرنس ،برام نوشتن شما باید دوباره بررسی شوید.
من: Sad
خانمم: Sad
آفیسر:Cool
سفارت: Tongue
ایران ایر: Big Grin
هتل: Smile

جالبه برای ما هم همین اتفاق افتاد اونجا چیزی به شما نگفتن؟ Sad

تشکر کنندگان: sh-p ، رجبعلی ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، b_argi ، mhb161 ، ali_gh ، mehdi389 ، dove ، nika ، Rebekaa ، mehdi didam
(2013-08-28 ساعت 18:08)zanganeh نوشته:  
سلام دوستان عزيز
AOC Kermani عزيز و مابقي دوستان كلير شده مباركتون باشه و هورا به توان n
خدايا شكرت
از 25 مارچي ها ( AOC Kermani ) هم كلير شد.
ديگه من مودم و جناب آفيسر و
لطف خدا

Zanganneh محترم
من مطمئن هستم بزودی شما هم کلیر میشید و با هم میریم برای ویزا
مطمئنم به خدااااااااااااااااااااااااا
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 5ina ، sh-p ، nooshshahnar ، رجبعلی ، sce ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، Tir-Tapar ، r91 ، b_argi ، mhb161 ، zanganeh ، mehdi389 ، dove ، Soap McTavish ، nika ، Rebekaa ، mehdi didam ، lilistar
سلام به همه
دیروز ایشیو شدیم
فردا میرم سفارت ابوظبی که بگیرم پاسپورت خودمو دوستانو
تشکر کنندگان: 5ina ، Nasimmmm ، sh-p ، رجبعلی ، SHABAH51 ، mrbonbon ، jj bobo ، AsemanAbee ، nika ، b_argi ، babaye yaas ، mehdi389 ، Rebekaa ، mehdi didam ، آیدا اس
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*nooshshahnar & SHABAH51» عزیز ღღღ
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
اميدوارم فردا بهدن ويزامونو تو ابوطبي
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، jj bobo ، SHABAH51 ، far-dv2013 ، sh-p ، b_argi ، nika ، Rebekaa ، آیدا اس

تبریک به تمام دوستان کلیر شده.
برای سایر دوستانی که هنوز کلیر نشدن هم آرزو میکنم هر چه سریعتر تکلیفشان روشن شود. سحر نزدیک است.
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان