کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیز ما که از انکارا هنوز خیری ندیدیم
بچه های ابوظبی ..... گویا خبرهای خوب خوب در راهه ...... انشااله
بچه های ایروان .... کجایین؟..... بیباین انرژی پخش کنین ....... انشااله بعد از این خواب طولانی ایروان هم غوغا کنه.

آنکارا....... ابوظبی ....... ایروان........ کلیر کلیر!!
+++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-05-13 ساعت 19:53)kouroshd نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:20)lilac نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:10)MEHDIREZAEI نوشته:  [quote='mamanraya' pid='336079' dateline='1368449831']
سلام
سایت سیس برایه همسر منم آپدیت شد

دوستان ابوظبي امروز آپديت داشته
2 كيس 42 روز
3 كيس 41 روز
1 كيس 40 روز
1 كيس 39 روز
آپديت شدند
منتظر هوراااااااااا هستيم

البته
3 كيس 39 روز
1 كيس 38 روز
4 كيس 36 روز
و 4 كيس 35 روز رو هنوز در انتظار داريم

ممنون از اطلاع رسانی دوست عزیز... اگر امکان داره میشه توضیح بدیداز کجا متوجه شدید؟
و پیشاپیش تبریک میگم به دوستانی که قراره طی امروز و فردا کلیر بشوند... Smile
ابوظبی چه عجب یه تکونی خوردی!!!!!!

دوست عزيز از آنجايي كه اين موضوع خيلي مهمه تمام شماره هاي آپريل رو توي سايت وارد كردم و يه آمار كلي در آوردم.
كلا 56 كيس در آپريل در ابوظبي كليرنس خوردند كه از اين تعداد 7 كيس ديروز آپديت داشتند كه احتمالا امروز كلير مي شوند.

(2013-05-14 ساعت 09:03)mamanraya نوشته:  سیس برایه کل اعضای خانواده همین الان آپدیت شد تا دیشب فقط یک نفر اپ شده بود

هووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااااا
تبريك مي گم امروز هر 7 كيس كلير مي شيد
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-05-13 ساعت 22:47)lilac نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:49)sce نوشته:  ممنون از اطلاع رسانی دوست عزیز... اگر امکان داره میشه توضیح بدیداز کجا متوجه شدید؟
آره واقعا.از کجا فهمیدین شما.
توی تاپیک که فقط سه تا از دوستان اعلام آپدیت کردند.مشکوک میزنیا.Cool
نکنه ستون پنجم هستیو نمیگی ؟

فکر کنم MEHDIREZAEI عزیز رو خدا واسه ما ابوظبی ها فرستاده که مطمئناً باید از هوش بالایی برخوردار باشند که مثل دوست عزیزمون lot2013 برای آنکارا، ایشون هم آپدیت های ابوظبی رو از سایت track میکنند و ما رو هم در جریان میگذارند... در هر صورت خیلی ممنون که وقت میگذارید و ما رو در جریان قرار میدید... موفق باشید و به امید کلیر شدن تمامی دوستان در هر سه سفارت... SmileSmileSmile

دوستان
هر 7 كيس ديروز كه فقط نفرات برنده آپديت شده بودند امروز براي كل نفرات دوباره آپديت شدند كه نشاندهنده بررسي در سفارت ابوظبي هستش
100 درصد امروز كلير داريم
پس فعلا يه هووووووووووووووووورررررررررررااااااااااااااااااا پيشواز مي ريم

(2013-05-13 ساعت 22:47)lilac نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:49)sce نوشته:  ممنون از اطلاع رسانی دوست عزیز... اگر امکان داره میشه توضیح بدیداز کجا متوجه شدید؟
آره واقعا.از کجا فهمیدین شما.
توی تاپیک که فقط سه تا از دوستان اعلام آپدیت کردند.مشکوک میزنیا.Cool
نکنه ستون پنجم هستیو نمیگی ؟

فکر کنم MEHDIREZAEI عزیز رو خدا واسه ما ابوظبی ها فرستاده که مطمئناً باید از هوش بالایی برخوردار باشند که مثل دوست عزیزمون lot2013 برای آنکارا، ایشون هم آپدیت های ابوظبی رو از سایت track میکنند و ما رو هم در جریان میگذارند... در هر صورت خیلی ممنون که وقت میگذارید و ما رو در جریان قرار میدید... موفق باشید و به امید کلیر شدن تمامی دوستان در هر سه سفارت... SmileSmileSmile

خواهش مي كنم دوست عزيز
شايد بتونيم در مقابل زحمات دوستان گل مهاجرسرايي كاري كرده باشيم.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: lilac ، tajhizgaran ، Qazal.d ، zohre02 ، mamanraya ، b_argi ، e76779 ، رجبعلی ، sce ، گل نهال ، KOUROSHAVIN ، Saeedv13 ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 01:51)KOUROSHAVIN نوشته:  بالاخره دونفر از کیس سه نفره ما آپ شدن.25 مارچ سه نفر+15اپریل با ایمیل سه نفر+13می برای دونفر تواریخ آپ شدن کیس ما جهت اطلاع خدمت دوستان با احترامWink
عایا به ویزا قدمی نزدیک شدیم؟کس نمیداندSad
چرا خدا می داند کوروش خان که شما به تمیز شدن(clear) شدن نزدیکی....اندکی صبر .....سحر نزدیک است..........
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: Qazal.d ، zohre02 ، b_argi ، sce ، رجبعلی ، KOUROSHAVIN ، sh_aytak ، mhb161
سلام سلام سلام..........
ازبچه ها کسی بوده که وقتی کلیر شده باخانوم ملیکا هماهنگ کرده باشه واسه گرفتن ویزا، که ایشون بره سفارت ویزارو بگیره. خانوم ملیکاجوابشو تو اینکار پس داده یا انجام اینکار ریسکش بالاست؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، sce ، mhb161
سلام
من 20 ژانويه آزمايش دادم و برگه مديكال گرفتم و بردم سفارت ٠ حالا بعد چند ماه كه كلير شدم گفتن بيا ويزات رو بگير . يادم بود كه قبلا توي اين سايت خونده بودم مديكال شش ماه بيشتر اعتبار نداره . براي تمديد اين اعتبار بايد چي كار كنم آيا بايد برم دوباره آزمايش بدم يا نه. زمان سفر من به آمريكا هم اواخر آگوست خواهد بود...آيا لازم هست تمديد كنم٠٠٠٠؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، tajhizgaran ، b_argi ، sce ، رجبعلی ، گل نهال ، Qazal.d ، mhb161
با سلام
دوستانی که متاسفانه بعداز6ماه ازمدیکال اولشان کلیرنشدندازقرارمعلوم بایددوباره مدیکال انجام دهند.
کسی ازدوستان تجربه این کاررادارد که روال کارچگونه است ؟ تشکر
تشکر کنندگان: zohre02 ، payam62 ، tajhizgaran ، b_argi ، sce ، رجبعلی ، mhb161
جوونای عزیز شرمنده مزاحم می شم.من کیس اصلی هستم فرم 9 سوالی رو برای خانمم فرستادم.به نظرت مشکلی نیست؟ یه میل به این بچه ها کنسول بزنم که می خواد منم این فرمو پر کنم یا نه؟
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: Qazal.d ، nina22 ، b_argi ، sce ، رجبعلی ، mhb161
Big Grin 
(2013-05-14 ساعت 11:27)soroushmm نوشته:  جوونای عزیز شرمنده مزاحم می شم.من کیس اصلی هستم فرم 9 سوالی رو برای خانمم فرستادم.به نظرت مشکلی نیست؟ یه میل به این بچه ها کنسول بزنم که می خواد منم این فرمو پر کنم یا نه؟
نگران نباشيد دوست عزيز.براي ما هم همينطور بود.اين تاپيك رو مطالعه كنيد.موفق باشيد
http://mohajersara.com/thread-4813.html?...9%84%D9%8A
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: soroushmm ، payam62 ، b_argi ، sce ، رجبعلی ، گل نهال ، Qazal.d ، KOUROSHAVIN ، Saeedv13 ، mhb161
به نظرتون بهشون بگم که دوستای عزیز کنسول منم پر کنم یا نه؟
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، Qazal.d ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 11:46)soroushmm نوشته:  به نظرتون بهشون بگم که دوستای عزیز کنسول منم پر کنم یا نه؟
من همين سوالو از دوستان پرسيدم كه من بايد پر كنم يا همسرم.جواب دادن كه توي ايميلشون اسم ميارن.اسم من نبود و پر نكردم فقط همسرم جواب داد ولي رزومه هردومونو خواستن.من فكر نميكنم احتياجي به ايميل باشه.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: soroushmm ، sce ، رجبعلی ، گل نهال ، b_argi ، Qazal.d ، Saeedv13 ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 10:55)Terekorosh نوشته:  سلام
من 20 ژانويه آزمايش دادم و برگه مديكال گرفتم و بردم سفارت ٠ حالا بعد چند ماه كه كلير شدم گفتن بيا ويزات رو بگير . يادم بود كه قبلا توي اين سايت خونده بودم مديكال شش ماه بيشتر اعتبار نداره . براي تمديد اين اعتبار بايد چي كار كنم آيا بايد برم دوباره آزمايش بدم يا نه. زمان سفر من به آمريكا هم اواخر آگوست خواهد بود...آيا لازم هست تمديد كنم٠٠٠٠؟

از 20 ژانویه که هنوز 6 ماه نگذشته.
در ضمن برای تمدید احتمالاً فقط پول ویزیت و آزمایش رو میدید. بقیه واکسنها رو هم که قبلاً زدید یا خودشون بهتون زده اند، فقط انفلونزا رو دوباره در ایران بزنید.
تشکر کنندگان: sce ، گل نهال ، b_argi ، Qazal.d ، mhb161
بازم به دوستان آنكارايي و ابوظبي، اگر آپديت مي شوند از طريق سايت سيس با اطلاع هستند.اما سفارت ايروان تو بيابونه وجزء مناطق محروم بجز به سايت كذايي شفارت به هيچي دسترسي نداره......... خدا صبر بده
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: s.s.h ، tajhizgaran ، sce ، رجبعلی ، arash_r15 ، گل نهال ، b_argi ، Qazal.d ، KOUROSHAVIN ، amir82 ، Saeedv13 ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 08:53)ALNB نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 20:05)ehsansh نوشته:  بچه ها ابوظبی ازتون سوء پیشینه خواستن؟

نه. اگه ساکن ایران هستین، سوء پیشینه لازم نیست

درود بر شما
بله لازم هست، من هم ابوظبی مصاحبه داشتم و با خودم بردم، تو برگه سفید که به من دادند هم وجود داره که در صورت نداشتن باید آنرا بعدا ببرید، جهت اطمینان و احتیاط حتما با خودتون ببرید
تشکر کنندگان: payam62 ، sce ، lingni ، گل نهال ، b_argi ، Qazal.d ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 09:26)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:53)kouroshd نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:20)lilac نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:10)MEHDIREZAEI نوشته:  [quote='mamanraya' pid='336079' dateline='1368449831']
سلام
سایت سیس برایه همسر منم آپدیت شد

دوستان ابوظبي امروز آپديت داشته
2 كيس 42 روز
3 كيس 41 روز
1 كيس 40 روز
1 كيس 39 روز
آپديت شدند
منتظر هوراااااااااا هستيم

البته
3 كيس 39 روز
1 كيس 38 روز
4 كيس 36 روز
و 4 كيس 35 روز رو هنوز در انتظار داريم

ممنون از اطلاع رسانی دوست عزیز... اگر امکان داره میشه توضیح بدیداز کجا متوجه شدید؟
و پیشاپیش تبریک میگم به دوستانی که قراره طی امروز و فردا کلیر بشوند... Smile
ابوظبی چه عجب یه تکونی خوردی!!!!!!

دوست عزيز از آنجايي كه اين موضوع خيلي مهمه تمام شماره هاي آپريل رو توي سايت وارد كردم و يه آمار كلي در آوردم.
كلا 56 كيس در آپريل در ابوظبي كليرنس خوردند كه از اين تعداد 7 كيس ديروز آپديت داشتند كه احتمالا امروز كلير مي شوند.

(2013-05-14 ساعت 09:03)mamanraya نوشته:  سیس برایه کل اعضای خانواده همین الان آپدیت شد تا دیشب فقط یک نفر اپ شده بود

هووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااااا
تبريك مي گم امروز هر 7 كيس كلير مي شيد

سلام
امروزهمه افراد کیس برای 14می آپدیت شدیم...
مصاحبه:هفته اول اپریل ابوظبی
تعداد:4
ویزا:کلیرنس 41روز و3بارآپدیت
امیدوارم همه سریع ترازاین بلاتکلیفی رهابشن وبرنامه هاشون رودرست کنند......به امید دریافت سریع تر ویزابرای همه...
تشکر کنندگان: amairmonre ، nina22 ، payam62 ، گل نهال ، b_argi ، AsemanAbee ، e76779 ، Qazal.d ، KOUROSHAVIN ، sce ، lilac ، رجبعلی ، lot2013 ، Saeedv13 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان