موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستای عزیز.من و چندتا از دوستا امروز پاس ها رو دادیم سفارت انکارا.جز پاس و برگ صورتی و رسیدPTT pickup locationچیزی نخواستن.البته از یکی از دوستامون شناسنامه خواست!!عجیب بود برام.راستی این روزا موقع سفرای کربلا هم هست.صبخ تو فرودگاه واسه ارز دعوایی بود بس که شلوغ بود.جلو بانک ملت فرودگاه کلی ادم بود که ارز میخواستن.بعضیاشون بخاطراینکه پروازو از دست ندن از خیرش گذشتن.اگه قراره بیاین چک کنین پروازای اون روزو که به ترافیک مسافرای فرودگاه نخورین یا اقلا زود بیاین.
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-13 ساعت 16:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-13 ساعت 17:00 توسط AFSHIN-PIC.)
باز ما اومدیم اینجا باید اولش بگیم سلامی از بلاد ترک 
امروز هفت هشت گروه از بچه ها همسفر بودیم و اومدیم آنکارا و مدارکو و دادیم سفارت و منتظر Issue شدن
انقدر تو یکسال گذشته منتظر مراحل مختلف بودیم پیشنهاد میکنم این منتظر سرا رو هم 1 و 2 و 3 درست کنیم هم جذابیتش میره بالا و هم آیندگان از حال گذشتگانشون بیشتر با خبر میشن
(یک چیزی مثل فیلم راکی یا اره 1 و 2 و 3 و ... ) چرا گفتم راکی چون باید مثل راکی جون و قوه مقاومت و پایداری و داشته باشی و چرا گفتم اره چون با خبرای ریز و درشتی که میرسه و میبینیم دلهرش بیشتر نباشه کمتر از اون نیست
از شوخی گذشته به مطلبی رسیدم که برای خودم جالب بود. من میخواستم عکسامو آپدیت کنم یعنی با خودم عکس جدید بردم تا اگه شد به جای عکسای قدیمی بزارن تو پاکت زرد معروف و از آنها در آینده استفاده کنند. خانم تحویل گیرنده گفت نمیشه برای اینکه همه کارها شده و ای مسئله باعث تاخیر میشه. پس شاید این نتیجه را بشه گرفت که با کلیر شدن هر کیس اون پاکت زرده درش بسته میشه و فقط ضرب مهر ویزا باقی میمونه تا هر زمان شخص مراجعه کنه
البته برای کاری که میخواستم بکنم حوالم داد به زمان ورود به فرودگاه امریکا
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-13 ساعت 17:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-13 ساعت 17:17 توسط unique.)
سلام به همگی
همین الان ساعت 17 به وقت تهران سایت سیس برای نفر اصلی به تاریخ 13 می برای ما آپدیت شد.
فکر کنم ابوظبی یک خبرایی هست تا نظر اساتید چی باشه؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نه
. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. 
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سایت سیس برایه همسر منم آپدیت شد
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
تا حالا كسي بوده كه برگه صورتي گرفته باشه ولي بعدا رد بشه؟ ايا دريافت برگه صورتي يعني كار تمام؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روز
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-13 ساعت 16:43)pouya.m.t نوشته: سلام به دوستای عزیز.من و چندتا از دوستا امروز پاس ها رو دادیم سفارت انکارا.جز پاس و برگ صورتی و رسیدPTT pickup locationچیزی نخواستن.البته از یکی از دوستامون شناسنامه خواست!!عجیب بود برام.راستی این روزا موقع سفرای کربلا هم هست.صبخ تو فرودگاه واسه ارز دعوایی بود بس که شلوغ بود.جلو بانک ملت فرودگاه کلی ادم بود که ارز میخواستن.بعضیاشون بخاطراینکه پروازو از دست ندن از خیرش گذشتن.اگه قراره بیاین چک کنین پروازای اون روزو که به ترافیک مسافرای فرودگاه نخورین یا اقلا زود بیاین.
سلام به دوستان خوبم .منظور پویا جان از دوستا بنده و bmojtaba بودیم
ما امروز پاسو با برگخ ptt تحویل دادیم حول و حوش 4 به وقت اینجا من issud شدم و در انتظار گرفتن پاسپورت خوشگل و مزین شده خودم هستم
.امیدوارم همه دوستای خوب و صبور هم خیلی زود کلیر بشید.
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08
بزرگترین شجاعت,صبر است