کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-04 ساعت 15:39)sentinel نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 14:17)hushmandco نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 13:58)sentinel نوشته:  فکر کنم تا گرفتن ویزا چشمام کلا کور بشه بس که چشمدوختم به این مانیتور، یا دارم فیلم میبینم یا مهاجر سرا میخونم Big Grin یا دارم تو این سیس و سایت ابوظبی شماره پرونده چک میکنم Big Grin

اون قسمتی که مربوط به فیلم دیدن بود نظرمو جلب کرد. اگه فیلم خوب داری بده ما هم ببینیم وقتمون پر شه دیگه برادر من. مردیم از انتظار.
بچه تهرون که باشی میری سی دی مجاز فروشی میگی " زرد قناری" داری؟ میگه نه ندارم ولی این لیست آپدیت شده IMDB هستش هم تاپ رنکینگ هاشو دارم هم باکس افیس هم coming soon ها رو !
خلاصه وقتی کارت تموم میشه به جای زرد قناری 50 تا فیلم خریدی اومدی بیرون. همه هم 2013 و ! 2014.
مثل ما که تو شهرستان باشی علاوه بر اینکه سیس ات دیر به دیر آپدیت میشه و ایمیل هات نمیرسه و دسترسی به سایت مهاجرسرات قطع میشه و با طرق قبیحه باید دسترسی پیدا کنی به سایت، برای خرید یه فیلم مجاز به سی دی فروشی مراجعه میکنی بعد طرف با کلی بر انداز کردن و نیم نگاه کردن و کارت شناسایی خواستن و اینا میگه نه ! نداریم ! فکر کردی اینجا کجاست؟ تگزاسه؟
اونوقت میگن چرا کلیر نمیشی !
مگه میذارن؟

شما به امید خدا چند روز دیگه میری ینگه دنیا و تو سینما این فیلمها را میبینی، دیگه چیزی نمودنده، ولی اگر زیاد طولانی شد من در خدمت شما هستم با 80 ترابایت فیلم و سریال ( التبه امیدوارم که زودتر بری ) فست سیکس اکران شده رفتی جای منم برو سینما این فیلم و ببین Big Grin
خدا از دهنت بشنوه عزیزم. ایشالا شما و بقیه دوستان هم کلیر شین زود و دسته جمعی بریم سینما رکس تگزاس !
در مورد اون 80 ترابایت هم سعی میکنم فکم رو پیچ کنم که نیفته رو زمین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: گل نهال ، lonelyman ، lilac ، ALNB ، sce ، farshadsh ، mhb161 ، آنی
(2013-06-04 ساعت 18:14)mina000 نوشته:  کلیرنس یعنی چی؟ Sad
اینجا رو بخون.
(2013-06-04 ساعت 17:45)mohammad fazli نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 16:36)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 13:20)mohammad fazli نوشته:  دوستانی که آپدیت میشن لطف کنن اطلاع رسانی کنند
بنده از 9 می آپدیت نشدم تا حالا (البته آخرین باری که خودشون آپدیتم کردن 22 آپریل بود بعد از اون در تاریخ های 30 آپریل و 9 می با ایمیل آپدیت شدم)
استاد فضلي عزيز سلام ، متوجه نشدم ، اين ابديت هاي مكرر براي جي هست ؟؟ من فرداي مصاحبه توceasديدم كه ابديت هستم ؟ غير از اينه ؟؟
بله منظورم همون آپدیتهای CEAC هست.این آپدیتها در واقع کور سوی امیدی هست که نشون میده حداقل کیس شما را دارن بررسی میکنن.
ايشالا كه اين مرحله اخر هم به خوبي و با همدلي و مثبت انديشي همه دوستان نازنينم در مهاجر سرا به سر انجام برسه ...
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: sce ، lilac ، lonelyman ، hushmandco ، mhb161 ، ashakibafar ، آنی ، payam62 ، رجبعلی
سلام دوستان
پدر و مادر من ۲۱می ابوظبی مصاحبه داشتن. بهشون برگه ای که دادن سفیده که شماره ی کیس و این چیزارو نوشته، آخه تا جایی که یه کم خوندم از این تاپیک واسه بقیه برگه ی صورتی ای بوده، آبی ای بوده، زردی! ولی واسه ما سفیده! درسته یعنی؟
یه سوالی هم داشتم! ما فقط همین سایت سفارت ابوظبی رو چک میکنیم، جای دیگه ایم هست که بشه وضعیت رو چک کرد؟ CEAC جریانش چیه؟

با تشکر Smile
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman ، hushmandco ، mhb161 ، آنی
دوستان معمولا چند روز بعد از تحویل پاسپورت به سفارت وضعیت در سایت CEAC به Issued تبدیل میشه؟
تشکر کنندگان: sce ، hushmandco ، mhb161
آخه مگه میشد هنوز آبجیمون کلیر نشده یکضرب بگیریم؟!!! نه! میشد؟؟؟؟ Wink
(2013-06-04 ساعت 16:40)گل نهال نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 16:06)pm.motamedi نوشته:  با سلام به دوستان مهاجر سرایی عزیز
من یه سوال دارم ، لطفا من رو راهنمایی کنید.
من 1 ماه پیش ارمنستان وقت سفارت داشتم ، و افسیر در برگه آبی آدرس محل اقامت دائم رو برای من نقص مدرک زد و گفت وقتی برای ویزا اومدی باید این آدرس رو هم بیاری (آدرس برای ارسال Green Card رو داده بودم)
منظور افیسر این بوده که من باید از الان آدرس دقیق شهر و جایی رو که می خوام تو آمریکا ساکن بشم رو بدم ؟

Pm.motamedi عزيز
منظور آفيسر آدرسي بوده كه براي ارسال گرين كارت لازمه، آدرس دوستي آشنايي،... نه آدرس اقامت خودتون. اونا كه ميدونن يه تازه مهاجر هنوز آدرسي نداره
سلام گل نهال خانم
من آدرس برای دریافت گرین کارت رو توی فرم داده بودم برای همین هست که متوجه این نقص مدرک نمیشم !
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، lonelyman ، hushmandco ، mhb161 ، آنی ، payam62
(2013-06-04 ساعت 19:45)Biz Biz نوشته:  سلام دوستان
پدر و مادر من ۲۱می ابوظبی مصاحبه داشتن. بهشون برگه ای که دادن سفیده که شماره ی کیس و این چیزارو نوشته، آخه تا جایی که یه کم خوندم از این تاپیک واسه بقیه برگه ی صورتی ای بوده، آبی ای بوده، زردی! ولی واسه ما سفیده! درسته یعنی؟
یه سوالی هم داشتم! ما فقط همین سایت سفارت ابوظبی رو چک میکنیم، جای دیگه ایم هست که بشه وضعیت رو چک کرد؟ CEAC جریانش چیه؟

با تشکر Smile

سلام دوست عزیز.
ابوظبی هم سفید میده هم آبی.من خودم آبی گرفتم.دوست خوب دیگمون همون روز بعد از من سفید گرفت.
چک کردن فقط از طریق همون وبسایت ابوظبی انجام میشه.
واسه سیس هم اینجا رو بخون.
موفق باشین.
لاتاری 2013
ابوضبی برای اون روزی که ما مساحبه داشتم یکی درمیون آبی و سفید میداد. تمامی نوشته های داخلش هم یکی بود و هیچ کیسی هم نقص پرونده نداشت!

(2013-06-04 ساعت 19:51)sut_chemical_eng نوشته:  دوستان معمولا چند روز بعد از تحویل پاسپورت به سفارت وضعیت در سایت CEAC به Issued تبدیل میشه؟

معمولا 48 تا 72 ساعت بعد
یعنی امروز هیچ آپدیتی، کلیری چیزی نداشتیم ؟
دوستان لطفا یه خبر خوش بدن از این حالت سکون در بیایم Shy
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، lonelyman ، hushmandco ، sce ، farshadsh ، mhb161 ، e76779 ، lilac ، آنی ، رجبعلی
سلام بچه ها من امروز صورتی گرفتم از آنکارا امروز همه صورتی گرفتن
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -
دوستان یه سوال
این تاریخی که توی سایت آنکارا جلوی کیس نامبر ها میاد چیه ؟
IMMIGRANT VISAS

Administrative Process Status for Immigrant Visa Applicants

Case Number Admin Process Expires On Notes
ANK2012590006 3-Jun-13
2013AS108 10-Jun-13
2013AS1317 10-Jun-13
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: hushmandco ، sce ، mhb161 ، آنی ، setareh2013
امیر خان مهاجر

در مورد برگه آبی گرفتنت ابراز نظر نکردم چون خوشم نمیاد این دوروبرا ببینمت. Wink

حالا گیرم راه گم کردی و اومدی. اندازه چار پنج هفته آب و آذوقه اونم با منت میدیم بهت بعدش هم میری رد کارت داداش من.
اینجا هم جا کمه هم حوصله.

دیگه خود دانی. @};-
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-06-04 ساعت 18:14)mina000 نوشته:  کلیرنس یعنی چی؟ Sad
کلیرنس یعنی فریاد زیر اب.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
(2013-06-04 ساعت 19:51)sut_chemical_eng نوشته:  دوستان معمولا چند روز بعد از تحویل پاسپورت به سفارت وضعیت در سایت CEAC به Issued تبدیل میشه؟

دوست خوبم بستگی داره!من وقتی پاسپورتمو تحویل دادم 4 ساعت بعد issude شدم اما دوستان دیگه 1 یا 2 روز بعد.البته این مربوط به آنکارا بود.موفق باشیدWink
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: lonelyman ، گل نهال ، lilac ، milad_aae ، shatsi ، sce ، hushmandco ، amiraryan ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان