کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-28 ساعت 18:58)sh-p نوشته:  ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*nooshshahnar & SHABAH51» عزیز ღღღ
ممنـــــــــــــــــــــون از شما...خیاط در کوزه افتاد! کاری که برای همه بچه ها می کردم برای خودم کردی دوست عزیز و مهــــــــــــربون Smile
اینم تلافی اش!
[عکس: 92068099505229624560.png]
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Nasimmmm ، majid194 ، mrbonbon ، AOC Kermani ، ma300me ، sh-p ، b_argi ، babaye yaas ، رجبعلی ، mehdi389 ، dove ، nika ، Rebekaa ، mehdi didam ، lilistar
(2013-08-28 ساعت 18:50)5ina نوشته:  mrbonbon , mehdididam شماها تو لیست این سری نبودین ؟؟
نه عزیز، دیگه عادت کردم به نبودن در لیست و این حرفا... اما اونا نمیدونن با چه کنه ای طرفن Big Grin تا ویزام رو نگیرم که ولکنشون نیستم، دوباره یه ایمیل اثاثی راهی کردم بهشون، تا شاید خودشون بالاخره بعد از 9 ماه خجالت بکشن...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

ههههههههههههووووووووووووورررررررررررااااااااااااااااااا
خدمت تمام دوستان عزیزم از انکارا که کلیر شدند تبرررررررررییییییکBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
کیلیلیلیلیللیللیلیللیلیلیلیللیلیلیییلیلیللیلیللیللیلیللیلیلیلیللیللیلیلییییییی ( این کل زدن جنوبی ها بود در مواقع شادی Big Grin )

و اماااااااااااااااااااااا
کیلیلیلیلیر شدیییییییییییییییییییییییییییییییییم

خدایای شکرت
Rolleyes
بچه ها ستارمون برداشته شد ...می خوام گریه کنم ....هنوز باورم نمیشه Rolleyes
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک به همه کلیر شده ها ... بچه ها همتون بالاخره این حس خوب و قشنگ رو تجربه میکنید Smile به امید کلیر شدن همه 2013 ها Wink
کیس: 44xx
دوستان عزیز حالا اونا محل نمیزارن - اما عجیبه که اینجام ما رو تحویل نمیگیرن یکی بگه امروز که 6 شهریور هس ایروان شماره جدیدی رو تو سایتش اعلام کرده مگه که شما تبریک میگین؟ پس چرا من که چک میکنم همون شماره قبلی کد اخر جدوله
تشکر کنندگان: b_argi ، hamid56402 ، mehdi389 ، nika ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 19:11)princesess نوشته:  کیلیلیلیلیللیللیلیللیلیلیلیللیلیلیییلیلیللیلیللیللیلیللیلیلیلیللیللیلیلییییییی ( این کل زدن جنوبی ها بود در مواقع شادی Big Grin )

خدایای شکرت
Rolleyes

خیلی مبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارکت باشه
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: raham ، AOC Kermani ، princesess ، b_argi ، رجبعلی ، mehdi389 ، dove ، nika ، Rebekaa ، AsemanAbee ، 5ina
راستی سیس ما روی همون 23 آگست آخرین آپدیتمون مونده ..

رهام جون دوست خوبم مرسی از این خبر خوشی که بهم دادی .... از خدا می خوام هر چه زودتر ستاره شما رو هم برداره..خدایااااااااااا
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-08-28 ساعت 19:12)azem2014 نوشته:  دوستان عزیز حالا اونا محل نمیزارن - اما عجیبه که اینجام ما رو تحویل نمیگیرن یکی بگه امروز که 6 شهریور هس ایروان شماره جدیدی رو تو سایتش اعلام کرده مگه که شما تبریک میگین؟ پس چرا من که چک میکنم همون شماره قبلی کد اخر جدوله

سفارت آنكارا شماره جديد اعلام كرده
اگه ممكنه حدود كيس نامبر، تعداد اعضاي كيس و تاريخ و مكان مصاحبه تون را بگيد تا در منتظرسرا كه لينكش در امضاي من هست، عضو شويد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-28 ساعت 19:04)SHABAH51 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 18:58)sh-p نوشته:  ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*nooshshahnar & SHABAH51» عزیز ღღღ
ممنـــــــــــــــــــــون از شما...خیاط در کوزه افتاد! کاری که برای همه بچه ها می کردم برای خودم کردی دوست عزیز و مهــــــــــــربون Smile
اینم تلافی اش!
[عکس: 92068099505229624560.png]

خيلي ممنون دوست عزيزBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinWink
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، SHABAH51 ، nika ، b_argi ، hamid56402 ، babaye yaas ، رجبعلی ، arash 111 ، dove ، mehdi389 ، Rebekaa ، daad
سلام دوستان. تک ستاره جلوی کیس نامبر به چه معنی است؟ متشکرم
تشکر کنندگان: b_argi ، hamid56402 ، امیر مهاجر ، رجبعلی ، dove ، nika ، Rebekaa ، daad
(2013-08-28 ساعت 19:12)azem2014 نوشته:  دوستان عزیز حالا اونا محل نمیزارن - اما عجیبه که اینجام ما رو تحویل نمیگیرن یکی بگه امروز که 6 شهریور هس ایروان شماره جدیدی رو تو سایتش اعلام کرده مگه که شما تبریک میگین؟ پس چرا من که چک میکنم همون شماره قبلی کد اخر جدوله
دوست گرامی و عزیز، با توجه به پست هایی که اینجا می نویسید احساس می کنم اطلاعات کمی درباره لاتاری و پروسه آن دارید. پیشنهاد می کنم صفحات قبلی و ابتدایی این تاپیک را تا جایی که ممکن است مطالعه کنید تا بیشتر با روند کار آشنا شوید. اما یک توضیح مختصر: برای برندگان 2013 سه سفارت در نظر گرفته شده بود که عبارت بودند از ایروان، آنکارا و ابوظبی..بعد از مصاحبه کسانی که کلیرنس خوردند سایت های سفارتی را که در آن مصاحبه داشتند چک می کنند تا شماره کیس شان را ببینند! هر سفارتی هم سایت مخصوص به خود را دارد. شماره هایی که امروز اعلام شد و باعث خوشحالی خیلی از دوستان شده مربوط به آنکاراست. اگر اشتباه نکنم شما ایروان مصاحبه داشتید و قبلاً هم آدرس سایت ارمنستان را برایتان فرستادم. شما آن سایت را هر روز چک کنید تا به امید خدا هرچه زودتر شماره کیس تان در آن درج شود. پیروز باشید Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
Big Grin
(2013-08-28 ساعت 19:11)princesess نوشته:  کیلیلیلیلیللیللیلیللیلیلیلیللیلیلیییلیلیللیلیللیللیلیللیلیلیلیللیللیلیلییییییی ( این کل زدن جنوبی ها بود در مواقع شادی Big Grin )

خدایای شکرت
Rolleyes

خيلي براتون خوشحالم دوست عزيز انشالله بزودي همه دوستان با وبدون ستاره كلير بشنBig GrinBig GrinSmile
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-08-28 ساعت 17:14)mehrana نوشته:  وای خدایا باورم نمیشه منم کلیر شدم...هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مهرانای عزیز منم به شما تبریک میگم

(2013-08-28 ساعت 18:00)SHABAH51 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 16:51)mrbonbon نوشته:  .......................................................حالا به دوستان گلم میخوام دو تا نظریه بدم
اول اینکه اونایی که این روزا ( قابل توجه تمام دوستان ستاره دار و بی ستاره) آپدیتهای مکرر داشتند و دارن، لطفاً هر چه سریعتر بلیت هواپیما تهیه کرده و در اسرع وقت خودشون رو به آنکارا برسونند، چون هر آنی امکان داره کیلیر بشن و اینجوری مطمئن باشین تعداد کیلیرها بسیار زیاد بوده و با توجه به تاریخ اکسپایر بک گراند چک، که میدونین تا به الان 15 سپتامبره بوده، خدایی نکرده به مشکلی بر نخورند........
بن بن عزیز! اتفاقاً خیلی خوب راهنمایی کردی بچه ها رو . نشونه اش اینکه چند دقیقه بعد از پست ات کلی از بچه ها کلیر شدند و حالا باید سریعاً بلیت پیدا کنن! آخر پست ات (که اینجا نقل نکردم )از سفارت و غل و زنجیر و بست نشستن گفتی که باید بگم عزیز من این موضوع شامل "قانون حقوق مصنفین و مولفین" یا به قول ما خارجی ها کپی رایت میشه کپی رایت اش هم در اختیار امیرمهاجره که واگذار کرده به ما اونم فقط برای ایروان! Tongue من و یکی دیگه از دوستان که قرار بود بریم بست بشینیم بلیت هواپیما رو برای هفته بعد رزرو هم کردیم که بریم اونقدر بشینیم تا خودشون بگن: بیاین بابا...اینم ویزاهاتون...پاشید برید حونه تون!!! خودتم که شک ندارم خیلی زودتر از این حرفها کلیر می شی رفیق ...ارادتمندWinkSmileCool
nدوستان عزیزم بالاخص شبح جان آقا جان التماس نکنین ولی بدونین از 15 سپتامبر بنده هم در خدمتم...
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، sh-p ، hamid56402 ، nooshshahnar ، mhb161 ، babaye yaas ، e76779 ، رجبعلی ، mrbonbon ، dove ، ikamaly ، Rebekaa ، shatsi ، daad ، mehdi didam ، hsevensky2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان