کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام بر دوستان و ياران، بچه ها اين آپديت شدن يعني چي؟ مگر نبايد تو همون سايت ceac.state چك كنيم و هروقت اعلام شد پاسها رو ببريم سفارت؟ پس اين داستان آپديت چيه؟
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: 30NAP30
(2013-04-13 ساعت 22:39)lonelyman نوشته:  سلام بر دوستان و ياران، بچه ها اين آپديت شدن يعني چي؟ مگر نبايد تو همون سايت ceac.state چك كنيم و هروقت اعلام شد پاسها رو ببريم سفارت؟ پس اين داستان آپديت چيه؟
توی همین سایتی که گفتی وقتی شماره پروندتو میزنی 2 تا تاریخ میزنه. یکی تاریخ ثبت نام لاتاریته و یکی دیگه تاریخیه که کیس ات آپدیت شده. مثلا اگه تاریخ دوم تاریخ امروز باشه یعنی افسر محترم مهاجرت پروندتو ورق زده و توش یه چند تا برگه رو کم و زیاد کرده و داره روش کار میکنه. یعنی به قول دوستان پروندت پشت شوفاژ نیفتاده و سگ سفارت هم دهن نگرفته ببره بیرون. Wink Cool
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-04-13 ساعت 19:59)mrbonbon نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 15:37)mnajafinobar نوشته:  آقا عجب گیری کردیما، ما یه آپدیت ناقابلم نمی شیم چه برسه به کلیرنس. از 27 مارس تا الان لایه پرونده رو نگاه هم ننداختن Sad
برو خدا تو شکر کن دوست عزیز و ناشکری هم نکن، من از 20Feb تا حالا آپدیت نشدم ، و هر چی هم تو این مدت شده ، به خاطر این بوده که جواب ایمیلهام و بهم دادن. تازه یه چیز دیگه بهت بگم که بفهمی که واقعاً داری ناشکری میکنی، کیلیرنس من تا به امروز 124 روزه طول کشیده و این یعنی اینکه چهار ماه و چهار روز، حالا خودت تا آخرش رو بگیر....
اما دوستان واقعاً میگم چه سخت بگیرین و چه آسون، این برنامه ای هست که باید طی شه و کاری هم از دست منو شما بر نمیاد. پس چه بهتره که بیخیال باشین و کارهای دیگه تون رو راست و ریست کنین. Big Grin

ممنون از اینکه همدردی کردی ولی اخه من تا یه ساعت دیگه وارد 132 روز انتظار میشم Big Grin باز خداروشکر که تو از من 7 روز عقب تری امیدوارم فاصلت با من از اینم بیشتر بشه و زودتر کلیر بشی
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، iman83 ، fereydoooon ، mrbonbon ، KOUROSHAVIN ، alirezass ، Soap McTavish ، Tomas ، iman63ir ، 30NAP30 ، Signal
Iman63ir عزیز
کلیر شدنت را صمیمانه تبریک می گویم و امیدوارم زین پس هم در زندگی موفق و سربلند باشی.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-04-13 ساعت 23:00)mnajafinobar نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 15:37)mnajafinobar نوشته:  آقا عجب گیری کردیما، ما یه آپدیت ناقابلم نمی شیم چه برسه به کلیرنس. از 27 مارس تا الان لایه پرونده رو نگاه هم ننداختن Sad
برو خدا تو شکر کن دوست عزیز و ناشکری هم نکن، من از 20Feb تا حالا آپدیت نشدم ، و هر چی هم تو این مدت شده ، به خاطر این بوده که جواب ایمیلهام و بهم دادن. تازه یه چیز دیگه بهت بگم که بفهمی که واقعاً داری ناشکری میکنی، کیلیرنس من تا به امروز 124 روزه طول کشیده و این یعنی اینکه چهار ماه و چهار روز، حالا خودت تا آخرش رو بگیر....
اما دوستان واقعاً میگم چه سخت بگیرین و چه آسون، این برنامه ای هست که باید طی شه و کاری هم از دست منو شما بر نمیاد. پس چه بهتره که بیخیال باشین و کارهای دیگه تون رو راست و ریست کنین. Big Grin

ممنون از اینکه همدردی کردی ولی اخه من تا یه ساعت دیگه وارد 132 روز انتظار میشم Big Grin باز خداروشکر که تو از من 7 روز عقب تری امیدوارم فاصلت با من از اینم بیشتر بشه و زودتر کلیر بشی
نه بابا این حرفا چیه ایشالله که همه باهم هر چه زودتر کیلیر میشیم، اما یه چیزی که فهمیدم، البته در مورد خودم و همچنین شاید برای شما و دوستانی که مثل ما کیلیر شدنشون طولانی شده اینه که همونجور که میدونین اف بی آی چک سه مرحله داره ، که یکی از مراحلش اینه که اسمهای مارو چک میکنن(FBI Name Check) و من فکر میکنم متأسفانه در چک کردن کیس های ما ، اسمهایی وجود داشته که تشابه زیادی به ما داره و این موضوع که آیا این افراد ماها هستیم یا نه طبق دسته بندیه خودشون 20% کل کیسهارو شامل میشه و بازهم به گفته خودشون زیر 6 ماه این دسته از کیسها کیلیر میشوند، حالا این موضوع باعث شده که اف بی آی چکمون طولانی بشه، و من دعا میکنم این چند نفری که از جمله شما و من جزوشون هستیم زیر شش ماه کیلیر بشیم. البته مطالب بالا، نظر شخصی من هست و لزومی بر درستی این نظر نیست و من با توجه به کیسم که نه کار دولتی داشتم و نه رشته حساسی، و فقط و فقط به مشکلم یکی سربازی در سپاه و دیگری همین تشابه اسمی....
اما با این تفاصیح بهت قول میدم که دیگه نزدیکاشه که ماها هم مثل بقیه خوشحالی توپی رو تو اینجا راه بندازیم. Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
با توجه به مدارک کامل و دریافت برگه صورتی ، هیچ استدلالی وجود داره که بشه گفت n روز تا کلیر شدن وجود داره یا کلا همه چیز به شانس بستگی داره ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Soap McTavish
(2013-04-14 ساعت 11:39)deineath نوشته:  با توجه به مدارک کامل و دریافت برگه صورتی ، هیچ استدلالی وجود داره که بشه گفت n روز تا کلیر شدن وجود داره یا کلا همه چیز به شانس بستگی داره ؟

استدلالی نداره متاسفانه! اتفاقاً شانس خیلی موثره.. چون ممکنه پرونده بعضی وقتا بیوفته پشت شوفاژ!Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: deineath ، armin1 ، s.s.h ، sayeh_m ، گل نهال ، Szsanazsz ، rouzbehdarvishi ، Signal ، MEHDIREZAEI
(2013-04-14 ساعت 07:19)iman83 نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 18:02)iman83 نوشته:  خوب دوستان عزیزی که رفتند واسه دریافت ویزا در ابوظبی منو راهنمایی کنند.اولا اینکه چه مدارکی لازم هست با خودمون ببریم.من میخوام بدم یکی از این آژاننس ها ویزام رو بگیره اگه جایی خاصی سراغ داریدرو به من بگید.من از یکی از آژانس ها پرسیدم 450 درهم گفت.
دکتر کسری ومرات عزیز و سر کار خانم کمالی و همه دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید
1-اولین و مهمترین چیزی که باید همراتون باشه بدون شک پاسپورتا هست
2-بعدش برگ آبی, پشت برگ آبی رو امضا کنید, همون امضایی که تو سفارت زدید, اینو ملیکا گفت دلیلشم این بود که اگه لازم شد بالای امضا یه چیزی مثل وکالت بنویسه که ایرادی نباشه. البته کاملا واسه احتیاط هست.
3-پرینت csc
4- من احتیاطا یه ترجمه از شناسنامه ی خودمو که اسم خانومم و بچه توش بود دادم که اگه پست واسه تحویل پاسپورت خواست مشکلی نباشه که البته نیازی هم نشد.
همین
ما چون ایام عید بود مسافر داشتیم واسه دبی پاسپورتارو دادیم بهشون, ملیکا ازشون گرفت سه شنبه داد به سفارت و سه شنبه ی هفته ی بعد از سفارت گرفت داد به مسافرمون. ملیکا واسه هر پاسپورت 300 درهم گرفت.

سفارت هیچ ایمیلی نزد که ویزا آماده هست و تحویل پست هم نداد، خودم روز بعد که سایت CEAC زد issued ایمیل زدم بهشون که ویزا در چه حاله؟ فرداش جواب دادن آماده ست, تمام روزها بعداز ظهر , بجز جمعه و شنبه میتونید بیاید و از سفارت بگیرید. هیچ صحبتی از پست نبود. منم زنگ زدم به ملیکا رفت گرفت.

ملیکا تاکید میکرد که ایمیل براتون میاد حتی نمونه ی ایمیلو فرستاد که توش شماره ی نامه وشماره ی پیگیری پستی و اسم اداره ی پست انتخابی تو csc بود ولی هیچ ایمیلی نیومد.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: babak_1363 ، rezagh ، AsemanAbee ، shatsi ، iman83 ، bayat_r ، rouzbehdarvishi ، bmojtaba ، KOUROSHAVIN ، 30NAP30
60 روز گذشت.........
در ناباوری تمام 60 روز است که در غم و اندوه نازنین ویزای یک ضرب نشسته ایم.......
...
...
...
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-04-14 ساعت 12:52)shayangh نوشته:  60 روز گذشت.........
در ناباوری تمام 60 روز است که در غم و اندوه نازنین ویزای یک ضرب نشسته ایم.......
...
...
...

دوست من ما همه اینجا پیش شما هستیم..و دیگه اینکه غمی در کار نبوده..دقیقاً متوجه این جمله ی شما نشدم Big Grin
اینجا من به شخصه تا زمانی که شما رو راهی US کنمو و از زیر قرآن رد کنمو و یک کاسه آبم پشت سرتون بریزم هستم Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، shatsi ، mnajafinobar ، shayangh ، KOUROSHAVIN ، payam62 ، lonelyman ، ایلیا8118 ، 30NAP30 ، Signal
(2013-04-14 ساعت 07:19)iman83 نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 18:02)iman83 نوشته:  خوب دوستان عزیزی که رفتند واسه دریافت ویزا در ابوظبی منو راهنمایی کنند.اولا اینکه چه مدارکی لازم هست با خودمون ببریم.من میخوام بدم یکی از این آژاننس ها ویزام رو بگیره اگه جایی خاصی سراغ داریدرو به من بگید.من از یکی از آژانس ها پرسیدم 450 درهم گفت.
دکتر کسری ومرات عزیز و سر کار خانم کمالی و همه دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید

برای انکارا پاسپورتی 70 دلار به من قیمیت داده اند.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mnajafinobar ، payam62

با سلام به شما دوست عزیز
چرا کیلیرنس شما اینقدر طول کشیده؟
نقص مدرک داشتید؟چند نفر بودید؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: bardia mousapour ، s.s.h ، mnajafinobar ، 30NAP30
دوستان عزیز.
سوال داشتم راجع به سایت کذایی چک کیلیرنس که البته قبلا هم پرسیدم ولی جوابی نگرفتم. روی صحبتم مخصوصا به دوستانه آنکاراییه. این سایت کذایی از 5 آپریل همونطور روی 5 آپریل مونده و تغییر نکرده، که خودتونم میدونید، به زبانه ترکیش 9 آپریل هم آپدیت شد. نمیدونم این مشکل رو همه دارن یا من فقط اینطورم؟ و اگه این مشکل همگانیه، جریان چیه؟نکنه دیگه همینطور میمونه و دیگه تعطیل شدهBig Grin دغدغه ها کم بود، این یکیم اضافه شد.فکر کنم تا کیلر ما برسه 5 6 صفحه دیگه هم اضافه بشه که باید چک کنیمBig Grin
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
تشکر کنندگان: shatsi ، afshin-b ، 30NAP30
[quote='alirlndl' pid='307666' dateline='1365935897']
دوستان عزیز.
سوال داشتم راجع به سایت کذایی چک کیلیرنس که البته قبلا هم پرسیدم ولی جوابی نگرفتم. روی صحبتم مخصوصا به دوستانه آنکاراییه. این سایت کذایی از 5 آپریل همونطور روی 5 آپریل مونده و تغییر نکرده، که خودتونم میدونید، به زبانه ترکیش 9 آپریل هم آپدیت شد. نمیدونم این مشکل رو همه دارن یا من فقط اینطورم؟ و اگه این مشکل همگانیه، جریان چیه؟نکنه دیگه همینطور میمونه و دیگه تعطیل شدهBig Grin دغدغه ها کم بود، این یکیم اضافه شد.فکر کنم تا کیلر ما برسه 5 6 صفحه دیگه هم اضافه بشه که باید چک کنیم:
دوست عزیز بهتر نیست روی این مسئله این قدر حساس نباشید .اگه جای ماایروانیها بودید چه کار میکردید این هیچ معنی خاصی نداره ومطمئن باشید که دارن روی کیستون کار میکنن .
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: s.s.h ، afshin-b ، KOUROSHAVIN ، 30NAP30
دوستان ابوظبي 13 روز از مصاحبه من ميگذره هنوز سايت ابوظبي كيس نامبر منو نمي شناسه ولي سايت ceac ميشناسه هر چي هم ايميل ميزنم جواب نمي دن
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، rezagh ، iman83 ، 30NAP30

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان