کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-18 ساعت 22:44)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 22:37)sentinel نوشته:  دوستان امیدوارم به زودی این مشکل حل بشه و شما هم بتونین ویزاتون را بگیرید
دوستان عزیزی که تجربه بیشتری دارند لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایند که اساسا چرا چنین مشکلی برای دوستان پیش آمده و راه حل آن چیست ؟

همینطور که آقا محمد و مریم خانوم قبلا هم توضیح دادند این موضوع بدون "هــــیچ " دلیلی و شانسی اتفاق میوفته و سفارت ناگهان کلیرنس قبلی شمارو باطل و به شما کلیرنس مجدد میزنه. متاسفانه هیچ راهی نداره

شايد مثل كواهينامه بصورت راندوم دوباره تو پرونده بعضيها بوسيله يه كارشناس ديكه بررسي مجدد ميكنن.فقط مسئله اينه كه چرا كلير اعلام ميكنن؟!!!!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: mrr777 ، b_argi ، tajhizgaran ، zohre02 ، sce ، mhb161 ، rouzbehdarvishi ، afshinghwink
(2013-05-19 ساعت 14:06)abloom_ma نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 09:06)alaleh_al نوشته:  دوستان میگید فرجی در کار دایی ما می شه؟ یا باید دور همه چیزو خط بکشیم؟ می خواد تماسی حاصلی کنیم؟
دوست عزیز چرا اینقدر نگرانی....با 101 روز انتظار که نباید نگران باشی ..میدونم خیلی سخته ولی صبر داشته باش بزودی کلیر خواهی شد...دوست عزیز پس من با بیش از 160 روز انتظار چی بگم....به زندگی بخند و مطمئن باش خبر های خوب در راه است....شما بزودی کلیر خواهی شدBig GrinBig GrinBig Grin

بابا دمت گرم با این روحیه. من که به داشتن دوستانی همچون شما و بسیاری دیگر در این سایت (که اگر بخوام اسم ببرم یک شاهنامه می شود) افتخار می کنم(البته اگر این حقیر رو لایق دوستی بدونید).
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-05-19 ساعت 15:58)b_argi نوشته:  دوستان گل و مهربون، بالاخره امروز هیچ آپدیت پرونده ای نداشتیم؟؟؟Sad

امروز تعطیلن بیچاره ها
از فردا ایشالا
منم که می بینی جوابگو هستم اینجا نگهبانمTongue
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-05-19 ساعت 14:07)honey rahmati نوشته:  13روز از مصاحبه ام میگذره ولی آپدیت نشدم روی تاریخ مصاحبه ام وایستاده . کسی هست مثل ما باشه

ما هم ۲۲ روز هست که آپدیت نشدیم یعنی‌ از روز مصاحبه تا الان. فکر نمیکنم مشکلی‌ باشه.
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
تشکر کنندگان: kouroshd ، گل نهال ، el333 ، رجبعلی ، sce ، mhb161 ، b_argi ، lilac ، hamedhamed ، afshinghwink ، zohre02
(2013-05-19 ساعت 17:14)Setare99 نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 14:07)honey rahmati نوشته:  13روز از مصاحبه ام میگذره ولی آپدیت نشدم روی تاریخ مصاحبه ام وایستاده . کسی هست مثل ما باشه

ما هم ۲۲ روز هست که آپدیت نشدیم یعنی‌ از روز مصاحبه تا الان. فکر نمیکنم مشکلی‌ باشه.

ما هم ٢٧ روزه Shy
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، sce ، lilac ، e76779 ، kouroshd ، رجبعلی ، mhb161 ، afshinghwink ، zohre02
(2013-05-18 ساعت 23:52)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 17:38)negar_karimi6 نوشته:  ماسه هفته دیگه مصاحبه داریم میشه لطفا یه نفربازبان خیلی ساده و سلیسی جریان کلیرنس و مراحل بعدشوبگه تاامادگی ذهنی داشته باشم
خوب ازلحظه بعدازمصاحبه شروع کنید چندحالت وجودداره وقتی مصاحبه تموم شد وافسربرگه دستت میده...
(2013-05-18 ساعت 18:40)marjani نوشته:  برای اینکه زود راه بیفتی چند تا نکته رو اول باید رعایت کنی
1- اول یه امضا برای خودت درست کن تا بقیه بدونن کیس شما در چه مرحله ای هست تا کمکت کنن
2- هر سوال را در قسمت مربوط به خودش بپرس
3- برای اینکه کار با این سایتو یاد بگیری اینجارو بخون
(2013-05-18 ساعت 23:37)negar_karimi6 نوشته:  اولا کجای سوالم بی ربط بوده
تاپیک اینجادرباره کلیرنس هست منم سوال کردماصلاچی هستوتوضیح بدید
دوم ایکهامضاروشنیدم ولی اصلا نمیدونم چه جوری درست میشه و اصلا گفتنونگفتنش چه تاثیری درپاسخ گویی اعضاداره
خانم کریمی
کسی نگفت شما سئوالت بی ربطه. فقط برای دوستان جالبه که شما سه هفته دیگه مصاحبه دارین و تازه دارین در مورد کلیرنس سئوال می کنید!!. یه نگاهی به این پست مامان سایه بندازین. شاید جواب سئوالاتتونو داخلش پیدا کنید.

سلام
منظورتون ازاین جمله چیه که جالبه شماسه هفته دیگه مصاحبه داریدو داریدازکلیرنس میپرسید
یعنی منظورتون اینه فعلازوده بهش فکرکنم یاخیلی دیره برای اطلاع پیداکردن ازکلیرنس
ممنون میشم بگید
بالاخره هرچی باشه شماهاشایدموسفیدکردید تواین سایت
من حالاکوتامتوجه مسائل اینجابشم
بازم ممنون اگرراهنماییم کنیددرباره اون جمله ام
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، Saeedv13 ، رجبعلی ، Ali.US ، hushmandco ، mhb161 ، rouzbehdarvishi ، afshinghwink ، zohre02
(2013-05-19 ساعت 17:59)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 17:38)negar_karimi6 نوشته:  ماسه هفته دیگه مصاحبه داریم میشه لطفا یه نفربازبان خیلی ساده و سلیسی جریان کلیرنس و مراحل بعدشوبگه تاامادگی ذهنی داشته باشم
خوب ازلحظه بعدازمصاحبه شروع کنید چندحالت وجودداره وقتی مصاحبه تموم شد وافسربرگه دستت میده...
(2013-05-18 ساعت 18:40)marjani نوشته:  برای اینکه زود راه بیفتی چند تا نکته رو اول باید رعایت کنی
1- اول یه امضا برای خودت درست کن تا بقیه بدونن کیس شما در چه مرحله ای هست تا کمکت کنن
دوم ایکهامضاروشنیدم ولی اصلا نمیدونم چه جوری درست میشه و اصلا گفتنونگفتنش چه تاثیری درپاسخ گویی اعضاداره
خانم کریمی
کسی نگفت شما سئوالت بی ربطه. فقط برای دوستان جالبه که شما سه هفته دیگه مصاحبه دارین و تازه دارین در مورد کلیرنس سئوال می کنید!!. یه نگاهی به این پست مامان سایه بندازین. شاید جواب سئوالاتتونو داخلش پیدا کنید.

سلام
منظورتون ازاین جمله چیه که جالبه شماسه هفته دیگه مصاحبه داریدو داریدازکلیرنس میپرسید
ممنون میشم بگید
نگار جان شما اول بايد برين مصاحبه و ممكنه همون روز ويزاى يكضرب بگيرى كه در اين صورت شما ديگه نيازى نيست به اين تاپيك بياى حالا خداى نكرده ، زبونم لال اگر كليرنس خوردى و به عبارت ساده تر افيسر به شما پاسپورتاتونو به همراه يه برگه بهتون پس داد ما اينجا در خدمتتون هستيم و وقت هم زياد هست راجبش phd بگيرى و تنها كارى كه از دستت بر مياد چك كردن كيس نامبرت تو سايت سيس و صبر هست پس بهتره تو اين تاپيك نياى تا فرداي مصاحبه كه ايشالا يكضرب ميگيريو ديگه اينجا نمياى اگه جواب كافى نيست به امضا مامان سايه و عمو سعيد مراجعه كن.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink

بله دوست عزیز، من 26 روز از مصاحبم گذشته و هیچ خبری نیست، نگران نباش
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: sce ، lilac ، گل نهال ، e76779 ، b_argi ، ani_sheiton ، رجبعلی ، mhb161 ، zohre02
و به همین ترتیب دو هفته گذشت.
دوستان ابوظبی از آپدیت خبری هست یا نه ؟اگه کسی امروز فردا آپدیت شد حتما بگه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
خدایا

من اینجا دلم سخت معجزه میخواهد

و تو انگار

معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا ....!!
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-05-19 ساعت 17:43)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 17:14)Setare99 نوشته:  

ما هم ٢٧ روزه Shy

سلام ما هم 35 روزه!Cool
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: گل نهال ، Hoormazd ، b_argi ، ani_sheiton ، sce ، kouroshd ، hamedhamed ، رجبعلی ، soruosh ، lilac ، mhb161 ، afshinghwink ، zohre02
(2013-05-19 ساعت 15:54)linuxer نوشته:  بچه ها حس میکنم باز غم و غصه داره اینجا رو برمیداره
پاشین یه پارتی توپ راه بندازیم آقا اون آهنگ و بزار
Tongue

دوست من از غم صحبت نکن، این جوک و بخون امیدوارم روحیت بهتر بشه
اگر تو آمریکا هم قوانین نام گذاری شرکت ها مثل اینجا بود
اسم شرکت اپل می شد: سیب پردازان سیستم گستر غرب!
تشکر کنندگان: رجبعلی ، sce ، hosseinshokri ، Szsanazsz ، Ali.US ، b_argi ، linuxer ، mhb161 ، Maryam3023 ، shatsi ، e76779 ، el333 ، r91 ، afshinghwink ، zohre02
(فرید ادیبی )
دوست عزیزی که تازه به منتظر سرا بخش ابوظبی اضافه شده.
دوست عزیز کجا بودی تا حالا ؟یه آماری از خودت بده بیشتر باهات آشنا بشیم.اسم شما حداقل به گوش بنده نا آشناست.ولی کلک نیومده باید یریا.
تو که این هفته داری کلیر میشی واسه چی امیر مهاجرو تو زحمت میندازی داداش من ؟
موفق باشی برادر منتظر.و شاید خواهر منتظر.والا به قرعان.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: رجبعلی ، گل نهال ، lilac ، b_argi ، hushmandco ، ابی هانی ، mhb161 ، shatsi ، afshinghwink ، zohre02
(2013-05-19 ساعت 17:59)negar_karimi6 نوشته:  
خانم کریمی

سلام
ممنون میشم بگید

سلام خانم کریمی. من نمیدونم چرا این همه جواب های عجیب دوستان به شما میدن. با اجازه از پیشکسوت های سایت باید خدمتتون عرض کنم که به نظر کمی دیر میاد برای پرسیدن این سوالات.
آیا شما مدارک مورد نیاز برای روز مصاحبه رو اعم از ترجمه مدارک تحصیلی، اسناد تمکن مالی، ترجمه شناسنامه ها، واکسن ها و سایر مدارک رو آماده کردید ؟ اگر آماده نکردید هر چه سریعتر اقدام کنید و اگر سوالی داشتید میتونید توی تاپیک سفر به آنکارا (ایروان/ابوظبی) بگردید دنبال سوالاتتون و اینکه چه مدارکی نیاز هست.
اگر هم که آماده کردید، همونطور که دوستان عزیز فرمودن جای نگرانی نیست و چه بسا اصلاً پاتون به این تاپیک باز نشه.

به هر حال در صورت دریافت نکردن ویزا در روز مصاحبه اصطلاحاً وارد یه پروسه کاری میشه پروندتون به نام کلیرنس که معمولاً بین 1 ماه تا 6 ماه ممکنه طول بکشه و در نهایت اعلام میکنن که پروسه تموم شده و بعد از اون مدت زمان طی شده میتونید برید ویزاتونو بگیرید و ایشالا سفر کنید به آمریکا.
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
(2013-05-19 ساعت 16:02)رجبعلی نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 14:06)abloom_ma نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 09:06)alaleh_al نوشته:  دوستان میگید فرجی در کار دایی ما می شه؟ یا باید دور همه چیزو خط بکشیم؟ می خواد تماسی حاصلی کنیم؟
دوست عزیز چرا اینقدر نگرانی....با 101 روز انتظار که نباید نگران باشی ..میدونم خیلی سخته ولی صبر داشته باش بزودی کلیر خواهی شد...دوست عزیز پس من با بیش از 160 روز انتظار چی بگم....به زندگی بخند و مطمئن باش خبر های خوب در راه است....شما بزودی کلیر خواهی شدBig GrinBig GrinBig Grin

بابا دمت گرم با این روحیه. من که به داشتن دوستانی همچون شما و بسیاری دیگر در این سایت (که اگر بخوام اسم ببرم یک شاهنامه می شود) افتخار می کنم(البته اگر این حقیر رو لایق دوستی بدونید).
دوست عزیز من و ببین که بیش از 190 روزه منتظرم راحتتر صبر میکنیBig Grin
مصاحبه 7 نوامبر انکارا 1 نفر برگه ابی. سرانجام بعد از 196 روز انتظار به پایان رسید.
ا
تشکر کنندگان: lingni ، رجبعلی ، abloom_ma ، sh_aytak ، s.s.h ، گل نهال ، mrbonbon ، raam12000 ، b_argi ، mhb161 ، shatsi ، zohre02 ، mahmoodfuny

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان