کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
امیر مهاجر عزیز متاسفم از اینکه ویزا یک ضرب نگرفتیSad .و دعا میکنم خیلی خیلی زود کلیر بشی Rolleyes.....اگرچه شما خودت صاحبخانه هستی اما به رسم سنت اینجا وظیفه دارم ورود شما را به این تاپیک رسما خوش آمد بگویمShyShy....شانس ما بوده تا در کنار شما بار سنگین و کمر شکن انتظار را راحت تر تحمل کنیمBig GrinBig Grin.....
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
امیر جان
با اینکه اینجا همه دوست داشتن شما ویزای یک ضرب بگیری اما نشد و از این بابت من هم ناراحتمSad و هم اگه راستشو بخوای یه کمکی خوشحال!! آقا دوست داریم،دوست نداریم از اینجا بری یا حتی کم پیدات بشه ..
مطمئن هستم به زودی کلیر میشی
بازهم از بابت بودنت در کنار هممون ازت ممنونم Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
امیرمهاجر عزیز امیدوارم تو این تاپیک زیاد لنگر نندازی. و هر چه زودتر بارو بندیلتو جمع کنی و بری تاپیک بغلی. موفق باشی
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
یا الله! با اجازه صابخونه. Big Grin
مُردم از انتظار. پس این ایروان داره چیکارمیکنه؟ عجبا! حیراتا!
دوست عزیز امیر مهاجر ناراحتی منو از ورود به جمع ما پذیرا باشید با امید کلیر زود تر شما
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Soap McTavish ، abloom_ma ، hushmandco ، sce ، رجبعلی ، payam62 ، mhb161
(2013-06-04 ساعت 12:43)امیر مهاجر نوشته:  یا الله! با اجازه صابخونه. Big Grin
امیر جان بیا داداش، بیا کنار خودم بشین Smile
اجازه ما هم دست شماست Wink
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
یک سئوال بچه ها..دوستان 2012 که موفق نشدن ویزا بگیرن بدلیل پایان مهلت یعنی تا پایان سپتامبر..از بچه هایی بودن که این ماه های آخر مصاحبه داشتن یا برای مثال مصاحبشون اوایل بوده مثلا ژانویه؟

بچه ها سلام..من دارم از نگرانی تلف میشم...
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: Ali.US ، soruosh ، hushmandco ، lonelyman ، sce ، mhb161
اين آقاي lovelybugatti كه كلير نشدن، حدود ٢٠٠ روزي منتظر بودن، توي اين فاصله هم ٣بار مصاحبه شدن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣

امیر جان از بچه های 2012 بغیر از اون یک نفرکه همه میدونن باز هم بودن که کلیر نشدن؟چرا؟ من ژانویه مصاحبم بوده هیچ خبری نیست..Sad
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، آنی ، hushmandco ، lonelyman ، rozelo ، sce ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، mhb161
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ خیاط باشی یا الله بفرما به کوزه خوش اومدید Big GrinBig GrinBig Grin
بذارید عرقتون خشک بشه بعد خدمت سفارت میرسیم Big GrinBig GrinBig Grin
دوزت داریم بقول صادقی
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

(2013-06-04 ساعت 12:59)ali.rajabi12 نوشته:  

امیر جان از بچه های 2012 بغیر از اون یک نفرکه همه میدونن باز هم بودن که کلیر نشدن؟چرا؟ من ژانویه مصاحبم بوده هیچ خبری نیست..Sad

نه عزیزم. ایشون مشکل خاص داشت. انتظارش چند برابر دیگران شده بود. ولی مثل شما امسال زیاده. تو امضای من منتظرسرا رو نگاه کن و با خودت مقایسه کن تا از نگرانی در بیایی.
دوستانی که آپدیت میشن لطف کنن اطلاع رسانی کنند
بنده از 9 می آپدیت نشدم تا حالا (البته آخرین باری که خودشون آپدیتم کردن 22 آپریل بود بعد از اون در تاریخ های 30 آپریل و 9 می با ایمیل آپدیت شدم)
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
دوستان عزیزم. مثل همیشه منو شرمنده کردید و یکبار دیگه بهم یادآوری کردید مثل یک لشکر پشتم هستید در کنار شما عزیزان احساس تنهایی نمیکنم. Smile
با آرزوی کلیر شدن همه منتظرین. Smile
(2013-06-04 ساعت 13:19)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 12:59)ali.rajabi12 نوشته:  

نه عزیزم. ایشون مشکل خاص داشت. انتظارش چند برابر دیگران شده بود. ولی مثل شما امسال زیاده. تو امضای من منتظرسرا رو نگاه کن و با خودت مقایسه کن تا از نگرانی در بیایی.

ممنون امیر جان...امیدوارم شما مثل ما نشی زود کلیر بشی
امير جان خيلى دوست داشتيم يك ضرب ويزابگيرى اما ممكنه اين وقفه كه ايشالا خيلى كوتاه هم هست برات بهتر از يكضرب گرفتن باشه ، كسى از فرداش خبر نداره . اينده رو به اونى بسپار كه بين هزاران نفر شما دوست عزيز را برنده كرد. ارزو ميكنم هرچه زودتر همگى به اهدافمون برسيم. 
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان