2013-04-13 ساعت 00:47
(2013-04-11 ساعت 18:15)ikamaly نوشته:ممنون از جوابتون ولی کدوم قسمت این سایت htt://abudhabi.usembassy.gov/immgrant_visas.htmlباید شمارمونو ببینیم وقتی کلیر میشیم.(2013-04-11 ساعت 14:22)soheila_61 نوشته:دوست گلم، جمله آخرم رو نگرفتی!!(2013-04-11 ساعت 06:10)ikamaly نوشته:(2013-04-10 ساعت 22:46)milad_aae نوشته: با سلام خدمت دوستاندوست خوبم این سوال شما پاسخ های گوناگونی داره. چون سفارتها با هم فرق میکنه، کیسها مختلفه،وهرکس با توجه به تجربه خودش یا اطرافیانش جواب میده.
آپدیت شدن سایت کلیرنس مدت زمان خاصی داره؟؟ مثلا هر 5 روز یا 10 و یا...
ممنون از پاسختون
تجربه من از پرونده شخصی خودم: 14اسفند مصاحبه داشتیم (سفارت ابوظبی،کیس 4نفره ،بدون شغل دولتی،سربازی امریه ارتش) از روز مصاحبه تا دیروز که کلیر شدیم، کیس خودم و دوتا بچه هام یک بار هم آبدیت نشد! فقط سه روز بعد از مصاحبه یک بار همسرم آبدیت شد و بار دومی که همسرم آبدیت شد، یک روز قبل از کلیر شدن بود.
دیروز هم که همگی آبدیت شدیم، توی سایت ابوظبی اعلام کرد که کلیر شدیم.
من خیلی نگران بودم که چرا من وبچه ها اصلا آبدیت نشدیم، ولی حتما نیازی نبوده.
پس خودت رو با هیچ کیسی نمیتونی مقایسه کنی، هر کیسی شرایط خودش رو داره!
دوست عزیز تبریک میگم .من هم مصاحبم 4 اپریل ابوظبی بود دقیقا چه سایتی رو برای کلیرنس چک میکردید.ممنون در ضمن من از 4تا دیروز10اپریل مرتب اپدیت شدم(برنده اصلی)ولی همسرم و دخترم تا 7اپریل اپدیت شدند این یعنی چی ؟؟ ممنون می شم راهنمایی کنیدوقتی کلیر میشید چی مینویسن
هرکیسی با کیس دیگه متفاوته خودت رو در گیر اینها نکن!
ولی هر بار، به پرونده تون نگاهی کنن حتی اگه هیچ کاری روش انجام ندن، اون تاریخ یه بار عوض میشه. عوض شدن تاریخش مهم نیست فقط خیالت راحت میشه که پرونده تون پشت شوفاژ نیفتاده!!
وقتی وارد سایتی که خود آفیسر داد شدم، دیدم نوشته یکشنبه یا سه شنبه ساعت1:30 میتونید مراجعه کنید برای گرفتن ویزا!!