کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
8ماه گزشته . باید تمدید شه

مرسی مهرداد جان. ولی به سفارت چو او

مرسی مهرداد جان. ولی به سفارت چه ایمیلی بزنم@
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: arash bon ، proje ، Rebekaa ، nika ، Tomas ، daad ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-08-30 ساعت 15:44)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 14:42)آقا هادی2013 نوشته:  بابت رتبه هم ممنونم. چطور باید برا تمدید مدیکال وقت بگیرم..؟

سلام ، اگر از مديكالت ٥ ماه گذشته با يه ايميل فوري سفارت رو مطلع ميكني
بعد بهتون ميگن كه نياز هست يا نه ؟؟
اگر اطلاع دادن كه مديكال تمديد شه ..
كارت زرد واكسن +بليط فوري جهت مراجعه به سفارت
من متوجه ایمیل زدن به سفارت نشدم. توی برگه صورتی نوشته که اعتبار مدیکال شش ماه است و مدت زمان ویزا بر اساس میزان اعتبار باقیمانده مدیکال محاسبه و صادر می شود.
شما اگر اطلاعات جدیدتری دارید که نیازی به تمدید مدیکال نیست و بهترهاول ایمیل بزنیم لطفاً مستند بفرمائید.
با تشکر
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: amjad ، arash bon ، proje ، Rebekaa ، nika ، Tomas ، daad ، negar_karimi6
(2013-08-30 ساعت 10:02)پدی نوشته:  سلام من الان در فرودگاه دبی هستم اگه بلیت گیرم بیاد یه ایران برگردم من در ترمینال یک هستم به من ویزا ندادند اما همسر وفرزندانم الان از ترمینال سه به لس انجلس پزواز کردند وقبلا توضیح داده ام که چرا مجبور شدم اورژانسی بچه ها را بفرستم نمس دانم کسی احساسات من را درک میکنه یا نه. اولین بار است در این مدت طولانی از همسر وفرزندانم جدا میشم واین برای من خیلی سخت است. وضعیت ویزای من هم مبهم است. امیدوارم کسی وضعیت من را پیدا نکند

پدی جان هیچ قانونی در هیچ کجای دنیا نمیتونه خانواده رو از هم جدا کنه پس حالا که اینطوره این مشکل هم حل خواهد شد پس فقط کمی صبور باش
حتما همه چیز درست میشه
فقط کمی صبر
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: mehdi389 ، arash bon ، AsemanAbee ، sh-p ، proje ، پدی ، Rebekaa ، nika ، Tomas ، daad ، negar_karimi6
(2013-08-30 ساعت 15:36)iraj im نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 10:55)mrr777 نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 10:02)پدی نوشته:  سلام من الان در فرودگاه دبی هستم اگه بلیت گیرم بیاد یه ایران برگردم من در ترمینال یک هستم به من ویزا ندادند اما همسر وفرزندانم الان از ترمینال سه به لس انجلس پزواز کردند وقبلا توضیح داده ام که چرا مجبور شدم اورژانسی بچه ها را بفرستم نمس دانم کسی احساسات من را درک میکنه یا نه. اولین بار است در این مدت طولانی از همسر وفرزندانم جدا میشم واین برای من خیلی سخت است. وضعیت ویزای من هم مبهم است. امیدوارم کسی وضعیت من را پیدا نکند

سلام پدی عزیز، از شنین این خبر خیلی ناراحت شدم و باهات احساس همدردی می کنم چون خودم بیشتر از ۲ هفته است که این موقعیت رو دارم و هر روزم سخت تر از روز قبل می گذره.Sad
من تو همین هفته دارم میرم تهران و از اونجا هم عازم ایروان هستم چون پروژه زنجیر و نرده های سفارت داره کم کم جدی می شه.Wink
سلام پدی عزیز و سایر دوستان ستاره دار ما هم وضعیت تلخ شما رو داریم
طی می کنیم .خداشاهده کلیر نشدن بهتر از ستاره دار شدنه.همسر من هر روز گریه می کنه و طاقت دوری از خانواده رو نداره,ما هم نگرانیم.افردا برای تمدید مدیکال میریم آنکارا و از خدا می خوام تو این مدت 9 روز ستاره
ما هم برداشته بشه.ازدوستان عزیز می خوام برای ما و sk89 وپدی وسایر ستاره دارها دعا کنید تا کانون خانوادشون متلاشی نشه.

سلام دوستان عزیز
براتون آرزو می‌کنیم که هر چه زودتر به آنچه مدّ نظرتون هست برسید
می‌شه لطفا بفرمایید این قضیه ستاره دار شدن چیه؟ یعنی‌ چی‌؟
یعنی‌ باید دوباره صبر کنید تا کلیر شوید؟
تشکر کنندگان: arash bon ، alihmh ، مهرنگار ، proje ، پدی ، Rebekaa ، nika ، Tomas ، daad ، negar_karimi6
(2013-08-30 ساعت 15:51)آقا هادی2013 نوشته:  8ماه گزشته . باید تمدید شه

مرسی مهرداد جان. ولی به سفارت چو او

مرسی مهرداد جان. ولی به سفارت چه ایمیلی بزنم@

كلا در ٢ خط توضيح بده با توجه به پايان سپتامبر و كلير شدن بعد از اين مدت نيازي به مديكال هست يا همون قبلي رو قبول ميكنن ازت ؟؟ در هر صورت قبلش بايد ايميل بزني كه اونا بگن چيكار بكني تو اين شرايط..
حالا به موازات هم ميتوني يه رزرو از دكتر اونكان هم داشته باشي و همينطور رزرو بليطت Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: arash bon ، proje ، پدی ، Rebekaa ، Tomas ، daad ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-08-30 ساعت 15:36)iraj im نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 10:55)mrr777 نوشته:  

سلام پدی عزیز، از شنین این خبر خیلی ناراحت شدم و باهات احساس همدردی می کنم چون خودم بیشتر از ۲ هفته است که این موقعیت رو دارم و هر روزم سخت تر از روز قبل می گذره.Sad
من تو همین هفته دارم میرم تهران و از اونجا هم عازم ایروان هستم چون پروژه زنجیر و نرده های سفارت داره کم کم جدی می شه.Wink
سلام پدی عزیز و سایر دوستان ستاره دار ما هم وضعیت تلخ شما رو داریم
طی می کنیم .خداشاهده کلیر نشدن بهتر از ستاره دار شدنه.همسر من هر روز گریه می کنه و طاقت دوری از خانواده رو نداره,ما هم نگرانیم.افردا برای تمدید مدیکال میریم آنکارا و از خدا می خوام تو این مدت 9 روز ستاره
ما هم برداشته بشه.ازدوستان عزیز می خوام برای ما و sk89 وپدی وسایر ستاره دارها دعا کنید تا کانون خانوادشون متلاشی نشه.
ما همه نگران و دعاگوی شما هستیم
ولی دوست عزیز مگه میشه که این مشکل حل نشه
مطمین باش که این مشکل حل خواه شد و اون روز بخودت میگی کاش کمی بیشتر صبور بودم
به امید اون روز و به امید کلیر شدن همه ما
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: r91 ، arash bon ، mehdi389 ، noura ، sh-p ، پدی ، fardad1390 ، ali1982 ، kasrafo ، Rebekaa ، khder ، nika ، so_ar ، Tomas ، noobnoobi ، daad ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، n51 ، Mehrdadordi
تا حالا شده از تعطیلی مخصوصاً وسط هفته و از اون بالا تر اول هفته اینقدر بدتون اومده باشه؟؟؟!!!!!!!!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-08-30 ساعت 16:17)r91 نوشته:  تا حالا شده از تعطیلی مخصوصاً وسط هفته و از اون بالا تر اول هفته اینقدر بدتون اومده باشه؟؟؟!!!!!!!!

دوست عزیز و با سابقه...گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی...از آخرین روزهای انتظار لذت ببر ک شما هم بزودی کلیر خواهی شد:-)
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
بالاخره منم ویزا خوشگله رو گرفتم
امیدوارم همه به زودی زود ویزاشون تودستشون باشه وحال الان منو تجربه کنن
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
ایرواااااااااااااااااااااااااااااااااااان
اعلام ائله... بالامسان
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

(2013-08-30 ساعت 15:58)AOC Kermani نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 14:42)آقا هادی2013 نوشته:  بابت رتبه هم ممنونم. چطور باید برا تمدید مدیکال وقت بگیرم..؟

من متوجه ایمیل زدن به سفارت نشدم. توی برگه صورتی نوشته که اعتبار مدیکال شش ماه است و مدت زمان ویزا بر اساس میزان اعتبار باقیمانده مدیکال محاسبه و صادر می شود.
شما اگر اطلاعات جدیدتری دارید که نیازی به تمدید مدیکال نیست و بهترهاول ایمیل بزنیم لطفاً مستند بفرمائید.
با تشکر
سلام این جریان ایمیل از کجا اومد اقا یکی یه توضیح کامل وجامع تری بده اجررررش با ابا عبدالله
ما گفتیم دیگه فقط مدیکال میدیم وتموم دوستان بنظر شما چند روزه کار چرفتن ویزا تو انکارا طول میکشه تور 7 روزه کافیه 1 نفره
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: sh-p ، proje ، Rebekaa ، Tomas ، daad ، رجبعلی ، negar_karimi6
ما ز هر صاحبدلی یک رسته فن آموختیم ،

عشق از لیلی و صبر از کوهکن آموختیم ،

گریه از مرغ سحر ، خود سوزی از پروانه ها ،

صد سرا ویرانه شد ؛ تا ساختن آموختیم

دوستان کمی صبر... و ضمنا:

از خدا سوال شد؛ حال كه سرنوشت هركس در پیشاني اش نوشته شده ،
دیگرچرا آرزو كنم؟!!!
خدا كفت : چه ميداني !
شاید نوشتم باشم هرچه آرزو كن

البته شاید خیلی ایدآلیستی باشه.. ولی چاره ای نیست... توکل به خدا..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
دوستان كلير شده آنكارا كه ميخواهيد تمديد مديكال كنيد، بهتره به تاپيك واكسيناسيون و آزمايشات پزشكي مراجعه كنيد و پستهاي محمدفضلي عزيز راجع به تمديد مديكال و تعيين وقتش را مطالعه كنيد و اينجا سؤالاتتون را نپرسيد لطفاً. ممنون از همكاريتون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-30 ساعت 16:52)ali heydari نوشته:  

با تشکر
سلام این جریان ایمیل از کجا اومد اقا یکی یه توضیح کامل وجامع تری بده اجررررش با ابا عبدالله
ما گفتیم دیگه فقط مدیکال میدیم وتموم دوستان بنظر شما چند روزه کار چرفتن ویزا تو انکارا طول میکشه تور 7 روزه کافیه 1 نفره
دوستان توجه کنید

برای مدیکال مجدد نیازی به ایمیل زدن به سفارت ندارید اگر کمتر از دوماه از مدیکالتان باقی مانده فقط از دکتر وقت بگیرید. تمــــــــــــــام
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-30 ساعت 16:57)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 16:52)ali heydari نوشته:  

با تشکر
دوستان توجه کنید

برای مدیکال مجدد نیازی به ایمیل زدن به سفارت ندارید اگر کمتر از دوماه از مدیکالتان باقی مانده فقط از دکتر وقت بگیرید. تمــــــــــــــام

دوستان من هفته گذشته به دکتر اونگان ایمیل زدم و خودش جواب ایمیلم رو داد. چون مدیکال ما 5 سپتامبر تموم میشه.. دکتر گفت که احتباجی به صدور مجدد کارت زرد نیست. همون برگه ای که خودشون دادن رو تاریخش رو تمدید میکنن. ولی کلیه تست ها رو مجددا انجام میدن.. ولی با توجه به تجربه بعضی دوستانی که در گذشته مدیکال تمدید کردن باید توجه داشت چنانچه واکسنی مثل واکسن آنفلولانزا که سالانه باید زده بشه رو نزده باشن بهتر است اینجا بزنن و کارت زرد بگیرن و برای کوچولوهاشون هم همینطور..چون اونجا ممکن است غافلگیر بشن و بیخودی پول واکسن بدن..باز هم تکرار میکنم شده که دوستانی اصلا واکسن نزدن و فقط تست دادن و شده دوستانی که یک دو تا واکس رو اونجا بهشون زدن. به نظر من مونده به وجدان دکتر اونگان و همکارانشون.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: proje ، sh-p ، arash bon ، shatsi ، پدی ، Soap McTavish ، Rebekaa ، manzar333 ، Tomas ، daad ، negar_karimi6 ، yalda91 ، AOC Kermani ، mrbonbon ، babak_1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان