موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرم حالا به یه انرژی و دست و کف و هورااااااااااا نیاز دارم.
به امید کلیر شدن همه دوستان ،منم دعا کنید.
به امید خبرهای خوب.
انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
فقط لطفا کسی از من نرنجه، ناراحت نشه ،
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی میدیدم بعضی بالای 100 روز هستند فکر میکردم عجب صبری دارند.
حالا خودم دارم 100 روزه میشم. خدا صبر دهد. البته 7 روز مانده ولی خوب مثل دوران سربازی چشم به هم بزنیم میگذره ولی پدر چشم درمیاد تا بگذره.
خدایا زیر 100 روز کلیر بشم به همراه دیگر عزیزان.
شاید خبر کلیر این هفته بیاید ، شاید!
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-25 ساعت 00:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-25 ساعت 00:45 توسط lonelyman.)
سلامي دوباره بر ياران منتظر، عرض شود ضمن اميد به اينكه همه شما دوستان بزودي زود كلير ميشويد مطمئناً عزيزاني كه ديرتر كلير شدن حكمتي داره و فكر ميكنم مهمترين حكمت اون آماده شدن براي اين تصميم(مهاجرت) بزرگه و فكر كنم تكميل يادگيري زبان ويا گذروندن بعضي دوره ها خيلي خيلي مهمه تا بشه اونجا سريعتر كار پيدا كرد .
من مطمئنم كه قراره خيلي زود (حداكثر تا ١٠ روز ديگه) يه بمب بتركه ولي نه تو سفارت بلكه قراره تو اين تاپيك يه بمب حسابي بتركه
حتي ميتونم از الان خيلي از شما عزيزان منتظر و ببينم كه كلير شدين++++++++++
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای بار چندم اومدم سر زدم ولی هنوز سایت آپدیت نشده.....دوستان آنکارایی که چندین بار پشت سرهم همه خانواده آپدیت شدن امیدوار باشند....کیس ما هم دقیقا این حالت رو داشت....3 روز مونده به کلیر شدنمون 2 بار همگی آپدیت شدیم......البته هیچ چیز 100 درصد نیست برای مثال یکی از دوستمان که اسمشون دقیق خاطرم نیست فقط روزهای اول آپدیت شدن و یک دفعه کلیر شدن.......
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریل
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-24 ساعت 22:37)alirezadiba نوشته: (2013-04-24 ساعت 22:35)noura نوشته: (2013-04-24 ساعت 22:20)sh_aytak نوشته: دوستان باز امروز کیس من (برنده اصلی )آپدیت شد بیچاره پرونده من انقده آپدیت شد که کاغذهاش کهنه و پاره پوره شد !!!
یعنی میشه ما هم یه روز آپدیت بشیم.86 روزه آپدیت نشدیم.
noura خانوم شما هم مصاحبتون 28 jan بود؟
ما 23 ژانویه بودیم.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-25 ساعت 01:02)Saeedv13 نوشته: (2013-04-25 ساعت 00:17)Ali.US نوشته: عموسعید عزیز وقتی میگی یک نفر که پزشک بوده طول کشیده، دل من بیچاره که پزشک هستم یکمرتبه میریزه پایین.آخه اگه سنگ کوب کنم کی جواب میده! پس با این حساب باید خودم را برای ۱۰۰تا۱۵۰ روزی انتظار آماده کنم
اِی بابا. من چه می دونستم آقای دکتر؟ تقصیر شماست که با چراغ خاموش میاین. من از روی تجربه پارسالی ها میگم که تعداد زیادی پزشک داشتن و همه کلیر خوردن ولی همه شون هم ویزا گرفتن. آقا بیخودی فکر و خیال نکنین. هر چی به اخر دوره نزدیک تر میشیم کارها سرعت بیشتری می گیره. کسی بدون ویزا از اینجا نمیره. کاری می کنین که من سبیلامو که به جونم بنده وسط گرو بذارم؟ آیا این انصافه؟ حالا هی به عوض زبان خوندن بشینین فکر و خیال کنین و به قول صادقی بگین کلیرنس ما فیلان و بیسار
!!!!!.
قدیما میگفتن سربازی آدم را پخته میکنه و اینجا ما میگیم کلیر طولانی ،
دکتر و مهندس و کارمند نداره همه پخته میشیم
فقط باید صبر داشت.
اینجا مثل ماهیگیری میمونه اگر صبور باشی ماهی بزرگی میگیری.
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-25 ساعت 00:17)Ali.US نوشته: (2013-04-24 ساعت 23:35)Saeedv13 نوشته: (2013-04-24 ساعت 22:58)علی مب نوشته: من مطمئنم فردا انکاره حسابی روسفیدمون میکن!!! همه کیسهایی که با من مصاحبه داشتن بلااستثنا امروز آپدیت شدن!!!
من اینجا از نزدیک یک صحبت face to face ی باهاشون داشتم. گفتم اگه این هفته شیرشو باز نکنین سبیلاتونو دود میدم. هر کی هر بد و بیراهی داره بگه که من منتقلش کنم. در جواب دوستمون که چند صفحه پیش در مورد کلیر شدن همه افراد مصاحبه شده در یک روز گفته بودن باید بگم که این نظریه تا حدی برای ما که 19 فوریه مصاحبه شدیم درست به نظر میاد و الان از اون جمع فقط همسر یک نفرمون باقی مونده که ایشون هم پزشک هستند و ظاهراً همین عامل یک ذره باعث طولانی شدن کیسشون شده. نمی دونم سیستم کارشون چه جوریه. به نظر میاد تمام پرونده های یک روز رو با هم بررسی می کنن و بعد میرن سراغ یه روز دیگه.
عموسعید عزیز وقتی میگی یک نفر که پزشک بوده طول کشیده، دل من بیچاره که پزشک هستم یکمرتبه میریزه پایین.آخه اگه سنگ کوب کنم کی جواب میده! پس با این حساب باید خودم را برای ۱۰۰تا۱۵۰ روزی انتظار آماده کنم
عمو سعيد جان، همسرم در ادامه آپديت هايي كه عرض كردم خدمتتون امروز ظهر يه بار به تنهايي آپديت شد.
بعد از اون ما از ساعت ٦.٥ -٧ عصر ديگه نتونستيم سيسمون رو چك كنيم و الان كه نگاه كردم ديدم من هم به همين تاريخ امروز آپديت شدم. كه اميدوارم اين آپديت مربوط به آنكارا باشه، وگرنه چرا ا م ر ي ك ا بايد منو كه كلير شدم آپديت كنه؟!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-25 ساعت 01:28)Maryam3023 نوشته: (2013-04-25 ساعت 00:17)Ali.US نوشته: (2013-04-24 ساعت 23:35)Saeedv13 نوشته: (2013-04-24 ساعت 22:58)علی مب نوشته: من مطمئنم فردا انکاره حسابی روسفیدمون میکن!!! همه کیسهایی که با من مصاحبه داشتن بلااستثنا امروز آپدیت شدن!!!
من اینجا از نزدیک یک صحبت face to face ی باهاشون داشتم. گفتم اگه این هفته شیرشو باز نکنین سبیلاتونو دود میدم. هر کی هر بد و بیراهی داره بگه که من منتقلش کنم. در جواب دوستمون که چند صفحه پیش در مورد کلیر شدن همه افراد مصاحبه شده در یک روز گفته بودن باید بگم که این نظریه تا حدی برای ما که 19 فوریه مصاحبه شدیم درست به نظر میاد و الان از اون جمع فقط همسر یک نفرمون باقی مونده که ایشون هم پزشک هستند و ظاهراً همین عامل یک ذره باعث طولانی شدن کیسشون شده. نمی دونم سیستم کارشون چه جوریه. به نظر میاد تمام پرونده های یک روز رو با هم بررسی می کنن و بعد میرن سراغ یه روز دیگه.
عموسعید عزیز وقتی میگی یک نفر که پزشک بوده طول کشیده، دل من بیچاره که پزشک هستم یکمرتبه میریزه پایین.آخه اگه سنگ کوب کنم کی جواب میده! پس با این حساب باید خودم را برای ۱۰۰تا۱۵۰ روزی انتظار آماده کنم
عمو سعيد جان، همسرم در ادامه آپديت هايي كه عرض كردم خدمتتون امروز ظهر يه بار به تنهايي آپديت شد.
بعد از اون ما از ساعت ٦.٥ -٧ عصر ديگه نتونستيم سيسمون رو چك كنيم و الان كه نگاه كردم ديدم من هم به همين تاريخ امروز آپديت شدم. كه اميدوارم اين آپديت مربوط به آنكارا باشه، وگرنه چرا ا م ر ي ك ا بايد منو كه كلير شدم آپديت كنه؟!
سلام
چون شما برنده اصلی هستید هر بار که همسرتان اپدیت بشه شما هم می شوید یعنی اول تو پرونده شما میروند من و دخترم که حتی ویزامون را گرفتیم هر بار همسرم اپدیت میشه کیس من و دخترم هم آپدیت میشه .
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 1 سوال معمولا موقع کلیر شدن 1روز قبل آپدیت میشن یا همون روز ؟!!؟!!
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May