کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ضمن آرزوی هر چه سریع تر کلیر شدن دوستان منتظر و مخصوصا پیشکسوتان محترم
لطفا برای ما هم که از ۱۹ مارچ کیسمون تکون نخورده هم دعا کنید.
با قدرت و امید مضاعف منتظریم

(2013-05-14 ساعت 14:34)Afshinfar نوشته:  سلام دوستان عزیز
من جدیداً به جمع کلیرنس اضافه شدم.
کسی میدونه تو کلیرنس دقیقاً چه چیزایی چک میشه؟

سلام دوستان عزیز
من جدیداً به جمع کلیرنس اضافه شدم.
کسی میدونه تو کلیرنس دقیقاً چه چیزایی چک میشه؟

دوست من ورودتو تبریک میگم.
امیدوارم هرچی زودتر این دوران انتظار رو پشت سر بزاری
تشکر کنندگان: payam62 ، mehdi didam ، abloom_ma ، b_argi ، rouzbehdarvishi ، رجبعلی ، shimoda ، sce ، s.s.h ، nina22 ، zohre02 ، lot2013 ، KOUROSHAVIN ، mrr777 ، hushmandco ، amir82 ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 14:59)MEHDIREZAEI نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا
ابوظبي كلير كرد
دوستان خوبم rezagh و mamanraya عزيز تبريك مي گم

شماره كيس دوستان كلير شده ابوظبي :
2013AS59xx با 43 روز انتظار
2013AS57xx با 43 روز انتظار
2013AS57xx با 42 روز انتظار
2013AS59xx با 42 روز انتظار
2013AS60xx با 40 روز انتظار
2013AS64xx با 42 روز انتظار
مباركتون باشهههههههههههههههههههههههههههههههه
ضمن اينكه يكي از كيس هاي آپديت شده امروز هنوز كلير نشده

به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم.
پس تا الان رضاق و مامانraya عزیز از منتظرسرا خط خوردند.
(2013-05-14 ساعت 15:25)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 14:59)MEHDIREZAEI نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا
ابوظبي كلير كرد

به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم.
پس تا الان رضاق و مامانraya عزیز از منتظرسرا خط خوردند.
+ KAMKAM
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
با سلام به همه دوستان خوب

هوووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااا

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دارم از خوشحالی جان به جان افرین تسلیم می کنم
امیدوارم این خوشحالی هرچه زودتر نسیبتون بشه

امیرخان و MEHDIREZAEI عزیز با تشکر فراوان از شماWinkBig GrinBig Grin

@امیرخان و MEHDIREZAEI لطفا ایمیلتون رو چک کنید .Wink
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تبریک فراوان به کلیر شدگان اگر ما هم ابوظبی بودیم الان شماره ما هم اینجا بود در حالی که از 18 آوریل آپدیت هم نشدیم ضمنا دقت کنید به صفحه 666 که سه تا 6 دارهSmile)....
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-05-14 ساعت 15:34)rezagh نوشته:  با سلام به همه دوستان خوب

هوووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااا

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دارم از خوشحالی جان به جان افرین تسلیم می کنم
امیدوارم این خوشحالی هرچه زودتر نسیبتون بشه

امیرخان و MEHDIREZAEI عزیز با تشکر فراوان از شماWinkBig GrinBig Grin

@امیرخان و MEHDIREZAEI لطفا ایمیلتون رو چک کنید .Wink

خیلی خیلی مبارک باشه دوست خوبم.
پاسخ ایمیلتو دادم. ممنون از تذکرت. Smile پستها رو اصلاح کردم.

دوستان کیس نامبرهای ابوظبی رو بطور کامل توی ارسالهاتون نگذارید. به دلیل ضعف امنیتی سایت ابوظبی.
با تشکر.
(2013-05-14 ساعت 15:36)SK89 نوشته:  تبریک فراوان به کلیر شدگان اگر ما هم ابوظبی بودیم الان شماره ما هم اینجا بود در حالی که از 18 آوریل آپدیت هم نشدیم ضمنا دقت کنید به صفحه 666 که سه تا 6 دارهSmile)....
دوست عزیزم نگران نباش:و به یاد داشته باش خیلی ها هم آرزو داشتند هم اکنون جای شما باشند(..بزودی فریادهای شادی شما نیز این تاپیک را فرامیگرهBig GrinBig GrinBig Grin...به امید آنروزRolleyes...دوستدار شما با 155 روز انتظار
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
اينكه ابوظبي اينقدر زود زود كلير ميكنه پس نشون ميده كه آنكارا و ايروان از بي كفايتيشونه و ربطي هم به اين نداره كه دست خود سفارت نيست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام دوستان
جواب کلیر من و همسرم هم آمد. یک سوال داشتم. در سایت سفارت آمریکا در ابوظبی نوشته شده است که پاسپورت ها را بیاورید ولی در سایت سیس تا الان برای یک نفر ready نوشته و برای نفر دیگر administrative processing نوشته شده است.
آیا به نطر شما ok هست؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
سلام دوستان
جواب کلیر من و همسرم هم آمد. یک سوال داشتم. در سایت سفارت آمریکا در ابوظبی نوشته شده است که پاسپورت ها را بیاورید ولی در سایت سیس تا الان برای یک نفر ready نوشته و برای نفر دیگر administrative processing نوشته شده است.
آیا به نطر شما ok هست؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: گل نهال ، raam12000 ، ابی هانی ، sce ، MEHDIREZAEI ، b_argi ، zohre02 ، payam62 ، Setare99 ، mrr777 ، hushmandco ، amir82 ، lilac ، AsemanAbee ، mhb161
دوستان يه سوال من ديروز پاسمو دادم سفارت و همين الان ايشو زد.... اين يعنى امروز بستم تحويل پست ميشه يا اينکه فردا ميره پست يا معلون نيست؟
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، b_argi ، zohre02 ، payam62 ، mrr777 ، hushmandco ، amir82 ، Szsanazsz ، Gerdoo ، mhb161
ابوظبي كلير كرد

سلام دوستان
ماهم کلیرشدیم مرسی دوست عزیزجالبه آخرین شماره مال منه....هوراااااااااابرای همه.....
(2013-05-14 ساعت 15:49)unique نوشته:  سلام دوستان
آیا به نطر شما ok هست؟
دوست من مبارک باشهBig GrinBig Grin....اما بزرگوار خبر کلیر شدن را میان این همه منتظر ...میان این همه عاشق اینقدر معمولی و بدون احساس که نمیدن.....یه فریادی بکشBig Grin ...یه هوررررررررررررا بزنBig Grin.......آخه نمیدونی ما منتظرها به همین فریادهای شادی بخش شما کلیر شده ها تا حالا دوام آوردیمShyShyShyبه افتخارت هورررررررررررررررررررررررررررررا
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
به بچه های تازه clear شده از صمیم دل تبریک عرض میکنم.....

گل من چندین منشین غمگین شام محنت بسر آمد... سر و دست افشان غم دل بنشان غمخوارت ازسفرآمد...

ز چه بنشستی بگشا دستی آذین کن صحن و سرا را ... که پس از غمها به رخ شبها آب و رنگ سحر آمد....

شب مهتابی ز چه بیتابی روشن کن شمع صبوری ... منشین غمگین که مه دیرین تابان و جلوه گر آمد...

تو که آگاهی که چه شبهایی بایاد او بنشستیم ... شب بارانی غم پنهانی رفت و نور بصر آمد...

پس از آن دوری غم مهجوری شور و شادی بر پا کن ... ز غم پنهان نشوی گریان چون او خندان ز در آمد...

شب مهجوری ز ره دوری آوای رهگذر آمد ... که سحر سر زد غم دل پر زد شادی از بام و در آمد..

شب جانکاهی شرر آهی زد ابر غم به کناری ... به سر افرازی به دل افروزی خورشید ما به در آمد...

پس از آن هجران غم بی پایان پیدا شد خاتم عشقم ... به دلم نوری چه شر و شوری زان مرغ خوش خبر آمد...
بیژن ترقی

برای من و همسرم هم دعا کنین 55 روز گذشت...
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
هوررررررررررررراا ..Smile به همۀ دوستان خوب (اماراتی) که کلیر شدن تبریک میگم ...
+++ الان دیگه نوبتیم باشه نوبت ایروان که یک تکونی به خودش بده و دل دوستان منتظرمونو شاد کنه+++Smile
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان