کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-29 ساعت 13:57)mohammad fazli نوشته:  كاش ميتونستم يجوري اين كار انكارا رو جبران ميكردم!!!! كاش
از همتون ممنونم كه بهم اميد ميديد ولي .......
انكارا ازت متنفرم

یک کم دیگه صبر کن به زودی کلیر می شی مطمءنم و من هم همدردی می کنم چون من هم از آنکارا متنفرممممممممممم
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-05-29 ساعت 14:21)mnajafinobar نوشته:  مبارک تمام بچه های ابوظبی باشه. Smile

یعنی خدائی لحظه ای نیست که از خودم نپرسم چی شد زدی آنکارا؟ آخه ابوظبی چش بود؟ بیا اینم از آنکارا چطوری این همه آدم رو تو آب نمک نگه داشته ...

این جوری نگویید انشاالله به امید خدا کلیر میشین من سهمیه آنکارا بودم خودشون منو انداختن ابوظبی . اول گیج شده بودم و ناراحت .ولی توکل به خدا کردم . انشاالله خبرهای خوبی برای شما هم میشنویم
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
(2013-05-29 ساعت 13:41)mohammad fazli نوشته:  از خودم متنفرم ، از لاتاري 2013متنفرم ، از انكارا متنفرم
خسته شدم‌
حتي اپديت نميشيم دلمون خوش باشه

محمد جان شما سنبل صبرو استقامتیSmile اینطور بی حوصله و کم طاقت نبینمت داداشCool انشاألله توهمین یکی دو هفته کلیر میشی.Big Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-05-29 ساعت 14:18)mohammadrezah نوشته:  سلام
و پس از 43 روز ما هم کلیــــــــر شدیم.
ههههههههههههههووووووووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا
ایشالا همه منتظر ها زود تر کلیر بشن.

هوووووووووووووووووووووورا تبریک دوست عزیز ایشاا... که همه دوستان به زودی ندای هووووووووووورا شون کرمون کنه.دمت گرم ابوظبی ادامه بده که داری خوب کلیر می کنیBig Grin
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

(2013-05-29 ساعت 14:18)mohammadrezah نوشته:  سلام
و پس از 43 روز ما هم کلیــــــــر شدیم.
ههههههههههههههووووووووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا
ایشالا همه منتظر ها زود تر کلیر بشن.

اتفاقا می خواستم پرس و جو کنم آمارتو بگیرم.Big Grin
مبارک باشه دوست عزیز.
هوووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااا.
لاتاری 2013
خوب دوستان با صفا یواش یواش من میخوام جشن تولد شش ماهگی خودم را تو سفارت ایروان بگیرم.Big Grin....قول میدم به همه شما خوش بگذره....اگه قابل بدونند چند تا از سفیرها را هم دعوت میکنم....اما حضور شما سروران مهاجر سرا مخصوصا تاپیک کلیرنس ها
بسیار منو خوشحال میکنهBig Grin......آری بزرگواران دارم به مرز 180 روز نزدیک میشم و میخوام فریاد بزنم که:

هنوز کم نیاوردم و با روحیه ای عالی به پیش میرم زیرا به لطف پروردگارم اعتقاد دارم ......خدایا این بچه ها خیلی با صفا و مهربون هستندShyShy .....ترا به بزرگیت کاری کن که در روزهای آتی ....لبخند زیبا بر لبانشان نقش ببندد و از این بلا تکلیفی رهائی یابندRolleyesRolleyesRolleyes....تولد 180 روزگی من یادتون نره.....دقیقا ده روز دیگهTongueTongueTongue
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
[quote='kouroshd' pid='348486' dateline='1369820843']
چه می کنه این [font=Tahoma]ابوظبی[/font]

هر دم از این باغ بری می رسد.
دوست عزیز تبریک.................
موفق باشین عزیزم.
لاتاری 2013
تبریک به کلیر شدگان ابوظبی
برای همتون آرزوی موفقیت دارم
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-05-29 ساعت 14:30)abloom_ma نوشته:  خوب دوستان با صفا یواش یواش من میخوام جشن تولد شش ماهگی خودم را تو سفارت ایروان بگیرم.Big Grin....قول میدم به همه شما خوش بگذره....اگه قابل بدونند چند تا از سفیرها را هم دعوت میکنم....اما حضور شما سروران مهاجر سرا مخصوصا تاپیک کلیرنس ها
بسیار منو خوشحال میکنهBig Grin......آری بزرگواران دارم به مرز 180 روز نزدیک میشم و میخوام فریاد بزنم که:

هنوز کم نیاوردم و با روحیه ای عالی به پیش میرم زیرا به لطف پروردگارم اعتقاد دارم ......خدایا این بچه ها خیلی با صفا و مهربون هستندShyShy .....ترا به بزرگیت کاری کن که در روزهای آتی ....لبخند زیبا بر لبانشان نقش ببندد و از این بلا تکلیفی رهائی یابندRolleyesRolleyesRolleyes....تولد 180 روزگی من یادتون نره.....دقیقا ده روز دیگهTongueTongueTongue
ایشالا زودی کلیر میشی . تو رو که میبینم امیدوار میشم و از غرغرم کم میشه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: sce ، abloom_ma ، Signal ، amiraryan ، Szsanazsz ، emad iran ، noura ، lilac ، mrr777 ، mohammadrezah ، b_argi ، lonelyman ، رجبعلی ، mhb161
با سلام به دوست عزیز امیر مهاجر.نظر به اینکه دوستان :lilac و mahammadrezah عزیز مورد لطف سفارت قرار گرفتن، لذا خواهشمند است در منتظر سرا اسامی ذکر شده را سبر بفرمایید تا باعث خوشحالی دوستان منتظر و تقویت روحیه دوستان گردد.از همکاریه شما صمیمانه متشکرم.Wink
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

فکر کنم داره یه خبرایی می شه بعد دعا کردن چند تا از بزرگترای جمع از جمله
بیات عزیز، حامد عزیز، کوروش عزیز، امیر مهاجر خان عزیز و .....دعای همه و همه دوستان عزیزم به فاصله چند دقیقه قبل ceac ما (من و همسر ) حدود چند دقیقه قبل در کمال ناباوری من بعد از حدود 70 روز آپدیت شد.....والا من هفته پیش هم به kcc و هم به آنکارا میل دادم و هیچ کدوم هم تا حالا جواب ندادن ولی چند دقیقه پیش ceas ما آپدیت شد، من دارم پس میافتم به خدا، فشارم افتاده یعنی شما بگین خبریه؟......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-05-29 ساعت 14:37)آرش کمانگیر نوشته:  با سلام به دوست عزیز امیر مهاجر.نظر به اینکه دوستان :lilac و mahammadrezah عزیز مورد لطف سفارت قرار گرفتن، لذا خواهشمند است در منتظر سرا اسامی ذکر شده را سبر بفرمایید تا باعث خوشحالی دوستان منتظر و تقویت روحیه دوستان گردد.از همکاریه شما صمیمانه متشکرم.Wink

و ایضا Hoormazd دوست داشتنی.
لاتاری 2013
(2013-05-29 ساعت 14:37)shatsi نوشته:  فکر کنم داره یه خبرایی می شه بعد دعا کردن چند تا از بزرگترای جمع از جمله
بیات عزیز، حامد عزیز، کوروش عزیز، امیر مهاجر خان عزیز و .....دعای همه و همه دوستان عزیزم به فاصله چند دقیقه قبل ceac ما (من و همسر ) حدود چند دقیقه قبل در کمال ناباوری من بعد از حدود 70 روز آپدیت شد.....والا من هفته پیش هم به kcc و هم به آنکارا میل دادم و هیچ کدوم هم تا حالا جواب ندادن ولی چند دقیقه پیش ceas ما آپدیت شد، من دارم پس میافتم به خدا، فشارم افتاده یعنی شما بگین خبریه؟......
بعد 70 روز؟؟؟
هووررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا داره !
شیرینی بده هم شدی تازه .
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: sce ، گل نهال ، abloom_ma ، Szsanazsz ، lilac ، mrr777 ، mohammadrezah ، b_argi ، bagheri.274 ، shatsi ، lonelyman ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161
قاعدتا این دوست خوبمون ( فرید ادیبی ) هم باید تا تا الان کلیر شده باشه.
چون ایشون به شدت چراغ خاموش حرکت می کنه،از دوستان اگه اطلاعی از وضعیت ایشون دارن مارو هم بی خبر نزارن.
امیر جان اگه شما می دونی بگو.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، shatsi ، hushmandco ، lilac ، mrr777 ، mohammadrezah ، b_argi ، bagheri.274 ، lonelyman ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-29 ساعت 14:30)abloom_ma نوشته:  خوب دوستان با صفا یواش یواش من میخوام جشن تولد شش ماهگی خودم را تو سفارت ایروان بگیرم.Big Grin....قول میدم به همه شما خوش بگذره....اگه قابل بدونند چند تا از سفیرها را هم دعوت میکنم....اما حضور شما سروران مهاجر سرا مخصوصا تاپیک کلیرنس ها

دوست خوبم درسته که من در منتظرسرا نصف شما هم سن ندارم اما آرزو میکنم به شش ماهگی نرسی انشاألله توهمین ده روز کلیر بشی. به جان خودم این اولین تولدیه که نمیخوام ببینم وتوش شرکت نمیکنم .
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان