کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با سلام به دوستان منتظر
ما هم امروز 107 روزه كه منتظريم و سه هفته هست
كه اپديت نشديم،يه سئوال داشتم آليته ميدونم راجع بهش
صحبت شد ديروز رفتم دارالترجمه وكالت همسرمو براي
گرفتن پاسپورت بدم ترجمه كنن مترجم با اطمئنان ميگفت
كه مهر دادگستري و وزارت خارجه لازمه منم گفتم نميخواد
بازم گفتم سئوال كنم كسي قبلا بوده كه به خاطر اين مورد
بهش پاسپورتو نداده باشن.
البته شايد بگين چقدر سرخوشه بزار اول كلير بشي بعد اين فكرارو
بكن ولي من نظرم اينكه بهتره همه كارامونو انجام بديم كه به محض اينكه كلير شديم
سريع بريم براي گرفتن پاسپورتها.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: lilistar ، b_argi ، hushmandco ، sce ، shatsi ، KOUROSHAVIN ، گل نهال ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 02:00)گل نهال نوشته:  آقاي افشين شما چيكار به پسرت داري؟؟ خب اونو بذار پيش مامانش و برو ويزاي ٣تاتونو بگير و برگرد
گل نهال جان ما باید تجدید مدیکال کنیم و پسرم هم باید با ما بیاد.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
بچه ها به نظرتون من چرا اصلا حتی آپدیت هم نمیشم، دوباره این هفته هم میاد و میره بعد ما همینجوری یاردان قولی باقی می مونیم Sad. چی کار کنم؟ هم اکنون نیازمند یاری رنگارنگ شما هستیم Wink باور نکردنیه رکورد 170 روزو دارم میزنم. باز حداقل امید دارم که اگه تا 10 روزه دیگه نیومد با توپ پر می تونم بهشون ایمیل بزنم
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
(2013-05-22 ساعت 01:51)afshin-b نوشته:  سلام دوستان، ما که 17 می کلیر شدیم ، اگه 3 june بریم سفارت دیر نمیشه که؟ پسرم هفتۀ بعد مدرسش تموم میشه. لطفاً دوستانی که تجربه دارن راهنمائی کنن ، دو هفته فاصله مشکل پیش میاره یا نه؟ شما بعد از چند روز رفتید سفارت؟ لطفاً زود جواب بدید. متشکرم.
ما هم مشکل شما رو داریم.به اضافه ی اینکه بچه ها تا ۲۱ ام امتحان دارن.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: b_argi ، raham ، mnajafinobar ، raam12000 ، afshin-b ، sce ، گل نهال ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 07:39)parvin_peikani نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 00:58)honey rahmati نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 00:22)immigrant2us نوشته:  سلام ما هفته دوم مي مصاحبه داشتيم سايت سفارت رو كه چك ميكنم فقط اسم من رو نوشته كه مشمول مراحل اداري است در حاليكه خبرياز اسم همسرم كه برنده اصلي بودن و پسرمون نيست. دوستان با تجربه لطفا راهنمايي كنيد اين يعني چي؟ آيا اين به معناي كلير بودن همسر و فرزند هست يا معني ديگه اي داره؟
م
ممنون

سلام دقیقا شرایط ما هم مثل شماست و اسم من و پسرم توی سایت سفارت نیست فقط اسم همسرم قید شده ولی توی سایت سیس اسم هر سه ما هست شاید منظورش همینه که فقط شوهرم باید پرونده اش بررسی بشه البته وقتی متن انگلیسی سفارت رو بخونی تقریبا منظورش همینه اگه کسی چیزی میدونه بگه ما رو هم باخبر کنه

دوستان عزیز سلام هر روز یه چیز تازه تر توی مهاجرسرا می خونیمو استرسمون بیشتر میشه ، میشه محبت کنین بگین غیر از سیس که اسامی و مراحل کارو نشون میده کدوم سایت سفارته که همین کارو می کنه و الان مال شما مغایرت داره ؟
ما مصاحبمون آنکارا بود و الان توی سیس اسم هر دومون یعنی من و همسرم مراحل اداریو نشون میده آیا اینی گفتین مربوط به ابوظبیه یا آنکارا هم همچین سایتیو داره ؟

این موضوع فقط مال سفارت ابوظبی هست
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، KOUROSHAVIN ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 08:52)afshin-b نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 02:00)گل نهال نوشته:  آقاي افشين شما چيكار به پسرت داري؟؟ خب اونو بذار پيش مامانش و برو ويزاي ٣تاتونو بگير و برگرد
گل نهال جان ما باید تجدید مدیکال کنیم و پسرم هم باید با ما بیاد.
خوب ویزا که واجب تره تا امتحان آخه ! امتحان رو میشه شهریور داد و نمره قبولی گرفت ولی آیا میشه ویزا رو دوباره گرفت؟؟؟؟اگه باز چک بخورید به خاطر دیر رفتن چی؟ من نمیدونم آیا مدرک دبستان یا دبیرستان اینجا رو در امریکا دقیقا در همون رتبه قبول دارن یا نه ولی به نظر میرسه یه سال عقب موندن از درس بهتر از هیچ وقت نرفتنه Smile

تشکر کنندگان: b_argi ، afshin-b ، sce ، گل نهال ، raham ، zohre02 ، mhb161 ، efah
(2013-05-22 ساعت 09:34)Rira2013 نوشته:  سلام دوستان عزیز. امیدوارم همتون انشااله به زودی کلیر بشید. یک سوالی داشتم که تو بخش انتظار برای مصاحبه پرسیدم ولی کسی جوابما نداد. الان چون می دونم شما این پروسه را طی کردید ازتون می خوام راهنماییم کنید. من می خوام امروز مدارکم را برای آنکارا بفرستم. 2 هفته ی دیگه مصاحبه دارم. می خوام بدونم اصل نامه ی تمکن مالی بانک را بفرستم یا کپی اش را؟ در مورد اسپانسر چی ؟ اصل فرمی که پر کرده را بفرستم یا کپی ؟ و اینکه مدارک را با DHL تو خ وزرا بفرستم؟
ممنون می شم زودتر جوابما بدید.

دوست عزیز فقط کپی مدارک را ارسال کنید و اصل را روز مصاحبه باجه تحویل مدارک تحویل میدهید!
پست DHL در تهران کلأ خوبه ولی حالا اگر دوستان بطور خصوص وزرا را توصیه کردند من اطلاع ندارم!!!
موفق باشید و التماس دعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، tajhizgaran ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 08:22)Alirezaa2013 نوشته:  با سلام به دوستان منتظر
ما هم امروز 107 روزه كه منتظريم و سه هفته هست
كه اپديت نشديم،يه سئوال داشتم آليته ميدونم راجع بهش
صحبت شد ديروز رفتم دارالترجمه وكالت همسرمو براي
گرفتن پاسپورت بدم ترجمه كنن مترجم با اطمئنان ميگفت
كه مهر دادگستري و وزارت خارجه لازمه منم گفتم نميخواد
بازم گفتم سئوال كنم كسي قبلا بوده كه به خاطر اين مورد
بهش پاسپورتو نداده باشن.
البته شايد بگين چقدر سرخوشه بزار اول كلير بشي بعد اين فكرارو
بكن ولي من نظرم اينكه بهتره همه كارامونو انجام بديم كه به محض اينكه كلير شديم
سريع بريم براي گرفتن پاسپورتها.

دوست عزیز مهر دارالترجمه فقط نیاز هست دیگه هیچی نمیخواد ما هم وکالتنامه رو تهیه کردیم بهتره که کارامونو انجام بدیم تا وقتی کلیر شدیم با آرامش بیشتر به کارامون برسیمSmile

تشکر کنندگان: lilac ، mehdi didam ، گل نهال ، b_argi ، shatsi ، رجبعلی ، sce ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 08:53)mehdi didam نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 17:37)Szsanazsz نوشته:  من طبع شعرم بد نيست فقط الان تو مود نيستم. فقط خواستم دو خط تلگراف به آنكارا بدم غيرمستقيم.
Ahay Ankara
I am telling the door for the wall to hear.Dig jan harche sooner.I am so ghatipati.my dog side is coming up.

این چی میگه ؟؟؟Big Grin
حاج خانم ! من ترکی بیلمیرم ، آما ایول دارنی ، همین ابیات به زبان ترکیبی کفاریزیشن ، نشون میده خیلی هم طبع شعر یا طنز داری فقط هر وقت توی مود بودی یه دو بیتی مشتی در مزمت انتظار و یا محاسن اون بفرما لطفا" ، نمیشه که همش جدی بود یا خشن !
در پي استقبال شما هم اكنون يك شعر سرودم...بروم جلسه و بيام و اونو بذارم.بذارم؟
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: lilac ، rouzbehdarvishi ، mehdi didam ، amir82 ، b_argi ، hushmandco ، sce ، zohre02 ، AsemanAbee ، noura ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 01:51)afshin-b نوشته:  سلام دوستان، ما که 17 می کلیر شدیم ، اگه 3 june بریم سفارت دیر نمیشه که؟ پسرم هفتۀ بعد مدرسش تموم میشه و ما باید تجدید مدیکال هم انجام بدیم. لطفاً دوستانی که تجربه دارن راهنمائی کنن ، دو هفته فاصله مشکل پیش میاره یا نه؟ شما بعد از چند روز رفتید سفارت؟ لطفاً زود جواب بدید. متشکرم.

سفارت ایروان به یکی از دوستان گفته بود که بعد از کلیر شدن تا 4 ماه وقت دارین بیان ویزاتون صادر بشه. اما بهتره زود بیاین.
قاعدتا نباید دو هفته مشکلی داشته باشه.

(2013-05-22 ساعت 01:51)afshin-b نوشته:  سلام دوستان، ما که 17 می کلیر شدیم ، اگه 3 june بریم سفارت دیر نمیشه که؟ پسرم هفتۀ بعد مدرسش تموم میشه و ما باید تجدید مدیکال هم انجام بدیم. لطفاً دوستانی که تجربه دارن راهنمائی کنن ، دو هفته فاصله مشکل پیش میاره یا نه؟ شما بعد از چند روز رفتید سفارت؟ لطفاً زود جواب بدید. متشکرم.

سفارت ایروان به یکی از دوستان گفته بود که بعد از کلیر شدن تا 4 ماه وقت دارین بیاین ویزا تون رو بگیرین. ولی بهتره خیلی دیر نیاین.
قاعدتا دو هفته تاخیر اشکالی ایجاد نمیکنه.

سلام. آقای افشین ب نمیدونم چرا پستهام در جواب شما نمیاد.
امیدوارم این طوری بیاد!
سفارت ایروان به یکی از دوستان گفته بود که بعد از کلیر شدن تا 4 ماه وقت داره برای گرفتن ویزا بیاد. اما بهتره که خیلی دیر نکنه.
قاعدتا دو هفته تاخیر نباید اشکالی ایجاد کنه.
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: afshin-b ، b_argi ، shatsi ، رجبعلی ، sce ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 23:12)sentinel نوشته:  درود به همه دوستان
از 23 اپریل که مصاحبه داشتم تا امروز یه بار هم آپدیت نشدم، به نظرتون این طبیعیه ؟

بله دوست عزيز طبيعيه.
سفارت ابوظبي يكي دو بار به فاصله دو سه روز بعد از مصاحبه آپديت مي كنه كه نشاندهنده ارسال اطلاعات از سفارت به آمريكا براي بررسي كيس هستش. يكي دو بار هم قبل از كلير كردن كه نشاندهنده اتمام تحقيقات و برگرداندن اطلاعات كيس به سفارت هست. كه البته با توجه به شلوغ شدن سفارت ابوظبي در ماههاي اخير مدت زمان اين روند يه مقدار طولاني تر شده.
دوستاني كه منتظر كلير شدن هستند مي بايست از ساعت 5 عصر تا 12 شب كيس خودشونو توي سايت سيس چك كنند و در صورتي كه آپديت صورت گرفت صبح روز بعد در سايت ابوظبي چك كنند.
من فكر مي كنم سفارت در هر هفته چند تا ليست تهيه مي كنه و ارسال مي كنه و به همين ترتيب از سمت مقابل ليست ها چك شده و به سفارت بركگردانده مي شوند
مثلا در هفته اول آپريل دو ليست داشتيم كه در ليست اول 7 كيس 4 آپريل آپديت شده بودند و آپديت بعديشون با هم 13 مي ساعت 5 عصر بود و 14 مي كلير شدند. و ليست دوم 2 كيس 5 آپريل آپديت شده بودند و آپديت بعديشون 14 مي بود كه 15 مي كلير شدند.
در مورد هفته دوم آپريل دو ليست داريم :
ليست اول شامل 10 كيس با تاريخ آپديت 10 آپريل
ليست دوم شامل 5 كيس با تاريخ آپديت 12 آپريل.
كه بي صبرانه منتظر آپديت و كلير شدن اين دو ليست هستيم.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
MEHDIREZAEI عزیز با تشکر از اطلاع رسانی خوبتون، میشه لطف کنید و یه آماری هم از هفته سوم اپریل بدید؟
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، گل نهال ، b_argi ، sce ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 00:58)honey rahmati نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 00:22)immigrant2us نوشته:  سلام ما هفته دوم مي مصاحبه داشتيم سايت سفارت رو كه چك ميكنم فقط اسم من رو نوشته كه مشمول مراحل اداري است در حاليكه خبرياز اسم همسرم كه برنده اصلي بودن و پسرمون نيست. دوستان با تجربه لطفا راهنمايي كنيد اين يعني چي؟ آيا اين به معناي كلير بودن همسر و فرزند هست يا معني ديگه اي داره؟
م
ممنون

سلام دقیقا شرایط ما هم مثل شماست و اسم من و پسرم توی سایت سفارت نیست فقط اسم همسرم قید شده ولی توی سایت سیس اسم هر سه ما هست شاید منظورش همینه که فقط شوهرم باید پرونده اش بررسی بشه البته وقتی متن انگلیسی سفارت رو بخونی تقریبا منظورش همینه اگه کسی چیزی میدونه بگه ما رو هم باخبر کنه

سلام

شرایط ما هم همینطور هست. من برنده اصلی‌ هستم ولی‌ تو سایت ابوظبی فقط اسم همسرم هست. فکر می‌کنم به این دلیل باشد که آنها در حقیقت کلیرنس خورده اند. اگر کسی‌ اطلاعات دیگری دارد، ممنون میشم در میان بگذارند.
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، ani_sheiton ، zohre02 ، lilac ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 11:08)lilac نوشته:  MEHDIREZAEI عزیز با تشکر از اطلاع رسانی خوبتون، میشه لطف کنید و یه آماری هم از هفته سوم اپریل بدید؟

در هفته سوم 12 كيس كليرنس خوردند
در ليست اول 6 كيس با تاريخ آپديت 16 آپريل
و در ليست دوم 5 كيس با تاريخ آپديت 17 آپريل
و1 كيس به ليست هفته بعد با تاريخ آپديت 23 آپريل رفته كه با 5 كيس از هفته چهارم جمعا شده 6 كيس.
در هفته چهارم يه ليست ديگه هم داريم كه شامل 4 كيس هستند و 24 آپريل آپديت شدند.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، shatsi ، lilac ، e76779 ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161
دوستان از بين شماكه كلير شدين يا نشدين هنوز كسي هست كه توي يه شركت تحريم شده يا دولتي كاركرده باشه و به خاطر اون به مشكل خورده ؟
اگه كسي هست لطفا" از وضعيت بررسيش يه توضيحي بده .
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، zohre02 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان