کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-13 ساعت 08:15)mamanraya نوشته:  خانم ملیکا میگفت ابوظبی سر 37 روز همه را کلیر میکنه ماکه 42 روز را رد کردیم

من كه مي گم بچه هاي آنكارا زيرآب مارو زدنBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، sce ، payam62 ، homayoon13 ، hushmandco ، usa lover ، lilac ، proje ، mrr777 ، mhb161
سلام دوستان....میدونم انتظار خیلی سخته Sad...مخصوصا برای دوستانی که خیلی وقت هست منتظرندSad....اما همچنان شاد باشید و امیدوارBig Grin....اینجا را اینقدر بی روح و غم زده نشون ندید.............به امید خدا این هفته هم تعداد زیادی از شما کلیر خواهند شدRolleyes........درود به همه شما......در انتظار شادیهایتان هستمShyShy
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: s.s.h ، b_argi ، ashkan1188 ، mrbonbon ، zohre02 ، sce ، payam62 ، el333 ، lilac ، رجبعلی ، proje ، گل نهال ، mrr777 ، SANIJ ، shatsi ، afshin-b ، mhb161 ، mehdididam ، khmp ، ikamaly ، emad iran ، AsemanAbee ، Saeedv13 ، bayat_r
(2013-05-13 ساعت 13:38)honey rahmati نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 10:50)sce نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 09:05)sentinel نوشته:  درود به همه دوستان
دقیقا منظور از كليرنس چیه ؟ اگر کسی امکانش را داره توضیح کامل بده ممنون میشم

پست اوي و كليرنس ؟
مشكوك ميزنيا.چه جوريه اوضاع و احوالت ؟مصاحبه شدي ؟نشدي ؟2013 هستي ؟2014 هستي ؟بگو بشناسيمت.اونوقت حسابي بهت اطلاعات ميديم.
Big GrinCoolTongue

(2013-05-13 ساعت 01:21)آرش کمانگیر نوشته:  آقا اینم امضا .خوبه.انشااله آخر هفته پیشگوییه دوستمون درست از آب در بیاد.آمین
چرا با پیام خصوصی ما هم برگه سفید گرفتیم یکی بگه چه فرقی بین این برگه هاست ؟

حالا شد.پس سفيد رنگي.
اگه ممكنه با پيام خصوصي بگو شرايطت چجوري بود كه سفيد شدي.
دارم فرق بين آبي و سفيد رو يه تحقيقياتي مي كنم.Big GrinCool
موفق باشين.

یکی می تونه بگه چه فرقی بین رنگ برگه هاست

ميگن فرقي نيست.ولي حتما هست كه يكي در ميون آبي يا سفيد ميدن.
مهم اينه كه هممون كلير ميشيم.دير يا زود داره ولي سوخت موخت تو كارش نيسن.WinkTongue
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، رجبعلی ، proje ، ابی هانی ، mhb161
(2013-05-12 ساعت 15:47)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 13:53)payam62 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 13:39)Szsanazsz نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 13:34)homayoon13 نوشته:  دوستان سلام
وکالت برای گرفتن ویزای همسر باید تایید دادگستری داشته باشه یا نه؟
چون من هیچکدام از مدارکی که ترجمه شده بود برای سفارت مهر دادگستری نزدم.
این یکی میخواد یا نمیخواد.

از دوستان عزیز کسی میدونه این ادرس پست کجاست؟ ( در گوگل نتونستم پیداش کنم)
ptt-adliyesarayiptt-ank.merkezi
یا
dhataturk kizilay ankara 6251
ممنون میشم راهنمایی کنید
من ميگم نميخواد.آخه كارمند پست تركيه از كجا ميدونه مهر دادگستري چيه؟

دوست عزیز اگه بخوای قانونی عمل کنی این مهر ها رو به ترتیب میخواد :

1- مهر مترجم
2- مهر دادگستری
3- مهر وزارت خارجه
4- مهر سفارت ترکیه ( 20 سبزی )

پس ملاحظه میکنین که خیلی آب میخوره براتون ! . لذا همون وکالتنامه به زبان ترکی را ببرین اگه قبول نکرد یه 10-15 لیره به کارمند پست عنایت کنین تا مشکلتون حل شه

(2013-05-12 ساعت 13:51)Omid91 نوشته:  سلام دوستان.
شاید تکراری باشه ولی ممنون میشم راهنمایی کنید.
من وقتی ویزارو گرفتم، تا پایان اعتبار ویزام میتونم برم یا تا پایان مدیکالم؟

در مورد آنکارا : اعتبار ویزا تا پایان مدت زمان مدیکال هست. یعنی 6 ماه پس از مدیکال ، ویزاتون اعتبار داره
دوست عزیز..... نیازی به پول دادن تو پست نداره ( رایگان می دهند) و مدارکت فقط با مهر دارالترجمه کافی است .نگران نباش من به همین صورت گرفتم. موفق باشید.
سلام میتونم بپرسم شما تا زمان کلیر شدن چند بار اپدیت شدین ممنون
Sad
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، homayoon13 ، proje ، sce ، Qazal.d ، mhb161
(2013-05-13 ساعت 10:29)bardia mousapour نوشته:  ShySadBig GrinCoolShyمن از 12 آوریل تا حال آپدیت نشدم کسی هست گه شرایطش مثل من باشه؟Big GrinTongueShyCoolWink

دوست عزیز من از 16 آوریل آپدیت نشدم ولی به این چیزا نیست سایتی که آفیسر داده ملاکه و دوستانی بودن که آپدیت نشدن اما اول تو سایت اعلام شدن بدش آپدیت شدن تو سایت .بنابراین به سیس زیاد اعتمادی نیست.انشااله که همگی به زودی از این پیج می ریم بیرون.

(2013-05-13 ساعت 08:15)mamanraya نوشته:  خانم ملیکا میگفت ابوظبی سر 37 روز همه را کلیر میکنه ماکه 42 روز را رد کردیم
سلام دوستم
خانم ملیکا به منم خیلی چیزا گفت.اما تقریبا میانگین بچه ها 36-37 روز بوده که ملیکا این و هی به همه میگه.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

پست اوي و كليرنس ؟
مشكوك ميزنيا.چه جوريه اوضاع و احوالت ؟مصاحبه شدي ؟نشدي ؟2013 هستي ؟2014 هستي ؟بگو بشناسيمت.اونوقت حسابي بهت اطلاعات ميديم.
Big GrinCoolTongue

(2013-05-13 ساعت 01:21)آرش کمانگیر نوشته:  آقا اینم امضا .خوبه.انشااله آخر هفته پیشگوییه دوستمون درست از آب در بیاد.آمین

حالا شد.پس سفيد رنگي.
موفق باشين.

2013 هستم، 23 april ابوظبی مصاحبه شدم، مدارکم کامل بود، اسپانسر هم خودم بودم، ولی من برگه آبی و صورتی ندیدم، چیزی هم راجع به فرم 9 سوال و یا CV بهم گفته نشد، یه برگه سفید دادن بهم و گفتن تو سایت شماره پرونده را چک کن، امروز یه سری به مهاجر سرا زدم دیدم مراحل کار دیگران و رسید دریافتیشون با ماله من کلی متفاوت هست، شک کردم و اومدم وپرسوجو کردم
کیس نامبرم **59 - لیسانس نرم افزار - شرکت خصوصی دارم و مدارکش را هم ترجمه کردم بردم - سوئیفت بانکی هم از حساب خودم بردم با موجودی 350 میلیون تومان - کسی که باهام مصاحبه کرد گفت پروندت خوبه ولی این چه معنایی داره نمیدونم، حالا گیج شدم که شماها در مورد چی صحبت میکنین، فرم صورتی وآبی چیه چرا من اصلا این فرمهارو ندیدم ؟؟؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، lilac ، proje ، رجبعلی ، sce ، mrr777 ، Qazal.d ، shatsi ، mhb161 ، daad
سلام دوستان من امروز پاسپورت ها رو دادم سفارت.یه امید اینکه تا چند روز آینده ویزا های خوشکل رو بچسبونند.Cool
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
(2013-05-13 ساعت 14:27)sentinel نوشته:  

پست اوي و كليرنس ؟
Big GrinCoolTongue

حالا شد.پس سفيد رنگي.
موفق باشين.

2013 هستم، 23 april ابوظبی مصاحبه شدم، مدارکم کامل بود، اسپانسر هم خودم بودم، ولی من برگه آبی و صورتی ندیدم، چیزی هم راجع به فرم 9 سوال و یا CV بهم گفته نشد، یه برگه سفید دادن بهم و گفتن تو سایت شماره پرونده را چک کن، امروز یه سری به مهاجر سرا زدم دیدم مراحل کار دیگران و رسید دریافتیشون با ماله من کلی متفاوت هست، شک کردم و اومدم وپرسوجو کردم
کیس نامبرم **59 - لیسانس نرم افزار - شرکت خصوصی دارم و مدارکش را هم ترجمه کردم بردم - سوئیفت بانکی هم از حساب خودم بردم با موجودی 350 میلیون تومان - کسی که باهام مصاحبه کرد گفت پروندت خوبه ولی این چه معنایی داره نمیدونم، حالا گیج شدم که شماها در مورد چی صحبت میکنین، فرم صورتی وآبی چیه چرا من اصلا این فرمهارو ندیدم ؟؟؟
سلام دوست عزیز منم تقریبا شرایطم مثه شماست برگه سفید گرفتم .برگه آبی و صورتی فرقی نمیکنه مهم اینجاست که کلیر بخوری کارت میوفته عقب و باید منتظر باشی.پس عملا دنبال قاتل بروسلی گشتنه. به امید روزی که همه از این پیج بریم بیرون.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: hushmandco ، b_argi ، zohre02 ، lilac ، proje ، رجبعلی ، sce ، mrr777 ، Qazal.d ، mhb161
این جدول منتظر سرا هم آره؟ فقط با روش های زیر آبی میشه بهش دسترسی داشت. در حالت عادی لود نمیشه چرا؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: b_argi ، payam62 ، zohre02 ، lilac ، proje ، sce ، mhb161
(2013-05-13 ساعت 14:33)آرش کمانگیر نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 14:27)sentinel نوشته:  

پست اوي و كليرنس ؟
Big GrinCoolTongue

حالا شد.پس سفيد رنگي.
موفق باشين.

سلام دوست عزیز منم تقریبا شرایطم مثه شماست برگه سفید گرفتم .برگه آبی و صورتی فرقی نمیکنه مهم اینجاست که کلیر بخوری کارت میوفته عقب و باید منتظر باشی.پس عملا دنبال قاتل بروسلی گشتنه. به امید روزی که همه از این پیج بریم بیرون.

با توجه به کیس نامبر شما، فکر میکنم شما بعد از من رفتی ابوظبی، و جالبه که همه بچه های ابوظبی برگه سفید دارن، البته من اگر کارم عقب افتاده به خاطر مدت زمان زیادی هست که از خدمتم میگذره ( سال 70 تموم شده ) کار زیادی هم از دستمون ساخته نیست و فقط باید صبر کرد، به هر حال ممنون از پاسخ شما امیدوارم همه زودتر از این کلیرنس سر بلند بیرون بیایم
تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، zohre02 ، lilac ، proje ، رجبعلی ، sce ، گل نهال ، Qazal.d ، mhb161
من از 9 ژانویه که رفتم مصاحبه آپدیت نشدم( 1 بار ایمیل زدم 29 مارچ آپ شد) تااااااااااا امروز- فکر نکنم کسی مثل من در کل منتظر سرا باشه . فکر کنم پرونده من در انفجار سفارت سوختهSadBig Grin
تشکر کنندگان: shaso ، hana_fd ، b_argi ، hushmandco ، alirezass ، zohre02 ، s.s.h ، bardia mousapour ، rouzbehdarvishi ، proje ، رجبعلی ، sce ، amir82 ، arash bon ، noura ، mhb161 ، daad
(2013-05-13 ساعت 14:09)آرش کمانگیر نوشته:  
سلام دوستم
خانم ملیکا به منم خیلی چیزا گفت.اما تقریبا میانگین بچه ها 36-37 روز بوده که ملیکا این و هی به همه میگه.

سلام دوستان
من فکر میکنم 36-37 روز مربوط به زمانی بوده که در ابوظبی روزی یکی دو تا کیس لاتاری بیشتر نبوده... با توجه به اینکه از ماه اپریل تعداد کیس ها در ابوظبی نسبتاً زیاد تر شده همچین بعید هم نیست مدت زمانی کلیر شدن هم کمی بیشتر طول بکشه... امیدوارم این هفته شاهد خبرهای خوبی از هر سه سفارت باشیم Smile
تشکر کنندگان: b_argi ، proje ، el333 ، payam62 ، sce ، گل نهال ، رجبعلی ، e76779 ، zohre02 ، Qazal.d ، usa lover ، ابی هانی ، mhb161 ، daad
(2013-05-13 ساعت 12:25)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 12:19)rmedhat نوشته:  سلام دوستان
غرض از مزاحمت, وکالتی که برای ptt تنظیم می شه و ترجمه به استانبولی می دیم باید تایید وزارت امور خارجه و دادگستری داشته باشه؟

خیر دوست عزیز . لازم نیست
فقط امضا و مهر دارالترجمه رو داشته باشه.
( باز این نظر شخصی بنده هستش ، بعضی از دوستان به کمتر از این دو مهر راضی نمیشن و حتما میگن لازم هستش! )

دوست عزیز ...... ضمن تایید نظر فوق فقط با مهر مترجم کافی است.

(2013-05-13 ساعت 12:25)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 12:19)rmedhat نوشته:  سلام دوستان
غرض از مزاحمت, وکالتی که برای ptt تنظیم می شه و ترجمه به استانبولی می دیم باید تایید وزارت امور خارجه و دادگستری داشته باشه؟

خیر دوست عزیز . لازم نیست
فقط امضا و مهر دارالترجمه رو داشته باشه.
( باز این نظر شخصی بنده هستش ، بعضی از دوستان به کمتر از این دو مهر راضی نمیشن و حتما میگن لازم هستش! )

دوست عزیز....ضمن تایید نظر فوق با مهر مترجم می توانید مدارکتون را از پست ترکیه بگیرید.....
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، b_argi ، lilac ، zohre02 ، sce ، رجبعلی ، Qazal.d ، shatsi ، mhb161
(2013-05-13 ساعت 15:16)lilac نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 14:09)آرش کمانگیر نوشته:  
سلام دوستم

سلام دوستان
من فکر میکنم 36-37 روز مربوط به زمانی بوده که در ابوظبی روزی یکی دو تا کیس لاتاری بیشتر نبوده... با توجه به اینکه از ماه اپریل تعداد کیس ها در ابوظبی نسبتاً زیاد تر شده همچین بعید هم نیست مدت زمانی کلیر شدن هم کمی بیشتر طول بکشه... امیدوارم این هفته شاهد خبرهای خوبی از هر سه سفارت باشیم Smile
دوستان، متوسط زمان کلیر شدن کیس ها در ایروان چقدره؟ ابوظبی همین دفعه رو سوتی داده- چون تا هفته پیش 37 روزه بود.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: گل نهال ، mrr777 ، lilac ، zohre02 ، sce ، Qazal.d ، payam62 ، MEHDIREZAEI ، mhb161
b_argi عزیز با توجه به منتظرسرا میانگین انتظار کلیر شدن در ایروان 54 روز اعلام شده!
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، zohre02 ، sce ، رجبعلی ، Qazal.d ، ابی هانی ، payam62 ، majid.s ، nooshshahnar ، mhb161 ، emad iran

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان