کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان برگه آبي با برگه سفيد كه هر دو بيانگر كليرنس هست چه فرقي داره؟
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: 30NAP30
(2013-04-16 ساعت 16:15)e76779 نوشته:  دوستان برگه آبي با برگه سفيد كه هر دو بيانگر كليرنس هست چه فرقي داره؟

خود آفیسر ها میگن هیچی هر چی دم دستشون باشه میدن مهم متنی است که توش نوشته

[quote='abloom_ma' pid='309170' dateline='1366112308']
دوستان متاسفانه اعلام شد زلزله ای با قدرت 5/7 ریشتر سیستان و بلوچستان عزیزمان را لرزانده .....بیائیم خالصانه دعا کنیم برای هموطنان عزیزمان......

این مصایب تلنگریست از جانب خدا که قدر لحظه لحظه زندگیمونو و نعمتهایی را که داریم بدونیم و ناشکری نکنیم خدایا هر آن ده که به
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، bmojtaba ، b_argi ، abloom_ma ، princesess ، MEHDIREZAEI ، Signal ، mhb161 ، ایلیا8118
(2013-04-16 ساعت 16:44)SK89 نوشته:  [quote='e76779' pid='309177' dateline='1366112756']
دوستان برگه آبي با برگه سفيد كه هر دو بيانگر كليرنس هست چه فرقي داره؟

خود آفیسر ها میگن هیچی هر چی دم دستشون باشه میدن مهم متنی است که توش نوشته

(2013-04-16 ساعت 16:08)abloom_ma نوشته:  دوستان متاسفانه اعلام شد زلزله ای با قدرت 5/7 ریشتر سیستان و بلوچستان عزیزمان را لرزانده .....بیائیم خالصانه دعا کنیم برای هموطنان عزیزمان......

این مصایب تلنگریست از جانب خدا که قدر لحظه لحظه زندگیمونو و نعمتهایی را که داریم بدونیم و ناشکری نکنیم خدایا هر آن ده که به

تا چند دقیقه پیش 40 نفر کشته اعلام کردندو دعا کنید بیشتر نشوند. خداوند به همه انها صبر بدهد.
از صمیم قلب برای سلامتی همه انها دعا کنید
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: b_argi ، 30NAP30 ، abloom_ma ، princesess ، MEHDIREZAEI ، s.s.h ، nooshshahnar ، sh_aytak ، pariya2 ، mhb161 ، ایلیا8118
(2013-04-16 ساعت 15:39)ARI66 نوشته:  166 روووووووز.ديگه دارم ديوانه ميشم.كمممممكككككككككككSad((((((((
ای بابا ....پس کجا بودید شما تا حالااااااااااااااBig Grin

شما جاتون رو سر ماست ..شما بزرگ ما هستیید ...

بچه ها این فاطمه هنری رو بگید بره کنار تا این دوستمون ari66 برند روی صدر جدول آنکارا (البته صبر ایوب جاشون محفوظه ولی این دوستمون بزرگ کیس های لاتاری هستند )
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-04-16 ساعت 17:07)princesess نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 15:39)ARI66 نوشته:  166 روووووووز.ديگه دارم ديوانه ميشم.كمممممكككككككككككSad((((((((
ای بابا ....پس کجا بودید شما تا حالااااااااااااااBig Grin

شما جاتون رو سر ماست ..شما بزرگ ما هستیید ...

بچه ها این فاطمه هنری رو بگید بره کنار تا این دوستمون ari66 برند روی صدر جدول آنکارا (البته صبر ایوب جاشون محفوظه ولی این دوستمون بزرگ کیس های لاتاری هستند )

درود دوست عزيز
شما مطمئني پروندت پشت شوفا‍ژ نيفتاده
يه ايميلي يه كاري
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، mhb161 ، ایلیا8118
دوستان عزیز در سایت ابوظبی کیس نامبرای کسانی که کلیر شده اند، بصورت لیست آپدیت میشه یا اینکه با وارد کردن کیس نامبر باید وضعیت پرونده رو دید؟
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان:
(2013-04-16 ساعت 17:19)e76779 نوشته:  دوستان عزیز در سایت ابوظبی کیس نامبرای کسانی که کلیر شده اند، بصورت لیست آپدیت میشه یا اینکه با وارد کردن کیس نامبر باید وضعیت پرونده رو دید؟

با وارد کردن کیس نامبر در این سایت می تونید وضعیت پرونده تون رو چک کنید و در سایت Ceas می تونید آپدیت ها تون رو چک کنید
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: e76779 ، Signal ، mnajafinobar ، mhb161 ، ایلیا8118
با سلام
دوستان لیست انگلیسی آنکارا تا نهم آوریل آپدیت شده، کیس جدیدی هست؟
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، mnajafinobar ، shimoda ، mhb161
(2013-04-16 ساعت 17:43)رجبعلی نوشته:  با سلام

ما که نبودیم
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه‌ صورتی‌، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو

تشکر کنندگان: bmojtaba ، mnajafinobar ، sce ، mhb161
جدول کلیرنس آنکارا برای 9 اپریل و جدول زمانی مصاحبه برای 16 اپریل آپدیت شده. اما برای کیس های لاتاری تا این لحظه در هر دو جدول مورد جدیدی اضافه نشده.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-04-16 ساعت 17:55)رزا نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 17:43)رجبعلی نوشته:  با سلام

ما که نبودیم

نه اگه اشتبه نکنم همونایی رو اضافه کردن که قبلا تو لیست ترکی اضافه کرده بودن الان 2 تا لیست یکی شده
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: onlyonline ، رجبعلی ، Signal ، sce ، Soap McTavish ، گل نهال ، mhb161
(2013-04-16 ساعت 17:55)lot2013 نوشته:  جدول کلیرنس آنکارا برای 9 اپریل و جدول زمانی مصاحبه برای 16 اپریل آپدیت شده. اما برای کیس های لاتاری تا این لحظه در هر دو جدول مورد جدیدی اضافه نشده.

دوست عزیز
ممنون بابت زحمتی که میکشی. ولی یک توجهی هم به بچه های ابوظبی داشته باش. ایروانی ها هم که کلاً با سایت کذایی کاری ندارند Wink
(2013-04-16 ساعت 15:47)Gerdoo نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 13:15)shatsi نوشته:  درود...
می دونم که فشار روی بچه های کلیرنس خورده زیاده ، اگر هم که خانواده یا دوستان از رفتن خبر داشته باشن مثل ما که دیگه واویلا....همش تا حاج حسین رو تو تیلیویزیون می بینن میزنگن ....آقا نرفتین؟...خبری نشد...؟ ...یادش به خیر قدمای سایت میگفتن هر کاری میکنین ، بکنین اما با کسی حرف نزنین...آقا ما گوش نکردیم....از بس ساده ایم.....اما....اما......بزارین داستانی رو براتون بگم......اصل داستان ژاپنیه....میگن یه روزی یه مسابقه ای گذاشته بودن بین غورباغه ها که بهشون جایزه ندن...بله جایزه ندن...یعنی دستشون بندازن و بخندن.....گفته بودن یه تپه ای هست غور غوریا باید مسابقه بدن هر کس هم رسید اون بالا برنده هست....تا مسابقه شروع شد دور و اطرافیا شروع کردن که :
بله اینا 2 تا پرش کنن خسته میشن ......هیچکدوماشون عمراً 10 متر هم نمیتونن برن....اینا مال این حرفا نیستن.....خلاصه اینا میگفتن و غور غوریا هم میشنیدن...و مایوس و سر خورده و دلخورده یکی یکی از مسابقه میشستن کنار .....خلاصه بعد از ساعتی میبیننن اییییی دل غافل ....یکی از غورباقه ها از خط پایان گذشت....خلاصه تماشاچیا مبهوت که چی شد...آخه چطوری.....میان باهاش صحبت کنن میبینن بلههههه.....خانم یا آقا غورباقه کررر بوده....کر......بله کر......یعنی هیچی نمیشنیده...برا همینم مسابقه رو برده بوده.....حالا دوستان ما هم باید خیلی وقتا نشنویم یعنی بی ملاحظه گیها...ضد حالها...قر قر ها.....و نفوس بد زدنها.......تا ما هم برنده باشیم و برنده بمونیم.....

درود
حرفت كاملاً درسته، من به كسي نگفتم الانم خيالم راحته كه كسي نه خوبمو ميخواد و نه بدمو! البته خانواده در جريان هستن ولي فاميل و دوستان نه. واسه همينم كسي دائم الزنگ نيست!
ولي اينو جدي ميگم، من زياد پيگير نيستم و شايد هر 10 روز يا 2 هفته يكبار ميام ليست و چك ميكنم. چه بخوام چه نخوام هرموقع كه اونا بخوان ليست اعلام ميشه و اگه كمتر ليست و چك كنم كمتر هم ضدحال ميخورم!
بيخيال، من ميدونم همه قبوليم، همه هم ميريم، بهتره الان به فكر جمع و جور كردن شرايط اينجامون باشيم كه بعداً كه رفتيم چيزي بلاتكليف نمونه. بعدم كه اسممون اعلام شد به فكر بساط رفتن باشيم.
پيروز باشيد

حرفت رو قبول دارم که بهتره بی خیال باشیم تا این فرآیند خودش پیش بره ولی امیدوارم که تا قبل از 120 روز کلیر بشی، من خودم واقعا تا 120 روز خیلی حالیم نبود ولی بعد از اون یه جوری شدم. میدونی فقط هم بخاطر اینه که نمی دونم که برنامه 2 ماهه دیگم چیه و این خیلی آدم رو کلافه می کنه.
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: Signal ، raham ، ikamaly ، گل نهال ، KOUROSHAVIN ، khmp ، princesess ، shatsi ، mhb161 ، ایلیا8118
امروز سفارت جواب ایمیلم رو داد. یعنی مشت محکمی بود بر ...

There has not been any updates in your file since our last correspondence. Your administrative status is still pending. We would like to remind you that our office does not have any discretion over the administrative process. They are processed according to strict rules and regulations mandated by the congress. Multiple agencies are involved in the process and they work independently from each other. We have no control over this process. As soon as our office is informed about the result the case number will be announced on the web site.

آخه من نمی فهمم پس چی کار می کنن اینا Sad
تشکر کنندگان: Signal ، raham ، habibi ، گل نهال ، princesess ، mhb161
(2013-04-16 ساعت 18:08)mnajafinobar نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 15:47)Gerdoo نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 13:15)shatsi نوشته:  درود...
می دونم که فشار روی بچه های کلیرنس خورده زیاده ، اگر هم که خانواده یا دوستان از رفتن خبر داشته باشن مثل ما که دیگه واویلا....همش تا حاج حسین رو تو تیلیویزیون می بینن میزنگن ....آقا نرفتین؟...خبری نشد...؟ ...یادش به خیر قدمای سایت میگفتن هر کاری میکنین ، بکنین اما با کسی حرف نزنین...آقا ما گوش نکردیم....از بس ساده ایم.....اما....اما......بزارین داستانی رو براتون بگم......اصل داستان ژاپنیه....میگن یه روزی یه مسابقه ای گذاشته بودن بین غورباغه ها که بهشون جایزه ندن...بله جایزه ندن...یعنی دستشون بندازن و بخندن.....گفته بودن یه تپه ای هست غور غوریا باید مسابقه بدن هر کس هم رسید اون بالا برنده هست....تا مسابقه شروع شد دور و اطرافیا شروع کردن که :
بله اینا 2 تا پرش کنن خسته میشن ......هیچکدوماشون عمراً 10 متر هم نمیتونن برن....اینا مال این حرفا نیستن.....خلاصه اینا میگفتن و غور غوریا هم میشنیدن...و مایوس و سر خورده و دلخورده یکی یکی از مسابقه میشستن کنار .....خلاصه بعد از ساعتی میبیننن اییییی دل غافل ....یکی از غورباقه ها از خط پایان گذشت....خلاصه تماشاچیا مبهوت که چی شد...آخه چطوری.....میان باهاش صحبت کنن میبینن بلههههه.....خانم یا آقا غورباقه کررر بوده....کر......بله کر......یعنی هیچی نمیشنیده...برا همینم مسابقه رو برده بوده.....حالا دوستان ما هم باید خیلی وقتا نشنویم یعنی بی ملاحظه گیها...ضد حالها...قر قر ها.....و نفوس بد زدنها.......تا ما هم برنده باشیم و برنده بمونیم.....

درود
حرفت كاملاً درسته، من به كسي نگفتم الانم خيالم راحته كه كسي نه خوبمو ميخواد و نه بدمو! البته خانواده در جريان هستن ولي فاميل و دوستان نه. واسه همينم كسي دائم الزنگ نيست!
ولي اينو جدي ميگم، من زياد پيگير نيستم و شايد هر 10 روز يا 2 هفته يكبار ميام ليست و چك ميكنم. چه بخوام چه نخوام هرموقع كه اونا بخوان ليست اعلام ميشه و اگه كمتر ليست و چك كنم كمتر هم ضدحال ميخورم!
بيخيال، من ميدونم همه قبوليم، همه هم ميريم، بهتره الان به فكر جمع و جور كردن شرايط اينجامون باشيم كه بعداً كه رفتيم چيزي بلاتكليف نمونه. بعدم كه اسممون اعلام شد به فكر بساط رفتن باشيم.
پيروز باشيد

حرفت رو قبول دارم که بهتره بی خیال باشیم تا این فرآیند خودش پیش بره ولی امیدوارم که تا قبل از 120 روز کلیر بشی، من خودم واقعا تا 120 روز خیلی حالیم نبود ولی بعد از اون یه جوری شدم. میدونی فقط هم بخاطر اینه که نمی دونم که برنامه 2 ماهه دیگم چیه و این خیلی آدم رو کلافه می کنه.

سلام
دوست عزیز آیا طولانی شدن پروسه کلیرس به تعداد افراد کیس بستگی داره؟

یعنی اگر کیس یکنفره باشد مدت کلیرس گمتر از یک خانواده مثلا 3 نفری میشه یا فرق نمیکنه؟ با تشکر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، pariya2 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان