کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-04 ساعت 21:12)sentinel نوشته:  یعنی امروز هیچ آپدیتی، کلیری چیزی نداشتیم ؟
دوستان لطفا یه خبر خوش بدن از این حالت سکون در بیایم Shy

سلام دوستان عزیز،
ما امروز برای بار دوم از ابوظبی آپدیت شدیم(3 و 4 Jun).
البته سفارت از ما یک سری اطلاعات مربوط به سوابق شغلی همسرم را در طی 15 سال خواسته که با راهنمایی از عموسعید عزیز، پاسخ مربوطه را از طریق ایمیل سفارت برای ابوظبی ارسال کردم. در ضمن همسر بنده برنده اصلی بوده و شغلشان بخش خصوصی است.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
دوستان سلام .آاااااااااای هواررررررررررررررررررررر من کلیر شدم.هــــــوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااا هوووووووووووووووورا .این متن کلیرو کسی هست که مطمئنم کنه.نوشته هر یکشنبه و سه شنبه ساعت 1:30 .بعدش نوشته که برای اطلاعات بیشتر به بولتن ویزا مراجعه کنین یعنی چی؟

هوووووووورا من کلیر شدمBig Grin
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

دوستان عزیز سلام .....بعد از چندین روز بالاخره این لپ تاپ به من هم تو خونه رسید ....به عشق دیدن ویزاگرفتن یک ضرب امیر مهاجر عزیز اومدم که دیدم نخیر از این خبرها نیست......امیدوارم به زودی زود بیام و برای همه نازنینان هورای بلند بکشم.....
مطمین باشید با نزدیک شدن به ماه سپتامبر سرعت کارهاشون بالا می ره اصلا نگران نباشید....وعده همه ی ما آمریکا.......
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-06-04 ساعت 16:40)گل نهال نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 16:06)pm.motamedi نوشته:  با سلام به دوستان مهاجر سرایی عزیز
من یه سوال دارم ، لطفا من رو راهنمایی کنید.
من 1 ماه پیش ارمنستان وقت سفارت داشتم ، و افسیر در برگه آبی آدرس محل اقامت دائم رو برای من نقص مدرک زد و گفت وقتی برای ویزا اومدی باید این آدرس رو هم بیاری (آدرس برای ارسال Green Card رو داده بودم)
منظور افیسر این بوده که من باید از الان آدرس دقیق شهر و جایی رو که می خوام تو آمریکا ساکن بشم رو بدم ؟

Pm.motamedi عزيز
منظور آفيسر آدرسي بوده كه براي ارسال گرين كارت لازمه، آدرس دوستي آشنايي،... نه آدرس اقامت خودتون. اونا كه ميدونن يه تازه مهاجر هنوز آدرسي نداره

نه براي من هم دقيقا همين مورد پيش آمد و منظورشو پرسيدم و گفتم بعد از دريافت گرين كارت نسبت به اجاره يا خريد محل سكونت اقدام ميكنم اما گفت براي ويزا كه آمدي بايد آدرس اقامت داءم رو بياري منهم كه شاخ درآورده بودم ديگه چيزي نپرسيدم حتي
تشکر کنندگان: shatsi ، lonelyman ، sce ، hushmandco ، mhb161
(2013-06-04 ساعت 13:22)امیر مهاجر نوشته:  دوستان عزیزم. مثل همیشه منو شرمنده کردید و یکبار دیگه بهم یادآوری کردید مثل یک لشکر پشتم هستید در کنار شما عزیزان احساس تنهایی نمیکنم. Smile
با آرزوی کلیر شدن همه منتظرین. Smile
امیر جان از دیدن اسمت تو منتظر سرا دو احساس متضاد داشتم یکی این که دوست داشتم یه ضرب بگیری که نشد که از این بابت ناراحت شدم دوم اینکه خوشحالم از این که در کنار ما در منتظر سرا هستی و باعث دلگرمی همه دوستان
در هر صورت خیلی دوستت داریم و از گل های سرسبد مهاجر سراییWinkWink
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
آقا یکی بگه من الان چکار باید کنم .این بولتن ویزا برای چیه؟ فقط نوشته هر 1 شنبه و 3 شنبه ساعت 1:30 خودم یا یه فرد مورد اطمینان می تونه بره سفارت .درسته این پیغام ؟ کلیر شدم ؟ اما تاریخی نداده ؟از دوستان گلم هر کسی می تونه کمکم کنه .عمو سعید help me please .Big Grin
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

(2013-06-04 ساعت 23:49)آرش کمانگیر نوشته:  آقا یکی بگه من الان چکار باید کنم .این بولتن ویزا برای چیه؟ فقط نوشته هر 1 شنبه و 3 شنبه ساعت 1:30 خودم یا یه فرد مورد اطمینان می تونه بره سفارت .درسته این پیغام ؟ کلیر شدم ؟ اما تاریخی نداده ؟از دوستان گلم هر کسی می تونه کمکم کنه .عمو سعید help me please .Big Grin

آرش همین یعنی کلیر یا خودت یا یه نفر که بهش اعتماد داری برو ترجیحا یکشنبه برو که تا اخر هفته کارت ردیف شه و شنبه یکشنبه هفته بعدش بیخودی اونجا نباشی عزیز. در مورد تاریخ اطلاعی ندارم بچه ها میگفتن یه تاریخ مینویسه که باید تا اون تاریخ بری اونجا . از اوناییکه رفتن ویزا گرفتن کمک بگیر
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: آرش کمانگیر ، گل نهال ، lilac ، lonelyman ، rezagh ، sce ، hushmandco ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-06-04 ساعت 23:59)alirlndl نوشته:  سلام به همه دوستان. می خواستم بپرسم کجا می تونم سفرناممو بنویسم؟ منظورم در کدوم تاپیکه؟ سلامت و موفق باشین.

دوست عزیز اینجا میتونید بنویسدBig Grin
سفرنامه آنکارا
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، lilac ، rezajoon ، lonelyman ، sce ، hushmandco ، amir82 ، mhb161 ، رجبعلی
دوستای گلم سلام .من می خوام از طریق آژانس مدارکمو بفرستم .دقیقا چه مدارکی باید بفرستم ؟ دوستانی که کلیر شدن چکار کردین .آفیسر می گفت یه صفحه ای رو باید پرینت کنیم اون چه صفحه ایه ؟ صفحه اول همین سایت ابوظبی که کلیرو اعلام کرده ؟ از پیشکسوتای عزیزم راهنماییم کنین لطفا.ممنونمSmileTongue

تشکر کنندگان: lilac ، Mahbaran ، rezajoon ، گل نهال ، lonelyman ، rezagh ، sce ، hushmandco ، mhb161 ، ابی هانی
سلام امیر جان
من الان دیدم که یه مرحله دیگه رو هم با موفقیت پشت سر گذاشتی
تبریک میگم و امیدوارم هر چه زودتر هم کلیر بشی و خبر ورودتون رو هرچه سریعتر بشنوم و سعادت دیدار دوباره رو اینجا داشته باشیم
خلاصه که از اینجا جویای احوال هستیم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-06-04 ساعت 23:29)آرش کمانگیر نوشته:  دوستان سلام .آاااااااااای هواررررررررررررررررررررر من کلیر شدم.هــــــوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااا هوووووووووووووووورا .این متن کلیرو کسی هست که مطمئنم کنه.نوشته هر یکشنبه و سه شنبه ساعت 1:30 .بعدش نوشته که برای اطلاعات بیشتر به بولتن ویزا مراجعه کنین یعنی چی؟

هوووووووورا من کلیر شدمBig Grin

هووووررررراااااااااااااا
تبرررررریک میگم دوست عزیز کلٓــــــــــــــــیر شدددددددی
بولتن رو بی خیال شید از همین پیامی که در سایت ابوظبی براتون اومده که هر یکشنبه و سه شنبه ساعت 1:30 ..... یه پرینت بگیرید به همراه برگه کلیرنس آبی یا سفید و پاسپورت ها شخصاً یا توسط هر فرد مورد اعتماد ببرید سفارت و ویزاتون رو بگیریدSmile
سلام دوستان ی راهنمایی خوب میخام
دمتون گرم
من از روز مصاحبه تو سیس اپدیت نشدم چچچچچچه کنم؟تو را خدا جریان چیه؟
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: گل نهال ، shatsi ، sce ، hushmandco ، lonelyman ، mhb161 ، payam62
(2013-06-05 ساعت 00:48)آرش کمانگیر نوشته:  دوستای گلم سلام .من می خوام از طریق آژانس مدارکمو بفرستم .دقیقا چه مدارکی باید بفرستم ؟ دوستانی که کلیر شدن چکار کردین .آفیسر می گفت یه صفحه ای رو باید پرینت کنیم اون چه صفحه ایه ؟ صفحه اول همین سایت ابوظبی که کلیرو اعلام کرده ؟ از پیشکسوتای عزیزم راهنماییم کنین لطفا.ممنونمSmileTongue

به به تبریک زیاد بابت کلیر شدن شما دوست عزیز
پاسپورت و اون کاغذی که افیسر بهتون داده( و اگر کسر مدرک خوردید با مدارک لازم) و برای احتیاط پرینت اعلام کلیر شدن در سایت ابوظبی ( که من ندیدم برای کسی لازم بشه نمی دونم این از کجا مد شده و من هم همراه نداشتمش ) یا خودتون یا یک فرد قابل اطمینان ببره سفارت در ابوظبی و این ها رو تحویل بده و یک برگ سفید بهتون می دهند که اسمتون و تاریخی که می تونید برگردید و پاستون رو همراه ویزا بگیرید توش می نویسند
حتما این برگه رو بگیرید چون دفعه دوم با نشان دادن این برگه می تونید وارد سفارت شوید

اگر تونستید یکشنبه ببرید که تا پنجشنبه به احتمال زیاد دریافت کنید
ساعت 1:30 جلوی در سفارت باشید که برید داخل و ساعت 2 تا 2:15 کارشون رو شروع می کنند و شما کلا کارتون 2 دقیقه طول می کشه

برای ابوظبی زمان مشخص نمی کنه ولی پیشنهاد می کنم هر چه زودتر برید بگیرید .

نکته : من بطور جدی پیشنهاد می کنم که خودتون پاسپورت رو ببرید سفارت و تحویل بدید و تحویل بگیری.(این نظر من هست)
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
(2013-06-05 ساعت 01:31)rezajoon نوشته:  سلام دوستان ی راهنمایی خوب میخام
دمتون گرم
من از روز مصاحبه تو سیس اپدیت نشدم چچچچچچه کنم؟تو را خدا جریان چیه؟
علیک
یه راهنمایی توپ بکنم ، که نه تو و نه من باهم نفهمیم چی شدو کی بود و کجا رفت Big Grin Big Grin Big Grin
والا دلیلش به همون دلیلی هست که بنده رو 105 روزه، بعداز اینکه 72 روز از مصاحبه م گذشته بود، دیگه اصلاً آپدیت نکردن... Wink
حالا گرفتی ؟؟؟ دلیلش اینه Big Grin
جریان اینه دادا...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-06-04 ساعت 23:49)آرش کمانگیر نوشته:  آقا یکی بگه من الان چکار باید کنم .این بولتن ویزا برای چیه؟ فقط نوشته هر 1 شنبه و 3 شنبه ساعت 1:30 خودم یا یه فرد مورد اطمینان می تونه بره سفارت .درسته این پیغام ؟ کلیر شدم ؟ اما تاریخی نداده ؟از دوستان گلم هر کسی می تونه کمکم کنه .عمو سعید help me please .Big Grin

آرش جان مبارک باشه.
بله این پیغامی هست که وقتی کلیر میشی از سفارت ابوظبی دریافت میکنی.
من بارها گفتم برنامتون رو طوری تنظیم کنید که یکشنبه پاسها رو تحویل بدید،که اگه نرسیدید برای
سه شنبه امید باشه. ولی اگه برنامه ریزی تون برای سه شنبه باشه و یه وقت نرسید، باید یه هفته دیگه صبر کنید تا یکشنبه!!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان