کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام به دوستای عزیز.من و چندتا از دوستا امروز پاس ها رو دادیم سفارت انکارا.جز پاس و برگ صورتی و رسیدPTT pickup locationچیزی نخواستن.البته از یکی از دوستامون شناسنامه خواست!!عجیب بود برام.راستی این روزا موقع سفرای کربلا هم هست.صبخ تو فرودگاه واسه ارز دعوایی بود بس که شلوغ بود.جلو بانک ملت فرودگاه کلی ادم بود که ارز میخواستن.بعضیاشون بخاطراینکه پروازو از دست ندن از خیرش گذشتن.اگه قراره بیاین چک کنین پروازای اون روزو که به ترافیک مسافرای فرودگاه نخورین یا اقلا زود بیاین.
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR
باز ما اومدیم اینجا باید اولش بگیم سلامی از بلاد ترک Smile
امروز هفت هشت گروه از بچه ها همسفر بودیم و اومدیم آنکارا و مدارکو و دادیم سفارت و منتظر Issue شدن
انقدر تو یکسال گذشته منتظر مراحل مختلف بودیم پیشنهاد میکنم این منتظر سرا رو هم 1 و 2 و 3 درست کنیم هم جذابیتش میره بالا و هم آیندگان از حال گذشتگانشون بیشتر با خبر میشن Big Grin (یک چیزی مثل فیلم راکی یا اره 1 و 2 و 3 و ... ) چرا گفتم راکی چون باید مثل راکی جون و قوه مقاومت و پایداری و داشته باشی و چرا گفتم اره چون با خبرای ریز و درشتی که میرسه و میبینیم دلهرش بیشتر نباشه کمتر از اون نیست

از شوخی گذشته به مطلبی رسیدم که برای خودم جالب بود. من میخواستم عکسامو آپدیت کنم یعنی با خودم عکس جدید بردم تا اگه شد به جای عکسای قدیمی بزارن تو پاکت زرد معروف و از آنها در آینده استفاده کنند. خانم تحویل گیرنده گفت نمیشه برای اینکه همه کارها شده و ای مسئله باعث تاخیر میشه. پس شاید این نتیجه را بشه گرفت که با کلیر شدن هر کیس اون پاکت زرده درش بسته میشه و فقط ضرب مهر ویزا باقی میمونه تا هر زمان شخص مراجعه کنه
البته برای کاری که میخواستم بکنم حوالم داد به زمان ورود به فرودگاه امریکا
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
سلام به همگی
همین الان ساعت 17 به وقت تهران سایت سیس برای نفر اصلی به تاریخ 13 می برای ما آپدیت شد.
فکر کنم ابوظبی یک خبرایی هست تا نظر اساتید چی باشه؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
(2013-05-13 ساعت 17:15)unique نوشته:  سلام به همگی
همین الان ساعت 17 به وقت تهران سایت سیس برای نفر اصلی به تاریخ 13 می برای ما آپدیت شد.

خوش خبر باشی.
من که پیش بینی کردم تا جمعه حداقل 6 7 تا از ابوظبی کلیر بشن.
لاتاری 2013
سلام
سایت سیس برایه همسر منم آپدیت شد
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
(2013-05-13 ساعت 14:29)rouzbehdarvishi نوشته:  سلام دوستان من امروز پاسپورت ها رو دادم سفارت.یه امید اینکه تا چند روز آینده ویزا های خوشکل رو بچسبونند.Cool

به اميد خدا مرحله اخر را به سلامت و سرعت طى كني و اون لحظه كه قلبت به روشنى خورشيد شد از خدا بخواى كه
همه ى عزيزان منتظر به اين مرحله برسن ! Wink
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، Qazal.d ، رجبعلی ، sce ، PARVIN_OMID ، b_argi ، payam62 ، mhb161 ، nina22 ، zohre02
(2013-05-13 ساعت 17:27)mamanraya نوشته:  سلام

این سایت سیس آدرس دقیق داره ؟ من تازه به محاجر سرا ملحق شدم و زیاد با این اصطلاحات آشنا نیستم، اگر ممکنه کمی توضیح بدید ممنون میشم
تشکر کنندگان: Qazal.d ، sce ، b_argi ، Hoormazd ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-13 ساعت 17:50)sentinel نوشته:  

این سایت سیس آدرس دقیق داره ؟ من تازه به محاجر سرا ملحق شدم و زیاد با این اصطلاحات آشنا نیستم، اگر ممکنه کمی توضیح بدید ممنون میشم

http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid311890
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: رجبعلی ، Qazal.d ، ابی هانی ، b_argi ، Hoormazd ، mhb161 ، hushmandco ، zohre02
(2013-05-13 ساعت 17:50)sentinel نوشته:  

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، Qazal.d ، sce ، ابی هانی ، b_argi ، sentinel ، Hoormazd ، mhb161 ، hushmandco ، AsemanAbee ، zohre02
از بچه های آنکارا توی سایت سیس کسی آپدیت نشده ؟؟؟؟
مثل اینکه ابوظبی یه تکونی داره می خوره
Tongue

(2013-05-13 ساعت 14:47)mehrana نوشته:  من از 9 ژانویه که رفتم مصاحبه آپدیت نشدم( 1 بار ایمیل زدم 29 مارچ آپ شد) تااااااااااا امروز- فکر نکنم کسی مثل من در کل منتظر سرا باشه . فکر کنم پرونده من در انفجار سفارت سوختهSadBig Grin

دوست عزیز ارسالات از 10 تا گذشته امضاتو کامل کن ببینیم چه خبره
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: s.s.h ، گل نهال ، Qazal.d ، ابی هانی ، amir82 ، sce ، b_argi ، majid.s ، رجبعلی ، mhb161 ، rezagh ، hushmandco ، zohre02
الان هشتتتتتتتتت روزه دارم انتظار میکشم
پس کی میباد؟

ساناز جان یه 5 روز دیگه صبر کنمی رکورد مامان سایه رو هم میزنیاBig Grin
اما بیا خدایش رکرود مامان رو نزن زشتهCool
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
[quote='ابی هانی' pid='336113' dateline='1368453224']
الان هشتتتتتتتتت روزه دارم انتظار میکشم
پس کی میباد؟
سلام بر همسفر گرامی.Big Grin
ابی جان کجایی برادر ؟ما در نبود شما تاپیک کلیرنس رو به اشغال خودمون درآوردیم.یعنی اصن یه وضی داریما.صبح تا شب،شب تا صبح کارمون شده پلاس شدن اینور اونور تو سیسو ابوظبیو مهاجرسرا و ...خلاصه داستانی داریم واسه خودمون.پیشگویی میکنیم در حد لالیگا.میبنی اوضاع احوال مارو خدایی.Tongue
شما که دیگه افتادی سرازیری دوست من.آماده باش تا بریم ابوظبی پاسارو منور کنیم به 4 فقره ویزا و برگردیم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، e76779 ، Qazal.d ، payam62 ، b_argi ، lilac ، kouroshd ، mhb161 ، Hoormazd ، rezagh ، zohre02 ، ایلیا8118 ، bayat_r ، ابی هانی
تا حالا كسي بوده كه برگه صورتي گرفته باشه ولي بعدا رد بشه؟ ايا دريافت برگه صورتي يعني كار تمام؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، payam62 ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-13 ساعت 16:43)pouya.m.t نوشته:  سلام به دوستای عزیز.من و چندتا از دوستا امروز پاس ها رو دادیم سفارت انکارا.جز پاس و برگ صورتی و رسیدPTT pickup locationچیزی نخواستن.البته از یکی از دوستامون شناسنامه خواست!!عجیب بود برام.راستی این روزا موقع سفرای کربلا هم هست.صبخ تو فرودگاه واسه ارز دعوایی بود بس که شلوغ بود.جلو بانک ملت فرودگاه کلی ادم بود که ارز میخواستن.بعضیاشون بخاطراینکه پروازو از دست ندن از خیرش گذشتن.اگه قراره بیاین چک کنین پروازای اون روزو که به ترافیک مسافرای فرودگاه نخورین یا اقلا زود بیاین.

سلام به دوستان خوبم .منظور پویا جان از دوستا بنده و bmojtaba بودیمTongue
ما امروز پاسو با برگخ ptt تحویل دادیم حول و حوش 4 به وقت اینجا من issud شدم و در انتظار گرفتن پاسپورت خوشگل و مزین شده خودم هستمBig Grin.امیدوارم همه دوستای خوب و صبور هم خیلی زود کلیر بشید.
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: sce ، گل نهال ، Qazal.d ، SabreAyob ، payam62 ، b_argi ، lilac ، shaso ، babaye yaas ، رجبعلی ، mhb161 ، pouya.m.t ، amir82 ، AFSHIN-PIC ، AsemanAbee ، nina22 ، zohre02 ، SK89 ، Saeedv13
(2013-05-13 ساعت 17:15)unique نوشته:  سلام به همگی

سلام دوستان
برای من هم آپدیت شدبه تاریخ 13می..(ابوظبی)امیدوارم خبرهای خوبی باشه....
تشکر کنندگان: e76779 ، sce ، گل نهال ، Qazal.d ، ultra ، payam62 ، b_argi ، lilac ، kouroshd ، رجبعلی ، mhb161 ، rezagh ، shatsi ، AsemanAbee ، mamanraya ، zohre02 ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان