کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
فقط 6 روز مونده تا 180 روز! دیگه می تونم ایمیل بزنم به سفارت. به نظرتون چطوری سفارت رو به توپ ببندم با ایمیلهام؟ Big Grin. کاش حداقل با ایمیل کاری پیش می رفتSad
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
خدا را چه دیدی شاید این هفته ما هم کلیر شدیمRolleyesRolleyes

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند …
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست چون خدایی هست Shy… آری و چه زیبا نوشته بود !
همواره با خود تکرار میکنم امیدی هست ؛ چون خدایی هست

پس از 167 روز انتظار....پس از چهار هزار و هشت ساعت
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-26 ساعت 12:49)mohammad fazli نوشته:  خدايا
اين هفته رومو زمين ننداز
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
محمد جان سلام،
چرا اینقدر بی تابی میکنی برادر من. ریلکس باش، ماها هم یه روزی بععععله...
هر وقت دیدی داره این انتظار فشار میاره، یاد من بیفت. حالا میگی چرا یاد تو؟
زیرا درست روزی که تو رفتی برای مصاحبه (20 فبروری) من آخرین باری بود که در سایت ceac بعد از 72 روز توسط خودشون آپدیت شدم. حالا این یعنی چی؟ یعنی اینکه شما 95 روز منتظری که کیلیر بشی، من 95 روزه منتظرم تا اون نامردا یه بار دیگه منو آپ کنن. شما فقط 95 روزه منتظری که پاک و منزه بشی، من علاوه بر 95 روز شما، 72 روز قبلش رو هم تو خماری بودم، پس اضافه کن به این مدت(167روز)، منتظرم که کیلیر بشم. حالا فهمیدی که چرا میگم به یاد من بیفت، و خدا رو شاکر باش که جای من نیستی برادر Big Grin Big Grin Tongue
اما خیالت تخت ماها از این بیدا نیستیم که با اون بادا بلرزیم Wink
تازه میخوام رکورد بزنم تو منتظر سرا و مقام دومی رو کسب کنم، البته اولی مربوط به جناب آقای mehdi didam هست و ما پا تو جای بزرگترا نمیذاریم. Big Grin
حالا بزار اونا هی قر بیان و مارو بدو عونن، بالاخره که چی؟ یه روزی که باید مارو کیلیر کنن...
پس از قدیم گفتن، هی بیب هورااااااااااااااااااااا، هی بیب هورااااااااااااااااااااااااا برای اونروز
پس غصه، ناراحتی، استرس، ناامیدی و هر... نا ی دیگه رو بزار کنار و تمرین استایلها یادت نره Tongue Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-26 ساعت 13:50)hazrat نوشته:  سلام دوستان ما کلیر خوردیم حالا بجز ceac باید کجا رو چک کنیم اگر امکان داره لطفا راهنمایی کنید
سپاس البته آنکارا بودیم

دوست عزیز
به جمع ما خوش اومدی امیدوارم زیاد اینجا نمونی و زودتر کلیر شی
اول اینکه یک امضا درست کن تا بهتر بشه راهنماییت کرد .
دوم اینکه توی این سایت http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html که در برگت هم هست که آفیسر برای کلیرنس بهت داده آنکارا کلیرشده هارو اعلام می کنه معمولا پنجشنبه ها یا جمعه ها شماره های جدید کلیرشده اعلام میشه وقتی وارد سایت شدی f5 را بزن که سایت به روز بشه .
در آخر هم اگر دوست داشتی مشخصاتتو مثل حدود کیس نامبر - تاریخ مصاحبه و وضعیت کلیرنستو به دوست عزیزمون امیرمهاجر توی پیغام خصوصی بده تا به منتطرسرا اضافه کنه .
موفق باشید .Shy
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

دوستان عزیز، احیانا اگه قرار بود فرم خاصی مثل 9 سوالی یا درخواست رزومه کاری برامون ایمیل بشه، آفیسر محترم حتما بهمون همون جا میگفت؟؟؟؟؟؟Rolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: hushmandco ، Saeedv13 ، گل نهال ، shatsi ، nina22 ، mhb161 ، mrr777 ، عضو باسابقه ، amir82
سلام دوستان از ابوظبی وا مونده کسی آپدیت داشته تو این چند روزه؟ Sad
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: shatsi ، گل نهال ، kouroshd ، hana_fd ، b_argi ، mhb161 ، yousef_eidi ، lilac ، رجبعلی
(2013-05-26 ساعت 00:12)Saeedv13 نوشته:  عزیز دلم
اون چیزی که من گفتم برداشتم از روی آپدیت های پرونده خودمون در سیس بود. منظورم این بود که ترتیب آپدیت ها و علت احتمالی اونها اینجوری هست. نه این که دقیقاً همه کیس ها همون وقفه 3-4 هفته ای رو دارن که اگر اینطور بود همه ظرف دو ماه کلیر می شدن و ما اصلاً انتظار بالای 100 روز نمی داشتیم. شما اون وقفه وسط کارت طولانی شده. به محض این که پرونده ات برگرده سفارت یک هفته، ده روزی پشت هم تو سیس آپدیت میشی و بعد هم به قول ترک ها "تمام".Rolleyes
چاکر عمو سعید نیز هستیم
آقا یعنی میشه من دوباره آپدیت شم Big Grin به قول بچه ها فکر کنم یه بیماری خاصی گرفتم. نسبت به همه چی بیخیال شدم. تنها جایی که بهم آرامش میده بچه های گل مهاجرسرا هستندTongue
خدا به همه صبر بده تا بتونن این مرحله را سالم رد کنند Cool
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، گل نهال ، itsmasoud ، nina22 ، mrbonbon ، AsemanAbee ، b_argi ، abloom_ma ، mino2013 ، mhb161 ، sce ، noura ، lonelyman ، lilac ، Niushagh ، رجبعلی
ما هم هیچی خبری نیست. جان هر کی دوست دارین یکی بگه الان در حال حاضر بخواهیم ایمیل بزنیم آدرس چیه؟ کلا که بیخیال شدم از متنی که باید بنویشم که بخواد یکی بگه چیه یا تو کدوم تایپیک باید دنبالش بگردم. سه بار سوال کردم محض رضای خدا هیچ کس جواب نداد. حالا یک آدم دل رحمی پیدا شه جواب مارو بده
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضربBig Grin
سفرنامه

تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، mino2013 ، mhb161 ، Szsanazsz ، sce ، lilac ، رجبعلی
ﺳﮑﻮﺗﻢ ... ﻣﻌﻨﺎﯼ ﻫﺰﺍﺭ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺩﻝ ﮐﻪ ﺭﺍﻩ ﺑﺮ ﺁﻥ ﺑﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ .
ﺳﮑﻮﺗﻢ ... ﺑﻐﺾ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﮔﺮﺩﺑﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﮔﻠﻮ ﺳﺖ .
ﺳﮑﻮﺗﻢ ... ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻟﺒﻬﺎﯼ ﺑﺴﺘﻪ ﺍﺯ ﭼﺮﺍﻫﺎﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺍﺳﺖ .
ﺳﮑﻮﺗﻢ ... ﻣﻌﻨﺎﯼ ﻧﻪ ﺻﺒﻮﺭﯼ ﻭ ﻧﻪ ﺗﺴﻠﯿﻢ ﮐﻪ ﻃﻐﯿﺎﻥ ﺗﻤﻨﺎ ﺳﺖ .
ﺳﮑﻮﺗﻢ ... ﻣﻮﺝ ﻧﮕﺎﻩ ﻧﮕﺮﺍﻧﻢ ﺩﺭ ﺷﺮﻭﻉ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ﺳﺖ .
ﺳﮑﻮﺗﻢ ... ﺣﺮﻑ ﺩﻝ ﺑﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻦ ﺩﺭ ﮔﺬﺭ ﯾﮑﺼﺪ ﻭ ﻫﻔﺘﺎﺩ ﻭ ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﺳﺖ .
.
.
.
.

ﺧﺪﺍﯾﺎ ......... ﻣﻦ ﮐﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮﻡ ........ ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ﭼﺮﺍ ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ .........؟!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-05-26 ساعت 15:07)b_argi نوشته:  دوستان عزیز، احیانا اگه قرار بود فرم خاصی مثل 9 سوالی یا درخواست رزومه کاری برامون ایمیل بشه، آفیسر محترم حتما بهمون همون جا میگفت؟؟؟؟؟؟Rolleyes
بله دوست عزیز.ولی دو نفر از دوستان بعد از چندین روز فرم نه سوالی براشون ایمیل شد بدون اینکه در روز مصاحبه چیزی بهشون گفته باشن.فکر میکنم اتفاق نادری هست ولی بهتره دوستان هر روز ایمیلشون رو چک کنن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
(2013-05-26 ساعت 12:49)mohammad fazli نوشته:  خدايا
اين هفته رومو زمين ننداز
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام دوست من.
يه روز يه بزرگي تو يه جمعي گفت :
به خداوند نگوئيد كه مشكل بزرگي دارم به مشكلات بگوئيد كه خداي بزرگي دارم.
منم داش محمود خداوند رو به واسطه نفس حق مالك كلبه اي كه عكسش تو آواتورم هست دعوت به مدارا با شما ميكنم و ازش خواهش ميكنم كه هرچه زودتر شمارو از اين حال خارج كنه و انشاا... كلير بشي و بري پي سرنوشتت.(آمين)
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-05-26 ساعت 14:18)abloom_ma نوشته:  خدا را چه دیدی شاید این هفته ما هم کلیر شدیمRolleyesRolleyes

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند …
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست چون خدایی هست Shy… آری و چه زیبا نوشته بود !
همواره با خود تکرار میکنم امیدی هست ؛ چون خدایی هست

پس از 167 روز انتظار....پس از چهار هزار و هشت ساعت
خدايادوستان بالاي 100 روز را هرچه زودتر كلير بفرما.......ما هم پس از گذشت 166 روز كنار بقيه دوستان كلير كن!!!!!!!!!!
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
دوستان من جمعه پیش ویزاها رو گرفتم و چیزی که برام جالب به نظر رسید این بود که شخصی که باعث شده یک CASE وارد Administrative Process بشه مشخصه و توی ویزاش این کامنت رو نوشته :

Clearance Received on 26 May

و این نشون میده که دیر یا زود کلیر شدن هیج کس به سفارت ربطی نداره و صرفا منتظر دریافت اطلاعات از برخی منابع اطلاعاتیشون هستش .
البته به جز کیس های مجرد و غالبا دختر که بعضا کلیرنس نمی خورن و منجر به یکضرب گرفتن ویزا میشه .
من بعد ازدریافت ویزاها ، دخیل بودن سفارت در این خصوص رو از خانم امیلیا پرسیدم و ایشون هم گفتن که در این پروسه اصلا دخالتی ندارن!
و نکته آخر اینکه به محض دریافت کلیرنس ، سایت موظفه شما رو به عنوان Cleared معرفی کنه . کاری در مورد خود من اتفاق افتاد .
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
(2013-05-26 ساعت 15:39)alaleh_al نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 15:33)kouroshd نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 15:20)آرش کمانگیر نوشته:  سلام دوستان از ابوظبی وا مونده کسی آپدیت داشته تو این چند روزه؟ Sad

خیر,من نداشتمSmile
ما هم مثل بقیه. چرا اینجوریه؟

(2013-05-26 ساعت 15:33)kouroshd نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 15:20)آرش کمانگیر نوشته:  سلام دوستان از ابوظبی وا مونده کسی آپدیت داشته تو این چند روزه؟ Sad

خیر,من نداشتمSmile
ما هم هیچی. چرا اینجوریه؟

از مال ما هم هیچ خبری نیست، Sadیکی نیست بگه اونوقت چرا؟ ( چراش رو باید بکشید و بخونید)Big Grin
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، hushmandco ، zohre02 ، mhb161 ، sce ، farmiz ، lonelyman ، lilac ، رجبعلی ، mohammadrezah
(2013-05-26 ساعت 16:44)عضو باسابقه نوشته:  دوستان من جمعه پیش ویزاها رو گرفتم و چیزی که برام جالب به نظر رسید این بود که شخصی که باعث شده یک CASE وارد Administrative Process بشه مشخصه و توی ویزاش این کامنت رو نوشته :

Clearance Received on 26 May

و این نشون میده که دیر یا زود کلیر شدن هیج کس به سفارت ربطی نداره و صرفا منتظر دریافت اطلاعات از برخی منابع اطلاعاتیشون هستش .
البته به جز کیس های مجرد و غالبا دختر که بعضا کلیرنس نمی خورن و منجر به یکضرب گرفتن ویزا میشه .
من بعد ازدریافت ویزاها ، دخیل بودن سفارت در این خصوص رو از خانم امیلیا پرسیدم و ایشون هم گفتن که در این پروسه اصلا دخالتی ندارن!
و نکته آخر اینکه به محض دریافت کلیرنس ، سایت موظفه شما رو به عنوان Cleared معرفی کنه . کاری در مورد خد من اتفاق افتاد .
ضمن تبریک بابت دریافت ویزاتون..پس با این حساب طولانی شدن مدت کلیرنس تعدادی از دوستان ریشه در استعلام های مختلفیه که در آمریکا در جریانه!!؟؟ آخه چقدر استعلام؟؟؟؟؟
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان