کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-28 ساعت 15:08)babi_nou نوشته:  دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید من 23 می کلیر شدم 1ماه دیگه برم سفارت مشکلی پیش نمیاد؟

من فکر کردم تا الان رفتی! بعد از 196 روز باز می خوای یک ماه دیگه باز می خوای بزاری 1 ماه دیگه بری؟!!!!!!

اگر واقعا مشکل خاصی برای رفتن نداری و این امکان برات فراهمه به نظرم حتما سریع برو
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، mrr777 ، rouzbehdarvishi ، mohammadrezah ، گل نهال ، mhb161 ، lonelyman ، iman63ir
(2013-05-28 ساعت 15:16)babi_nou نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 15:12)linuxer نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 15:08)babi_nou نوشته:  دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید من 23 می کلیر شدم 1ماه دیگه برم سفارت مشکلی پیش نمیاد؟

من جات باشم ۲ شنبه هفته آینده میرم قال قضیه را میکنم میره Big Grin
چرا یک ماه دیگه و کلی استرس اضافی؟؟؟

اخه ترم آخر امتحان های ارشد الانSad

وگرنه الان تو راه برگشت بودمBig Grin
مصاحبه 7 نوامبر انکارا 1 نفر برگه ابی. سرانجام بعد از 196 روز انتظار به پایان رسید.
ا
تشکر کنندگان: b_argi ، mohammadrezah ، mhb161 ، lonelyman
(2013-05-28 ساعت 15:16)babi_nou نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 15:12)linuxer نوشته:  

من جات باشم ۲ شنبه هفته آینده میرم قال قضیه را میکنم میره Big Grin
چرا یک ماه دیگه و کلی استرس اضافی؟؟؟

اخه ترم آخر امتحان های ارشد الانSad

اوووووو، خب قضیه فرق کرد! از اینجا به بعدش رو خودت فکر کن Big Grin
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، mrr777 ، Szsanazsz ، رجبعلی ، mhb161 ، lonelyman ، AsemanAbee
(2013-05-28 ساعت 15:17)mnajafinobar نوشته:  

من فکر کردم تا الان رفتی! بعد از 196 روز باز می خوای یک ماه دیگه باز می خوای بزاری 1 ماه دیگه بری؟!!!!!!

اگر واقعا مشکل خاصی برای رفتن نداری و این امکان برات فراهمه به نظرم حتما سریع برو
باید بیخیاله فوقم بشم اگه بخوام زوردتر برم
مصاحبه 7 نوامبر انکارا 1 نفر برگه ابی. سرانجام بعد از 196 روز انتظار به پایان رسید.
ا
تشکر کنندگان: b_argi ، mrr777 ، zohre02 ، mohammadrezah ، mhb161 ، raam12000 ، lonelyman
دوست عزیز و مهربون انشاله هرچه زودتر ویزا خوشگله بخوره تو پاست.اگه ما جای شما بودیم انی و فوری و بی درنگ دم در سفارت بودیم.
تو این دوره و زمونه آدمی به چشمش هم نمیتونه اعتماد کنه. خود دانی
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: abloom_ma ، mrr777 ، rouzbehdarvishi ، zohre02 ، mohammadrezah ، mhb161 ، lonelyman ، KOUROSHAVIN
دوست عزیز و صبور من...در این قسمت صبر مطلقا جایز نیست...بشتاب که به نظر من فردا هم بروی بهتر از پس فرداست....چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون امسال همه چیز درهمه!!!!!!!!!!!!!
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، mehdi didam ، mrr777 ، Szsanazsz ، Signal ، zohre02 ، mohammadrezah ، mhb161 ، raam12000 ، lonelyman ، AsemanAbee ، KOUROSHAVIN
(2013-05-27 ساعت 20:46)sce نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 20:29)smpf نوشته:  سلام اگ تعداد آپديت ها زياد باشه بهتره يا كم باشه ،مثلا ٤بار آپديت شده باشيم و حالا متوقف شده باشه معنيش چيه

کلا آپدیت خوبه.Big Grinبهتر ار ناپدیته.(یعنی آپدیت نشدن).
حالا این 4 بار شما کی بوده ؟یه امضایی،توضیحی.متخصصین آپدیت باید یه چیزی داشته باشن که کیس شما رو معاینه کنن یا نه ؟

من اوليل مي مصاحبه داشتم بعد برام نه سوالي فرستادن بعد به فاصله يك هفته چهار بار اپديت شدم الانم از بيستم مي تا الان خبري نيست
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: b_argi ، abloom_ma ، mrr777 ، zohre02 ، mohammadrezah ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، lonelyman
[font=Andalus]
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «همهٔ ۲۰۱۳ ایها» عزیز ღღღ
[/font]
(2013-05-28 ساعت 15:20)babi_nou نوشته:  

سلام دوست عزیز،

یک ایمیل بزن به سفارت و براشون توضیح بده که یک ماه دیگه می تونی بیایی سفارت برای گرفتن ویزا. اگر اونها قبول کردن چه بهتر اگر هم که نه تصمیم با خودت آمریکا یا کارشناسی ارشد.

با تشکر
کیسنامبر: 2013AS52XX
تاریخ مصاحبه : 16 آپریل 2013 پاریس
تاریخ کلیر: 8 آگست 2013
مقصد: TX
تشکر کنندگان: b_argi ، Szsanazsz ، zohre02 ، mohammadrezah ، رجبعلی ، mhb161 ، lonelyman
اونقدی که از بالا رفتن روز کلیرنسم ناراحتم و عصبیم میکنه بالا رفتن سن و سالم ناراحتم نمیکنه SadSad دِ آپدیت کن کلیر شیم بریم پی کارمون دیگهههه . . . . Big GrinBig GrinBig Grin

سلام دوستان
از بچه های آنکارا امروز کسی آپدیت شده؟ خبر بدید لطفا.
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، mhb161 ، lonelyman ، shatsi
(2013-05-28 ساعت 15:20)babi_nou نوشته:  

دوست عزیز اشتباه نکن و زود برو ویزاتو بگیر، سال 2001 من این اشتباه رو انجام دادم و ویزام باطل شد، حتما جریان 11 سپتامبر رو یادتون هست، برو ویزاتو بگیر و یا پاستو بفرست برات ویزا بزنن، من فقط یه بد شانسیمو برات شیر کردم، امیدوارم که شما اینجور نشی
موفق باشی

دوستان عزیز درود به همه
امروز تو سیس کیس من آپدیت شده، حد اقل خیالم راحت شد پروندم گم نشده، از 30 اپریل تا امروز هیچ خبری نبود، امروز آپ شد، امیدوارم زودتر کلیرنس همه بچه ها انجام بشه و از این برزخ بیرون بیایم
موفق باشید
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: b_argi ، el333 ، mrr777 ، zohre02 ، mohammadrezah ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، lonelyman ، shatsi ، AsemanAbee ، payam62 ، KOUROSHAVIN
(2013-05-28 ساعت 15:49)mehdi didam نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 13:46)Szsanazsz نوشته:  [font=Tahoma]
ღღღ با آرزوی يكضرب گرفتن هر چه زودتر «اميـــــــــر مهاجــــر» عزیزღღღ
[/font]

امیر خان همه دوستت دارن !!!

آما من بیشترررررررر

هی میخوام چیزی ننویسم ! هی نمیشه ، آماقول « این دفعه آخره »

آقـــــــــا !!!
راستی حالا که دارم میرم یه دو تا سوال ناقابل فنی دارم که خصوصی از چند نفری پرسیدم آما به نتایج قاطع ، یا قاتع یا قا . . . حالا هرچی ... نرسیدم ، بالاغیرتا" هرکی میدونه یا میتونه که بدونه (سوال کنه حتی الامکان مستند و قانونی ــ لطفا" ) دریغ نکنه !!

یک : آیا گرین کارت در بلاد کفر ، دارای تنوع است ؟ یا صرفا" یک نوع دارد ؟
توضیحا" ـــ آیا گرین کارتی که به برندگان لاتاری تعلق میگیرد با گرین کارتی که به دیگر دریافت کنندگان آن ، از طرق دیگر تعلق میگیرد ، تفاوت دارد یا خیر ؟؟؟
دو : آیا دارنده گرین کارت میتواند بلافاصله پس از دریافت آن ، برای پیوستن همسر و فرزندان زیر 21 سال خود اقدام نماید ؟ و آیا این اقدام حداکثر 6 ماه تا یک سال زمان میبرد ؟؟؟

آنطور که من در سایتهای فارسی زبان تحقیق کرده ام ، مواردِ زیر عنوان شده است ، لطفا"در صورت تائیدِ صد در صد ، ( در صورت امکان با معرفی مرجع ) اعلام فرمائید .

مزایای گرین کارت

زندگی در آمریکا:
فرد صاحب گرین کارت اگرچه که یک شخص خارجی محسوب می شود و آمریکایی نیست ولی می تواند در آمریکا زندگی کند (live permanently) و تحت حمایت قوانین آمریکا و دولت آمریکا قرار دارد.

کار در آمریکا:
دارنده‌ی گرین کارت می تواند بعد از کسب مجوز های مربوط در آمریکا مشغول به کارشده و شغل خصوصی یا دولتی داشته باشد.

مهدی عزیز اغلب مواردی که ذکر کردید درسته به جز یک مورد که دارنده گرین کارت نمی تونه شغل دولتی داشته باشه مگر بعد از سیتیزن شدن و اگر گرین کارتتون به دلیل ازدواج با یک امریکایی باشه و پیش از ۲ سال ازدواجتون منجر به طلاق بشه گرین کارتتون هم باطل می شه و یا اگر گرین کارتتون رو از طریق کارفرما گرفتید و کارفرما قراردادشو با شما تمدید نکنه هم همین اتفاق میافته.
جواب سوالتون هم ۱- در ظاهر هیچ فرقی نمی کنه ولی تمدید اونها همون طور که در بالا اشاره کردم با توجه به روش گرفتنش شرایط جداگانه ای داره. اونجوری که می گن گرین کارت لاتاری بهترین نوعشه و مدت اعتبار بیشتری هم داره (۱۰ سال)
۲- حتما می تونید اقدام کنید ولی مدتش اصلا معلوم نیست و ممکنه بیش از یک سال زمان ببره.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-05-28 ساعت 13:46)Szsanazsz نوشته:  [font=Tahoma]
ღღღ با آرزوی يكضرب گرفتن هر چه زودتر «اميـــــــــر مهاجــــر» عزیز ღღღ
[/font]

[عکس: 6.gif]
(2013-05-28 ساعت 13:37)mohammad fazli نوشته:  [font=Andalus]
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «رجبعلی» عزیزღღღ
[/font]

فضلی جان به قول معروف :
سومندش ممنونم از محبتی که به من داشتی.
دومندش ایشالا اول شما و بقیه پیشکسوتان گرامی کلیر بشید بعدشم من.
اولندش من معتقدم هر اتفاقی که بیفتد منبع خیری است. این اعتقاد قلبی من است و شعار هم نمیدهم. چرا که به کرات در ناخوشایندترین اتفاقات زندگیم به آن رسیده ام. بگذریم که هر دفعه در ابتدا فکر میکردم که چقدر بد شانسم. من نمیدانم این دفعه دیگه چه خیری هست ولی مطمئنم که اونی که بارها تو این تاپیک صداش کردی از همون بار اول صدای تو، من و بقیه را شنیده و در زمان مقتضی همه را کلیر خواهد کرد.
به قول دوست و پیشکسوت عزیزمون به حر حال، به هر هال، به هر حال ..... یا حالا هر چی، این نیز بگذرد.
فقط امیدوارم همه از فرصتی که در اختیار دارند به بهترین وجه جهت کسب آمادگی بیشتر بهره ببرند.Smile
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان