کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-19 ساعت 11:14)s.s.h نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 09:06)alaleh_al نوشته:  دوستان میگید فرجی در کار دایی ما می شه؟ یا باید دور همه چیزو خط بکشیم؟ می خواد تماسی حاصلی کنیم؟
از اونجایی که خودم هفته اول فوریه مصاحبه داشتم ، اکثر دوستانی که هفته اول یا دوم فوریه مصاحبه داشتن هنوز جوابشون نیومده ولی با توجه به کلیر شدن دوست خوبمون Championking میشه امیدوار بود که برسی پرونده بچه های فوریه هم مثل دوستان ژانویه ای شروع شده و همین روزا باید منتظر خبرهای خوب باشیم .
منم هفته اول فوریه بودم
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
(2013-05-18 ساعت 23:04)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 22:59)mhz_ir نوشته:  یه سوال:شما چه مدت بعد از روئیت کیستون تو سایت رفتید برای گرفتن ویزا؟یعنی بلافاصله رفتید؟چون گفته تو آپدیت بعدی کیستون حذف میشه

بله. محمد خان بلافاصله تشریف آوردن آنکارا و اصلا بحث زمان مراجعه نبود.
فعلا برای این مشکل هیچ دلیلی وجود نداره.
منم منظورم همین بود که احتمالا زمانی که کیس ایشون تو سایت اومده ایشون بلافاصله و قبل از آپدیت بعدی رفتن که شما هم تایید کردید.یعنی اونا اشتباه کردن و میخاستن تا آپدیت بعدی(آپدیت بعد از روئیت کیسشون) شماره کیسشون رو حذف کنن.در کل اشتباه از طرف سفارت بوده ولی به نظرم نباید به این سرعت برای گرفتن ویزا رفت.
تشکر کنندگان: s.s.h ، sce ، b_argi ، mhb161 ، zohre02 ، گل نهال ، lingni ، rouzbehdarvishi
(2013-05-19 ساعت 10:10)b_argi نوشته:  دوستان عزیز،اگر همه چی مثل هفته پیش باشه و اتفاق خاصی رخ نده، امروز یکشنبه ابوظبی، فردا احتمالا آنکارا و سه شنبه عصر هم ایروان باید ...باید ..باید یه تکون حسابی به خودشون بدن ..(از طلا گشتن پشيمان گشته ايم مرحمت فرموده ما را مس كنيد)..امید هرگز نمی میرد.

b_argi عزیز
خدا کنه این هفته سفارت‌ها بترکونن، من و شما اگه این هفته و هفته بعد کلیر نشیم ظاهراً باید به کلوپ بالای صد روز‌های عزیز بپیوندیم
البته این‌ها همش برداشت شخصیه و تو این یه ساله که درگیر برنامه مهاجرت شدیم تقریبا دستمون اومده که کی‌ سی‌ سی‌ و سفارت حساب کتاب‌های خاص خودشون رو دارن و زیاد با ۲ دوتا چارتا یه ایرونی ما جور در نمیاد!!!!

به هر حال امیدوارم این هفته تمام سفارت‌ها بترکونن و امیر مجبور بشه یه کامیون رنگ سبز بریزه از بالا تا پایینه منتظر سرا!!!!!!!!!!!!

به امید بهترین‌ها واسه همه دوستان مهاجر سرأیی گٔل
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-05-19 ساعت 12:16)mhz_ir نوشته:  منم منظورم همین بود که احتمالا زمانی که کیس ایشون تو سایت اومده ایشون بلافاصله و قبل از آپدیت بعدی رفتن که شما هم تایید کردید.یعنی اونا اشتباه کردن و میخاستن تا آپدیت بعدی(آپدیت بعد از روئیت کیسشون) شماره کیسشون رو حذف کنن.در کل اشتباه از طرف سفارت بوده ولی به نظرم نباید به این سرعت برای گرفتن ویزا رفت.

ببنید دوست عزیز متاسفانه اینطور نیست. اگر مریم خانوم و محمد خان هم دو هفته ی بعد میرفتن ، کیسشون از سایت حذف نمیشد. به دلیل اینکه کسی به پرونده دوباره ی کلیرنس مجدد میزنه ، آفیسر نیست، کنسولگر هستش!!
و پرونده ی شما زمانی میره به دست کنسولگر میرسه که شما پاسپورت هارو تحویل داده باشید. پس این وسط اصلا بحث زمان نیست و بهتر هست همه ی دوستان در سریعترین تایم بعد از کلیر شدن ، حتما برای ویزا مراجعه کنند
سلام دوستان عزیز منهم کلییر شدم از لطف و راهنمایی همه بی نهایت ممنون و سپاسگزارم مسافرت بودم و می بایستی زودتر از شما دوستان عزیز تشکر و قدردانی می نمودم.به امید روزی که همه کلییر شویم و منتظر سرا خالی شود.
دوستان همیار، کیسی نبوده امروز آپدیت شده باشه، خصوصا از ابوظبی؟Rolleyes
ایروان که قربونش برم خیال همه رو راحت کرده و هر چند سال نوری چند مورد اعلام میکنه.!!!!Big GrinBig GrinBig Grin

(2013-05-19 ساعت 12:24)hamedhamed نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 10:10)b_argi نوشته:  دوستان عزیز،اگر همه چی مثل هفته پیش باشه و اتفاق خاصی رخ نده، امروز یکشنبه ابوظبی، فردا احتمالا آنکارا و سه شنبه عصر هم ایروان باید ...باید ..باید یه تکون حسابی به خودشون بدن ..(از طلا گشتن پشيمان گشته ايم مرحمت فرموده ما را مس كنيد)..امید هرگز نمی میرد.

b_argi عزیز
خدا کنه این هفته سفارت‌ها بترکونن، من و شما اگه این هفته و هفته بعد کلیر نشیم ظاهراً باید به کلوپ بالای صد روز‌های عزیز بپیوندیم
البته این‌ها همش برداشت شخصیه و تو این یه ساله که درگیر برنامه مهاجرت شدیم تقریبا دستمون اومده که کی‌ سی‌ سی‌ و سفارت حساب کتاب‌های خاص خودشون رو دارن و زیاد با ۲ دوتا چارتا یه ایرونی ما جور در نمیاد!!!!

به هر حال امیدوارم این هفته تمام سفارت‌ها بترکونن و امیر مجبور بشه یه کامیون رنگ سبز بریزه از بالا تا پایینه منتظر سرا!!!!!!!!!!!!

به امید بهترین‌ها واسه همه دوستان مهاجر سرأیی گٔل
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
هم وطن عزیزم، امید که همچین اتفاقی بیوفته. در رابطه با رنگ امیزی هم خیالتون راحت یه بابایی رو میشناسم کنترات میکنه یه روزه کل سایت رو سبزفام میکنه و تحویلتون میده.
راستی یادمون باشه که ایروان حدود دو هفته در اعلام اسامی تاخیر داشته، برعکس دو تا سفارت دیگه. موفق باشید و ایروان و US زایرتتون کنیم.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-19 ساعت 13:44)fatemeh honari نوشته:  سلام دوستان عزیز منهم کلییر شدم از لطف و راهنمایی همه بی نهایت ممنون و سپاسگزارم مسافرت بودم و می بایستی زودتر از شما دوستان عزیز تشکر و قدردانی می نمودم.به امید روزی که همه کلییر شویم و منتظر سرا خالی شود.
خانم هنری خیلی خیلی مبارک باشهBig GrinBig Grin....شما اینجا حق آب و گل داریدSmile اگرچه خیلی کم حضور داشتید اما از کلیر شدن شما خیلی خوشحال شدیمBig GrinBig Grin...امیدوارم در ادامه راه موفق باشیدRolleyesRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-19 ساعت 09:28)sce نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 09:06)alaleh_al نوشته:  دوستان میگید فرجی در کار دایی ما می شه؟ یا باید دور همه چیزو خط بکشیم؟ می خواد تماسی حاصلی کنیم؟

چرا دور همه چيز رو خط بكشي ؟مگه خداي ناكرده مشكلي دارن؟
نگران نباش دوست عزيز.به نظر من چون كيس دايي شما تو ابوظبي،حداقل با دانسته هاي ما از بچه هاي مهاجر سرا اولين مورد 100 روزه هست،يه ايميل بزنين و خيلي مختصر و مفيد ازشون بپرسين بد نيست.ضمنا ايشون تو اين مدت آپديت هم ميشدن يا خير ؟
موفق باشين.
سلام به همه ی دوستان. باید بگم آخه خبری نبود که بگم. همین جوری در انتظار.
در مورد آپدیت که از 7 مارچ هیچ خبری نیست واین نگران کننده است.اگر بخوایم ایمیل بزنیم باید به kcc باشه یا جای دیگه؟ متن نامه باید شامل چه چیزی باشه؟ جای سوالم همین جا بود؟؟؟؟؟؟Sad
خبر خوب این بود که خودم با این کودتایی که در قسمت F2A بولتن کردن پس از 2 سال انتظار کارمون چند ماه جلو افتاد. که توی تاپیک مربوط به کیس های ازدواج با گیرین کارت نوشتم.توی تابستون بالاخره معلوم میشه ما رفتنی هستیم یا موندنی. همین دیگه
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضربBig Grin
سفرنامه

تشکر کنندگان: b_argi ، habibi ، Saeedv13 ، sh_aytak ، mhb161 ، zohre02 ، kouroshd ، گل نهال ، rouzbehdarvishi ، mrr777 ، ikamaly
دوست عزیز چرا اینقدر نگرانی....با 101 روز انتظار که نباید نگران باشی ..میدونم خیلی سخته ولی صبر داشته باش بزودی کلیر خواهی شد...دوست عزیز پس من با بیش از 160 روز انتظار چی بگم....به زندگی بخند و مطمئن باش خبر های خوب در راه است....شما بزودی کلیر خواهی شدBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
13روز از مصاحبه ام میگذره ولی آپدیت نشدم روی تاریخ مصاحبه ام وایستاده . کسی هست مثل ما باشه
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، zohre02 ، گل نهال ، sce
دو روز پشت سر هم سفارت ايروان تعطيله!!!!!!!!!! دوستاني كه دارن مي روند براي ويزا پيش بيني اين دو روز بكنند.
May 27 Mon US Memorial Day
May 28 Tue Armenian 1st Republic Day
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: b_argi ، raam12000 ، el333 ، abloom_ma ، mhb161 ، zohre02 ، rezagh ، رجبعلی ، گل نهال ، sce ، s.s.h
دوستان همیار، شماره کیسی نبوده امروز آپدیت شده باشه، خصوصا از ابوظبی؟
ایروان که قربونش برم خیال همه رو راحت کرده و هر چند سال نوری چند مورد اعلام میکنه.!!!!
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: habibi ، mrr777 ، mhb161 ، zohre02 ، shatsi ، mlo ، گل نهال ، sce ، s.s.h
(2013-05-19 ساعت 14:30)b_argi نوشته:  دوستان همیار، شماره کیسی نبوده امروز آپدیت شده باشه، خصوصا از ابوظبی؟
ایروان که قربونش برم خیال همه رو راحت کرده و هر چند سال نوری چند مورد اعلام میکنه.!!!!

در دردت شریکم دوست عزیز بخصوص در این شرایط Sadولی سال نوری واحد مسافت نه زمانBig Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: b_argi ، bardia mousapour ، mhb161 ، zohre02 ، رجبعلی ، sce ، habibi ، s.s.h ، shatsi ، rouzbehdarvishi ، ikamaly
(2013-05-19 ساعت 14:36)mrr777 نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 14:30)b_argi نوشته:  دوستان همیار، شماره کیسی نبوده امروز آپدیت شده باشه، خصوصا از ابوظبی؟

در دردت شریکم دوست عزیز بخصوص در این شرایط Sadولی سال نوری واحد مسافت نه زمانBig Grin
میدونم دوست مهربون.آقام جان در مثل جای مناقشه نیست.
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: mrr777 ، mhb161 ، zohre02 ، رجبعلی ، sce ، habibi ، milad_aae ، shatsi
(2013-05-19 ساعت 14:19)habibi نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 13:44)fatemeh honari نوشته:  سلام دوستان عزیز منهم کلییر شدم از لطف و راهنمایی همه بی نهایت ممنون و سپاسگزارم مسافرت بودم و می بایستی زودتر از شما دوستان عزیز تشکر و قدردانی می نمودم.به امید روزی که همه کلییر شویم و منتظر سرا خالی شود.
تبريك ميگم خانم هنري اين يه كلير دلچسبه ...........
براي ما هم دعا كنيد

خانم هنری تبریک میگم و امیدوارم در تمامی مراحل زندگیتون موفق باشید و صبرتون قابل تحسینه ما که 25 روزه منتظریم داریم کلافه میشیم نه آپدیتی نه چیزی خدا صبرمون بده ...
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: b_argi ، امیر مهاجر ، bardia mousapour ، mrr777 ، abloom_ma ، mhb161 ، zohre02 ، shatsi ، kouroshd ، رجبعلی ، sce ، lingni ، s.s.h

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان