کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-28 ساعت 19:18)alaleh_al نوشته:  چون تو سایت http://www.abudhabiivo.net/ivo.aspx در وضعیتم هیچ تغییری نکرده. و این متن رو بهم ایمیل کردن. حالا چی کار کنیم؟ به دایی خبر بدم بره تو کاره چمدون؟؟؟؟؟؟
البته بد نیست یه ایمیل دیگه بهشون بزنی و بگی پس چرا در سایت منو کیلیر نکردین و این حرفا، اینجوری خوبیش اینه که یه مدرک از اونا تو دستتون هست که خدایی نکرده وقتی رفتین اونجا بامبول در نیارن مثل آنکارا، هر چند که اگه بخوان بامبول در بیارن هم کاری نمیشه کرد...
اما در هر صورت ضرری نداره یه سوالی ازشون بکنین که چرا طبق روال شماره م رو تو سایت کیلیر نکردین؟؟؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
۲ روز دیگه روزهای انتظار من می شه ۷۷ روز،Cool جالب می شه اگه اسمم اون روز تو منتظرسرا خط بخوره، مگه نه؟Big Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
برای دوستان بگم همین امروز که ایمیل زدم آپدیت شد فقط هم کیس دایی جان. یک سوال دیگه حتما باید یکشنبه و سه شنبه هفته آینده باشه یا منظورشون تمام یکشنبه و سه شنبه هاست؟؟؟؟ حالا تا فردا منتظر می مونم ببینم وضعیت سایت چی می شه. این که گفتین به کی ایمیل زدن به دایی محترم زدن ولی چون من کاراشون رو انجام می دم من چک کردم.
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضربBig Grin
سفرنامه

(2013-05-28 ساعت 19:24)lilac نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 19:18)alaleh_al نوشته:  چون تو سایت http://www.abudhabiivo.net/ivo.aspx در وضعیتم هیچ تغییری نکرده. و این متن رو بهم ایمیل کردن. حالا چی کار کنیم؟ به دایی خبر بدم بره تو کاره چمدون؟؟؟؟؟؟

آلاله جان به ایمیل شما یا ایمیل داییتون فرستادن؟! معمولاً باید در سایت ابوظبی اعلام کنند!
شما سایت ceac رو دنبال میکردید واسه آپدیت ها؟ اخیراً آپدیت شده بودید؟

شاید هم خیلی وقته کلیر شدند و اصلا فراموش کردند تو سایت اعلام کنند براشون! هیچ بعید نیست با این تعداد روز انتظار.
تشکر کنندگان: mrr777 ، alaleh_al ، sce ، ابی هانی ، Saeedv13 ، رجبعلی ، lilac ، shatsi ، abloom_ma ، mohammadrezah ، b_argi ، kouroshd ، KOUROSHAVIN ، mhb161
(2013-05-28 ساعت 19:37)mrr777 نوشته:  ۲ روز دیگه روزهای انتظار من می شه ۷۷ روز،Cool جالب می شه اگه اسمم اون روز تو منتظرسرا خط بخوره، مگه نه؟Big Grin

انشااله خط میخوره محمدرضا جان
77 هم میتونه برای تو خوش یمن باشه
یه نذر شام برای بچه های مهاجرسرا کنی حلهBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: mrr777 ، sce ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، lilac ، shatsi ، mohammadrezah ، Alirezaa2013 ، b_argi ، kouroshd ، KOUROSHAVIN ، mhb161
(2013-05-28 ساعت 19:30)mrbonbon نوشته:  
البته بد نیست یه ایمیل دیگه بهشون بزنی و بگی پس چرا در سایت منو کیلیر نکردین و این حرفا، اینجوری خوبیش اینه که یه مدرک از اونا تو دستتون هست که خدایی نکرده وقتی رفتین اونجا بامبول در نیارن مثل آنکارا، هر چند که اگه بخوان بامبول در بیارن هم کاری نمیشه کرد...
اما در هر صورت ضرری نداره یه سوالی ازشون بکنین که چرا طبق روال شماره م رو تو سایت کیلیر نکردین؟؟؟

منم با پیام خصوصی ازشون خوستم که همین کارو بکنن.به نظر من منطقی تر و بهتره.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: alaleh_al ، ابی هانی ، امیر مهاجر ، mrr777 ، رجبعلی ، lilac ، shatsi ، b_argi ، mhb161
(2013-05-28 ساعت 19:40)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 19:24)lilac نوشته:  [quote='alaleh_al' pid='347880' dateline='1369752506']
چون تو سایت http://www.abudhabiivo.net/ivo.aspx در وضعیتم هیچ تغییری نکرده. و این متن رو بهم ایمیل کردن. حالا چی کار کنیم؟ به دایی خبر بدم بره تو کاره چمدون؟؟؟؟؟؟

آلاله جان به ایمیل شما یا ایمیل داییتون فرستادن؟! معمولاً باید در سایت ابوظبی اعلام کنند!
شما سایت ceac رو دنبال میکردید واسه آپدیت ها؟ اخیراً آپدیت شده بودید؟

شاید هم خیلی وقته کلیر شدند و اصلا فراموش کردند تو سایت اعلام کنند براشون! هیچ بعید نیست با این تعداد روز انتظار.
[/quot
بعید به نظر نمی رسه
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضربBig Grin
سفرنامه

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mrr777 ، sce ، Szsanazsz ، lonelyman ، lilac ، roeentan ، mohammadrezah ، b_argi ، kouroshd ، KOUROSHAVIN ، mhb161
(2013-05-28 ساعت 19:41)ابی هانی نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 19:37)mrr777 نوشته:  ۲ روز دیگه روزهای انتظار من می شه ۷۷ روز،Cool جالب می شه اگه اسمم اون روز تو منتظرسرا خط بخوره، مگه نه؟Big Grin

انشااله خط میخوره محمدجان
77 هم میتونه برای تو خوش یمن باشه
یه نظر شام برای بچه های مهاجرسرا کنی حلهBig Grin

شام که سر جاشه ابی عزیز. فقط لطفا منو محمد خطاب کنید. ممنونBig Grin دفعه قبل هم رضا بیات عزیز دعاشو برای محمدرضا خوند به من نرسیدSad
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-05-28 ساعت 19:40)alaleh_al نوشته:  برای دوستان بگم همین امروز که ایمیل زدم آپدیت شد فقط هم کیس دایی جان. یک سوال دیگه حتما باید یکشنبه و سه شنبه هفته آینده باشه یا منظورشون تمام یکشنبه و سه شنبه هاست؟؟؟؟ حالا تا فردا منتظر می مونم ببینم وضعیت سایت چی می شه. این که گفتین به کی ایمیل زدن به دایی محترم زدن ولی چون من کاراشون رو انجام می دم من چک کردم.
هر هقته یکشنبه و سه شنبه
اما چه دلی داری که بازم میخوای صبر کنیBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
شیوخنا مسءلتن..
امروز هم آنکارا تعطیل بودن خبرشون؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-28 ساعت 19:46)ابی هانی نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 19:40)alaleh_al نوشته:  برای دوستان بگم همین امروز که ایمیل زدم آپدیت شد فقط هم کیس دایی جان. یک سوال دیگه حتما باید یکشنبه و سه شنبه هفته آینده باشه یا منظورشون تمام یکشنبه و سه شنبه هاست؟؟؟؟ حالا تا فردا منتظر می مونم ببینم وضعیت سایت چی می شه. این که گفتین به کی ایمیل زدن به دایی محترم زدن ولی چون من کاراشون رو انجام می دم من چک کردم.
هر هقته یکشنبه و سه شنبه
اما چه دلی داری که بازم میخوای صبر کنیBig Grin
من که دوسال در حال صبرم. این ویزا برای دایی جانه. مصاحبه خودم تابستونه اگه کسی رو پیدا نکنن احتمالا من که برم برای مصاحبه من باید با خودم ببرم.
سفرنامه

من که اولین نفر بودم تبریک گفتم.ولی موندم باید به آلاله تبریک بگیم یا دایی جان ؟
اصلا این دایی گرامی چرا عضو نیست اینجا اونوفقت ؟
خداییش بازم یه پیشگویی زدیم یکی کلیر شد.دارم به خودم ایمان میارم.
بازم تبریک به دایاله(ترکیبی از دایی و آلاله).
موفق باشین و به افتخارشون.هووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااا.
لاتاری 2013
(2013-05-28 ساعت 19:48)hushmandco نوشته:  شیوخنا مسءلتن..
امروز هم آنکارا تعطیل بودن خبرشون؟

سفارت ایروان هم دیروز و امروز تعطیل بود، Sad کی بود می گفت تعطیلات ایران زیادهBig Grin
(2013-05-27 ساعت 16:45)masood182002 نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 16:38)lilac نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 16:32)masood182002 نوشته:  دوستان نقص مدرک تاثیرش رو کلیر شدن چطوریه؟

قاعدتاً بستگی به مدرکش داره!
چه نوع مدرکی منظورتونه؟!

اصل مدرک دانشگاهی.دانشگاه فقط 1 روز بهم داد و من بردم ترجمه کردم و فقط ترجمشو به همراه کپی و اصل کارنامه و ترجمه کارناممو بردم.یعنی اصل دانشنامه رو نبردم و گفتن دفعه بعد بیار

اصولا دانشگاه باید با گرفتن وثیقه مدرکت رو حداقل برای یکماه میداد.من خودم چند ماهی هست اصل مدرکم دستمه ولی 500تومن وثیقه گرفتن و فایلمم بستن.البته فرم هم پر کردم که تا فلان تاریخ باید ببرم ولیBig Grin
تشکر کنندگان: sce ، hushmandco ، lonelyman ، رجبعلی ، mrr777 ، lilac ، shatsi ، b_argi ، mhb161
(2013-05-28 ساعت 19:50)sce نوشته:  من که اولین نفر بودم تبریک گفتم.ولی موندم باید به آلاله تبریک بگیم یا دایی جان ؟
اصلا این دایی گرامی چرا عضو نیست اینجا اونوفقت ؟
خداییش بازم یه پیشگویی زدیم یکی کلیر شد.دارم به خودم ایمان میارم.
بازم تبریک به دایاله(ترکیبی از دایی و آلاله).
موفق باشین و به افتخارشون.هووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااا.
دایاله اسم خوبیه. به من هم باید تبریک بگید چون وقتی من برم اونجا جو تو امریکا می شه خانوادگی خوش می گذره.
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان