کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-13 ساعت 15:44)zohre02 نوشته:  دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید، ما که جزء برندگان 2013 هستم تا sep 2013 فرصت دارم ویزامونو تحویل بگیریم یا وارد خاک ا م ر ی ک ا بشیم یا گرین کارتمون صادر شده باشه؟ (با تشکر فراوان)

روز آخر ماه سپتامبر آخرين مهلت براى صدور ويزاى برندگان ٢٠١٣ است و فرصت ورود شما به امريكا به اعتبار اون ويزا بستگى داره كه طبق تاريخ اعتبار مديكال شما تعيين ميشه (حداكثر اعتبار يك ويزا ٦ ماه است) و مي تونه بعد از سپتامبر باشه .پروسه ى دريافت گرين كارت هم كه بعد از ورود شما به امريكا به جريان مى افته.
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: saeeds61 ، AFSHIN-PIC ، zohre02 ، Signal ، alirezass ، 30NAP30 ، iman63ir ، rezagh ، s.s.h ، lonelyman ، mnajafinobar ، Tomas
(2013-04-13 ساعت 08:58)iman63ir نوشته:  هههههوووووووووورررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ایمان جان کلیر شدنت مبارک!
هورررررررررااااااااا
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: iman83 ، 30NAP30 ، iman63ir ، mnajafinobar ، Tomas
خوب دوستان عزیزی که رفتند واسه دریافت ویزا در ابوظبی منو راهنمایی کنند.اولا اینکه چه مدارکی لازم هست به خودمون ببریم.من میخوام بدم یکی از این آژاننس ها ویزام رو بگیره اگه جایی خاصی سراغ داریدرو به من بگید.من از یکی از آژانس ها پرسیدم 450 درهم گفت.

(2013-04-13 ساعت 15:42)b_argi نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 15:39)babak_1363 نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 15:26)sce نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 08:58)iman63ir نوشته:  هههههوووووووووورررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک دوست عزیز.

ایمان جان منهم بهت تبریک میگم، مبارکت باشه وبه امید روزهای بهترSmile
دوست عزیز انشااله در آمریکا هم موفق باشین و آینده خوبی داشته باشین.
همه ایمان هاااااااااااا.مبارکت باشه عزیز
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، iman63ir ، s.s.h ، mnajafinobar ، Tomas ، ایلیا8118
(2013-04-13 ساعت 15:37)mnajafinobar نوشته:  آقا عجب گیری کردیما، ما یه آپدیت ناقابلم نمی شیم چه برسه به کلیرنس. از 27 مارس تا الان لایه پرونده رو نگاه هم ننداختن Sad
داداشی ایشالله هر چی زودتر کلیر میشی میای ور دل خودمممممممم
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
تشکر کنندگان: sce ، 30NAP30 ، s.s.h ، mnajafinobar ، Tomas ، ایلیا8118
(2013-04-13 ساعت 15:37)mnajafinobar نوشته:  آقا عجب گیری کردیما، ما یه آپدیت ناقابلم نمی شیم چه برسه به کلیرنس. از 27 مارس تا الان لایه پرونده رو نگاه هم ننداختن Sad

دوست خوبم نگران نباش،یهو کلیرمیشی!! ما هم اصلا آبدیت نشدیم وروزی که آبدیت شدیم، فرداش کلیر شدیم!!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: sce ، alirezass ، 30NAP30 ، Soap McTavish ، s.s.h ، mnajafinobar ، afshin-b ، nina22 ، ایلیا8118
(2013-04-13 ساعت 12:33)majid9290 نوشته:  کسايي که براي دريافت ويزا رفتن چند روز از تحويل پاسپورت به سفارت تا تحويل ويزا طول مي کشه؟ 4 روز کافي هست؟

سلام دوست گرامی
ما که دوشنبه پاسها رو دادیم وپنجشنبه 4عصر از پی تی تی گرفتیم و به پرواز ماهان(صبح)نرسیدیم و تا یکشنبه باید بمونیم.مگه بلیططون ترکیش باشه
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، alirezadiba ، Soap McTavish ، mino2013 ، s.s.h ، Tomas ، AOC Kermani
خوب دوستان عزیزی که رفتند واسه دریافت ویزا در ابوظبی منو راهنمایی کنند.اولا اینکه چه مدارکی لازم هست با خودمون ببریم.من میخوام بدم یکی از این آژاننس ها ویزام رو بگیره اگه جایی خاصی سراغ داریدرو به من بگید.من از یکی از آژانس ها پرسیدم 450 درهم گفت.
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، bayat_r ، Tomas
سلام به همگی‌

راستش نمیدونم سوالام مربوط به این تاپیک هست یا نه ولی‌ می‌خواستم بپرسم از دوستانی که رفتن ویزاشون رو گرفتن بد از کلیرنس از سفارت آنکارا آیا کسی‌ هم بوده که مدیکال مجدد انجام داده باشه؟

و اگر هست آیا دوباره از دکتر اونگان وقت گرفتن؟ چه مدت طول میکش تا نتیجه رو برا بار دوم بمون بدهند؟

ما ۲ فبریه برای با اول چک آاپ شدیم آیا اصلا دکتر برای بار دوم قبول می‌کنه الان؟

ممنون

علی‌
١٣XX :کیس نامبر
تشکر کنندگان:
(2013-04-13 ساعت 14:49)Signal نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 14:42)mino2013 نوشته:  همیشه از انتظار بدم میومده.چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست خوبم به پایان این انتظار که پرواز به سرزمین آرزوهاست فکر کن تا واست این انتظار شیرین بشه Wink

روحیه، روحیه، عامل پیروزیه. Tongue (اینو شعاری بخوانید)
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: khmp ، arash_r15 ، alirezass ، payam62 ، hamedhamed ، lonelyman ، mnajafinobar ، Tomas ، Signal
[quote='ali5980' pid='307252' dateline='1365863377']
سلام به همگی‌

راستش نمیدونم سوالام مربوط به این تاپیک هست یا نه ولی‌ می‌خواستم بپرسم از دوستانی که رفتن ویزاشون رو گرفتن بد از کلیرنس از سفارت آنکارا آیا کسی‌ هم بوده که مدیکال مجدد انجام داده باشه؟

و اگر هست آیا دوباره از دکتر اونگان وقت گرفتن؟ چه مدت طول میکش تا نتیجه رو برا بار دوم بمون بدهند؟

ما ۲ فبریه برای با اول چک آاپ شدیم آیا اصلا دکتر برای بار دوم قبول می‌کنه الان؟

ممنون
علی

سلام من هم همین سوال را دارم چون از بچه های سال قبل بالای 200 روز هم بوده اگر دوستان اطلاعی دارند یاری بفرمایند
باتشکر :Smile
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
تشکر کنندگان: fereydoooon ، amairmonre ، afshin-b ، Tomas ، lonelyman ، 30NAP30
برو خدا تو شکر کن دوست عزیز و ناشکری هم نکن، من از 20Feb تا حالا آپدیت نشدم ، و هر چی هم تو این مدت شده ، به خاطر این بوده که جواب ایمیلهام و بهم دادن. تازه یه چیز دیگه بهت بگم که بفهمی که واقعاً داری ناشکری میکنی، کیلیرنس من تا به امروز 124 روزه طول کشیده و این یعنی اینکه چهار ماه و چهار روز، حالا خودت تا آخرش رو بگیر....
اما دوستان واقعاً میگم چه سخت بگیرین و چه آسون، این برنامه ای هست که باید طی شه و کاری هم از دست منو شما بر نمیاد. پس چه بهتره که بیخیال باشین و کارهای دیگه تون رو راست و ریست کنین. Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
با سلام به همگی
آقا برای ما شد 53 روز انتظار. از روز 19 مارچ هم دیگه آپدیت نمیشه من هنوز هیچ ایمیل یا تلفنی نزدم هرچی هم به september نزدیک میشم استرس میره رو 100 به نظر شما من چه کنم
صبرکنم یا ...
به قول دوتا از سرمربیان لیگ
1-من اگر کلیر نشم میرم برج میلاد خودم میندازم پایین 2-دستهای تو کار هستش که من کلیرنشم
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
(2013-04-13 ساعت 20:04)alirezass نوشته:  با سلام به همگی
آقا برای ما شد 53 روز انتظار. از روز 19 مارچ هم دیگه آپدیت نمیشه من هنوز هیچ ایمیل یا تلفنی نزدم هرچی هم به september نزدیک میشم استرس میره رو 100 به نظر شما من چه کنم
صبرکنم یا ...
به قول دوتا از سرمربیان لیگ
1-من اگر کلیر نشم میرم برج میلاد خودم میندازم پایین 2-دستهای تو کار هستش که من کلیرنشم

دوست عزیز
هنوز 4ماه مونده تا september هیچ نگران نباش منم مثل شمام ولی باید
صبر کرد ایشالا تو این هفته خبر های خوب تو راهه Big GrinWink ++++++
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
دوستان زیاد نگران کم اپدیت شدن یا دیر اپدیت شدن نباشید. من از روز مصاحبه تا روز کلیر شدنم 3 بار اپدیت شدم. یعنی یکی روز مصاحبه و یکی هم حدود 25 روز بعد و یکی هم روز کلیر شدنم. در کل حساب کنی یکبار اپدیت شدم. همسرم هم دوبار اپدیت شد. یکی فردای مصاحبه و یکی هم روز کلیر شدن. اینو گفتم که بدونید تعداد اپدیت به کلیر خیلی مربوط نیست. در واقع روی کیس شما داره کار میشه. در این مدت یکبار هم برای اپدیت ایمیل نزدم. با اینکه میدونستم دوستانی که خیلی نزدیک من مصاحبه داشتند خیلی بیشتر و زودتر از من اپدیت میشدند. کی سی سی خودش روی کیستون کار میکنه. موفق باشید.
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
من هم وارد 18 امین روز شدم. فکر کنم دیگه سر 38 روز کلیر شم. یعنی 20 روز دیگه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: iman63ir ، armin1 ، 30NAP30

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان