کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-22 ساعت 13:51)hnbroker نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 13:50)maryami2k4 نوشته:  توی سیس هر کیسی رو میزنی این پیغامو میده ! چه خبره ؟! دارن چی کار میکنن؟
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.

برای ما هم همینطور پاسخ میده

ولی مال ما درسته و امروز هر دو کیسمون آپدیت شده، همین الان هم چک کردم درست بود
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-05-22 ساعت 13:50)maryami2k4 نوشته:  توی سیس هر کیسی رو میزنی این پیغامو میده ! چه خبره ؟! دارن چی کار میکنن؟
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.

عرض کردم که...سابیدیمشون به الک بدبختاروBig Grin
مشکلی نیست..کلا سایتهای خیلی مهم هرچند روز و بعضی وقتا هرچن ساعت یه بار از نظرامنیتی بروزآوری میشن...برو یه طرفی یه چرخی بزن تا برگردی خونه سایت هم ردیف شدهWink
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
تشکر کنندگان: b_argi ، ani_sheiton ، maryami2k4 ، raham ، Soap McTavish ، shatsi ، گل نهال ، رجبعلی ، mhb161
یعنی چی شده؟

عزیزم دوباره چک کن کیس ما درست شد
2013as6xxx نفر*2 مصاحبه w2 اپریل آنکارا[/align]
تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، proje ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 13:29)hnbroker نوشته:  سلام من 11 آپریل مصاحبه داشتم آنکارا و فقط یکبار 23 اپریل آپدیت شدم نطرتون چیه خیلی نگرانم

اصلا نگران نباشید.به وقتش شما هم okمیشی.نگرانیت بیمورده
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، hnbroker ، bagheri.274 ، proje ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 13:21)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 11:54)princesess نوشته:  دوستان سفارت 2 شنبه دیگه تعطیله ...آیا مطب اونگان هم تعطیله یا نه ؟ چون خود ترکیه تعطیل نیست انگاری ؟ هر چی هم زنگ می زنم نمی گیره این خطهاشون ... به نظرتون عکس هم لازم داریم دیگه ؟ باید قبل از اینکه بریم سفارت خودمون بریم دکتر یا نامه ای چیزی سفارت می ده ؟
یعنی هیچکی پیدا نمی شه تجربه ی مدیکال مجدد رو داشته باشه ؟

توی تقویم ترکیه که هیچ چیزی برای دوشنبه قید نشده که حاکی از تعطیلی باشه.منظورتون از عکس چیه؟عکس پرسنلی یا رادیولوژی؟متاسفانه شما خودت در مورد تجدیدمدیکال خط شکن هستی و خلقی منتظرن تا ببینین تجربه شما چی میشه!!!ولی من احتمال میدم یکی دوتا واکسن ناقابل ممت جون تجویز میکنه و همین.یه زنگ بزنی به ممت جون شاید منشی هاش بتونن بگن چکارکنی.تلفنش که همیشه جوابگو بوده قبلاRolleyes

پرنسس جان سلام
به نظر من بهترین مرجع خبری شما، همون سفارت میباشد و خود دکتر اونگان، شما بهتره که یه ایمیل به این دو بزنین و سوالاتتون رو بپرسین...
هیچکدوم از دوستان هنوز که برای مدیکال مجدد نرفتن به آنکارا، فقط من حدود یکماه پیش کارهای مربوط به تجدید مدیکالم رو در ایران انجام دادم. ( پیش خانم دکتر طاهرنژاد، انیستیتو پاستور) که خدای نکرده دکتر اونگان اونجا بیخودی بهم واکسنی نزنه، قبلاً هم در همین تاپیک کل اطلاعاتی که در این مورد کسب کردم رو چندین بار برای همه نوشتم، شما بهتره که با برگه ای که دکتر اونگان بهتون داده یه سری به خانم دکتر طاهر نژاد بزنین قبل از رفتنتون به ترکیه...

کوروش جان تقویم سفارت، در مورد تعطیلیه دوشنبه هفته دیگه 27 می، قشنگ نوشته به دلیل (Memorial Day) اینجا تعطیله...
اما در مورد اینکه آیا اونگان تعطیل هست یا نه، با یه ایمیل از خودش میشه پرسید...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
چرا ما تا به حال کلیر نشده ایم؟؟؟؟؟؟SadSad....زیرا:

در هر سرنوشتی رازی مهم نهفته استRolleyesRolleyesRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-22 ساعت 11:54)princesess نوشته:  دوستان سفارت 2 شنبه دیگه تعطیله ...آیا مطب اونگان هم تعطیله یا نه ؟ چون خود ترکیه تعطیل نیست انگاری ؟ هر چی هم زنگ می زنم نمی گیره این خطهاشون ... به نظرتون عکس هم لازم داریم دیگه ؟ باید قبل از اینکه بریم سفارت خودمون بریم دکتر یا نامه ای چیزی سفارت می ده ؟
یعنی هیچکی پیدا نمی شه تجربه ی مدیکال مجدد رو داشته باشه ؟

princesess جان سلام. اگر به نتیجه ای نرسیدی به من بگو که به یکی از اقوام که اونجا زندگی می کنه بگم بره از خود دکتره بپرسه
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، KOUROSHAVIN ، abloom_ma ، mehdi didam ، sh_aytak ، proje ، گل نهال ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 13:58)KOUROSHAVIN نوشته:  

عرض کردم که...سابیدیمشون به الک بدبختاروBig Grin
مشکلی نیست..کلا سایتهای خیلی مهم هرچند روز و بعضی وقتا هرچن ساعت یه بار از نظرامنیتی بروزآوری میشن...برو یه طرفی یه چرخی بزن تا برگردی خونه سایت هم ردیف شدهWink

پس کار شماست ؟!!!!! Big Grin
10 تا چرخ زدم ولی همچنان همین و همان ERROR Smile
شایدم منو دارن از سیس اخراج میکنن Smile)
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: b_argi ، proje ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 09:13)mnajafinobar نوشته:  بچه ها به نظرتون من چرا اصلا حتی آپدیت هم نمیشم، دوباره این هفته هم میاد و میره بعد ما همینجوری یاردان قولی باقی می مونیم Sad. چی کار کنم؟ هم اکنون نیازمند یاری رنگارنگ شما هستیم Wink باور نکردنیه رکورد 170 روزو دارم میزنم. باز حداقل امید دارم که اگه تا 10 روزه دیگه نیومد با توپ پر می تونم بهشون ایمیل بزنم
دوست عزیز سلام
خواستم بگم که به همون دلیلی که منم آخرین آپدیتم 91 روز پیش بوده و تا الان دیگه آپدیت نشدم، شما هم آپدیت نمیشین. یعنی اینکه اینجور که معلومه جواب استعلام من و شما و هر کی دیگه که آپدیتشون خیلی وقت قبل بوده، نیومده تا اونا بتونن با استناد به اون جواب، کیس هامون رو آپدیت کنن. به نظرم این تأخیر دو حالت داره:1- خوب 2-بد
حالت بد: یعنی کار منو شما، یه جا گیر کرده، و استعلامش انگاری قرار نیست که بیاد و این خودش باعث تأخیر در روند کیلیر شدن ما میشه، یعنی بعد از اینکه بیاد مثل بقیه بچه ها که مثلاً هر 10 الی 14 روز یه آپ میشن، تازه مال ما هم بیفته رو غلطک آپ شدن
حالت خوب: یعنی کار منو شما یه جا گیر کرده، که اگه این گیر (جواب استعلام) حل بشه تمومه، و به صورت عادیش یه بار مثلاً امروز آپ میشیم، یه بارم فردا و روز بعدیش، شماره مون رو کیلیر اعلام میکنن.
البته همانطور که در امضاء م نوشتم، مصاحبه من در تاریخ 10 دسامبر بوده اما اولین آپدیتم برمیگرده به 3 ژانویه که تازه سایت سیس راه اندازی شده بود، یعنی اطلاعات از 10 دسامبر تا 3 ژانویه در دسترس نیست و معلوم نیست که کار روی پرونده من تا چه مرحله ای بوده،یعنی آیا جواب استعلامی از من دریافت کرده بودند یا نه، اما از همون ابتدای سایت سیس تا به کنون 3-28-31 ژانویه ، 5-20 فبروری ، 27 مارچ ، 9 آپریل و 9 می آپ شدم که این سه تای آخری به خاطر ایمیلهایی بود که خودم بهشون زدم...
پس با توجه به جواب اونا و مشاهداتی که خودمون داریم، کاری نمیشه کرد جزصبرو حتی نمیتونیم ایمیل بزنیم، مثلاً بگیم چی؟ چرا مارو تو سایت Ceac آپدیت نکردید؟؟؟ خوب جوابش معلومه، میگن از شما دیتای جدیدی دریافت نکردیم و هنوز پندینگ هستین، اما به محض اینکه جوابی دریافت کنیم، آپدیت کیستون تغییر میکنه و بقیه قضایا که در بالا گفتم...
در هر صورت دوست عزیز خواستم بگم که اصلاً بهش فکر نکن تا نوبت کیلیر شدن ما هم برسه، چون این تنها راهی هست که وجود داره... Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
چه حالی میکنن پرسنل سفارت توی انکارا..چون چپ و راست تعطیلی دارن..حالا اگه ایران بود فک کنم در کل سال چن روز بیشتر سفارت باز نبود..اگه روزی روزگاری قرار بشه آ م ر ی ک ا توی ایران سفارت داشته باشه فک کنم آفیسرا براش سرودست بشکنن از بس تعطیلی داریم تو ایران
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
تشکر کنندگان: zohre02 ، raham ، b_argi ، mrbonbon ، maryami2k4 ، hosseinshokri ، shatsi ، proje ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 14:33)zohre02 نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 13:57)raham نوشته:  

پس ایشالا این هفته نوبت اسباب کشی شماست

خدا از زبونتون بشنوه، بعد از 190 روزززززززززز به خدا خیلی صبر می خواد، یعنی 190 روز زل زدن به مانیتور و معلق بودن زندگی Sad
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-05-22 ساعت 14:40)raham نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 14:33)zohre02 نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 13:57)raham نوشته:  

پس ایشالا این هفته نوبت اسباب کشی شماست

خدا از زبونتون بشنوه، بعد از 190 روزززززززززز به خدا خیلی صبر می خواد، یعنی 190 روز زل زدن به مانیتور و معلق بودن زندگی Sad
دوست عزیز عجب صبر و تحملی داری. من بعد 50 روز دارم میپوکم..امید که زودتر از این سایت با دست پر به همراه بقیه بر و بکس مهاجرت کنین.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: arash_r15 ، maryami2k4 ، el333 ، abloom_ma ، raham ، Tir-Tapar ، proje ، گل نهال ، SANIJ ، رجبعلی ، jjbahale ، mhb161
رهام جون هفته دیگه ترکیه می بینمت دیگه ...
فکر کنم امروز کلی هوووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااا داشته باشیم ... پیشاپیش تبریک می گم
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-05-22 ساعت 14:40)raham نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 14:33)zohre02 نوشته:  پس ایشالا این هفته نوبت اسباب کشی شماست

اساتید معظم قبل از ما در جریان باشن که لیدر تیم شما و پرنسس و احتمالاً amirrayan هستید. پس لطفا تمامی تجریباتتون رو در اختیار پیروان راه خود قرار دهید، باشد که ما هم رستگار شویم.Smile

mr bonbon جان ممنون بابت پاسخی که دادی، منم این 2، 3 تا آپدیت آخری برای ایمیل بود. ولی خدائیش یه مقدار داره شرایط سخت میشه و نگران کننده. البته از دست آدم کاری ساخته نیست ولی خب فکر و خیال چیزیه که جنسش فرا ماده س و کنترلش سخت Wink
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
بچه ها راستی میدونستین که ،ماه میلادی بعدی، برو بچ آنکارا نان استاپ باید کار کنن، چون هیچ تعطیلی ندارن بدبختا. این یعنی اینکه ماه آینده تعداد کیلیر شدن به طرز چشمگیری بالا خواهد رفت... پس به خاطر خیل عظیم کیلیر شده های ماه آینده هی بیب هوراااااااااااااااااااا، هی بیب هوراااااااااااااااااا Big Grin Big Grin Tongue
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان