کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-17 ساعت 10:25)f1f نوشته:  بچه ها من همین الآن سایت کذایی رو چک کردم و عجیب اینکه این وقت صبح آپدیت شده Wink.
امیدوارم امروز خبرای خوبی داشته باشیم بخصوص برای پیشکسوتا Rolleyes.

منم چک کردم ولی خبری از آپدیت نبود Sad
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: f1f ، b_argi ، گل نهال ، mhb161 ، Soap McTavish ، raham ، lot2013
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد

هیچ نشانه خاصی!

فقط با هر صدایی برمیگردد . . .

خوشحالم که امروز یا فردا این انتظار برای خیلی از دوستان به پایان می رسه پس خوشحال باشید.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
روزها ميگذرد و همچنان اميدوار به پيش ميرويم
خدايا ............
خودت ميدوني ديگه !!!

RolleyesRolleyesRolleyes
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
دوستای خوبم، خیلی آروم و بی سر و صدا، همچین که هیچکی شک نکنه، ما هم امروز بعد 37 روز کلیر شدیم. منتها هوراااا نمی کشم تا زمانی که این تایپیک خالی از سکنه بشه و همه بچه ها با هم هوراااااااااااا بکشیم.
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
لطفا با چشمهائی پر استرس و صورتی عبوس به صفحه کامپیوتر خود نگاه نکنیدTongue

بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد......ما چترمان خداستBig Grin

پس دوستان عزیز شاد باشید که کلیر شدن حق مسلم شماستBig GrinBig GrinBig Grin......... روزی خواهید نشست و به یاد این روزهای پر استرس می خندیدSmileSmileSmile.......پیشاپیش کلیر شدنتان مبارک Big GrinShy
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-04-17 ساعت 12:02)Sanna نوشته:  دوستای خوبم، خیلی آروم و بی سر و صدا، همچین که هیچکی شک نکنه، ما هم امروز بعد 37 روز کلیر شدیم. منتها هوراااا نمی کشم تا زمانی که این تایپیک خالی از سکنه بشه و همه بچه ها با هم هوراااااااااااا بکشیم.

اینجا بالاخره خالی می شه و همه کلیر می شن
پس

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
[quote='Sanna' pid='309970' dateline='1366183977']
دوستای خوبم، خیلی آروم و بی سر و صدا، همچین که هیچکی شک نکنه، ما هم امروز بعد 37 روز کلیر شدیم. منتها هوراااا نمی کشم تا زمانی که این تایپیک خالی از سکنه بشه و همه بچه ها با هم هوراااااااااااا بکشیم.
دوست عزیز مبارک باشه...خیلی خوشحال شدم...درود بر شما......آینده ای سراسر شاد و موفق برایت آرزو میکنم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
مبارکههههههههههههههههههههههههههه Smile

کاشکی ما هم مثل شما ابوظبی یا ارمنستان بودیم ... آخه این آنکارا چه چیزی بود که به ما افتاد !
همش داره ما رو زجرکش میکنه Sad((((
کیس: 44xx
(2013-04-17 ساعت 09:03)رضا امیر نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 08:52)30NAP30 نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 07:38)رضا امیر نوشته:  سلام
متنی که برای سفارت در زیر اضافه میکنم. ولی هر کیسی حالات خاص خودش را دارد. من یک بچه دارم که کلاس میرود و همچنین CV و فرم ها را قبلا ارسال کردم. ولی این را متوجه شدم که شما هر چی بنویسی همان جواب کلیشه ای را پاسخ میدهند . این را گفتم بخاطر این که چند نفر از ذوستان پیام خصوصی دادند برای متن ارسالی. از اینجا فرستادم http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html ولی چون بیش از 400 تا کرکتر قبول نمی کرد یکم خلاصه کردم و فایل نامه را ضمیمه نمودم. ساعت 2-3 بعد از ظهر فرستادم و ساعت 7-8 عصر همان روز جواب دادند.
Dear Consular,

I write this email to follow up current status of my DV lottery 2013 case. My interview date was ?-FEB-2013 and on ?-FEB-2013 I’ve sent more documents as your colleague order.
It is more than ?? weeks that my case is not responded, and I have to prepare myself and my family for new life in the US. In this case I have to register my daughter for school (she is ? years old) and this uncertainly is affecting our life.
Would you please review and let me know what the current status of my case is?
Your kind consideration for above mentioned request is highly appreciated.
With best regards,

حالا جواب چی بود ؟!

مثل همه جوابها :
We understand the long wait time is causing hardship but your administrative status is still pending. We would like to remind you that our office does not have any discretion over the administrative process. They are processed according to strict rules and regulations mandated by the congress. Multiple agencies are involved in the process and they work independently from each other. We have no control over this process. As soon as our office is informed about the result the case number will be announced on the web site. You should never pay for travel arrangements (e.g., airfare, hotels) without having a visa in your possession. The U.S. Embassy accepts no responsibility if you do so. We are unable to guarantee the issuance of a U.S. visa before a fixed travel date. You risk significant financial losses if you ignore this advice.

We hope this information is helpful to you.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Ankara
کجای این نامه کلیشه ای و تکراری و یا کپی پیست بود؟ این بنده خدا دیگه هرچی تو توانش بوده برات رو کرده حتی همدردی هم کرده گفته که میدونیم انتظار زجر آوره اما واقعا تا مراحل اداریتون طی نشه نمیشه....حتی بعضی مراحل اداری هم برات توضیح داده .....
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: princesess ، payam62 ، lot2013 ، 30NAP30 ، mhb161 ، Saeedv13
(2013-04-17 ساعت 12:02)Sanna نوشته:  دوستای خوبم، خیلی آروم و بی سر و صدا، همچین که هیچکی شک نکنه، ما هم امروز بعد 37 روز کلیر شدیم. منتها هوراااا نمی کشم تا زمانی که این تایپیک خالی از سکنه بشه و همه بچه ها با هم هوراااااااااااا بکشیم.
sanna جان تبریک می گم ....
خانم کمالی عجب جالب پیش بینی کرد!!!!!!!! ...
Cool
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-04-17 ساعت 12:10)maryami2k4 نوشته:  مبارکههههههههههههههههههههههههههه Smile

کاشکی ما هم مثل شما ابوظبی یا ارمنستان بودیم ... آخه این آنکارا چه چیزی بود که به ما افتاد !
همش داره ما رو زجرکش میکنه Sad((((
دوست عزیز صبر داشته باش به یاری خدا شما هم همین چند روزه کلیر میشوید......روزهای خوش در انتظار شماست

عزیز دل شما هورا را بکش وبدان همه خوشحال میشوند.
هر یک نفر که از اینجا بره همه باید هورا بکشند.
هوووووووررررررررااااااا برای شما. موفق باشید. دست حق به همراهتون
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

كيس من كه فقط آپديت ميشه، پس كي كلير ميشم SadSad
امروزم آپديت شد Cool
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
بچه ها امروز انكارا اپديت ميشه ؟
ceac ما ديشب اپديت شده يعني امروز ما هم كلير ميشه ؟
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
نوبتی هم که باشه نوبت برو بچز بالای 140 روزه که کلیر شن توی این هفته ....

به افتخار خودشوووووووووووووون و صبر شوووووووووووووون
بزن جیغ بنفشه رو
Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان