کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-28 ساعت 22:38)alaleh_al نوشته:  ممنون از همه منتطرین ایشالا انتظار همه به زودی زود تموم می شه و میبینیم هم دیگرو اونور آب. کلا انتظار یکی از بدترین چیزهای خدا خلق کرده. دستش درد نکنه. امیدوارم همه خوشحال بشین رفقا.

آلاله خانم عزیز تبریک میگم بابت این خبر خوب انشاءالله به سلامتیSmile

باور کنید آخرین لحظه انتظار شیرین است در مورد همه چی.Big Grin
اگر ملاحظه بیشتر داشته باشید Wink همین مورد شما .Cool
خداوند متعال هیچ چیزی رو بدون حکمت نه آفریدهRolleyes
باز هم خدا رو شکر که خوشحال و شیرین دل شدید .
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
میگن دندون درد بدترین درد است اما شاعر میگه:
انتظار از درد دندان بدتر است .... انتظار از کندن جان بدتر است.
اما اما اما .....
یک شبی مجنون نمازش را شکست......بی وضو در کوچه لیلا نشست
عشق،آن شب،مست مستش کرده بود.....فارغ از جام الستش کرده بود
سجده ای زد بر لب درگاه او....پر ز لیلا شد دل پر آه او
گفت:یارب از چه خوارم کرده ای....بر حلیب عشق ،دارم کرده ای
جام لیلا را به دستم داده ای....وندر این بازی شکستم داده ای
بیشتر عشقش به جانم میزنی....دردم از لیلاست،آن هم میزنی
خسته ام زین عشق دل خونم نکن....من که مجنونم تو مجنونم نکن
مرد این بازیچه دیگر نیستم.....این تو و لیلای تو...من نیستم
گفت:ای دیوانه لیلایت منم....در رگ پیدا و پنهانت منم
سالها با جور لیلا ساختی....من کنارت بودم و نشناختی
عشق لیلا در دلت انداختم.....صد قمار عشق یک جا باختم
کردمت آواره صحرا نشد....گفتم عاقل میشوی اما نشد
سوختم در حسرت یک یاربت....غیر لیلا بر نیامد از لبت
روز و شب او را صدا کردی ولی....دیدم امشب با منی گفتم بلی
مطمئن بودم به من سر میزنی....بر حریم خانه ام در میزنی
حال این لیلا که خوارت کرده بود....درس عشقش بی قرارت کرده بود
مرد راهش باش تا شاهت کنم....صد چو لیلا کشته در راهت کنم
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
(2013-05-27 ساعت 23:03)ramin_red نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 22:06)ALNB نوشته:  در صفحه سیس من جلوی Case Creation Date تاریخ 29 October 2011 نوشته. کسی می دونه حالا چرا 2011؟! اون که مال 2 سال پیشه! حالا اگه می نوشت 2012 یه چیزی

اون تاریخ ثبت نام اولی‌ هست که در اکتبر ۲۰۱۱ اینترنتی انجام دادین!

خیلی ممنون برای پاسختون. سکونت در منتظرسرا باعث می شه آدم به در و دیوار هم شک کنه و حساب و کتاب درحد دبستان هم یادش بره! من فکر می کردم تاریخ ثبت نامم سال 2012 می شه!!!
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: hushmandco ، b_argi ، shatsi ، امیر مهاجر ، lonelyman ، sce ، bagheri.274 ، kouroshd ، mohammadrezah ، mhb161
سلام
میشه آدرس سایت کلیرنس ابوظبی زا بهم دیدید؟
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، mohammadrezah ، mhb161
آلاله ی عزیز تبریک می گم هوارتا
میس مارپل چشم شما هم روشننننننننننننننن
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
الان میفهمم چرا بعضیا میرن معتاد و الکلی میشن. نگو کلیر خورده بودن..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
سلام
[/quote]

http://www.abudhabiivo.net/
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hushmandco ، lonelyman ، kouroshd ، b_argi ، sce ، mhb161
(2013-05-28 ساعت 23:10)mangoolkhan نوشته:  سلام

از این دو سایت استفاده کن
http://www.abudhabiivo.net/ivo.aspx
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
دوستان یعنی کسی امروز آپدیت نداشته یعنی؟؟؟

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hushmandco ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، b_argi ، shatsi ، sce ، mhb161
(2013-05-28 ساعت 23:10)mangoolkhan نوشته:  سلام

http://www.abudhabiivo.net/
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، lonelyman ، kouroshd ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161
يعني واقعا نميشد اين چرخ گردون يه جور ديگه ايي بچرخه كه ما تو مملكت خودمون آواره نشيم.. سقف بالا سرمونو از دست نديم.. از رزيدنتي سال ٢٠١٤ جا نمونيم.. كارمونو از دست نديم.. اينهمه ضرر مالي سفرهاي انكارا نكنيم.. كنسليه بليط امريكا نديم.. مضحكه خاص و عام نشيم.. سرزنش صد نفر رو بابت تصميماتمون نشنويم.. الانم الاف و بيكار و بي انگيزه و عصبي به زمين و زمان گير نديم..
نميشد..؟! واقعا؟!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
(2013-05-29 ساعت 00:19)Maryam3023 نوشته:  يعني واقعا نميشد اين چرخ گردون يه جور ديگه ايي بچرخه كه ما تو مملكت خودمون آواره نشيم.. سقف بالا سرمونو از دست نديم.. از رزيدنتي سال ٢٠١٤ جا نمونيم.. كارمونو از دست نديم.. اينهمه ضرر مالي سفرهاي انكارا نكنيم.. كنسليه بليط امريكا نديم.. مضحكه خاص و عام نشيم.. سرزنش صد نفر رو بابت تصميماتمون نشنويم.. الانم الاف و بيكار و بي انگيزه و عصبي به زمين و زمان گير نديم..
نميشد..؟! واقعا؟!

میشد به خدا میشد:
"به یزدان اگر ما خرد داشتیم"
اونوقت "وطن جای بهتری برای ماندن بود"...
ای کاش.....
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-05-29 ساعت 00:19)Maryam3023 نوشته:  يعني واقعا نميشد اين چرخ گردون يه جور ديگه ايي بچرخه كه ما تو مملكت خودمون آواره نشيم.. سقف بالا سرمونو از دست نديم.. از رزيدنتي سال ٢٠١٤ جا نمونيم.. كارمونو از دست نديم.. اينهمه ضرر مالي سفرهاي انكارا نكنيم.. كنسليه بليط امريكا نديم.. مضحكه خاص و عام نشيم.. سرزنش صد نفر رو بابت تصميماتمون نشنويم.. الانم الاف و بيكار و بي انگيزه و عصبي به زمين و زمان گير نديم..
نميشد..؟! واقعا؟!
اتفاقات مشابه تقریبا برای همه مهاجرای منتظر افتاده.. فقط یه سوال از دوستایی که کلیر شدن و ویزا گرفتن.. بعد کلیر شدن این احساس بد و کلافگی از بین میره؟
یادمه یه روزی تو خدمت به خودم اومدم دیدم از یه آدم اکتیو که یه لحظه هم یه جا بند نمیشه تبدیل شدم به یه موجود تنبل عصبی که کارش ثبت و بایگانی پرونده هاست. همش نگران بعدش بودم که بعد تمام شدن خدمت نکنه همینجوری بمونم..
راستش خود خدمت و انتظار برای تمام شدنش اینقدر اذیتم نمیکرد که این فکر ها و دیدن اوضاع و احوالم آزارم میداد.

الان واقعا میخوام از تجربه کلیر شده ها بدونم. آیا با پایان انتظار شرایط عادی میشه؟؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
نميشد..؟! واقعا؟!

مریم خانم، افراد با اراده که در پی هدف خاصی هستند، همیشه مضحکه دیگران میشن، ولی در آخر و با رسیدن به هدف جواب همه را میدهند، زمانی که پا در راهی گذاشتی استوار باش و تا آخر راه با صبر و بردباری و از همه مهمتر با طرح و برنامه درست راه را به آخر برسون
امید که زودتر به مقصورد برسی
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-05-28 ساعت 23:17)hushmandco نوشته:  الان میفهمم چرا بعضیا میرن معتاد و الکلی میشن. نگو کلیر خورده بودن..
سلام داداSmile
دم شما گرمWink همین معتاد گفتی و تمام .؟؟؟ چندین روز که الحمدلله کلیر شدم اما بعد از ظهرها زود میام خونه که زبان بخونم Rolleyes اما اما اما.... اول میگم یه سر برم مهاجرسرا فقط 10 دقیقه ببینم چه خبره و زود بیام بیرون اما اومدن تو همان و هی چرخ زدن همان البته از فردا شب نمیام Wink 10 دقیقه دیگم میرم.
حالا شما بگو من معتاد شدم؟؟؟؟؟WinkWinkRolleyes
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان