کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[عکس: stress-and-infertility-woman-biting-nails-stressed.jpg]
127days!!Big Grin
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
كسي امروز اپديت نشده؟؟؟؟ديگه رسما دارم قاطي ميكنم
سبزي هم كه دوباره كشيد بالا 660!!!!
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-05-28 ساعت 11:30)Szsanazsz نوشته:  [عکس: stress-and-infertility-woman-biting-nails-stressed.jpg]
127days!!Big Grin

ساناز جونم قول میدم همه شما ژانویه‌ای‌ها به زودی با هم کلیر میشید.
پیش درآمدش آلردی شروع شده.
(2013-05-28 ساعت 11:30)Szsanazsz نوشته:  [عکس: stress-and-infertility-woman-biting-nails-stressed.jpg]
127days!!Big Grin
دوست عزیز اگه من به اندازه شما عصبی میشدم ..فکر کنم تا به حال انگشتهایم را خورده بودم با 170 روز انتظار....خونسرد باشید و به آینده امیدوارShyShy...خبرهای خوب همچنان در راه استBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-28 ساعت 11:34)امیر مهاجر نوشته:  
127days!!Big Grin

ساناز جونم قول میدم همه شما ژانویه‌ای‌ها به زودی با هم کلیر میشید.
پیش درآمدش آلردی شروع شده.
امیر جان بابت همه زحماتی که تو این جمع تقبل کردی بی نهایت تشکر و سپاس. امید به یکضرب گرفتنت.
قربونت یک امیدی هم به ما ایروانی های منتظر بده که شماره قبلی ها و بعدی هامون کلیر شدنو و ما نشدیم. مرسی
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
بچه ها بعد کلیر شدن چند روز وقت داریم بریم سفارت؟
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، tajhizgaran ، zohre02 ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-05-28 ساعت 11:41)yousef_eidi نوشته:  بچه ها بعد کلیر شدن چند روز وقت داریم بریم سفارت؟
دوست عزیز تا همون تاریخی که جلو شماره کیس شما پس از کلیر شدن زده اند ..اما به نظر من کلیر شدی مثل باد خودت را بزار در سفارت و ویزات را بگیر و در این قضیه شک هم نکن.....چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون امسال همه چی درهمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-28 ساعت 11:45)abloom_ma نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 11:41)yousef_eidi نوشته:  بچه ها بعد کلیر شدن چند روز وقت داریم بریم سفارت؟
دوست عزیز تا همون تاریخی که جلو شماره کیس شما پس از کلیر شدن زده اند ..اما به نظر من کلیر شدی مثل باد خودت را بزار در سفارت و ویزات را بگیر و در این قضیه شک هم نکن

معمولا چند روز میزنند دوست عزیز؟
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: zohre02 ، sce
[font=Andalus]
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «b_argi» عزیز ღღღ
[/font]
آقای افیسر سفارت ارمنستان مگه شما به من نگفتی 4 الی 6 هفته دیگه ویزات آمادس بیا بگیــــر...!! هـــان؟ گفتــــــــــی یا نگفتــــــــــــــی؟؟؟؟ گفتــــــــــی یا نگفتــــــــــــــی؟؟؟؟ گفتــــــــــی یا نگفتــــــــــــــی؟؟؟؟ گفتــــــــــی یا نگفتــــــــــــــی؟؟؟؟ پــــس کـــــــو؟؟؟
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
(2013-05-28 ساعت 11:45)abloom_ma نوشته:  
دوست عزیز تا همون تاریخی که جلو شماره کیس شما پس از کلیر شدن زده اند ..اما به نظر من کلیر شدی مثل باد خودت را بزار در سفارت و ویزات را بگیر و در این قضیه شک هم نکن.....چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون امسال همه چی درهمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

هر قدر که به سپتامبر نزدیک میشیم ، علاوه بر اینکه سرعت کلیر کردن دوستان بیشتر میشه ، به همون نسبت هم سرعت صدور ویزا ... پیشنهاد من هم به سروران عزیزم اینه که تا سر اومدن deadline صبر نکنن و با برنامه ریزی و در اسرع وقت تشریف ببرن و ویزا رو بگیرن ...
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: abloom_ma ، zohre02 ، b_argi ، feyzgostar ، رجبعلی ، hushmandco ، lonelyman ، yousef_eidi ، sce ، mlo ، shayangh ، shatsi ، emad iran ، mohammadrezah ، amir82
دیگه شانسی هست دیگه من باز کردم این دفعه این اومد، دی
با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «رجبعلی» عزیز
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-05-28 ساعت 12:05)امیر مهاجر نوشته:  [font=Andalus]
[/font]
Big GrinBig GrinBig Grin انشااله یکضرب خوشگل بخوره تو پاست داداش Big GrinBig GrinBig Grin

Big GrinBig Grinامیدوارم همه دوستای منتظرمون که دلشون مثل آینه هستش، کیس هاشون هم کلیر بشه هر چه زودترBig GrinBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-28 ساعت 12:05)امیر مهاجر نوشته:  [font=Andalus]
[/font]

امیر خان بفرمایید نرخ "آرزوی کلیر شدن" با زمینه سفید و فونت سبز و البته از نوع خاصش، چقدره که ما هم تقدیم کنیم؟ آقا من الان با یه سوزن پوست دستمو سوراخ کردم تا مطمئن شم . والّا بلّا خون ما هم قرمز پر رنگ بود !Big Grin
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-28 ساعت 12:50)sadeghi897 نوشته:  دیگه شانسی هست دیگه من باز کردم این دفعه این اومد، دی
با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «رجبعلی» عزیز

ممنون صادقی جان. خدا از دهنت بشنوه.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان