کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام به همگي
دوستان كمك فوري
شده تا به حال بعد از 75 روز انتظار واسه كلير شدن تازه واسه كسي فرم 9 سوالي بفرستن و درخواست CV كنن؟ من كه گيج شدم كه چيكار كنم!!!!! تازه بعد از بارها و بارها اپديت شدن!!! واقعا" شورشو در آوردن!

اون انرژي هاي تو امضام هم مال قبل از اين ايميلشون بود الان ديگه افسردگي گرفتم يه جورايي! لطفا" راهنمايي كنين بچه ها
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، b_argi ، lot2013 ، Saeedv13 ، mhb161
(2013-04-17 ساعت 12:31)abloom_ma نوشته:  رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند.Big Grin..................چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماندBig Grin

با 128 روز انتظارSad.......کاروان شادی در راه استShy

دوست عزیز از صمیم قلب آرزو می کنم که شما و تمام پیش کسوتان عزیز هر چه زودتر کلیر بشید ......و من نه تنها اینجا بلکه تو خیابون هم برم و براتون هورا بکشم .....!!!!! از این همه انرژی مثبت بینهایت ممنون...
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، Soap McTavish ، b_argi ، abloom_ma ، گل نهال ، mhb161 ، ایلیا8118
ضمنا" يه سوال ديگه تو ايميلي كه فرستادن بعد از اسم خودم كه در ابتداي نامه اسم يه نفر ديگه هم خطاب كردن كه ربطي به من نداره و واسه همينم كلا" اين ايميلشون خيلي عجيبه برام و واقعا" گيج شدم كه آيا خطابشون به من بوده يا اون نفر و سيستمشون قاطي كرده؟! فعلا" يه ايميل تعيين وضعيت از همون 400 كاراكتري معروف فرستادم و منتظرم... دعا كنيد جواب بدن اشتباه شده و كلير شديم...
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: nina22 ، KOUROSHAVIN ، Soap McTavish ، b_argi ، Saeedv13 ، mhb161 ، zohre02
منم کلیر شدم دوستان بعد 43 روز
(2013-04-17 ساعت 14:03)mohammad.behrouzi نوشته:  manam clear shodam dostan bade 43roz
تبريك ميگم.كدوم سفارت بودين؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mnajafinobar ، mhb161
(2013-04-17 ساعت 14:01)rozelo نوشته:  ضمنا" يه سوال ديگه تو ايميلي كه فرستادن بعد از اسم خودم كه در ابتداي نامه اسم يه نفر ديگه هم خطاب كردن كه ربطي به من نداره و واسه همينم كلا" اين ايميلشون خيلي عجيبه برام و واقعا" گيج شدم كه آيا خطابشون به من بوده يا اون نفر و سيستمشون قاطي كرده؟! فعلا" يه ايميل تعيين وضعيت از همون 400 كاراكتري معروف فرستادم و منتظرم... دعا كنيد جواب بدن اشتباه شده و كلير شديم...
مشکلی نیست
اما به نظرم یک تماس تلفنی هم بگیری خوبه ها
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، b_argi ، babak_1363 ، mhb161
(2013-04-17 ساعت 13:43)KOUROSHAVIN نوشته:  عزیزان..منهم با اینکه هنوز کلیر نشدم اما دارم میرم...البت در خدمتتون هستم و فقط فرمایشات شما رو میخونم اما دیگه هیچ پستی تقدیم نمیکنم چون مدیران عزیز شبا که ما میخوابیم بیدارن و ما خواب ناز میبینیم اونا در حال پاک کردن پستهای من هستن...بدون اینکه مقررات سایت رو زیر پا گذاشته باشمSad حالا دیگه این برام مهم نیست.هرکس امری داشت با پی ام در خدمتم و اگه لازم شد شماره موبایلم هم همونجا تقدیم میکنم....زت زیاد..مخلص..دوستتون دارم لامصباWink

KOUROSHAVIN عزیز،
نمی دونم چه اتفاقی افتاده، یکبار و یا شاید 2 بار این اتفاق برای بعضی از پست های انتقادی من افتاد و من این موضوع رو با دوست گرانقدر و یکی از معدود کسانی که من تو زندگیم با اینکه ندیدمش ولی نسبت بهش ارادت خاصی دارم مطرح کردم. امیر مهاجر عزیز مطالبی رو برای من عنوان کرد که بعد از سبک و سنگین کردن موضوع دیدم که حق داره و پربی راه نمیگه ... اما من یکبار هم قبلاً همینجا راجع به اینکه تمام بچه ها سرمایه این سایت هستند مطلب نوشتم.من بعنوان یک عضو کوچیک از دلگیری شما ناراحت میشم دوست عزیز. از مدیران عزیز خواهش میکنم پست دوستان رو با حداقل اطلاع رسانی به اونها پاک و یا تصحیح کنید، شاید بگین ،آخه برادر من می دونی چند تا پسته؟! چند نفرن؟! اما این کار شدنی است ومن معتقدم که این کار علاوه بر تلطیف تر شدن فضای سایت ، باعث میشه که اعضای جدید هم در بدو ورود احساس تعلق خاطر کنند، مثل این حقیر.
سرمایه انسانی این سایت هنوز اونطور که باید مورد بهره برداری قرار نگرفته . این حرف رو از دیدگاه یک متخصص و کسی که در بهترین شرکت های بین المللی موضوع منابع انسانی رو دنبال کرده به شما مدیران و ادمین محترم عرض می کنم. به نظر باید یک سازوکار جدید در بررسی پست ها توسط Admin محترم انتخاب بشه. از مدیران و ادمین سایت درخواست می کنم که این موضوع رو مورد بازنگری قرار بدن.
یادمون باشه که هر عضو ما صرفاً یک عضو نیست و بلکه یک رسانه است.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-04-17 ساعت 13:25)ikamaly نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 12:07)abloom_ma نوشته:  لطفا با چشمهائی پر استرس و صورتی عبوس به صفحه کامپیوتر خود نگاه نکنیدTongue

بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد......ما چترمان خداستBig Grin

پس دوستان عزیز شاد باشید که کلیر شدن حق مسلم شماستBig GrinBig Grin:....... روزی خواهید نشست و به یاد این روزهای پر استرس می خندیدSmileSmileSmile.......پیشاپیش کلیر شدنتان مبارک Big GrinShy
دوست عزیز!
من واقعا از روحیه شما لذت میبرم. تک تک پست هاتون سرشار از انرژی مثبته!!
امیدوارم و از ته دل آرزودارم به زودی کلیر بشین تا جشن وپایکوبی توی این تاپیک راه بندازیم!Wink
دوست عزیزikamaly ...از لطف شما بسیار ممنون هستم.....بزرگوار شما خوب میدونید که اگه قرار باشه در این تایپیک بیش از اندازه از یاس و نا امیدی حرف زد تحملش سخت میشه و ما نباید هرگز امید خودمون را از دست بدهیم و خدا را شکر که با کلیر شدن دوستان فضای شادی بیشتر مواقع بر اینجا حکم فرماست و واقعا لذتبخش هست دیدن شادی دیگران
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Soap McTavish ، b_argi ، mhb161 ، 30NAP30 ، zohre02 ، ikamaly ، KOUROSHAVIN
(2013-04-17 ساعت 14:07)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 14:01)rozelo نوشته:  ضمنا" يه سوال ديگه تو ايميلي كه فرستادن بعد از اسم خودم كه در ابتداي نامه اسم يه نفر ديگه هم خطاب كردن كه ربطي به من نداره و واسه همينم كلا" اين ايميلشون خيلي عجيبه برام و واقعا" گيج شدم كه آيا خطابشون به من بوده يا اون نفر و سيستمشون قاطي كرده؟! فعلا" يه ايميل تعيين وضعيت از همون 400 كاراكتري معروف فرستادم و منتظرم... دعا كنيد جواب بدن اشتباه شده و كلير شديم...
مشکلی نیست
اما به نظرم یک تماس تلفنی هم بگیری خوبه ها

ممنون با چه شماره اي تماس بگيرم كه جواب بدن و تا چه ساعتي دوست عزيز؟ آخه اينا سيستم تلفني رو ظاهرا" حذف كردن!
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mhb161 ، zohre02
(2013-04-17 ساعت 14:12)abloom_ma نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 13:25)ikamaly نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 12:07)abloom_ma نوشته:  لطفا با چشمهائی پر استرس و صورتی عبوس به صفحه کامپیوتر خود نگاه نکنیدTongue

بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد......ما چترمان خداستBig Grin

پس دوستان عزیز شاد باشید که کلیر شدن حق مسلم شماستBig GrinBig Grin:....... روزی خواهید نشست و به یاد این روزهای پر استرس می خندیدSmileSmileSmile.......پیشاپیش کلیر شدنتان مبارک Big GrinShy
دوست عزیز!
من واقعا از روحیه شما لذت میبرم. تک تک پست هاتون سرشار از انرژی مثبته!!
امیدوارم و از ته دل آرزودارم به زودی کلیر بشین تا جشن وپایکوبی توی این تاپیک راه بندازیم!Wink
دوست عزیزikamaly ...از لطف شما بسیار ممنون هستم.....بزرگوار شما خوب میدونید که اگه قرار باشه در این تایپیک بیش از اندازه از یاس و نا امیدی حرف زد تحملش سخت میشه و ما نباید هرگز امید خودمون را از دست بدهیم و خدا را شکر که با کلیر شدن دوستان فضای شادی بیشتر مواقع بر اینجا حکم فرماست و واقعا لذتبخش هست دیدن شادی دیگران

دوست من
روحيه و انرژي مثبت به جاي خود و فرمايشات شما كاملا" رست و زيباست ولي امروز من با اين آشفته بازاري كه ديدم برام از طرف سفارت پيش اومده واقعا" نااميد شدم كه مگه ميشه بعد از 2ماه و نيم يكي رو معطل كردن تازه بپرسن ليلي زن بود يا مرد؟!!!!!!
تشکر کنندگان: b_argi ، abloom_ma ، shatsi ، mhb161 ، yashim ، raham ، armin1 ، mehdididam
(2013-04-17 ساعت 12:16)mohammad fazli نوشته:  كيس من كه فقط آپديت ميشه، پس كي كلير ميشم SadSad
امروزم آپديت شد Cool
ما که از بس سیسمون آپدیت شد با رضا به این نتیجه رسیدیم که تو پرونده مون نکات خنده دار پیدا کردن و محض رفع خستگی و انبساط خاطر می خوننشBig Grin. جدیداً اما فکر می کنم که دیگه اگر جوک هم توش نوشته بود یکنواخت میشد و بی مزه. حالا دارم فکر می کنم شاید شیشه های سفارت رو با کاغذهای پرونده ما پاک می کننTongue. پرونده ما هم که سنگین. حالا حالاها کاغذش تموم نمیشه!! والا با این کلیرنساشونWink.
(2013-04-17 ساعت 12:38)Sanna نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 12:20)bayat_r نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 12:02)Sanna نوشته:  دوستای خوبم، خیلی آروم و بی سر و صدا، همچین که هیچکی شک نکنه، ما هم امروز بعد 37 روز کلیر شدیم. منتها هوراااا نمی کشم تا زمانی که این تایپیک خالی از سکنه بشه و همه بچه ها با هم هوراااااااااااا بکشیم.

مبارکه به همسرتون هم تبریک بگید
والا یه روز ما یه تاپیکی گفتیم ابوظبی خوبه به خاطر خیلی چیزها، بعضی ها مخالفت کردند....من گفتم اونایی که میتونن محل مصاحبه رو تغییر بدن به ابوظبی، بعضی ها مخالفت کردند

خدایی همین دوستمون هم باید یادش باشه که گفتم: شک نکنید که به نفعتونه که ابوظبی مصاحبه دارید..شما ببینید نامه مصاحبه زودتر میاد،خلوت تره،دکترش کمتر از اون گان و این گان گیر میده، زمان مصاحبه اش سریعتره، مدت زمان کلیرنسش کمتره،هواش بهتره...خلاصه ما که راضی بودیم....Sanna ی عزیز شما چطور؟.....Big GrinBig GrinBig Grin
جداً ابوظبی گل کاشت . فکرشو اصلاً نمی کردم. تو این 37 روز همسرجان فقط یک روز بعد مصاحبه آپدیت شد و 36 روز بود اتفاقی نمی افتاد، من هم که کلاً آپدیت نمی شدم.اظطراب گرفته بودیم که نکنه پروندمون مشکلی داره یا پشت شوفاژ افتاده. از دیشب آپدیت ها شروع شد.Big Grin و امروز هم که Smile
ولی جدی جدی ،چون همین 37 روز هم مارو پیر کرد و قشنگ جنس این اظطراب رو می شناسم از ته ته ته ته قلبم آرزو می کنم بچه ها (مخصوصاً پیشکسوت تر ها ) یکی پس از دیگری کلیر بشن و به سرعت این تایپیک رو ترک کنند .
سحر نزدیک است
دوست عزيز بهتون تبريك ميگم .
منم دقيقا روز بعد از مصاحبه براي بار اول آپديت شدم و سه روز بعدش براي بار دوم. همونطوري كه بيات عزيز هم گفت انگاري ابوظبي پيگيرتره و خوشحالم كه خودشون منو به ابوظبي تغيير دادن
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-04-17 ساعت 14:04)rozelo نوشته:  تو رو خدا ناهارتونو بعدا" نوش جان كنيد ! يكي به من جواب بده...
دوست عزیز قبل از هر چیز به نظر من به اعصاب خود مسلط باش و خونسردی خودت را حفظ کن....از مشکلی که برای شما پیش آمده من هم ناراحت شدم...بهتر که الان یه تلفن به سفارت بزنی و موضوع را تلفنی پیگیری کنی
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، Soap McTavish ، KOUROSHAVIN ، babak_1363 ، ikamaly ، mhb161 ، 30NAP30 ، shayangh ، armin1
(2013-04-17 ساعت 14:17)abloom_ma نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 14:03)mohammad.behrouzi نوشته:  manam clear shodam dostan bade 43roz
دوست عزیز صمیمانه به شما تبریک میگم....شما هم نگفتی اهل کجائی....آنکارا ...ایروان ...ابوظبی؟؟؟؟؟؟به هر حال از شاد بودن شما ما نیز شاد میشویم
اين دوستمون اسمش تو منتظرسراي انكارا به چشم ميخوره!!!!
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، babak_1363 ، abloom_ma ، b_argi ، Sanna ، lot2013 ، گل نهال ، mhb161
(2013-04-17 ساعت 13:43)KOUROSHAVIN نوشته:  عزیزان..منهم با اینکه هنوز کلیر نشدم اما دارم میرم...البت در خدمتتون هستم و فقط فرمایشات شما رو میخونم اما دیگه هیچ پستی تقدیم نمیکنم چون مدیران عزیز شبا که ما میخوابیم بیدارن و ما خواب ناز میبینیم اونا در حال پاک کردن پستهای من هستن...بدون اینکه مقررات سایت رو زیر پا گذاشته باشمSad حالا دیگه این برام مهم نیست.هرکس امری داشت با پی ام در خدمتم و اگه لازم شد شماره موبایلم هم همونجا تقدیم میکنم....زت زیاد..مخلص..دوستتون دارم لامصباWink
یعنی چی که خداحافظ!!!!
آدم بزرگ که قهر نمی کنه که! !!!!!
ما هی به پسر 9 سالمون میگیم مرد که قهر نمیکنه، حالا شما با کیس دو و نیم نفره!! این چه کاریه دوست عزیز!!!Sad
اتفاقا مدیرامون خیلی گلن! شما به جای اینکه مکالماتت رو ببری توی پیام خصوصی، بهتره از مدیر های محترم توی پیام خصوصی سوال کنی و مشکلت رو حل کنی. فکر کنم این راه بهتری باشه!
بعدش هم وقتی اینجا نیای، چه جوری بفهمیم کی کلیر میشی تا برات هوررررااا ی قرمز بکشیم؟!!Sad
شاید مطالبی که گذاشتی مربوط به اون تاپیک. نبوده برای همین یا پاک شده یا به جای دیگه منتقل شده! من که مدیر نیستم بدونم. والا به غرعان!!!!!!!Sad
ولی اینو میدونم که مدیرای خوفی داریم به خدا! ازشون بپرسی ، جوابت رو میگیری!!
اینم میدونم که قهر خیلی بده!!!
مثل یکی از دوستای خوبمون توی همین مهاجرسرا که فعلا با ما قهره!!!!!! Sad ولی اکشال نداره ما که قهر نیستیم، پستها شون رو هم تا بتونیم و سیستم دیزلی اجازه بده، مثل قبل لایک میکنیم!!!Big GrinBig GrinBig Grin)
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان