کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-26 ساعت 19:57)ali.rajabi12 نوشته:  اهای ملت من میخوام فردا با توپ پور زنگ بزنم کی سی سی شمارشونو بدین به من !!!
یعنی چی آخه!!

شماره رو ندين تورو خدا من خون تو چشماي اين دوستمون ميبينم. يكي بگيره اين دوست عزيزمون رو Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
آقا ما در همسایگیمون خانم وآقای پیری زندگی میکنن که خوب به مقتضای سنی کمی محتاط و ترسو هستند دیروز میگفت یه آقایی مشکوک تو کوچه میچرخیده مواظب باشید دزد نباشه .خواستم بهش بگم نترسید اومدن در مورد ما تحقیق کنن .خخخخخخخخخخخ
به نظرم همین روزا یک آپدیتی داشته باشیم .Big Grinوالا با این تحقیقاشون Big Grin
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

(2013-05-26 ساعت 17:23)sentinel نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 15:45)alaleh_al نوشته:  ما هم هیچی خبری نیست.
جان هر کی دوست دارین یکی بگه الان در حال حاضر بخواهیم ایمیل بزنیم آدرس ایمیل چیه؟ کلا که بیخیال شدم از متنی که باید بنویسم که بخواد یکی بگه چیه یا تو کدوم تایپیک باید دنبالش بگردم. سه بار سوال کردم محض رضای خدا هیچ کس جواب نداد. حالا یک آدم دل رحمی پیدا شه جواب مارو بده

ما هم هیچی خبری نیست. جان هر کی دوست دارین یکی بگه الان در حال حاضر بخواهیم ایمیل بزنیم آدرس چیه؟ کلا که بیخیال شدم از متنی که باید بنویشم که بخواد یکی بگه چیه یا تو کدوم تایپیک باید دنبالش بگردم. سه بار سوال کردم محض رضای خدا هیچ کس جواب نداد. حالا یک آدم دل رحمی پیدا شه جواب مارو بده

درود بر شما
فکر میکنم آدرس ایمیل ابوظبی DubaiWarden@state.gov باشه ولی باز هم از دوستان قدیمی بپرسی بد نیست
موفق باشی

البته از آدرس زیر هم میتونید استفاده کنید، همین الان پیداش کردمBig GrinRolleyes
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: b_argi ، lonelyman ، lilac ، Soap McTavish ، hamedhamed ، ikamaly ، sce ، alaleh_al ، kouroshd ، zohre02 ، mohammadrezah ، mhb161
سلام دوستان من دیروز ویزا را دریافت نمودم و مراحل آن بدین شرح است: تاریخ مصاحبه 13 نوامبر 2012 در آنکارا_تاریخ کلییر 17 می 2013 (27 اردیبهشت)و در نتیجه مدیکا ل مجدد تعلق گرفت_ یکشنبه (29 اردیبهشت)به انستیتو پاستور مراجعه و کارت زرد جدید تهیه نمودم _تاریخ پرواز با ماهان ساعت هفت ونیم (دوشنبه 29اردیبهشت)و در همان روز حدود ساعت 11 رفتم سفارت و سفارت مدیکال مجدد خواست ولی معرفی نامه نداد از آنجا رفتم برای مدیکال مجدد و مراحل پزشکی قبلی انجام شد(هزینه حدود 145 دلار)و روز سه شنبه ساعت 11 صبح ننایج پزشکی را دریافت و به سفارت تحویل نمودم _ ساعت 11 روز شنبه(2 خرداد )یو پی اس ویزا را آورد.

ارسال
(2013-05-26 ساعت 21:10)fatemeh honari نوشته:  سلام دوستان من دیروز ویزا را دریافت نمودم و مراحل آن بدین شرح است: تاریخ مصاحبه 13 نوامبر 2012 در آنکارا_تاریخ کلییر 17 می 2013 (27 اردیبهشت)و در نتیجه مدیکا ل مجدد تعلق گرفت_ یکشنبه (29 اردیبهشت)به انستیتو پاستور مراجعه و کارت زرد جدید تهیه نمودم _تاریخ پرواز با ماهان ساعت هفت ونیم (دوشنبه 29اردیبهشت)و در همان روز حدود ساعت 11 رفتم سفارت و سفارت مدیکال مجدد خواست ولی معرفی نامه نداد از آنجا رفتم برای مدیکال مجدد و مراحل پزشکی قبلی انجام شد(هزینه حدود 145 دلار)و روز سه شنبه ساعت 11 صبح ننایج پزشکی را دریافت و به سفارت تحویل نمودم _ ساعت 11 روز شنبه(2 خرداد )یو پی اس ویزا را آورد.

ارسال
خانم هنری سلام
خیلی بهتون تبریک میگم، ایشالله که هر چه زودتر مقدمات سفرتون رو بچینین. راستی شما اولین نفر از پیش کسوتهای سال 2013 هستین که بعد از تجدید مدیکال، ویزاتون رو دریافت کردین...
پس هی بیب هوراااااااااااااااااااااااا، هی بیب هوراااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-26 ساعت 21:10)fatemeh honari نوشته:  سلام دوستان من دیروز ویزا را دریافت نمودم و مراحل آن بدین شرح است: تاریخ مصاحبه 13 نوامبر 2012 در آنکارا_تاریخ کلییر 17 می 2013 (27 اردیبهشت)و در نتیجه مدیکا ل مجدد تعلق گرفت_ یکشنبه (29 اردیبهشت)به انستیتو پاستور مراجعه و کارت زرد جدید تهیه نمودم _تاریخ پرواز با ماهان ساعت هفت ونیم (دوشنبه 29اردیبهشت)و در همان روز حدود ساعت 11 رفتم سفارت و سفارت مدیکال مجدد خواست ولی معرفی نامه نداد از آنجا رفتم برای مدیکال مجدد و مراحل پزشکی قبلی انجام شد(هزینه حدود 145 دلار)و روز سه شنبه ساعت 11 صبح ننایج پزشکی را دریافت و به سفارت تحویل نمودم _ ساعت 11 روز شنبه(2 خرداد )یو پی اس ویزا را آورد.
ارسال
همیشه موفق و صبور باشید
صبور که بودین
دیTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-05-26 ساعت 19:57)ali.rajabi12 نوشته:  اهای ملت من میخوام فردا با توپ پور زنگ بزنم کی سی سی شمارشونو بدین به من !!!
یعنی چی آخه!!
سلام دوستان من.
روايت :

يه روز عمو سام با دو سه تا از بروبچه هاي لات آري باز چغندر آباد داشتند تو والت استريتشون دلي دلي كنان قدم ميزدند و براي چغندرهاي , چغندر پاشا نقشه ميكشيدند كه يكي از برو بچه هاي سيس آباد اومد سمتشونو گفت: عمو سام اين ويزاي مارو بده.
عمو سام يه نگاه به رفيقاش كردو با خنده و لهن متفاوتي گفت فرزندم برو فردا بيا بهت ميدم.
فرداي اون روز دوباره بچه سيس آباديه عموسام رو با همون رفيقاش ديد كه دارن لبو ميخورن رفت پيششونو گفت: عمو سام اين ويزاي مارو بده بريم.
عمو ايندفعه به رفيقاش يه نگاهي متفاوت انداخت و گفت :گفتم كه فردا بيا بهت بدم.
رفيق سيس آبادي ما چشمي گفت و رفت و خلاصه اين موضوع چندين بار در مكانهاي مختلف پيش اومد تا اينكه يه روز عمو سام رو ديد كه تنهايي داره ميره (چغندر هوس) با كمال احترام و ادب ميره پيشش و ميگه عمو جون اين ويزاي ما رو بده بريم.عمو يه نگاه صفيه اندر عاقل به رفيقمون كردو گفت: چايي نخورده پسر عمو شدي كدوم ويزا ؟كدوم كشك ؟مثل اينكه خودتم هم باورت شده ؟برو عمو سركاري...
رفيق سيس آباديمون در كمال خونسردي و آرامش سري تكان دادو گفت : عمو ايندفعه ديگه گو.... براي حرفم شاهد دارم هوارتا.
چغندر آبادياي چغندر تپه و برو بچه هاي خيابون والت استريت همه شاهدن كه شما به من يه ويزا بدهكاري حالا ميخواي به زبون خوش بدي يا برم سو بكونمت و ازت شكايت كنم.
الغصه سرتون رو درد نيارم ويزاهه به گردن عمو سام بار شدو حواسش جمع شد و يه لايحه برد تو (چوغنگرهشون) و لايحه تبديل موضوع (لات آري) رو به (لات خير) به راي گيري گذاشت...
بقيه شو جون دايي نميدونم چي شد اونها كه ميدونن لطفا روايت دايي رو كامل كنند و نقطه پاياني رو بزارن.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-05-26 ساعت 19:02)yousef_eidi نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 00:02)genius_m9 نوشته:  سلام
روز مصاحبه آفیسر گفت زمانی که شماره کیس شما در سایت اعلام شد یکی از شما یعنی من یا مادرم برای دریافت ویزا کافی است که بیاید . حالا می خواستم ببینم که اگر من بخوام برم با توجه به این که مادرم برنده ی اصلی هست نیازی به گرفتن وکلات محضری هست ؟

سلام
روز مصاحبه آفیسر گفت وقتی شماره ی کیس شما در سایت اعلام شد یکی از شما میتونه برای گرفتن ویزا بیاد . حالا می خواستم ببینم اگر من بخوام برم باید از طرف مادرم که برنده ی اصلی هست وکالت داشته باشم ؟

سلام
روز مصاحبه آفیسر گفت وقتی شماره ی کیس شما در سایت اعلام شد یکی از شما میتونه برای گرفتن ویزا بیاد . حالا می خواستم ببینم اگر من بخوام برم باید از طرف مادرم که برنده ی اصلی هست وکالت داشته باشم ؟

سلام دوست عزیز نیازی نیست هرکس میتونه با به همراه داشتن پاسپورتاتون ویزاتونو بگیره

سلام آفيسر به من گفت بايد وكالت نامه بياري ولي براي بچه لازم به وكالت نامه نيست
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: hamedhamed ، lonelyman ، hushmandco ، sce ، رجبعلی ، ani_sheiton ، shatsi ، b_argi ، zohre02 ، farshadsh ، mhb161
(2013-05-26 ساعت 15:07)b_argi نوشته:  دوستان عزیز، احیانا اگه قرار بود فرم خاصی مثل 9 سوالی یا درخواست رزومه کاری برامون ایمیل بشه، آفیسر محترم حتما بهمون همون جا میگفت؟؟؟؟؟؟Rolleyes

من شنیده بودم که آفیسر بعد از مصاحبه فرم رو واسه بعضی از دوستان ارسال کرده . و صرفا زمانی نیاز میشه که متقاضی نتونه آفیسر رو قانع کنه که داره چکار میکنه و شرکتی که در اون کار میکنه کارش چیه ...
اگه تا الان این فرم رو به شما ندادن پس دیگه نباید انتظار دریافت اون فرم رو داشته باشید قاعدتا" ...
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: sce ، رجبعلی ، shatsi ، b_argi ، mohammadrezah ، mhb161
(2013-05-26 ساعت 20:31)mrbonbon نوشته:  
یعنی چی آخه!!
دوست عزیز نکشیشون Big Grin
البته اینم بگم فردا کل آمریکا تعطیله ها، کسی جواب نمیده بهت. بزار پس فردا دمار از روزگارشون در بیار... Tongue
راستی به کی سی سی بدبخت چیکار داری باید زنگ بزنی به DOS

اییییییییییییییییی....چشم..شماره DOS هم بدین لطفن...

(2013-05-26 ساعت 20:13)sentinel نوشته:  
یعنی چی آخه!!

0012026631225داخلی 1 بعد هم شماره 0 را شماره گیری کنید
موفق باشید

ممنون...به جون همون یه بچه نداشتم حالی ازشون بگیرم. بچه ها هوا مو داشته باشیدSad

(2013-05-26 ساعت 21:59)zanganeh نوشته:  
یعنی چی آخه!!
سلام دوستان من.
روايت :

يه روز عمو سام با دو سه تا از بروبچه هاي لات آري باز چغندر آباد داشتند تو والت استريتشون دلي دلي كنان قدم ميزدند و براي چغندرهاي , چغندر پاشا نقشه ميكشيدند كه يكي از برو بچه هاي سيس آباد اومد سمتشونو گفت: عمو سام اين ويزاي مارو بده.
عمو سام يه نگاه به رفيقاش كردو با خنده و لهن متفاوتي گفت فرزندم برو فردا بيا بهت ميدم.
فرداي اون روز دوباره بچه سيس آباديه عموسام رو با همون رفيقاش ديد كه دارن لبو ميخورن رفت پيششونو گفت: عمو سام اين ويزاي مارو بده بريم.
رفيق سيس آبادي ما چشمي گفت و رفت و خلاصه اين موضوع چندين بار در مكانهاي مختلف پيش اومد تا اينكه يه روز عمو سام رو ديد كه تنهايي داره ميره (چغندر هوس) با كمال احترام و ادب ميره پيشش و ميگه عمو جون اين ويزاي ما رو بده بريم.عمو يه نگاه صفيه اندر عاقل به رفيقمون كردو گفت: چايي نخورده پسر عمو شدي كدوم ويزا ؟كدوم كشك ؟مثل اينكه خودتم هم باورت شده ؟برو عمو سركاري...
رفيق سيس آباديمون در كمال خونسردي و آرامش سري تكان دادو گفت : عمو ايندفعه ديگه گو.... براي حرفم شاهد دارم هوارتا.
چغندر آبادياي چغندر تپه و برو بچه هاي خيابون والت استريت همه شاهدن كه شما به من يه ويزا بدهكاري حالا ميخواي به زبون خوش بدي يا برم سو بكونمت و ازت شكايت كنم.
الغصه سرتون رو درد نيارم ويزاهه به گردن عمو سام بار شدو حواسش جمع شد و يه لايحه برد تو (چوغنگرهشون) و لايحه تبديل موضوع (لات آري) رو به (لات خير) به راي گيري گذاشت...
بقيه شو جون دايي نميدونم چي شد اونها كه ميدونن لطفا روايت دايي رو كامل كنند و نقطه پاياني رو بزارن.

داداش این چه حرفیهههههه...خیالت راحت این قضیه حداقل برای ما ها 2013 ها نیست...نبینم دیگه از این حرف ا بزنی ها داداش..نووووکررررمممم.
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: گل نهال ، hushmandco ، sce ، zanganeh ، رجبعلی ، lonelyman ، shatsi ، b_argi ، farshadsh ، mohammadrezah ، mhb161
دوستان los_angeles عزیز ویزاشونو گرفتند.
میخوام اسمشونو از منتظرسرا خط بزنم.
کسی میدونه تاریخ کلیرنسشون کی بوده؟
(2013-05-26 ساعت 23:28)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 20:31)mrbonbon نوشته:  
یعنی چی آخه!!
دوست عزیز نکشیشون Big Grin
البته اینم بگم فردا کل آمریکا تعطیله ها، کسی جواب نمیده بهت. بزار پس فردا دمار از روزگارشون در بیار... Tongue
راستی به کی سی سی بدبخت چیکار داری باید زنگ بزنی به DOS

اییییییییییییییییی....چشم..شماره DOS هم بدین لطفن...

(2013-05-26 ساعت 20:13)sentinel نوشته:  
یعنی چی آخه!!

0012026631225داخلی 1 بعد هم شماره 0 را شماره گیری کنید
موفق باشید

ممنون...به جون همون یه بچه نداشتم حالی ازشون بگیرم. بچه ها هوا مو داشته باشیدSad

(2013-05-26 ساعت 21:59)zanganeh نوشته:  
یعنی چی آخه!!
سلام دوستان من.
روايت :

داداش این چه حرفیهههههه...خیالت راحت این قضیه حداقل برای ما ها 2013 ها نیست...نبینم دیگه از این حرف ا بزنی ها داداش..نووووکررررمممم.
سلام دوست من.
دداش گولوم برو تو عمق مطلب , قربونت مو خيالوم راحته , تازه طرف حساب مو آدماي ناناحته. جونه دداش بوزگرم بيا بيخياله مطلب بشم.راستي چي خبرا؟حالت خوبه؟از غلعه ما چو خبرا دري؟ گو (گاو) عمو سي حسن اويست (حامله )بود , زئيد(وضع حمل كردن) يا نزئيد؟راستي از كوچو كلممد چوخبر دري بترغيد يا هنو د مين هولي موك مزنه به آخورا؟
تشکر کنندگان: hushmandco ، lonelyman ، shatsi ، b_argi ، farshadsh ، mohammadrezah ، sce ، mhb161
(2013-05-26 ساعت 23:42)امیر مهاجر نوشته:  دوستان los_angeles عزیز ویزاشونو گرفتند.
میخوام اسمشونو از منتظرسرا خط بزنم.
کسی میدونه تاریخ کلیرنسشون کی بوده؟

من ازشون پرسيدم ولي به پيام خصوصيم هنوز جواب ندادن..
ولي طي بررسي هاي شديد و عميقي كه انجام دادم ؛) به نتيجه رسيدم كه همون ١٠ مي به احتمال زياد كلير شدن.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
(2013-05-26 ساعت 17:34)lilac نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 16:46)Mahbaran نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 15:39)alaleh_al نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 15:33)kouroshd نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 15:20)آرش کمانگیر نوشته:  سلام دوستان از ابوظبی وا مونده کسی آپدیت داشته تو این چند روزه؟ Sad

خیر,من نداشتمSmile
ما هم هیچی. چرا اینجوریه؟

از مال ما هم هیچ خبری نیست، Sadیکی نیست بگه اونوقت چرا؟ ( چراش رو باید بکشید و بخونید)Big Grin

دوستان عزیز سفارت ابوظبی جمعه ، شنبه و امروز یکشنبه(Memorial day) تعطیل بوده، ایشالا از فردا و تا آخر این هفته دوباره آپدیت ها شروع خواهد شد.... به امید کلیر شدن تمامی دوستان....Smile
ماهم همچنان منتظریم 7 روز دیگه میشم 60 روزه امیدوارم این هفته همه خبرهای خوب بشنویم.
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
سلام به همه دوستان منتظر
والا یکی از دوستان نوشته بودن که ماهایی که کلرینس مون طولانی شده خودمون می دونیم چرا ولی به دلایلی نمی خواهیم به دیگران بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه عرض کنم شاید درست می گن ولی متاسفانه ما خودمون یادمون نمی یاد که چی کار کردیم وگرنه می گفتیم چون اینجا نه فامیلی هست و نه همسایه ای و نه همکاری. به هر جهت اگر با طولانی شدن کلیرینسمون باعث ناراحتی و ایجاد استرس در کسی شدیم معذرت می خواهیم.
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان