کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-30 ساعت 18:39)سونیک نوشته:  با سلام به دوستان عزیز.
با لاخره منم کلیر شدم تبریک به همه کلیر شده ها و امید واری برای بقیه دوستان.
آیا کسی هست که بخواد 2 شنبه به انکارا برود
لطفا پیام خصوصی بدید تا با هم تماس بگیریم . برای کاهش هزینه مسافرت 2 نفری بریم خیلی فرق میکنه .
لطفا تا فردا قبل ظهر اعلام کنید

تبريك دوست عزيز وهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Rebekaa ، lonelyman ، dove ، رجبعلی ، daad
(2013-08-30 ساعت 18:51)amirfarahan نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 18:28)elmira_fa نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 14:13)bigharar نوشته:  ایروان داره لحظه های با ارزشمونو می دزده هی منتظریم فردا بشه فردا هم عصر بشه هیچی به هیچی دوباره امیدوار که فردا عصر بیاد عجب داستانی شده!!!!!!

دوست عزیز ما هم دقیقا حال شما رو داریم...تا ساعت 5:30 با انرژی و ذوق سایتو چک میکنم ولی چرا اعلام نمیکنه..من حتی واسه 1شنبه بلیط گرفتم حالا باید برم پس بدم با هفته دیگه عوضش کنم...Wink

ايشالا همه هفته ديگه يكشنبه ميريم بليط مي گيرم براي ويزا Wink

یکشنبه هم پرواز هست؟ پرواز دوشنبه چه ساعتیه؟
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: sh-p ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، daad ، nika ، mehdi389
ایروان دیگه شورش رو دراورده. چرا اعلام نمیکنه؟ دیگه وقتی نمونده که Sad((
تشکر کنندگان: elmira_fa ، Rebekaa ، amirfarahan ، dove ، sh-p ، SHABAH51 ، negar_karimi6 ، DIVE ، پدی ، daad ، nika ، mehdi389
(2013-08-30 ساعت 19:05)babash نوشته:  ایروان دیگه شورش رو دراورده. چرا اعلام نمیکنه؟ دیگه وقتی نمونده که Sad((

چقدر به این هفته امید داشتیمااااا... گفتیم ایروان دیگه حتما اعلام میکنه... ولی فکر کرده می تونه حالمونو بگیره ما با انرژی بیشتر ادامه میدیم...
راستی همسرم صبح هم زنگ زد سفارن ایروان ولی گفت به خاطر مسائل امنیتی فقط با ایمیل جواب میدیم...
کسی متن ایمیلی که به سفارت باید بدیمو داره؟
کیس نامبر: 2013AS0000105xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مصاحبه:7 آگوست • کلیرنس • 31 آگوست کلیر • مقصد: Houston •
تشکر کنندگان: Rebekaa ، jj bobo ، amirfarahan ، Hedieh20 ، dove ، sh-p ، babash ، SHABAH51 ، negar_karimi6 ، پدی ، mehrdad pharm ، daad ، nika ، babak_1363
(2013-08-30 ساعت 16:28)jjbahale نوشته:  بالاخره منم ویزا خوشگله رو گرفتم
امیدوارم همه به زودی زود ویزاشون تودستشون باشه وحال الان منو تجربه کنن

خوش به حالتون لااقل یه حالی پیداکردید باگرفتن ویزاتون ماکه دیروزگرفتیم هنوز ذوق و شوقی توکارنیست فقط اقرارمیکنم یه ارامش نسبی احساس میکنم اطرافیانم بهم میگن اوباما میدونست تواینقدرموقع شادی ها بی احساسی یکی دیگه رو توقرعه کشی جات میکشیدبیرونCool
چه میدونم والا شایدعلتش بلاتکلیفی بچه هاست نگرانی و چشم انتظاریشون یا وضعیت ستاره دارهاو دردودل دوستان منوازذوق و شوق انداخته تاحدی که هنوزبرای لحظه ای به تاپیک بعدی سفرنکردم بعدمیگند بی احساسم شماهایه چیزی بهشون بگیدSad
تشکر کنندگان: hosa ، alihmh ، AsemanAbee ، so_ar ، yalda91 ، Rebekaa ، jjbahale ، sh-p ، gbtm ، usa lover ، parastoo500 ، mamalino10 ، mehrdad pharm ، daad ، nika ، roham2012 ، arash bon ، far-dv2013 ، nedaba
hosa ﺟﺎﻥ
ﻭﯾﺰﺍﯼ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﮔﺮﻓﺘﯿﻦ ؟
ﺍﻭﻥ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﮐﻪ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺣﺘﻤﺎ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩﻩ
ﻣﻌﻤﻮﻻ ﯾﮏ ﺟﻮﺍﺏ ﺭﻭﺗﯿﻦ ﺩﺍﺭﻥ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﮐﺜﺮ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺩﺍﺩﻥ
ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﻭ ﺑﯽ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺁﻥ ﻫﻮﻟﺪ ﻣﯿﺎﻥ ﺑﯿﺮﻭﻥ

ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﺮﻭﺍﻥ
ﻣﺎ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻫﻮﺭﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﻫﺴﺘﯿﻢ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: Rebekaa ، amirfarahan ، dove ، sh-p ، babash ، raham ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، hosa ، اریوبرزن ، daad ، nika ، mehdi389 ، arash bon ، mehdi didam
(2013-08-30 ساعت 18:39)سونیک نوشته:  با سلام به دوستان عزیز.
با لاخره منم کلیر شدم تبریک به همه کلیر شده ها و امید واری برای بقیه دوستان.
آیا کسی هست که بخواد 2 شنبه به انکارا برود
لطفا پیام خصوصی بدید تا با هم تماس بگیریم . برای کاهش هزینه مسافرت 2 نفری بریم خیلی فرق میکنه .
لطفا تا فردا قبل ظهر اعلام کنید

ضمن تبريك فراوان ، دوستان درنظر داشته باشين كه دوشنبه سفارت تعطيله ، امروز هم كه آنكارا تعطيل بود ولي ديگه تعطيلات ندارن بجز آخر هفته ها
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-30 ساعت 09:50)Aida.s نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 08:12)A.d نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 03:40)zavosh نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 02:55)Aida.s نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 02:18)r91 نوشته:  دوست عزيز براي نفر دوم كيس ما هم اومد و تاكيد داشت بر دولتي بودن يا نبودنش رو هم توضيح بديم.ولي تو ايميلشون كفته بودن كه با ايميل جواب بدين صحبتي هم از مدارك نكرده بود بازم.متنشون رو بخونيد و چنانچه با اون مشكلي داريد متن رو اينجا بزاريد تا دوستان بهتر نظر بدن.

ممنونم از شما،
فقط از همسرم توضیح راجع به جزئیات کارشون خواستن و گفتن:
Please provide us with this following information:
detailed job description and how many staffs you supervised:

همین اما نگفتند مدرکی بفرستید فکر کنم همون منظورشون ایمیل هست همونطور که گل نهال عزیز گفتو درسته؟

میگه, دقیقا" توضیح بدید کارتون چی بوده و چند نفر پرسنل را سرپرستی و نظارت میکردید.
جواب را سریع ایمیل بزنید. موفق باشید

سلام دوستان
در تاریخ27 آگوست برای همسر من ایمیل اومده (از آنکارا) که طول دوره سربازیتون در سپاه چقدر بوده و با جزییات بگین چیکار میکردین در ضمن ایمیل من رو هم اشتباه ثبت کرده بودن که طی ایمیلی هر دو مورد رو جواب دادیم ولی تا امروز هیچ جوابی ندادن شما فکر میکنین چی میشه.

سلام دوست عزیز، منظورتون 27 آگوست هست درسته؟
براشون یک ایمیل بزنید که اطلاعات به دستشون رسیده یا نه و یا اینکه اطلاعاتی بوده که میخواستن؟ اگر جوابتون و دادند و تشکر کردند یعنی اینکه بزودی کلیر میشید ( به نقل از مامان سایه عزیز)

بله 27 آگوست البته ممنون
انكارا/1می 2012 کارنت:13مارچ 2013مصاحبه:22می2013صورتي/2نفرمقصد:لوس انجلس كيس نامبر:€€65 آپدیت نفر اول24می و 1,27آگوست- آپدیت نفردوم31می8,12,15,20,23,27آگوست09.06.03,17-Sep هردو
تشکر کنندگان: Rebekaa ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، daad ، nika
خانم المیرا، خانم بیقراااااار!!،Smile
کمی صبوری لطفا، یادتون نره ما تازه 3 هفتمون تموم شده و باید به حرف آفیسر احترام بزاریم.Big GrinCool
من تاااااااااازه از سه شنبه می خوام سایت سفارت ارمنستان و چک کنم، چون آفیسر به من گفت بعد از 3 هفته از تاریخ مصاحبه اگر کیس نامبرت نیومد با ما حتما در تماس باش و پیگیری کن.
نگران نباشید، هر چی خیره حتما پیش می آد، هفته دیگه انشا الله خبرهای خوبی خواهیم شنید.
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
اگر فرض کنیم ایروان شنبه، یکشنبه و دوشنبه رو هم اعلام نکنه (البته دوشنبه تعطیله)
دیگه واقعا فشارش خیلی زیاد میشه
تو یه هفته 75 تا، تو دو هفته 5 تا، تو یه هفته بعدش 0 تا!!!
انگار اصلا هیچ حساب کتابی نداره
(2013-08-30 ساعت 19:51)Hedieh20 نوشته:  خانم المیرا، خانم بیقراااااار!!،Smile
کمی صبوری لطفا، یادتون نره ما تازه 3 هفتمون تموم شده و باید به حرف آفیسر احترام بزاریم.Big GrinCool
من تاااااااااازه از سه شنبه می خوام سایت سفارت ارمنستان و چک کنم، چون آفیسر به من گفت بعد از 3 هفته از تاریخ مصاحبه اگر کیس نامبرت نیومد با ما حتما در تماس باش و پیگیری کن.
نگران نباشید، هر چی خیره حتما پیش می آد، هفته دیگه انشا الله خبرهای خوبی خواهیم شنید.
به ما كه گفت بعد أز ٥هفته ولي ما أمروز ديگه نتونستم منتظر بمونيم به سفارت إيميل زديم Big Grin
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
تشکر کنندگان: sh-p ، Rebekaa ، محبت ، SHABAH51 ، Hedieh20 ، negar_karimi6 ، daad
(2013-08-30 ساعت 19:15)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 16:28)jjbahale نوشته:  بالاخره منم ویزا خوشگله رو گرفتم
امیدوارم همه به زودی زود ویزاشون تودستشون باشه وحال الان منو تجربه کنن

خوش به حالتون لااقل یه حالی پیداکردید باگرفتن ویزاتون ماکه دیروزگرفتیم هنوز ذوق و شوقی توکارنیست فقط اقرارمیکنم یه ارامش نسبی احساس میکنم اطرافیانم بهم میگن اوباما میدونست تواینقدرموقع شادی ها بی احساسی یکی دیگه رو توقرعه کشی جات میکشیدبیرونCool
چه میدونم والا شایدعلتش بلاتکلیفی بچه هاست نگرانی و چشم انتظاریشون یا وضعیت ستاره دارهاو دردودل دوستان منوازذوق و شوق انداخته تاحدی که هنوزبرای لحظه ای به تاپیک بعدی سفرنکردم بعدمیگند بی احساسم شماهایه چیزی بهشون بگیدSad

خير. شما با احساس ترين و مهربانترين كسي هستيد كه من ديده ام .اميدوارم هميشه شاد وسربلند باشيد.ShyShy
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: lonelyman ، Rebekaa ، محبت ، SHABAH51 ، negar_karimi6 ، daad ، roham2012 ، mehdi389
(2013-08-30 ساعت 19:05)babash نوشته:  ایروان دیگه شورش رو دراورده. چرا اعلام نمیکنه؟ دیگه وقتی نمونده که Sad((

فكر كنم اگه هفته ديگه اعلام نكنه بأيد بريم دم سفارت
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
تشکر کنندگان: sh-p ، babash ، Rebekaa ، SHABAH51 ، elmira_fa ، negar_karimi6 ، DIVE ، daad ، mehdi389 ، arash bon
(2013-08-30 ساعت 19:58)amirfarahan نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 19:51)Hedieh20 نوشته:  خانم المیرا، خانم بیقراااااار!!،Smile
به ما كه گفت بعد أز ٥هفته ولي ما أمروز ديگه نتونستم منتظر بمونيم به سفارت إيميل زديم Big Grin

من هفته پیش ایمیل زدم. از اون جوابهای روتین دادن که حتی تاریخشو درست نکردن. نوشته بود بعد از سه ماه چک کنین! حالا بعد از سه ماه میشه توی اکتبر!!!
لطفا اگه جوابی دادن اینجا بنویسین. سوال کلی پرسیدین که کیسم در چه وضعیه؟
تشکر کنندگان: sh-p ، SHABAH51 ، elmira_fa ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، daad ، mehdi389 ، arash bon
ایمیلی که من به سفارت زدم رو جواب معمولی دادن و اصلا حرفی از سه ماه نزدن. من بالای 110 روزه که منتظرم.
فقط گفتن هنوز AP شما تموم نشده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان