کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-11 ساعت 18:15)ikamaly نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 14:22)soheila_61 نوشته:  Smile
(2013-04-11 ساعت 06:10)ikamaly نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 22:46)milad_aae نوشته:  با سلام خدمت دوستان
آپدیت شدن سایت کلیرنس مدت زمان خاصی داره؟؟ مثلا هر 5 روز یا 10 و یا...

ممنون از پاسختون
دوست خوبم این سوال شما پاسخ های گوناگونی داره. چون سفارتها با هم فرق میکنه، کیسها مختلفه،وهرکس با توجه به تجربه خودش یا اطرافیانش جواب میده.
تجربه من از پرونده شخصی خودم: 14اسفند مصاحبه داشتیم (سفارت ابوظبی،کیس 4نفره ،بدون شغل دولتی،سربازی امریه ارتش) از روز مصاحبه تا دیروز که کلیر شدیم، کیس خودم و دوتا بچه هام یک بار هم آبدیت نشد! فقط سه روز بعد از مصاحبه یک بار همسرم آبدیت شد و بار دومی که همسرم آبدیت شد، یک روز قبل از کلیر شدن بود.
دیروز هم که همگی آبدیت شدیم، توی سایت ابوظبی اعلام کرد که کلیر شدیم.
من خیلی نگران بودم که چرا من وبچه ها اصلا آبدیت نشدیم، ولی حتما نیازی نبوده.
پس خودت رو با هیچ کیسی نمیتونی مقایسه کنی، هر کیسی شرایط خودش رو داره!

دوست عزیز تبریک میگم .من هم مصاحبم 4 اپریل ابوظبی بود دقیقا چه سایتی رو برای کلیرنس چک میکردید.ممنون در ضمن من از 4تا دیروز10اپریل مرتب اپدیت شدم(برنده اصلی)ولی همسرم و دخترم تا 7اپریل اپدیت شدند این یعنی چی ؟؟ ممنون می شم راهنمایی کنیدSmileوقتی کلیر میشید چی مینویسن
دوست گلم، جمله آخرم رو نگرفتی!!
هرکیسی با کیس دیگه متفاوته خودت رو در گیر اینها نکن!
ولی هر بار، به پرونده تون نگاهی کنن حتی اگه هیچ کاری روش انجام ندن، اون تاریخ یه بار عوض میشه. عوض شدن تاریخش مهم نیست فقط خیالت راحت میشه که پرونده تون پشت شوفاژ نیفتاده!!Big Grin
وقتی وارد سایتی که خود آفیسر داد شدم، دیدم نوشته یکشنبه یا سه شنبه ساعت1:30 میتونید مراجعه کنید برای گرفتن ویزا!!
ممنون از جوابتون ولی کدوم قسمت این سایت htt://abudhabi.usembassy.gov/immgrant_visas.htmlباید شمارمونو ببینیم وقتی کلیر میشیم.
تشکر کنندگان: fereydoooon ، sara_82 ، zohre02
(2013-04-13 ساعت 00:47)soheila_61 نوشته:  ممنون از جوابتون ولی کدوم قسمت این سایت htt://abudhabi.usembassy.gov/immgrant_visas.htmlباید شمارمونو ببینیم وقتی کلیر میشیم.
تا جایی که من در جریانم کیس نامبرتون رو وارد کادر مربوطه در این آدرس می کنین و سفارت ابوظبی مثل آنکارا و ایروان لیستی منتشر نمی کنه.
هههههوووووووووورررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
2013AS5110
2013AS4984
تبریک به دوستای کلیر شده ارمنستان Smile
هوووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
+++++++++++++++++++++

ایمان63 خیلی بهت تبریک میگم Smile
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: iman63ir ، sayeh_m ، zohre02 ، mlo ، ali2316 ، 30NAP30 ، lot2013 ، s.s.h ، amir82 ، Hedieh20 ، mnajafinobar ، hamedhamed ، habibi ، Soap McTavish ، payam62 ، گل نهال ، Saeedv13 ، armin1
(2013-04-13 ساعت 09:00)r_ent نوشته:  2013AS5110
2013AS4984
+++++++++++++++++++++

خیلی خیلی مرسی Smile ظاهرا ایروان از خجالت 10 سوالیا در اومده Tongue گفته اینا بچه های خوبی هستنBig Grin من عوض جوابا براشون نقاشی فرستاده بودم گفتم من سوات ندارم چیزی بنویسم Cool
تشکر کنندگان: abloom_ma ، 30NAP30 ، arash_r15 ، s.s.h ، hushmandco ، amir82 ، Hedieh20 ، hamedhamed ، habibi ، Soap McTavish ، payam62 ، Saeedv13 ، armin1
(2013-04-13 ساعت 09:14)iman63ir نوشته:  
2013AS4984
+++++++++++++++++++++

خیلی خیلی مرسی Smile ظاهرا ایروان از خجالت 10 سوالیا در اومده Tongue گفته اینا بچه های خوبی هستنBig Grin من عوض جوابا براشون نقاشی فرستاده بودم گفتم من سوات ندارم چیزی بنویسم Cool

ایمان جان پس حدسم درست بود Smile تبریک میگم یک دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Smile

امیدوارم در زندگی جدید موفق تر از همیشه ظاهر بشی و سوات هم یاد بگیری. با این شرایط میشه امیدوار بود من و علیرضا هم هفته بعد یا هفته بعدش و یا ماه بعد و شایدم ماههای بعدش کلیر بسیم Smile Big Grin
تشکر کنندگان: iman63ir ، s.s.h ، ali2316 ، mnajafinobar ، hamedhamed ، Saeedv13 ، armin1
(2013-04-13 ساعت 09:14)abloom_ma نوشته:  ایمان عزیز کلیر شدنت را تبریک میگم ....امیدوارم در همه مراحل زندگیت موفق باشی
ممنونم خیلی لطف دارین Wink ایشالا هرچه زودتر این شادی نصیب همه بچه ها بشه

(2013-04-13 ساعت 09:20)30NAP30 نوشته:  ایمان جان پس حدسم درست بود Smile تبریک میگم یک دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Smile

امیدوارم در زندگی جدید موفق تر از همیشه ظاهر بشی و سوات هم یاد بگیری. با این شرایط میشه امیدوار من و علیرضا هم هفته بعد یا هفته بعدش و یا ماه بعد و شایدم ماههای بعدش کلیر بسیم Smile Big Grin
خیلی خیلی ممنون
حتما همینجوره، ایشالا هفته دیگه منتظر هورا کشیدن شما هستیم Wink
تشکر کنندگان: abloom_ma ، 30NAP30 ، ali2316 ، bardia mousapour ، lot2013 ، s.s.h ، bayat_r ، hamedhamed ، Soap McTavish ، payam62 ، Saeedv13 ، armin1
(2013-04-12 ساعت 23:43)30NAP30 نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 22:25)امیر مهاجر نوشته:  ایروان

2013AS5110
2013AS4984

**49 ایمان ...
**51 آرش ....

بقیش رو بگین تا خیالمون راحت شه ... Smile

عزیز دلی سینا جان. ایمان که بود ولی من نیستم. شاید خانم شیمودا باشن. ایشون هم شمارشون همین حدوده. فعلا یه هورا توی این صفحه کم داریم Smile
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، s.s.h ، armin1
(2013-04-13 ساعت 10:00)arash_r15 نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 08:58)iman63ir نوشته:  هههههوووووووووورررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ایمان عزیز خییلی خیلی تبریک میگم. ایشالا همیشه و در همه مراحل زندگی همینطوری موفق و پیروز باشی عزیزم.

آرش جان مگه اون **51 شما نیستی ؟! اگه خودتی که تبریک میگم ، اما اگه خودت نیستی مربوط میشه به جوابهای فرم 9 سوالی ... یادته ایمان توی فرودگاه چقدر التماست کرد که جوابها رو به اون هم بد ... Smile Smile Smile
ایمان نقاشی کشید و کلیر شد ... Big Grin Big Grin Big Grin
تشکر کنندگان: ali2316 ، hamedhamed ، iman63ir ، Signal ، s.s.h ، armin1
دوستان عزیزم:
Habibi
Raam12000
masood182002
Khmp
فکر کنم سفارت آ م ر ی ک ا در ایروان قصد داره یا من و شما را در سفارت استخدام کنه با توجه به سابقه انتظارمون....یا به عنوان کیس های عتیقه برای عبرت دیگران نگه داره.....خدائیش نمیدونم چرا اینقدر کار ما طول کشیده....به هرحال انسان به امید زنده هست ما هم همچنان امیدواریم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، ali2316 ، amir82 ، pooya.n ، iman63ir ، khmp ، payam62 ، raam12000 ، گل نهال ، ikamaly ، Saeedv13 ، armin1
(2013-04-13 ساعت 09:14)iman63ir نوشته:  
2013AS4984
+++++++++++++++++++++

تبرییییییییییییییک. ایشالا سفر بی خطر. این نقاشی رو خوب اومدی. نشون دادی ما منتظرا رومون از اونی که اونا فکر میکنن بیشتره ! Tongue (حالا ما فعلا میلرزیم تا جواب نقاشی ما هم بیاد)
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ali2316 ، b_argi ، mnajafinobar ، Soap McTavish ، habibi ، 30NAP30 ، ikamaly ، lonelyman
(2013-04-13 ساعت 10:10)abloom_ma نوشته:  دوستان عزیزم:
Habibi
Raam12000
masood182002
Khmp
فکر کنم سفارت آ م ر ی ک ا در ایروان قصد داره یا من و شما را در سفارت استخدام کنه با توجه به سابقه انتظارمون....یا به عنوان کیس های عتیقه برای عبرت دیگران نگه داره.....خدائیش نمیدونم چرا اینقدر کار ما طول کشیده....به هرحال انسان به امید زنده هست ما هم همچنان امیدواریم

متاسفانه نمی دونم چرا روند کیس های خونوادگی طولانی تر از کیس های مجرد هستش . این جوونای عذب خیلی زود کلیر میشن و متاهلین و متعهدین باید انتظار بکشن Big Grin
تشکر کنندگان: ali2316 ، abloom_ma ، b_argi ، Hedieh20 ، lot2013 ، habibi ، payam62 ، raam12000 ، ikamaly
سلام به تمامي دوستان ؛
اول از تاخيرم عذر مي خوام ! سه شنبه صبح پاس ها تحويل سفارت شد و جمعه صبح زنگ زدند و گفتند آماده است . نكته ي جالب اين بود كه فارسي بدون لهجه و در واقع يه خانوم ايراني بودند كه زنگ زدند .
من چون براي پنج شنبه بليت برگشت داشتم و اميدوار بودم كه ويزاها آماده ميشه ، وقتي ديدم تا ساعت ١٥ خبري نشد ، حضوراً ساعت ١٦ مراجعه كردم و كارمند محترم پس از بررسي گفتند كه آماده نيست و اين در حاليه كه جمعه ساعت ٠٩:١٠ از سفارت تماس گرفتند ...
نكته ي بعدي مدت زمان كليرنس بنده هست كه از تاريخ مصاحبه Nov, 8 تا Dec,29 طول كشيده( با توجه به فرم ١٠ سوالي) كه هم درون ويزا قيد شده و هم بر روي پاكت زرد سفارت ، اين در حاليه كه براي همسرم كه خانه دار هستند تا Apr,02 نوشته شده(طول كشيده)...
با اين تفاسير ضرب الاجل بيست و چند روزه براي كيس ما شايد قابل توجيه باشه و در ضمن براي فرزندانم هم اصلاً كليرنسي قيد نشده !
به هر حال از صميم قلب آرزو ميكنم كه اين زمان انتظار براي همه ي دوستان منتظر عزيزتر از جانم به زودي زود به پايان برسه و گل لبخند و شادي بر صورت همگيمون بارها و بارها نقش ببنده ...
هم مسيران گلم قسمت انتهايي سفر نامه ي سركار خانوم مامان سايه ي مهربان رو خيلي جدي بگيريم ( به نظر مي ياد يه جورايي اسم اعظم تو اون متن هست Smile ).
ما زنده برآنيم كه آرام نگيريم ، سربلند و سلامت و شاد باشيد ... 
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
(2013-04-13 ساعت 10:51)ali2316 نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 09:43)abloom_ma نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 09:38)ali2316 نوشته:  !
سلام علی آقا...ویزا خوشگله را گرفتید؟
(پست موقت)
سلام abloom_ma عزيز ، با اجازه ي بزرگتر ها بله Shy

دوست عزیز مبارک باشه ....امیدوارم این انتظار برای همه خصوصا پیش کسوتان عزیز هرچه سریع تر به پایان برسه......البته دوست عزیز مبارکیش به شامی است که باید بدی ......ولی خوب چون اینجا این هفته قراره خیلی شام بخوریم شام ویزای شما رو تو آمریکا ازت می گیریم....بدو به کارهات برس که وقت تنگه....

دوستان من به یک نتیجه خیلی جالب رسیدم.....دوستانی که رفته بودند آنکارا قرار بود پرونده های ما رو از پشت شوفاژ دربیارن .....ولی چون نتونستن از اون پشت بیرون بکشن آفیسرها رو انداختن پشت شوفاژ.....چون این هفته هیچی اعلام نکردن......آخه این انصافه!!!!!!!
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: ali2316 ، abloom_ma ، amir82 ، iman63ir ، رضا امیر ، 30NAP30 ، KOUROSHAVIN ، b_argi ، ikamaly
(2013-04-13 ساعت 10:56)b_argi نوشته:  با صمیمانه ترین تبریک ها به دوستان کلیر شده.
دوستان قضیه این فرم های 9 سوالی، 10 سوالی ..CV و غیره چیه؟
برای همه باید ارسال بشه؟
مرسی
در زمان مصاحبه اگر براي افيسر ابهامي در مورد شغل و و يا مدرك تحصيلي شخص بوجود بياد و يا نياز به بررسي بيشتري احساس كنه ، به اون نفر گفته مي شود كه براي شما به وسيله ي ايميل فرم ٩ يا ١٠ سوالي و شايد به همراه cv درخواستي ، ارسال مي گردد ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، abloom_ma ، iman63ir ، Soap McTavish ، habibi ، KOUROSHAVIN ، b_argi ، lonelyman

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان