کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-24 ساعت 15:46)Ehsan1358 نوشته:  سلام دوستان من چند تامشکل دارم لطفا راهنمایی کنید
1- تاریخ مصاحبه ام مشخص شده هنوز هیچ آدرسی در آمریکا ندارم
2- کارت پایان خدمت سپاه
3- گذرنامه ام غیر الکترونیکی است
3- چهره ام خیلی عوض شده است عکس شناسنامه ام مال بچگی هامه عوضشم نمی کنند
4 چند مرحله باید واکسن td بزنم

1 - آدرسو حتما در زمان مصاحبه از شما می خواهند.
2 - خدمت در سپاه هیج مسئله ای نیست فقط سوال می کنه که کجا خدمت می کردی و چکاره بودی.
3 - گذرنامه شما هم مشکلی نداره با همان ویزا میگیری و با همان غیر الکترونیکی می توانی سفر کنی.
4 - واکسن سه مرحله داره که اگه کامل نشه دکتر اونگان ناقص می زنه و اینم مشکلی نداره.
تشکر کنندگان: mhb161 ، KOUROSHAVIN ، Ehsan1358
(2013-04-24 ساعت 13:29)nina22 نوشته:  دوستان امروز براي بار دوم آپديت شديم اين دفعه من آپديت شدم.

خوش بحالتون ...Rolleyes
دست راستتون بر سر ما Shy
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: f1f ، bmojtaba ، raham ، s.s.h ، nina22 ، saeeds61 ، mehdididam ، noura ، afshin-b ، smartie ، KOUROSHAVIN
(2013-04-24 ساعت 15:46)Ehsan1358 نوشته:  سلام دوستان من چند تامشکل دارم لطفا راهنمایی کنید
2- کارت پایان خدمت سپاه

من هم شماره ٣ رو راهنمايي ميكنم:
گرچه اكثريت افراد شناسنامشون قديميه و افيسر به اين موضوع عادت داره، و مهم عكسيه كه گرفتين و فرستادين، ولي اگر خواستين ميتونين به " دفاتر پيشخوان خدمات الكترونيك دولت" مراجعه كنين( منظورم پليس + ١٠ نيستا!!)
اونجا خيلي راحت براتون شناسنامه رو عوض ميكنن، فقط ١ ماهي وقت ميگيره.
من اينكارو كردم، و شناسنامه با فرم جديد گرفتم. مشكلي هم پيش نيومد.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: bmojtaba ، s.s.h ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-24 ساعت 17:28)armin paydar نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 17:07)mrbonbon نوشته:  سلام
[font=Tahoma]نه دوستان عزیز،اعتبار مدیکال فقط تا قبل از صدور ویزا معنی داره، بعد از صدور ویزاتون تا تاریخ انقضای ویزا فرصت دارید وارد Us بشین. (تا تاریخ درج شده :IV Expires on)[/font]
دوست عزیز خواهشاً اشتباه اطلاع رسانی نکنید، بد نیست کمی پست دوستان رو مطالعه کنین و بد اظهار نظر کنین، گفته شما %100 اشتباهه، و من بتون میگم که صدور ویزای شما فقط و فقط تاریخش به تاریخ مدیکال ربپورتتون بستگی داره یعنی اگه شما 4 این ماه مدیکال دادین و مثلاً 8 این ماه مصاحبه تون بوده ، بعد از کیلیر شدنتون، تاریخ انقضای ویزای شما هست 4 اکتبر. نه چیز دیگه ای حالا میخواهید فردا کیلیر بشین یا 4 سپتامبر...

mrbonbon عزیز، لازم نبود همه پست ها رو بخونید، ای کاش پست من رو با دقت می خوندی، من گفتم تا تاریخ اعتبار ویزاتون (تا تاریخ درج شده :IV Expires ) می تونین وارد us بشین.
شما فکر می کنی پلیس مرزی US موقع ورودتون تاریخ انقضای ویزاتونو نگاه میکنه یا تاریخ مدیکالتونو،یه کم فکر کنید!!!!!!!!!!!!!
نه عزیزم، تاریخ اعتبار مدیکال که بین سفارت های مختلف متفاوته فقط تا زمان صدور ویزا مهمه و بعد از صدور ویزا، فقط تاریخ انقضای ویزای توی پاسپورت مهمه.

[/quote]

اتفاقاً من دقیق خوندم، شما رفتین زیر پست کسی که در مورد مدیکال و تاریخ اکسپایر شدنش سوال کرده، کامنت گذاشتین که... و این کار شما برای هر شخصی اشتباهاتی پیش میاره که آره، پس من از موقعی که ویزا گرفتم به مدت شش ماه وقت دارم که به خاک آمریکا وارد بشم....
از طرفی عزیز، بله مامور گمرک به تاریخ اکسپایر نگاه میکنه. اما همانطور که قبل بهتون گفتم این تاریخ اکسپایر ویزاتون فقط و فقط به تاریخ اکسپایر مدیکالتون ربط داره، و چه بسا افردای هستند که در مانده اکسپایر مدیکالشون شاید نتونند خاک ایران رو ترک کنند، پس خیلی مهمه که درست اطلاع رسانی بشه تا اونا برنامه ریزی دقیقی انجام بدهند.
تشکر کنندگان: Maryam3023 ، shimoda ، iman63ir
سلام دوستان عزیز

اون کسایی که کلیرنس میخورن و مثلا ۳ ماه بعد از مصاحبشون ویزا میگیرن،تا چه مدت زمان دارن که برن آمریکا.از تاریخ ویزاشون ۶ ماه وقت دارن یا از تاریخ مدیکالشون؟
2013AS35xx ،رؤیت قبولی:21sep،ارسال : 10 ژانویه 2013،آنکارا ،تعداد: 2 ،مصاحبه: 24April ،دریافت ویزا : Jul 24
تشکر کنندگان:
ببخشین دوستان کسی میدونه معافیت پزشکی هم ممکنه کلیرنس بخوره؟
تشکر کنندگان:
در رابطه با اعتبار مدیکال و ویزا باید بگم که این دو به هم کاملا مربوط هستند
مثلا در ترکیه که اعتبار مدیکال شش ماهه هست اگر شما دو ماه بعد از مدیکال ویزا رو بگیرید به اندازه ی 4 ماه باقیمانده زمان دارید که وارد خاک آمریکا بشید
درسته که توی ویزا در مورد تاریخ مدیکال چیزی گفته نمی شه و ظاهرا به هم ربطی ندارند اما اعتبار ویزا شش ماه بعد از مدیکال هست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: r_ent ، armin paydar ، iman63ir ، amir82 ، rezagh ، rouzbehdarvishi ، hamedhamed ، afshin-b ، mhb161 ، Saeedv13 ، KOUROSHAVIN
من در مورد آنکارا میگم:
مدیکالش 6 ماه اعتبار داره و تاریخ اعتبار ویزا 6ماه از روز مدیکال هستش
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-04-24 ساعت 18:28)rouzi نوشته:  ببخشین دوستان کسی میدونه معافیت پزشکی هم ممکنه کلیرنس بخوره؟

بله نمونش خود بندهBig Grin
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: s.s.h ، payam62 ، bmojtaba ، amir82 ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
تا کی انتظار ، دیگه خسته شدم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-04-24 ساعت 18:44)mohammad fazli نوشته:  تا کی انتظار ، دیگه خسته شدم

تا جمعه فضلی جان
البته اگر امروز نباشه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: nina22 ، s.s.h ، Soap McTavish ، iman63ir ، payam62 ، amir82 ، rouzbehdarvishi ، habibi ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-24 ساعت 18:44)mohammad fazli نوشته:  تا کی انتظار ، دیگه خسته شدم

جناب فضلی به سلامتی تو این هفته کیلیر میشی . پیشاپیش بهت تبریک می گم . Cool
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: shimoda ، yalda91 ، mrbonbon ، Soap McTavish ، shayangh ، payam62 ، habibi ، mino2013 ، mhb161 ، lonelyman ، KOUROSHAVIN ، zohre02
از تمامی دوستانی که بنده لطف داشتن، ممنونم
خدا از دهنتون بشنوه. امیدوارم از بچه های 2013 هیچ کس نَمونه تو کلیرنس.
@استاد
جهت نمایش پست شما
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: shimoda ، s.s.h ، sh_aytak ، amir82 ، rezagh ، rouzbehdarvishi ، iman63ir ، pooyash ، lonelyman ، mhb161 ، Saeedv13 ، sce ، KOUROSHAVIN
(2013-04-24 ساعت 16:43)علی مب نوشته:  
2- کارت پایان خدمت سپاه

4 را فقط میدونم. td دو (2) مرحله هست!
دوست عزیز منم عکس شناسنامه ام مال خیلی سال پیشه و گذرنامه ام هم الکترونیک نبود رفتم بدون مشکل مصاحبه شدم
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: s.s.h ، کاوه شیز ، sce
منم دارم خسته میشم.انتظار بدونه هیچ آپدیتی. :-(
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، s.s.h ، shimoda ، Qazal.d ، noura ، rouzbehdarvishi ، valencia ، mhb161 ، sce ، pouya.web ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، mnajafinobar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان