کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-12 ساعت 16:12)hazrat نوشته:  سلام وقتی کسی کلیر نس می خوره کجارو باید چک کنه واسه ویزاش

بستگی داره به اینکه مصاحبتون کجا بوده!
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، s.s.h ، fereydoooon
سلام دوستان
ما امروز یک نفرمون آپدیت شد. ان شالله هفته بعد خبرای خوبی بشه..
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
(2013-04-12 ساعت 17:00)hazrat نوشته:  آنکارا رو میگم

سلام وقتی کسی کلیر نس می خوره کجارو باید چک کنه واسه ویزاش
آنکارا مورد نظر است

سلام،
1- https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
در لینک بالا شماره کیس رو بدون صفرها وارد کنید ( مثال: 2013as1234)

2- http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، b_argi ، bmojtaba ، KOUROSHAVIN ، rezagh
(2013-04-12 ساعت 14:25)sayeh_m نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 14:07)fatemeh honari نوشته:  سلام دوستان عزیز امروز 150 روز از زمان مصاحبه (در آنکارا) میگذرد پس.

فاطمه جان
حالا كه اين همه منتظر شدي يك هفته ديگه هم صبر كن . چون براي ما هم همينطور شد . . نميدونم چرا بعضي از ماها اينطوري شديم ولي بالاخره درست ميشه Rolleyes
فاطمه خانم ، خدا به ما همه صبر دهد ، استرس مسترس هم دردی را دوا نمیکند ، خود من چون تمام برنامه آینده زندگیم رو ( به گفته خیلی از قبلی ها : که همه چیز حد اکثر سه ماهه تموم میشه ) روی این برنده شدن گذاشته بودم ، که متاسفانه . . . بگذریم به قول مولوی : در کف شیر نر خون خوار ه ائی ، غیر تسلیم و رضا ، کو چاره ای ؟؟
(2013-04-12 ساعت 18:54)mehdididam نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 14:07)fatemeh honari نوشته:  سلام دوستان عزیز امروز 150 روز از زمان مصاحبه (در آنکارا) میگذرد پس.

فاطمه جان
حالا كه اين همه منتظر شدي يك هفته ديگه هم صبر كن . چون براي ما هم همينطور شد . . نميدونم چرا بعضي از ماها اينطوري شديم ولي بالاخره درست ميشه Rolleyes
فاطمه خانم ، خدا به ما همه صبر دهد ، استرس مسترس هم دردی را دوا نمیکند ، خود من چون تمام برنامه آینده زندگیم رو ( به گفته خیلی از قبلی ها : که همه چیز حد اکثر سه ماهه تموم میشه ) روی این برنده شدن گذاشته بودم ، که متاسفانه . . . بگذریم به قول مولوی : در کف شیر نر خون خوار ه ائی ، غیر تسلیم و رضا ، کو چاره ای ؟؟

به نظر من این هفته گه داره میاد بیشتر بچه های صدروزه کلیر میشن.
بگین ایشالا..............................................................................
لاتاری 2013

فاطمه جان
سلام دوستان بالای 100 روز- ما هم مثل شما منتظریم ما یک نفرمان کلیر شده بعد از 90 روز یک نفر مان هم هنوز منتظر است. ما تماس گرفتیم گفتند صبر کنید. اما من در کلیرنس بچه های 2012 بالای 200 روز هم بود اگر کسی از آنها یا شماها اطلاعاتی در این ضمینه دارید لطفا یاری برساند این هم انژری++++++SmileSadSmileSadSmile
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
خدایی فکر نمیکردم با کیس نامبر پایین در اواخر فروردین کلیر نشده باشم وتصورم این بود که این موقع در امریکا کهنه هم شده ایم.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: valencia ، kasrafo ، raam12000 ، babak_1363 ، fereydoooon
(2013-04-12 ساعت 19:23)تی تی موسوی نوشته:  

فاطمه جان
سلام دوستان بالای 100 روز- ما هم مثل شما منتظریم ما یک نفرمان کلیر شده بعد از 90 روز یک نفر مان هم هنوز منتظر است. ما تماس گرفتیم گفتند صبر کنید. اما من در کلیرنس بچه های 2012 بالای 200 روز هم بود اگر کسی از آنها یا شماها اطلاعاتی در این ضمینه دارید لطفا یاری برساند این هم انژری++++++SmileSadSmileSadSmile

سلام دوستان منتظر از 1 روزه تا 150 روزه

من یه پیشنهاد دارم ،اونم اینکه بیاین یه قراری بزاریم البته با تصمیم خودتون .
بیاین تا 2 شنبه ساعت 7 شب به وقت تهران سراغ هیچکودوم از سایت ها نرین ، اصلا چک نکنید. اینجوری فکرمون آزاد میشه و موج خبرهای خوب به سمتمون روانه میشه .
نمیدونم شایدم یه امید و فرض باشه ولی محال نیست و من بهش ایمان دارم ، هرچی باشه حرفم و قبول کنید یا نکنید برای همتون با این پیام یه عالمه انرژی مثبت میفرستم +++++++++++++++++++
به امید بهترین خبر هاSmile
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
تشکر کنندگان: تی تی موسوی ، linuxer ، armin1 ، babak_1363 ، fereydoooon ، zohre02 ، afshin-b
(2013-04-12 ساعت 19:49)amiraryan نوشته:  خدایی فکر نمیکردم با کیس نامبر پایین در اواخر فروردین کلیر نشده باشم وتصورم این بود که این موقع در آمریکا کهنه هم شده ایم.

دوست عزیز چند روز از مصاحبتون میگذره؟
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: babak_1363
سلام به دوستان عزیز
من هرچی این سایت کذایی آنکارا برای اعلام کیلیرنس رو از 4 روز پیش می زنم، همون 5 آپریل مونده. از صفحه ترکیش خبر دارم ولی می خواستم بدونم یعنی اون صفحه انگلیسی دیگه کلا تعطیل شد؟Big Grin خیلی دغدغه هامون کم بود حالا این یکیم اضافه شد. راستی یه سوال دیگه هم داشتم؟ آیا از ساله پیشیا خبر دارین که کیسی بوده باشه که بنده خدا احیانا تا 30 سپتامبر کلا منتظر مونده بوده و کیلیر نشده باشه و ویزا هم نگرفته باشه؟
فقط می تونم بگم از خدا می خام هیچ بنده ای رو نا امیدو در راه نزاره از جمله ما لاتاری ها با این وضعیت در هوا مونده. خدا میدونه که چه فکرهایی تو سره آدم می آید. امیدوارم خدا تنهامون نظاره.
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
تشکر کنندگان: bmojtaba ، princesess ، mrbonbon ، linuxer ، saeeds61 ، fereydoooon ، babak_1363 ، afshin-b ، khmp
مصاحبه ی ما سوم دسامبر (۱۳ اذر) بود.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: raam12000 ، valencia ، s.s.h ، mino2013 ، گل نهال ، habibi ، fereydoooon
من هم Issue شدم . سه روز هم طول نکشید .اصلا انگار کلیرنس نبود فقط اطلاعات اضافی می خواستند .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
خبر خوب، ایروان ۲ تا کیس رو کلیر کرده،
2013AS5110
2013AS4984
شیمودا فکر کنم یکیشون تو باشی یا arash_r15
یکیشونم شاید iman63ir باشه
تبریک می گم به هر کی که هست.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
بچه ها تا حالا کسی شده به خاطر سربازی توی نیروی انتظامی هم کلیرنس بخوره؟! اصلا غیر از سربازی سپاه و کارمندی دولت، مساله دیگه ای هم باعث کلیرنس میشه؟
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)
تشکر کنندگان: babak_1363
کیس نامبر: 2013AS7##
افراد کیس:1 نفر
ارسال مدارک: 15may
کارنتی:march
سفارت ایروان
دریافت نامه دوم:20march
زمان مصاحبه: هفته اول May
بچه ها کسی هست واسه هفته اول May مصاخبه داشته باشه و با همسفر شیم . پیام خصوصی بدید
***هشدار*** از درج تاریخ دقیق سفر، مصاحبه، مشخصات فردی واقعی، شماره تلفن یا هر گونه اطلاعاتی که منجر به شناسایی هویت واقعی شما می شود در انجمن ها خودداری کنید. بی توجهی به این موضوع ممکن است عواقب ناخوشایند و جبران ناپذیری برای شما داشته باشد.
برای پیدا کردن همسفر در زمان مصاحبه تاریخ حدودی مصاحبه را در تاپیک اعلام کنید یا آخرین نسخه جدول مشخصات برندگان 2013 (جدول افشین= afs) را از اینجا دانلود کنید. برای هماهنگی بیشتر با دوستان از سرویس پیام خصوصی استفاده کنید. سعید
Case number: 2013AS00000X
کارنت شدن : بزودی!
تاریخ مصاحبه: بزودی!
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، bayat_r ، AFSHIN-PIC ، shatsi ، گل نهال ، fereydoooon ، babak_1363 ، sara_82 ، iman63ir ، payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان