موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان منتظر
ما هم امروز 107 روزه كه منتظريم و سه هفته هست
كه اپديت نشديم،يه سئوال داشتم آليته ميدونم راجع بهش
صحبت شد ديروز رفتم دارالترجمه وكالت همسرمو براي
گرفتن پاسپورت بدم ترجمه كنن مترجم با اطمئنان ميگفت
كه مهر دادگستري و وزارت خارجه لازمه منم گفتم نميخواد
بازم گفتم سئوال كنم كسي قبلا بوده كه به خاطر اين مورد
بهش پاسپورتو نداده باشن.
البته شايد بگين چقدر سرخوشه بزار اول كلير بشي بعد اين فكرارو
بكن ولي من نظرم اينكه بهتره همه كارامونو انجام بديم كه به محض اينكه كلير شديم
سريع بريم براي گرفتن پاسپورتها.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-22 ساعت 08:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-22 ساعت 09:26 توسط afshin-b.)
(2013-05-22 ساعت 02:00)گل نهال نوشته: آقاي افشين شما چيكار به پسرت داري؟؟ خب اونو بذار پيش مامانش و برو ويزاي ٣تاتونو بگير و برگرد
گل نهال جان ما باید تجدید مدیکال کنیم و پسرم هم باید با ما بیاد.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-22 ساعت 01:51)afshin-b نوشته: سلام دوستان، ما که 17 می کلیر شدیم ، اگه 3 june بریم سفارت دیر نمیشه که؟ پسرم هفتۀ بعد مدرسش تموم میشه. لطفاً دوستانی که تجربه دارن راهنمائی کنن ، دو هفته فاصله مشکل پیش میاره یا نه؟ شما بعد از چند روز رفتید سفارت؟ لطفاً زود جواب بدید. متشکرم.
ما هم مشکل شما رو داریم.به اضافه ی اینکه بچه ها تا ۲۱ ام امتحان دارن.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-22 ساعت 10:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-22 ساعت 11:01 توسط babash.)
(2013-05-22 ساعت 01:51)afshin-b نوشته: سلام دوستان، ما که 17 می کلیر شدیم ، اگه 3 june بریم سفارت دیر نمیشه که؟ پسرم هفتۀ بعد مدرسش تموم میشه و ما باید تجدید مدیکال هم انجام بدیم. لطفاً دوستانی که تجربه دارن راهنمائی کنن ، دو هفته فاصله مشکل پیش میاره یا نه؟ شما بعد از چند روز رفتید سفارت؟ لطفاً زود جواب بدید. متشکرم.
سفارت ایروان به یکی از دوستان گفته بود که بعد از کلیر شدن تا 4 ماه وقت دارین بیان ویزاتون صادر بشه. اما بهتره زود بیاین.
قاعدتا نباید دو هفته مشکلی داشته باشه.
(2013-05-22 ساعت 01:51)afshin-b نوشته: سلام دوستان، ما که 17 می کلیر شدیم ، اگه 3 june بریم سفارت دیر نمیشه که؟ پسرم هفتۀ بعد مدرسش تموم میشه و ما باید تجدید مدیکال هم انجام بدیم. لطفاً دوستانی که تجربه دارن راهنمائی کنن ، دو هفته فاصله مشکل پیش میاره یا نه؟ شما بعد از چند روز رفتید سفارت؟ لطفاً زود جواب بدید. متشکرم.
سفارت ایروان به یکی از دوستان گفته بود که بعد از کلیر شدن تا 4 ماه وقت دارین بیاین ویزا تون رو بگیرین. ولی بهتره خیلی دیر نیاین.
قاعدتا دو هفته تاخیر اشکالی ایجاد نمیکنه.
سلام. آقای افشین ب نمیدونم چرا پستهام در جواب شما نمیاد.
امیدوارم این طوری بیاد!
سفارت ایروان به یکی از دوستان گفته بود که بعد از کلیر شدن تا 4 ماه وقت داره برای گرفتن ویزا بیاد. اما بهتره که خیلی دیر نکنه.
قاعدتا دو هفته تاخیر نباید اشکالی ایجاد کنه.
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
MEHDIREZAEI عزیز با تشکر از اطلاع رسانی خوبتون، میشه لطف کنید و یه آماری هم از هفته سوم اپریل بدید؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-22 ساعت 00:58)honey rahmati نوشته: (2013-05-22 ساعت 00:22)immigrant2us نوشته: سلام ما هفته دوم مي مصاحبه داشتيم سايت سفارت رو كه چك ميكنم فقط اسم من رو نوشته كه مشمول مراحل اداري است در حاليكه خبرياز اسم همسرم كه برنده اصلي بودن و پسرمون نيست. دوستان با تجربه لطفا راهنمايي كنيد اين يعني چي؟ آيا اين به معناي كلير بودن همسر و فرزند هست يا معني ديگه اي داره؟
م
ممنون
سلام دقیقا شرایط ما هم مثل شماست و اسم من و پسرم توی سایت سفارت نیست فقط اسم همسرم قید شده ولی توی سایت سیس اسم هر سه ما هست شاید منظورش همینه که فقط شوهرم باید پرونده اش بررسی بشه البته وقتی متن انگلیسی سفارت رو بخونی تقریبا منظورش همینه اگه کسی چیزی میدونه بگه ما رو هم باخبر کنه
سلام
شرایط ما هم همینطور هست. من برنده اصلی هستم ولی تو سایت ابوظبی فقط اسم همسرم هست. فکر میکنم به این دلیل باشد که آنها در حقیقت کلیرنس خورده اند. اگر کسی اطلاعات دیگری دارد، ممنون میشم در میان بگذارند.
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از بين شماكه كلير شدين يا نشدين هنوز كسي هست كه توي يه شركت تحريم شده يا دولتي كاركرده باشه و به خاطر اون به مشكل خورده ؟
اگه كسي هست لطفا" از وضعيت بررسيش يه توضيحي بده .
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS