کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-03 ساعت 19:15)آرش کمانگیر نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 17:57)e76779 نوشته:  سلام دوستان عزیز،
ما الان به تاریخ امروز در سیس آپدیت شدیم.
بی صبرانه منتظر خبر آپدیت و کلیر شدن سایر عزیزان هستیم.++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
SmileWinkSmileWinkCoolShyBig Grin

منو شما تو یه روز مصاحبه داشتیم امیدوارم برا منم آپدیت بشه.مبارکه رفیقBig Grin
هوووووووووووورااااااااا

متشکرم آرش جان،
منم بی صبرانه منتظر آپدیت و کلیر شدن شما و دیگر دوستان با معرفت هستم.Rolleyes
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
آقا یکی به این ترکا بگه از جلو سفارت با زبون خوش می رین کنار تا دوستامون ویزاشونو بگیرن یا اینکه کل مهاجرسرا هواریم سرتون.Big Grin برید اونورتر بازی کنین بابا مردم کار دارن.بروبچ آنکارا سفرتون بی خطر و ایشاا.... با دست پر برمی گردین ما ها رم خوشحال می کنین .Big Grin هوووووورا مبارک e76779 .دوست جون برام دعا کن منم آپدیت شمWink
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: sce ، kouroshd ، shatsi ، r91 ، lonelyman ، hamedhamed ، Hoormazd ، e76779 ، گل نهال ، yalda91 ، hushmandco ، mhb161 ، Mahbaran ، mohammadrezah ، lilac ، رجبعلی ، soruosh
حالا وااااااااااااای دلم وای وای وای ،وای دلللللللللللللم .آهاااااااا دسسسسسسسسسسسسست دست .منم آپدیت شدمممممممممم.بیااااا آخ جون هووووووووووووووووووووووورا خدا کنه mehdirezaei هم که خیلی زحمت کشید برامون آپدیت بشه .e76779 دوست جون منم آپدیت شدم .هوووووووووووووووووراBig Grin حلا دست دست Big Grin
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

سلام.
به امید شنیدن هورای بلند دوستان هستیم.
آخر هفته خوب و پر نشاطی واستون آرزو دارم.
موفق باشین.

(2013-06-03 ساعت 19:41)آرش کمانگیر نوشته:  حالا وااااااااااااای دلم وای وای وای ،وای دلللللللللللللم .آهاااااااا دسسسسسسسسسسسسست دست .منم آپدیت شدمممممممممم.بیااااا آخ جون هووووووووووووووووووووووورا خدا کنه mehdirezaei هم که خیلی زحمت کشید برامون آپدیت بشه .e76779 دوست جون منم آپدیت شدم .هوووووووووووووووووراBig Grin حلا دست دست Big Grin

سلام آرش جون.
اینجور که به نظر می آد ابوظبی نمی خواد سنت شکنی کنه.پیشاپیش بهت تبریک می گم.آماده باش.به نظر من ابوظبی چون یه روز هم تعطیله،خیلی زیاد کلیر می کنه تا جبران بشه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
با آرزوی کلیر شدن همه روز بالاییها در این هفته مخصوصا دوستان عزیزم در ابوظبی

فرید ادیبی
mori5050
yaszamansani
MEHDIREZAEI
e76779
آرش کمانگیر
ALNB

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان من 2 هفته یه بار زنگ میزنم آمریکا و تا حالا همش گفتن پروسه اداری طی میشه.به سفارت هم ایمیل میزنم همینو میگن.به نظرتون به کنتاکی ایمیل بزنم نتیجه ای در بر داره یا نه بدترم میشه؟اینجانب منتظر 173 روزه میباشد.Big Grin
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
(2013-06-03 ساعت 18:17)rezajoon نوشته:  سلام شما همش از اپدیت تو سیس حرف میزنید اما من از روزمصاحبه اصلا اپدیت نشدم ی نظری بدید ببینم جریان چیه؟ من باید چه کنم؟
دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم یا از کلید اف 5 استفاده کن یا فلچ گرد کنار آدرس سایت رو فشار بده
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
تشکر کنندگان: lonelyman ، sce ، hushmandco ، mhb161 ، mohammadrezah
درود به همه دوستان
بنا به اعلام خبر گذاری fox ترکیه آنکارا هنوز بسیار شلوغه و هنوز تظاهرات ادامه داره، بچه هایی که آنکارا هستند و یا قراره برن لطفا خیلی احتیاط کنند
امیدوارم که همه بچه های آنکارا زودتر کارشون انجام بشه و دچار مشکلی نشن
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-06-03 ساعت 12:52)آرش کمانگیر نوشته:  50 روز و هیچ.امیدوارم این بچه بازیای ملت تموم بشه حالا همه دیگه یاد گرفتن میریزن تو خیابونا تظاهرات.بازی می کنن.این مثه اینکه مد شده بازیه جدیده.یارو صبح بد از خواب بیدار می شه تظاهرات می کنه .خدا کنه این مسخره بازیاشون تموم بشه تا دوستان آنکارا راحت به کاراشون برسن.واقعا که من چه شانسی آوردم که ترکیه بمب گذاشتن تا من بیفتم ابوظبی ،خدارو شکر می کنم .بدونه درخواست برا تغییر سفارت منو انداختن ابوظبی .Winkامیدوارم که کارای بچه های آنکارا زودتر درست شه فقط مواظب باشید می رید اونجا.
واقعا منم امیدوارم و همش اخبار رو میبینم و نگران دوستان آنکارایی هستم.امسال هر چی بلا بود سر این بندگان خدا اومد
منهم مهندس بیات رو همیشه دعا میکنم که منو تشویق کرد به ابوظبیBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-06-03 ساعت 19:19)gifa نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 19:11)hushmandco نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 18:42)gifa نوشته:  اگر تو فرم اولیه لاتاری یک چیزی رو اشتباه وارد کنی بعد توفرمها درستش بنویسی مصاحبه هم بشی برگه صورتی گرفته باشی میتونند بازم گیر بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یک جوانمردی یک بزرگی جواب من بده لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اگر میخواستن ریجکت کنن یا اصلا مصاحبه نمیدادی یا اینکه با احترام و عزت مدارکت رو روز مصاحبه با ذکر دلیل تحویل میدادن و کار به کلیرنس نمیکشید.

ممنون از جوابت پس چرا یکی تو تاپیک بالا گفته به خاطرمجرد متاهل بودن ردشون کردن
سلام دوست من.
این یک چیزی خودش میتونه 1001 چیز باشه. شما اگه میتونید اشتباه انجام شده رو بگید تا دوستان مطلع شما رو بتونن بهتر راهنمایی کنند.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: lonelyman ، sentinel ، sce ، hushmandco ، mhb161 ، payam62 ، mohammadrezah
(2013-06-03 ساعت 16:02)AsemanAbee نوشته:  raham ، princesess ﭼﻪ ﺧﺒﺮﺍ ؟!
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻩ ﺑﺎ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﻭ ﺑﯽ ﺳﺘﺎﺭﻩ
babi_nou ﮐﺠﺎﯾﯿﻦ ؟؟!! ﮔﺮﻓﺘﯿﻦ ﻭﯾﺰﺍﺗﻮﻥ ﺭﻭ ؟! ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﭼﯽ ﺷﺪ ؟!
ﯾﻪ ﺧﺒﺮﯼ ﺑﺪﯾﻦ ﻟﻄﻔﺎ .... ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻭﯾﺰﺍ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﭼﻪ ﺧﺒﺮﻩ ؟!

سلام
مرسی که به یاد ما بودید، ما امروز صبح رسیدیم آنکارا و مدیکال رو دوباره انجام دادیم و فردا میریم نتیجه هاشو می گیریم تا یکی از ویزاهامون رو فعلا تا داغه بگیریم.
تو ساعاتی که ما این طرفا بودیم همه چی به نظر آروم می یومد.
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-06-03 ساعت 20:40)zanganeh نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 19:19)gifa نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 19:11)hushmandco نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 18:42)gifa نوشته:  اگر تو فرم اولیه لاتاری یک چیزی رو اشتباه وارد کنی بعد توفرمها درستش بنویسی مصاحبه هم بشی برگه صورتی گرفته باشی میتونند بازم گیر بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یک جوانمردی یک بزرگی جواب من بده لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اگر میخواستن ریجکت کنن یا اصلا مصاحبه نمیدادی یا اینکه با احترام و عزت مدارکت رو روز مصاحبه با ذکر دلیل تحویل میدادن و کار به کلیرنس نمیکشید.

ممنون از جوابت پس چرا یکی تو تاپیک بالا گفته به خاطرمجرد متاهل بودن ردشون کردن
سلام دوست من.
این یک چیزی خودش میتونه 1001 چیز باشه. شما اگه میتونید اشتباه انجام شده رو بگید تا دوستان مطلع شما رو بتونن بهتر راهنمایی کنند.

من برای خالم ثبت نام کردم اشتباهی به جای لیسانس زدم فوق لیسانس بگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگید چی بهشششششششششششششششش بگم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، hushmandco ، shatsi ، mohammadrezah
(2013-06-03 ساعت 17:29)hushmandco نوشته:  امروز مدارکم رو مرتب میکردم چشم خورد به پوشه مدارکی که سفارت بعد مصاحبه بهمون پس داد.
مدارک و ترجمه های اضافی رو با یه کلیپ فلزی بزرگ بهم برگردوندن.
الان خیلی خوشحالم که اگر کلیر هم نشدم از سفارت آمریکا یه کلیپ فلزی بزرگ گرفتم.
یعنی الان این کلیپ شده تنها رهتوشه من از این داستان.
مباركتون باشه فكر كنم اون كليپس مال ما بوده دادن به شما چون ما همه مداركمون و با اي كليپس هاي خيلي بزرگ به هم وصل كرده بوديم.اميدوارم هرچه زودتر كلير شيد و ويزاتون رو بگيريد براي ماهم دعاكنيد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، hushmandco ، mhb161 ، Mahbaran ، lonelyman ، mohammadrezah ، رجبعلی ، soruosh
(2013-06-03 ساعت 19:36)امیر مهاجر نوشته:  Mehrdadordi و واله عزیز. لطفا تاریخ دقیق مصاحبه رو برای من ایمیل کنید تا بتونم در منتظرسرا ثبت نامتون کنم.
...........................................
با سلام به دوستان. اگر خواستید میتونید ما رو هم به منتظر سرا اضافه کنید.
تاریخ ارسال مدارک :9 می
تاریخ مصاحبه:16 آپریل
49 روز انتظار
کنسولگری : کوالالامپور
تعداد:2نفر
شماره کیس:**58
Cool

(2013-06-03 ساعت 19:36)امیر مهاجر نوشته:  Mehrdadordi و واله عزیز. لطفا تاریخ دقیق مصاحبه رو برای من ایمیل کنید تا بتونم در منتظرسرا ثبت نامتون کنم.

با سلام به دوستان. اگر خواستید میتونید من هم به منتظر سرا اضافه کنید.
تاریخ ارسال مدارک :9 می
تاریخ مصاحبه:16 آپریل
49 روز انتظار
کنسولگری : کوالالامپور
تعداد:2نفر
**58
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued

ديگه به چي گير بدن اگه مشكلي بود همون روز مصاحبه ازتون سوال ميكردن فكر كنم مسئله مهمي نبوده

دوست عزيز اگه مشكلي بودهمون روز مصاحبه ازتون سوال ميكردن پس جاي نگراني نيست
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: mhb161 ، گل نهال ، payam62 ، hushmandco ، rezajoon ، lonelyman ، mohammadrezah ، leily52 ، lilac ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان